המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:אם פניני פורש צריך ישראלי בנוסף לגארד הישראלי שרוצים להביא, קורנליוס עושה רושם לא ימשיך בירושלים הייתם מביאים אותו ?
אני שומע הרבה מהצד הירושלמי את ההתלהבות ממנו בהגנה. בעיניי מתאים לסגנון של הסרבי שלהם בתפקיד הישראלי הנושך בהגנה.מרסר כתב:אם פניני פורש צריך ישראלי בנוסף לגארד הישראלי שרוצים להביא, קורנליוס עושה רושם לא ימשיך בירושלים הייתם מביאים אותו ?
Mitelka כתב:אני שומע הרבה מהצד הירושלמי את ההתלהבות ממנו בהגנה. בעיניי מתאים לסגנון של הסרבי שלהם בתפקיד הישראלי הנושך בהגנה.מרסר כתב:אם פניני פורש צריך ישראלי בנוסף לגארד הישראלי שרוצים להביא, קורנליוס עושה רושם לא ימשיך בירושלים הייתם מביאים אותו ?
לא מתאים לנו בכלל. מקווה שלא יביאו אותו. סך הכל קצת אגרסיבי ושומר סביר. נחמד להם. לא בשבילי.
27 אחוז מ-2, 33 אחוז מ3, 65 אחוז מהקו.
לא תודה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
omerk כתב:מישהו הצליח להבין למה העוזר הספרדי עוזב? להבנתי היו מרוצים ממנו.
אני מבין את הרצון להרים לפניני, ואני בטוח שבעתיד הוא יוכל להיות מאמן לגיטימי אם ירצה, אבל למה להחליף עוזר סופר מנוסה שכבר עבר עונה מוצלחת במועדון, בעוזר רוקי שרק עכשיו פרש? למה כ"כ מזלזלים בתפקיד הזה?
שיתנו לפניני איזה תפקיד מקצועי אחר (מאמן קלעים אנערף או את התפקיד של אבי אבן, מה שהוא לא עשה שם לא ברור). שיראו איך מסתדר ועוד עונה 2 שיהפוך לעוזר ראשון.
argof כתב:בראייתי סגל בריא חייב לכלול 6 ישראלים בכירים לפחות, כדי להימנע מתקלות מביכות בקשר לאליפות המקומית.
אליהם יש לצרף 8 זרים, ואם צריך שחקן 15 - אז צעיר ישראלי מהנוער.
חתומים / סגורים: זרים - לורנזו, בולדווין, קולסון, ניבו, אנגולה; ישראלים: ג'ונדי, מנקו, כהן, סורקין.
כלומר נותרו 3 זרים ו-2 ישראלים.
הבחירה שלי לזרים:
מחליף איכותי ללורנזו ב-1. הייתי מנסה את מודל סלוקאס/ווקאפ, והולך על קווין פנגוס שהמניה שלו בירידה ואפשר להביא במחיר סביר.
2 זרים בעמדה 4, מגוונים ושיוכלו להשלים זה את זה. בעיניי זאק לידיי צריך להיות ה-חיזוק של הקיץ, ולידו ברונו קבוקלו בעדיפות ראשונה. גם מרטין אפשרי, אך רק כ-4 מחליף.
ישראלים:
אור קורנליוס שחקן חופשי. יוכל להיות רול פלייר הגנתי שישלים את מחליף עמדה 3 עם מנקו.
הייתי מוסיף סנטר שלישי. רצוי 7 פוטר, שייצר ועידת סנטרים עם ניבו וסורקין. אם אפשר לאזרח את ג'ף וויטי זה רעיון טוב. אם לא, הייתי שוקל את טיוס כסנטר שלישי.
ולסיכום, נכון ליום 18/6:
1 - לורנזו, פנגוס
2 - בולדווין, אנגולה, ג'ונדי
3 - קולסון, קורנליוס, מנקו
4 - לידיי, קבוקלו, כהן
5 - ניבו, סורקין, וויטי/טיוס
מילוס כתב:בלאט שוקל, בלאט מתלבט, נשמע כזה קשקוש.
בסכומים שהוא יבקש הקיץ, נגיד כיוון ה-500K נטו, כל קבוצה שלא זקוקה לדרכון הישראלי שלו יכולה להביא 2 אמריקאים שטובים ממנו בשלוש רמות.
לכן.. הוא יהיה פה, חותם על זה. מכבי היא ביי פאר האופציה הכי טובה שלו, והוא ביי פאר האופציה הישראלית הכי פחות גרועה שלה.
יש לבלאט הרבה סיבות מדוע לא להגיע למכבי ת"א. המוקד הוא מעמדו הצפוי בקבוצה ודקות המשחק שיקבל. למעשה, הגעה למכבי תהיה מבחינתו השלמה עם העובדה שלא יהיה שחקן מוביל בקבוצה.
omerk כתב:https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-basketball/article/14302117יש לבלאט הרבה סיבות מדוע לא להגיע למכבי ת"א. המוקד הוא מעמדו הצפוי בקבוצה ודקות המשחק שיקבל. למעשה, הגעה למכבי תהיה מבחינתו השלמה עם העובדה שלא יהיה שחקן מוביל בקבוצה.
מת לדעת מי קבוצות היורוליג שמחכות בתור לבלאט שיסכים להיות רכז ראשון.
לא מבין מה ההתלבטות שלו בכלל יותר טוב מזה הוא לא יקבל. הכל בלבולי ביצים.
אם זה נמרח והוא עושה פוזות, להגיד "תודה ושלום לא צריך" ושיחפש את עצמו בהפועל. שחקן ישראלי שבא למכבי צריך שיהיה לו דרייב חזק לשחק במכבי כי מראש הוא בעמדת נחיתות מול הזרים בכישרון. אם שחקן עושה טובה שהוא בא וחושב שהוא איזה כוכב גדול (סטייל מקל), אז הוא לא מתאים למכבי כי אי אפשר לתת לו את מה שהוא מחפש וזה לא יהיה זיווג טוב. תבוא קטן ותצא גדול, לא ההפך.
אני בכלל לא בטוח שהיום היה מקבל רכז ראשון ביורוקאפ בירושלים או בהפועל אפילו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־17 אורחים