27 יוני 2023, 17:15
27 יוני 2023, 17:47
cannon כתב:מרטין מגיב יותר טוב כשעולה מהספסל.
27 יוני 2023, 17:48
cannon כתב:מרטין הגיע מהליגה האוסטרלית ולאחר שלא שיחק מחוץ לארה״ב עד אותו שלב. בואו נחזור לת׳רד הזה בהמשך העונה אחרי שמרטין נותן עונה מהחלומות. הוא יעלה מהספסל. מכבי תביא שחקן בכסף גדול יחסית שיעלה בחמישיה. מרטין מגיב יותר טוב כשעולה מהספסל.
27 יוני 2023, 17:51
cannon כתב:אני אומר שג׳רל מרטין חייב להשאר ויהיה הפתעת העונה. תראו איך כולם ריירו על אוונס, ג׳ונס ולסור אחרי שעזבו את מכבי. אם הייתי מתאמץ, אז גם הייתי מוצא עוד כמה דוגמאות מהעבר... את כל אלה רציתם לזרוק קיבינימט במהלך העונה ואז אמרתם אח״כ איזו טעות עשינו...
בעמדה 4 קשה למצוא שחקן עם החבילה השלמה. אני לא הייתי לוקח שחקן כמו פולונארה, שנגליה (שאחרי הפציעה) או כל מיני שמות אחרים במקום מרטין מעבר לזה שזה ישאיר גם עוד תקציב כי מרטין לא שחקן יקר והוא לא יהיה ה-4 היחיד בקבוצה.
את יאבוסלה פספסנו בשנה שעברה, את נייג׳ל הייז לא רציתם ואמרתם שהוא אפס בשנה שעברה כשהיה מועמד, כנ״ל בנטיל ורונלדס שמיטס. כמה 4 טובים יש עכשיו ביורוליג? תראו את ההודעות בפורום בשנה שעברה...
27 יוני 2023, 17:55
אחדשיודע כתב:cannon כתב:מרטין מגיב יותר טוב כשעולה מהספסל.
מילא להטריל, אבל למה כל כך גרוע?
אותו מרטין עלה מהספסל בעונה החולפת ב-28 משחקים מתוך 38 משחקי יורוליג (כולל ב-3 משחקים הראשונים בסדרה מול מונאקו - שבהם הסריח את הפרקט). ובליגה ב-17 משחקים מתוך 28. לא ראיתי ממנו בשורה באספקט הזה.
cannon כתב:מרטין יכול להיות הבלו החדש. זה מהאווטר שלך. תראה מה בלות׳נטל נתן בעונה הראשונה ואז תגיד אם מרטין כזה דרעק.
27 יוני 2023, 18:08
27 יוני 2023, 18:55
er79 כתב:להשוות בין בלו למרטין זה כמו להשוות בין מושון יעקוסי לטבארס. ולגבי אוואנס, זאת הייתה טעות. הוא היה שחקן נפלא ומכבי הייתה חייבת לשמור אותו כרכז מחליף. מרטין לעומת זאת לא הציג שום סיבה לשמור אותו לעוד עונה להבדיל אלף אלפי הבדלות.
27 יוני 2023, 19:46
my man כתב:er79 כתב:להשוות בין בלו למרטין זה כמו להשוות בין מושון יעקוסי לטבארס. ולגבי אוואנס, זאת הייתה טעות. הוא היה שחקן נפלא ומכבי הייתה חייבת לשמור אותו כרכז מחליף. מרטין לעומת זאת לא הציג שום סיבה לשמור אותו לעוד עונה להבדיל אלף אלפי הבדלות.
זו לא עונת מלפפונים אם השם של מושון יעקוסי לא עולה בה לפחות פעם אחת בדיונים...
תודה
27 יוני 2023, 19:51
27 יוני 2023, 20:00
מילוס כתב:חברים תרדו לו מהגב, מה הקטע? דעות, דעות, זה המקום, לא? דל"פ זו הטרלה בימינו? מעניין מה יעבור הראשון שיתן מילה טובה לאבי אבן.
ולעניין - לא יודע איזה ניצוצות לסור, ג'ונס וריינולדס הראו פה. לסור היה ברמת המחליף סביר (ביחס לגבוהים ששיחקו לידו), ג'ונס הוא אחד הסתמניקים הגדולים.. מי שרייר עליו עשה את זה נטו בגלל המספרים. הוא לא קרוב אפילו לרמה.
והשלישי דביל, והוא גם הוכיח שזה לא משהו שמשתנה כ"כ מהר.
לסיכום - לא הייתי רוצה אף אחד מהם פה.
27 יוני 2023, 20:14
אחדשיודע כתב:מילוס כתב:חברים תרדו לו מהגב, מה הקטע? דעות, דעות, זה המקום, לא? דל"פ זו הטרלה בימינו? מעניין מה יעבור הראשון שיתן מילה טובה לאבי אבן.
