ת'רד המלפפונים 23/24 V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V1

הודעהעל ידי cannon » 27 יוני 2023, 17:15

מרטין הגיע מהליגה האוסטרלית ולאחר שלא שיחק מחוץ לארה״ב עד אותו שלב. בואו נחזור לת׳רד הזה בהמשך העונה אחרי שמרטין נותן עונה מהחלומות. הוא יעלה מהספסל. מכבי תביא שחקן בכסף גדול יחסית שיעלה בחמישיה. מרטין מגיב יותר טוב כשעולה מהספסל.
cannon

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יוני 2023, 17:47

cannon כתב:מרטין מגיב יותר טוב כשעולה מהספסל.

מילא להטריל, אבל למה כל כך גרוע?

אותו מרטין עלה מהספסל בעונה החולפת ב-28 משחקים מתוך 38 משחקי יורוליג (כולל ב-3 משחקים הראשונים בסדרה מול מונאקו - שבהם הסריח את הפרקט). ובליגה ב-17 משחקים מתוך 28. לא ראיתי ממנו בשורה באספקט הזה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 27 יוני 2023, 17:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2023, 17:48

cannon כתב:מרטין הגיע מהליגה האוסטרלית ולאחר שלא שיחק מחוץ לארה״ב עד אותו שלב. בואו נחזור לת׳רד הזה בהמשך העונה אחרי שמרטין נותן עונה מהחלומות. הוא יעלה מהספסל. מכבי תביא שחקן בכסף גדול יחסית שיעלה בחמישיה. מרטין מגיב יותר טוב כשעולה מהספסל.

יש לי הרגשה שאתה פשוט מהמר. האם יכול להיות שמרטין ייתן עונה מהחלומות עם 50% מהשלוש ויתגלה כשחקן יותר גדול מבלו בשיאו? כן, יכול להיות, אבל הסיכוי כנראה שווה לסיכוי שאזכה ב-10,000 ש"ח מכרטיס גירוד בודד שאקנה.

אז אם יתממש האחוז הקטן הזה תמיד תוכל להגיד שצדקת, וב-99% מהמקרים בהם מרטין יציג עונה חלשה אף אחד לא יזכור את ההימור שלך.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 יוני 2023, 17:51

cannon כתב:אני אומר שג׳רל מרטין חייב להשאר ויהיה הפתעת העונה. תראו איך כולם ריירו על אוונס, ג׳ונס ולסור אחרי שעזבו את מכבי. אם הייתי מתאמץ, אז גם הייתי מוצא עוד כמה דוגמאות מהעבר... את כל אלה רציתם לזרוק קיבינימט במהלך העונה ואז אמרתם אח״כ איזו טעות עשינו...
בעמדה 4 קשה למצוא שחקן עם החבילה השלמה. אני לא הייתי לוקח שחקן כמו פולונארה, שנגליה (שאחרי הפציעה) או כל מיני שמות אחרים במקום מרטין מעבר לזה שזה ישאיר גם עוד תקציב כי מרטין לא שחקן יקר והוא לא יהיה ה-4 היחיד בקבוצה.
את יאבוסלה פספסנו בשנה שעברה, את נייג׳ל הייז לא רציתם ואמרתם שהוא אפס בשנה שעברה כשהיה מועמד, כנ״ל בנטיל ורונלדס שמיטס. כמה 4 טובים יש עכשיו ביורוליג? תראו את ההודעות בפורום בשנה שעברה...

