המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הם צודקים שי. את הדיון על הקהל של הפועל וההתנהגות שלו צריך לנהל, אבל אין כזה דבר שקבוצה מחליטה חד צדדית לא להעביר כרטיסים לקהל חוץ 3 ימים לפני משחק.
omerk כתב:MTA2311 כתב:הם צודקים שי. את הדיון על הקהל של הפועל וההתנהגות שלו צריך לנהל, אבל אין כזה דבר שקבוצה מחליטה חד צדדית לא להעביר כרטיסים לקהל חוץ 3 ימים לפני משחק.
זהו שמהדיון מסתבר שזה ממש לא 3 ימים כמו שצויר בתקשורת ומכבי טוענים שהעבירו שני מכתבים למנהלת: הראשון ב15 במאי והשני ב1 ביוני, ובמנהלת התעלמו. אם זה המצב אז ברור שמכבי לא אשמים פה. כמה אפשר לזלזל בקבוצה היחידה שמביאה רייטינג וחסויות לפח אשפה שנקרא ליגת העל? מעבירים להם מכתבים מסודרים על סוגייה נפיצה, זמן רב מראש ועוד לפני שברורה זהות הפיינליסטיות רק כדי להקדים תרופה למכה למקרה שזה יהיה התרחיש בגמר, והם לא טורחים להגיב אפילו? חבורת חאפרים מביכה.
יעשו הכל כדי לצייר את מכבי בתור איזו בריון שלוקח את החוק לידיים, ונראה שזה ממש לא המצב.
עידן כתב:זה לא משנה גם אם העבירו את זה במאי. אי אפשר לשנות דברים כאלו באמצע (שלא לדבר על סוף) העונה. החלטות על כך שלא יהיה קהל חוץ צריכות להתקבל לפני תחילת העונה.
ואני מבין שמכבי ניסתה גם לפני תחילת העונה לשנות את זה ולא קיבלו את הבקשה, אבל מה לעשות שאי אפשר לשבור ככה כלים באמצע העונה. אם המצב היה הפוך גם מכבי הייתה כועסת - ובצדק.
שמואל1 כתב:מכבי התקפלה והעבירה את הכרטיסים.
צפוי. סאגה כל כך מיותרת שרק גרמה נזק למכבי.
נכון. רק נתנו לגיטימציה להפועל ת"א שיצאה "בסדר" בכל הסיפור הזה.עידן כתב:שמואל1 כתב:מכבי התקפלה והעבירה את הכרטיסים.
צפוי. סאגה כל כך מיותרת שרק גרמה נזק למכבי.
אכן צפוי. סאגה שמעבר לנזק בהכנות למשחק רק הובילה לביטויי שנאה מצד גורמים בליגה בהווה ובעבר.
אף אחד לא תמך במכבי בעניין הזה, אז במקום לנסות בשקט להסדיר את העניינים האלו מול המנהלת אחרי תום העונה (כמו שהיה צריך לעשות מלכתחילה עם נימוקים מסודרים ולא במהלך העונה), עכשיו סביר להניח שמכבי לא תנסה בכלל.
omerk כתב:מי קבע שהחלטות כאלו צריכות להתקבל בתחילת העונה? קרה מקרה אלימות וצריך להתייחס אליו ולהגיב. היית אומר על מירון "טוב לא הספקנו לטפל בסמוך לאירוע אז בואו נזרום על אותו פורמט עוד שנה ואחכ כבר נטפל ברצינות?".
עידן כתב:זה לא משנה גם אם העבירו את זה במאי. אי אפשר לשנות דברים כאלו באמצע (שלא לדבר על סוף) העונה. החלטות על כך שלא יהיה קהל חוץ צריכות להתקבל לפני תחילת העונה.
ואני מבין שמכבי ניסתה גם לפני תחילת העונה לשנות את זה ולא קיבלו את הבקשה, אבל מה לעשות שאי אפשר לשבור ככה כלים באמצע העונה. אם המצב היה הפוך גם מכבי הייתה כועסת - ובצדק.
עידן כתב:omerk כתב:מי קבע שהחלטות כאלו צריכות להתקבל בתחילת העונה? קרה מקרה אלימות וצריך להתייחס אליו ולהגיב. היית אומר על מירון "טוב לא הספקנו לטפל בסמוך לאירוע אז בואו נזרום על אותו פורמט עוד שנה ואחכ כבר נטפל ברצינות?".
לשנות תקנון באמצע העונה זה פשוט לא תופס. לא כמה ימים לפני משחק חשוב, וגם לא חודש לפני. יש אירוע נקודתי? בסדר גמור, צריך להתייחס אליו. אבל אם לא מקבלים את טיעוניך, לקבל החלטה חד צדדית זה רק יפגע בך.
ולעניין שנה הבאה כבר התייחסתי. לא רק שאני לא חושב שמשהו ישתנה, אני חושב שעכשיו עוד יותר יש אנטי כלפי הטיעונים של מכבי.
(אגב - הילולת מירון המשיכה להתקיים גם אחרי האסון, לא ביטלו את האירוע אלא הציבו גדרות כדי לנסות למנוע אסון. זה לא עזר והגדרות קרסו)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־6 אורחים