ולעניין - לא יודע איזה ניצוצות לסור, ג'ונס וריינולדס הראו פה. לסור היה ברמת המחליף סביר (ביחס לגבוהים ששיחקו לידו), ג'ונס הוא אחד הסתמניקים הגדולים.. מי שרייר עליו עשה את זה נטו בגלל המספרים. הוא לא קרוב אפילו לרמה.
לסור היה מספיק טוב בשביל להישאר בזמנו (וניהלו את הוויכוחים האלה בזמן אמת) ובמהלך העונה החולפת היה מצוין בפרטיזן. אבל זה לא רלוונטי בכלל לדיון הזה.
אפשר לספר סיפורים כמה שרוצים על מרטין, אבל הוא לא הוכיח את עצמו העונה במכבי בשום שלב. לא מהספסל ולא מהחמישייה. לא צריך להמציא נתונים בשביל להגיד ״אני אוהב את השחקן הבינוני/חלש הזה ורוצה שהוא ימשיך״. ואם מישהו אומר את זה, אז גם מותר להגיד שזה נשמע כמו הטרלה.
27 יוני 2023, 20:17
מילוס כתב:חברים תרדו לו מהגב, מה הקטע? דעות, דעות, זה המקום, לא? דל"פ זו הטרלה בימינו? מעניין מה יעבור הראשון שיתן מילה טובה לאבי אבן.
27 יוני 2023, 20:39
27 יוני 2023, 20:48
where is the love? כתב:רגע אבל כרגע יש למכבי 6 זרים... אז למה שלא יביאו עוד 2 גבוהים וככה יהיו 8 כמו בשנה שעברה ?
השארת מרטין לא אומרת שלא יביאו 2 גבוהים (אני מדבר מבחינת היגיון ומבחינת מספר זרים, ברור לי שמכבי לא פועלת לפי היגיון)
27 יוני 2023, 20:53
Adam כתב:where is the love? כתב:רגע אבל כרגע יש למכבי 6 זרים... אז למה שלא יביאו עוד 2 גבוהים וככה יהיו 8 כמו בשנה שעברה ?
השארת מרטין לא אומרת שלא יביאו 2 גבוהים (אני מדבר מבחינת היגיון ומבחינת מספר זרים, ברור לי שמכבי לא פועלת לפי היגיון)
כי אז זה אומר שהמחליף הראשון שלך בעמדת הרכז הוא בלאט, ועם כל הכבוד אליו אתה לא באמת יכול לסמוך עליו.
במקום להשאיר את מרטין, שיביאו שחקן איכותי/שלם יותר ממנו בתור 4 מחליף ויוסיפו לו עוד 4.5 ברמה גבוהה (במקום פוייתרס), לצד קומבו-גארד זר (גראנט למשל, למרות שעדיף מישהו עם קליעה) ופתאום הכל ייראה טוב יותר.
באמת שבסוף מדובר בשינויים מאוד פשוטים. זאת מכבי שמנסה להציג את זה כאילו זה מסובך. לא חסר הקיץ שמות איכותיים על העמדות האלה.
27 יוני 2023, 20:56
עידן כתב:Adam כתב:where is the love? כתב:רגע אבל כרגע יש למכבי 6 זרים... אז למה שלא יביאו עוד 2 גבוהים וככה יהיו 8 כמו בשנה שעברה ?
כי אז זה אומר שהמחליף הראשון שלך בעמדת הרכז הוא בלאט, ועם כל הכבוד אליו אתה לא באמת יכול לסמוך עליו.
במקום להשאיר את מרטין, שיביאו שחקן איכותי/שלם יותר ממנו בתור 4 מחליף ויוסיפו לו עוד 4.5 ברמה גבוהה (במקום פוייתרס), לצד קומבו-גארד זר (גראנט למשל, למרות שעדיף מישהו עם קליעה) ופתאום הכל ייראה טוב יותר.
באמת שבסוף מדובר בשינויים מאוד פשוטים. זאת מכבי שמנסה להציג את זה כאילו זה מסובך. לא חסר הקיץ שמות איכותיים על העמדות האלה.
יש את אנגולה וג'ונדי שיכולים לתת דקות בעמדת הרכז. זה רחוק מאוד מלהיות אידיאלי, אבל בתור פלסטר לכמה דקות אפשר אולי לסבול את זה.
אם מרטין בסופו של דבר יישאר, אני באמת חושב שצריכים 2 זרים נוספים לקו הקדמי כי שם הבעיה חמורה יותר.
27 יוני 2023, 21:11
27 יוני 2023, 21:17
עידן כתב:Adam כתב:where is the love? כתב:רגע אבל כרגע יש למכבי 6 זרים... אז למה שלא יביאו עוד 2 גבוהים וככה יהיו 8 כמו בשנה שעברה ?
יש את אנגולה וג'ונדי שיכולים לתת דקות בעמדת הרכז. זה רחוק מאוד מלהיות אידיאלי, אבל בתור פלסטר לכמה דקות אפשר אולי לסבול את זה.
אם מרטין בסופו של דבר יישאר, אני באמת חושב שצריכים 2 זרים נוספים לקו הקדמי כי שם הבעיה חמורה יותר.
27 יוני 2023, 21:32
27 יוני 2023, 21:45