אוונס הצליח בזלגיריס, לא הפתיע אף אחד כי שם נתנו לו את המפתחות, אבל פה לא היה המקום שלו, לסור כולם רצו שישאר, יותר נכון כולם חוץ מהאלו שחותמים על הצקים, זאת הסיבה שהעונה ההיא ההייתה כישלון, העדיפו להוציא שחקן מצויין בשביל לא לשלם משכורת נוספת. לדעתי זה בושה שהוא לא לובש צהוב היום, אולי אם זה היה קורה היינו במקום הרבה יותר טוב. גונס? איפה הוא היום תזכיר לי? עונה טובה בקבוצת תחתית יורוליג, מתנצל שיש סטנדרטים. מרטין זה לא המקרים האלה, לסור היה ממש טוב פה, אוונס היו לו ניצוצות אבל חוסר יציבות והתאמה ברורה, גונס... נו באמת אי אפשר להכניס אותו לשיחה. אבל מרטין היה גרוע בהתחלה, סביר לשבועים ואז נוראי עד סוף העונה שלא נאמר נזק, מעדיף לקחת עוד תואם מרטין שאולי יצליח יותר ממנו, הפתעה, משהו... כרגע מרטין סיים את העונה עם סימן קריאה לגבי היכולת שלו ואני באמת לא מאמין שלמצוא מחליף טוב ממנו ב600 זאת משימה כל כך קשה, הם פשוט חוששים שבטעות הם יהיו צריכים להשקיע בחיפושים ובמשכורת במידה וזה יצמח ל800.
הם פשוט חבורה של אנשים שלא מגיע להם המקום הזה, זה שפעם היה להם כסף להחזיק קבוצה או שהם מקורבים לא אומר שהיום הם אמורים להיות שם ושום תירוץ לא יכול להצדיק את השארת מרטין וקו קדמי שבנוי מ4 גרוע, 4 שהוא שיחק 5 מאז שהוא במכבי, גייק פאקינג כהן, ניבו ואולי סנטר מונפץ בחצי מחיר מהקודם.
בסוף רשמת שהוא לא יהיה ה4 היחיד בקבוצה? אבל יש 8 זרים? אז זה אומר שה5 היחיד שלנו זה ניבו? כי זה עבד? מה אם הוא יפצע? מי יחליף את סורקין? ה4 ההוא שאמור להיות פותח? דיי נו אי אפשר לבנות 2 עמדות מ3 שחקנים שמי שהכי הרשים בהם זה סורקין. עונה שעברה אחרי שהם הסתכלו על הקו הזה פלוס פויתרס הם אמרו שזה לא מספיק וחיפשו זר תשיעי עד שפדרקנאטי נתנו להם מבט נוזף וחזרו בהם, בסוף, חצי שנה אחרי הם הביאו את סולימן בריימו הגדול כאשר היו שמות גדולים בפנקס. זה יהיה הפיתרון שלהם עכשיו, יחכו למשוך את זה ובסוף יביאו איזה סולימן בריימו אחד שיבוא לסמן ווי על חיזוק גבוהים ויתרכז בלחלק מגבות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 יוני 2023, 17:55

אחדשיודע כתב:
cannon כתב:מרטין מגיב יותר טוב כשעולה מהספסל.

מילא להטריל, אבל למה כל כך גרוע?

אותו מרטין עלה מהספסל בעונה החולפת ב-28 משחקים מתוך 38 משחקי יורוליג (כולל ב-3 משחקים הראשונים בסדרה מול מונאקו - שבהם הסריח את הפרקט). ובליגה ב-17 משחקים מתוך 28. לא ראיתי ממנו בשורה באספקט הזה.

מזכיר, גייק פאקינג כהן תרם יותר ממרטין בעונה האחרונה, אני חוזר, גייק פאקינג כהן

cannon כתב:מרטין יכול להיות הבלו החדש. זה מהאווטר שלך. תראה מה בלות׳נטל נתן בעונה הראשונה ואז תגיד אם מרטין כזה דרעק.

קאנון אני מכבד אותך אבל באמת, אין מצב שהשוות הרגע בין בלו למרטין, באמת מקווה שזה הטרלה על הפורום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי JarJarBinx » 27 יוני 2023, 18:08

אוואנס, לסור וגם ג'ונס - כולם הראו בזמן שלהם פה פוטנציאל, ניצוצות של יכולת שמרמזים על סיכוי לשיפור רציני. מרטין הראה בעיקר כמה משחקים רצופים שנכנסו לו השלשות, וגם זה עבר לו (עבר ל"לא קולע כלום"). חוץ מזה לא הראה שום הבטחה, והוא לא שחקן צעיר.
לא אומר שמרטין לא ישתפר, אבל הוא לא הראה משהו שמרמז על קפיצת מדרגה מתקרבת, ושיפור קטן שהוא לא קפיצת מדרגה זה לא מספיק לנוכח מה שראינו ממנו.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי my man » 27 יוני 2023, 18:55

er79 כתב:להשוות בין בלו למרטין זה כמו להשוות בין מושון יעקוסי לטבארס. ולגבי אוואנס, זאת הייתה טעות. הוא היה שחקן נפלא ומכבי הייתה חייבת לשמור אותו כרכז מחליף. מרטין לעומת זאת לא הציג שום סיבה לשמור אותו לעוד עונה להבדיל אלף אלפי הבדלות.

זו לא עונת מלפפונים אם השם של מושון יעקוסי לא עולה בה לפחות פעם אחת בדיונים...
תודה :dance4
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מילוס » 27 יוני 2023, 19:46

my man כתב:
er79 כתב:להשוות בין בלו למרטין זה כמו להשוות בין מושון יעקוסי לטבארס. ולגבי אוואנס, זאת הייתה טעות. הוא היה שחקן נפלא ומכבי הייתה חייבת לשמור אותו כרכז מחליף. מרטין לעומת זאת לא הציג שום סיבה לשמור אותו לעוד עונה להבדיל אלף אלפי הבדלות.

זו לא עונת מלפפונים אם השם של מושון יעקוסי לא עולה בה לפחות פעם אחת בדיונים...
תודה :dance4

:D
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 27 יוני 2023, 19:51

חברים תרדו לו מהגב, מה הקטע? דעות, דעות, זה המקום, לא? דל"פ זו הטרלה בימינו? מעניין מה יעבור הראשון שיתן מילה טובה לאבי אבן.

ולעניין - לא יודע איזה ניצוצות לסור, ג'ונס וריינולדס הראו פה. לסור היה ברמת המחליף סביר (ביחס לגבוהים ששיחקו לידו), ג'ונס הוא אחד הסתמניקים הגדולים.. מי שרייר עליו עשה את זה נטו בגלל המספרים. הוא לא קרוב אפילו לרמה.
והשלישי דביל, והוא גם הוכיח שזה לא משהו שמשתנה כ"כ מהר.
לסיכום - לא הייתי רוצה אף אחד מהם פה.
מילוס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יוני 2023, 20:00

מילוס כתב:חברים תרדו לו מהגב, מה הקטע? דעות, דעות, זה המקום, לא? דל"פ זו הטרלה בימינו? מעניין מה יעבור הראשון שיתן מילה טובה לאבי אבן.

ולעניין - לא יודע איזה ניצוצות לסור, ג'ונס וריינולדס הראו פה. לסור היה ברמת המחליף סביר (ביחס לגבוהים ששיחקו לידו), ג'ונס הוא אחד הסתמניקים הגדולים.. מי שרייר עליו עשה את זה נטו בגלל המספרים. הוא לא קרוב אפילו לרמה.

לסור היה מספיק טוב בשביל להישאר בזמנו (וניהלו את הוויכוחים האלה בזמן אמת) ובמהלך העונה החולפת היה מצוין בפרטיזן. אבל זה לא רלוונטי בכלל לדיון הזה.

אפשר לספר סיפורים כמה שרוצים על מרטין, אבל הוא לא הוכיח את עצמו העונה במכבי בשום שלב. לא מהספסל ולא מהחמישייה. לא צריך להמציא נתונים בשביל להגיד ״אני אוהב את השחקן הבינוני/חלש הזה ורוצה שהוא ימשיך״. אם מישהו אומר את זה ומוסיף טיעונים תלושים, אז גם מותר להגיד שזה נשמע כמו הטרלה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Adam » 27 יוני 2023, 20:14

אחדשיודע כתב:
מילוס כתב:חברים תרדו לו מהגב, מה הקטע? דעות, דעות, זה המקום, לא? דל"פ זו הטרלה בימינו? מעניין מה יעבור הראשון שיתן מילה טובה לאבי אבן.

לסור היה מספיק טוב בשביל להישאר בזמנו (וניהלו את הוויכוחים האלה בזמן אמת) ובמהלך העונה החולפת היה מצוין בפרטיזן. אבל זה לא רלוונטי בכלל לדיון הזה.

אפשר לספר סיפורים כמה שרוצים על מרטין, אבל הוא לא הוכיח את עצמו העונה במכבי בשום שלב. לא מהספסל ולא מהחמישייה. לא צריך להמציא נתונים בשביל להגיד ״אני אוהב את השחקן הבינוני/חלש הזה ורוצה שהוא ימשיך״. ואם מישהו אומר את זה, אז גם מותר להגיד שזה נשמע כמו הטרלה.

1+

אני אכבד דעה של כל אחד ואנהל שיח מכובד גם אם אני לא מסכים איתו.
אבל קאנון משדר אי אמינות בכתיבה שלו. כאילו מישהו מכניס לו את המילים לפה כדי שיהיה השופר של ההנהלה.
בנוסף לזה הוא גם באמת ממציא דברים כדי להצדיק את דעתו על מרטין. להגיד שמרטין מוביל כדור ושומר על כל העמדות זה תלוש מהמציאות מבחינתי. השיא הגיע כשהוא השווה אותו לבלו. כאן זה כבר לחלוטין איבד מהאמון.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2023, 20:17

כל אחד מהם הראה ניצוצות, אבל ההתלהבות מהם פה ברוב המקרים מוגזמת. שלא לדבר על שחקנים נוספים שעברו פה ומתלהבים מהם אחרי שמציגים יכולת טובה פלוס-מינוס בקבוצות אחרות.

העניין הוא שמרטין באמת הראה מעט מאוד. אפשר להביע דעה, אבל להשוות אותו לשחקני עבר גדולים של המועדון זה...מוזר, לכל הפחות.
עידן

הודעהעל ידי where is the love? » 27 יוני 2023, 20:39

רגע אבל כרגע יש למכבי 6 זרים... אז למה שלא יביאו עוד 2 גבוהים וככה יהיו 8 כמו בשנה שעברה ?
השארת מרטין לא אומרת שלא יביאו 2 גבוהים (אני מדבר מבחינת היגיון ומבחינת מספר זרים, ברור לי שמכבי לא פועלת לפי היגיון)
where is the love?

הודעהעל ידי Adam » 27 יוני 2023, 20:48

where is the love? כתב:רגע אבל כרגע יש למכבי 6 זרים... אז למה שלא יביאו עוד 2 גבוהים וככה יהיו 8 כמו בשנה שעברה ?
השארת מרטין לא אומרת שלא יביאו 2 גבוהים (אני מדבר מבחינת היגיון ומבחינת מספר זרים, ברור לי שמכבי לא פועלת לפי היגיון)

כי אז זה אומר שהמחליף הראשון שלך בעמדת הרכז הוא בלאט, ועם כל הכבוד אליו אתה לא באמת יכול לסמוך עליו.
במקום להשאיר את מרטין, שיביאו שחקן איכותי/שלם יותר ממנו בתור 4 מחליף ויוסיפו לו עוד 4.5 ברמה גבוהה (במקום פוייתרס), לצד קומבו-גארד זר (גראנט למשל, למרות שעדיף מישהו עם קליעה) ופתאום הכל ייראה טוב יותר.
באמת שבסוף מדובר בשינויים מאוד פשוטים. זאת מכבי שמנסה להציג את זה כאילו זה מסובך. לא חסר הקיץ שמות איכותיים על העמדות האלה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2023, 20:53

Adam כתב:
where is the love? כתב:רגע אבל כרגע יש למכבי 6 זרים... אז למה שלא יביאו עוד 2 גבוהים וככה יהיו 8 כמו בשנה שעברה ?

כי אז זה אומר שהמחליף הראשון שלך בעמדת הרכז הוא בלאט, ועם כל הכבוד אליו אתה לא באמת יכול לסמוך עליו.
במקום להשאיר את מרטין, שיביאו שחקן איכותי/שלם יותר ממנו בתור 4 מחליף ויוסיפו לו עוד 4.5 ברמה גבוהה (במקום פוייתרס), לצד קומבו-גארד זר (גראנט למשל, למרות שעדיף מישהו עם קליעה) ופתאום הכל ייראה טוב יותר.
באמת שבסוף מדובר בשינויים מאוד פשוטים. זאת מכבי שמנסה להציג את זה כאילו זה מסובך. לא חסר הקיץ שמות איכותיים על העמדות האלה.

יש את אנגולה וג'ונדי שיכולים לתת דקות בעמדת הרכז. זה רחוק מאוד מלהיות אידיאלי, אבל בתור פלסטר לכמה דקות אפשר אולי לסבול את זה.

אם מרטין בסופו של דבר יישאר, אני באמת חושב שצריכים 2 זרים נוספים לקו הקדמי כי שם הבעיה חמורה יותר.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2023, 20:56

עידן כתב:
Adam כתב:

יש את אנגולה וג'ונדי שיכולים לתת דקות בעמדת הרכז. זה רחוק מאוד מלהיות אידיאלי, אבל בתור פלסטר לכמה דקות אפשר אולי לסבול את זה.

אם מרטין בסופו של דבר יישאר, אני באמת חושב שצריכים 2 זרים נוספים לקו הקדמי כי שם הבעיה חמורה יותר.

מה גם שגם בולדווין רכז לא רע בכלל כפי שראינו העונה. זה בראון, בולדווין, ואחר כך כול אלה שציינת. אם לא יהיו פציעות של BB, אני לא רואה את בלאט משחק יותר מ-10 דקות ביורוליג, וגם זה ביום טוב שלו, כאשר השלשות נכנסות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי where is the love? » 27 יוני 2023, 21:11

אני גם חושב שצריך עוד 2 גבוהים וגם שיהיו טובים בהגנה..
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Adam » 27 יוני 2023, 21:17

עידן כתב:
Adam כתב:

חשבתי על זה רבות ובאמת שאני לא יודע מה עדיף.
מצד אחד הפתרון לכל זה הוא בכלל להביא 9 זרים, כלומר גם לקו הקדמי וגם לאחורי ואז הכל טוב. מצד שני, ראינו כמה מכבי נראת טוב יותר כשיש פחות זרים שיושבים בחוץ במשחקי ליגה (פתאום אנחנו הופכים להיות קבוצה אחת ולא שתי קבוצות).
החשש שלי זה פציעה של בולדווין או בראון. שניהם נפצעו לנו העונה. מספיק שאחד מהם יהיה בחוץ חודש וזה יכול לגמור לך את העונה ביורוליג (כאשר כל משחק חשוב). בלאט, ג'ונדי ואנגולה לא יכולים לכסות על החיסרון של אחד מהם עם כל הכבוד.
ובכל זאת, צריך לזכור שגם פוייתרס היה פצוע העונה וראינו מה הביאו בתור המחליף שלו. בסוף גם נפלנו בסדרה מול מונאקו בגלל הקו הקדמי שלא היה קיים, בעיקר בסיפוק נקודות.
בכדורסל המודרני של היום הגארדים שולטים וזה מה שהכריע מבחינתי את הדילמה. עם השחקנים הנכונים בעמדה 4, מכבי יכולה להסתפק ב3 זרים בקו הקדמי.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2023, 21:32

הפתרון הוא 8 זרים כשמרטין לא אחד מהם ואז אפשר לבנות סגל מאוזן ובריא בהרבה. אבל כתבתי מה שכתבתי בגלל הדיווחים על כך שמרטין נשאר. במצב כזה, אני כן חושב שגם אם חלילה בראון או בולדווין ייפצעו לתקופה, כל מי שציינת כן יוכלו לגבות.

שוב, זה פלסטר וזה לא אידיאלי, אבל האפשרות של 9 זרים, כשאנחנו יודעים שזרים 8 ו-9 יהיו זרים בשקל תשעים, זה הרבה פחות אידיאלי. ובסופו של דבר כמו שכתבת הקו הקדמי הוא כן זה שהכריע בפלייאוף. אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שנצליח להגיע לפלייאוף עם כל השחקנים הבכירים בריאים, אנחנו חייבים עוד זר ברמה מספקת בקו הקדמי כדי שלא ניפול באותה הנקודה.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 27 יוני 2023, 21:45

הבעיה היא, ושוכחים אותה בכל קיץ, שיש פציעות והרבה, יש עייפות והרבה. ואז בכל דצמבר, כמו שעון, עובדים על למצוא חיזוק ובוכים על זה ש"יש שוק קשה", ואז בכל מיד סיזן שחקנים מתחילים ליפול מהרגליים. אז למה לחכות? 7 זרים זה לא משהו לרוץ איתו לאורך זמן.
צריך פשוט לבנות מראש סגל מגוון עם 8 זרים באנקר ומבחינתי גם אופציה לתשיעי - בידיעה שחלק יפלו בדרך.
זה שזה לרעתנו בליגה, כנראה שבהגבלות הנוכחיות תמיד תהיה בעיה עם הליגה. מישהו יהיה מודאג מזה אם תהיה פה קבוצת טופ 4?
מילוס

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־30 אורחים