itai7 כתב:אז כל משחקי הבית של מכבי יהיו בחמישי סופית. לגבי משחקי החוץ, כולם יהיו בחמישי למעט משחק אחד, במחזור השביעי ב-23.11 מול סיינה, המשחק יהיה ביום שישי
אני כבר רואה איך אלי סהר ידרוש ממכבי לבטל את המשחק בשם הדת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:אז כל משחקי הבית של מכבי יהיו בחמישי סופית. לגבי משחקי החוץ, כולם יהיו בחמישי למעט משחק אחד, במחזור השביעי ב-23.11 מול סיינה, המשחק יהיה ביום שישי
Maccabikid כתב:באסה.. אחד המשחקים הכי מעניינים.. ודווקא אותו אני לא יכול לראות..
לא יכלו לסדר שהמשחק הזה יהיה נגד איזה שאלון או פרוקום..
Dperk כתב:Maccabikid כתב:באסה.. אחד המשחקים הכי מעניינים.. ודווקא אותו אני לא יכול לראות..
אם אתה הולך לבר ורואה אותו זה מותר?
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Maccabikid כתב:באסה.. אחד המשחקים הכי מעניינים.. ודווקא אותו אני לא יכול לראות..
אני אולי ה''כופרת'' הכי גדולה פה אבל אני די בטוחה שהתשובה היא לא
יום שישי זה יום שישי..זה משנה איפה רואים את המשחק?
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Maccabikid כתב:באסה.. אחד המשחקים הכי מעניינים.. ודווקא אותו אני לא יכול לראות..
לא יודע, רק ניסיתי לעזור. האיסור הוא שפשוט אסור להסתכל לטלוויזיה בלבן של העיניים לא משנה מי הדליק אותה ומתי?
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Maccabikid כתב:באסה.. אחד המשחקים הכי מעניינים.. ודווקא אותו אני לא יכול לראות..
לא יודע, רק ניסיתי לעזור. האיסור הוא שפשוט אסור להסתכל לטלוויזיה בלבן של העיניים לא משנה מי הדליק אותה ומתי?
אני חושבת..
שאלתי מישהי דתייה פעם אם נגיד מותר לה לראות משהו שמישהו הקליט לה בשבת והיא אמרה שאפילו זה אסור אז..
Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:אז כל משחקי הבית של מכבי יהיו בחמישי סופית. לגבי משחקי החוץ, כולם יהיו בחמישי למעט משחק אחד, במחזור השביעי ב-23.11 מול סיינה, המשחק יהיה ביום שישי
אני כבר רואה איך אלי סהר ידרוש ממכבי לבטל את המשחק בשם הדת
שיט אני שוב גולש מהנושא בת'רד. בסוף יעיפו אותי מפה.
למה זה קשור לאלי סהר?
אני כאוהד דתי קורא למכבי לא לשחק בשבת.
בלי קשר לשום דבר אחר, לא חושב שראוי שקבוצה שחלק משמעותי מאוהדיה דתיים תסכים לשחק בשבת.
(אחרי הפארסה של יום הזיכרון שנה שעברה אם באמת אנו רוצים להמשיך להחשב הקבוצה של המדינה אז ודאי שאסור לנו לשחק בשבת)
מצד שני, זו העבודה שלהם וזכותם לעשות מה שהם רוצים. רק שיקחו בחשבון את מה שזה משדר לאוהדים הדתיים.
הדבר שהכי מכאיב ומכעיס זו התגובה של שמעון מזרחי:
"...אם מתוך 10 משחקים רק אחד בודד, ועוד כזה שיתקיים בחוץ, ייערך בשישי, זה מתקבל על הדעת..."
מה זה משנה אם זה אחד או עשרה? זו פגיעה בעשרות אלפי האוהדים הדתיים של הקבוצה.
Holiday_Armadillo כתב:שיט אני שוב גולש מהנושא בת'רד. בסוף יעיפו אותי מפה.
לא מעיפים מפה אנשים כל כך מהר..בטח לא כשדברים לא נעשים מכוונה רעהלמה זה קשור לאלי סהר?
אני כאוהד דתי קורא למכבי לא לשחק בשבת.
בלי קשר לשום דבר אחר, לא חושב שראוי שקבוצה שחלק משמעותי מאוהדיה דתיים תסכים לשחק בשבת.
(אחרי הפארסה של יום הזיכרון שנה שעברה אם באמת אנו רוצים להמשיך להחשב הקבוצה של המדינה אז ודאי שאסור לנו לשחק בשבת)
מצד שני, זו העבודה שלהם וזכותם לעשות מה שהם רוצים. רק שיקחו בחשבון את מה שזה משדר לאוהדים הדתיים.
הדבר שהכי מכאיב ומכעיס זו התגובה של שמעון מזרחי:
"...אם מתוך 10 משחקים רק אחד בודד, ועוד כזה שיתקיים בחוץ, ייערך בשישי, זה מתקבל על הדעת..."
מה זה משנה אם זה אחד או עשרה? זו פגיעה בעשרות אלפי האוהדים הדתיים של הקבוצה.
אני ממש ממש ממש לא מסכימה איתך..קשה לי אפילו להסביר כמה
למה שמכבי לא ישחקו ביום שישי אם הם רוצים להיות ''הקבוצה של המדינה''? יש במדינה הזאת גם הרבה חילונים שנוסעים בשבת ורואים טלוויזיה בשבת
משחקים כדורגל בשבת
מה זה ''ודאי שאסור לנו לשחק בשבת''? מה אנחנו איראן?
קודם אסור יהיה לקבוצות לשחק בשבת ואז אסור יהיה לשחק בערבי חג והצעד הבא יהיה שיכריחו אנשים לשמור שבת
יאיר_ב כתב:מי שרוצה לשחק בשבת זו זכותו.
כוונתי הייתה ואני מצטער אם לא הובנתי שאסור לנו (לקבוצה) להסכים לשחק בשבת מהפאן המוסרי.
יש לנו כמות אוהדים שלא תוכל לראות את הקבוצה אם היא תשחק בשבת.
אם זה היה מספיק חשוב שמעון היה מצליח לדאוג שלא נשחק בשבת.
זה מתחיל ממשחק אחד בשלב הראשון, סביר להניח שיהיו גם משחקים ב - top16 (ואז זה כבר ברצלונה, צסקא וכו').
אבל מה לנו כי נלין, הרי כבר פספסנו צפיה בקבוצה במשחקי הפיינל פור שמשוחקים בימי שישי (ואולי כבר מאז אין לנו מה לצפות מההנהלה, בכל אופן, הפאן הכלכלי חשוב מהאוהדים)
כוונתי הייתה ואני מצטער אם לא הובנתי שאסור לנו (לקבוצה) להסכים לשחק בשבת מהפאן המוסרי.
זה מתחיל ממשחק אחד בשלב הראשון, סביר להניח שיהיו גם משחקים ב - top16 (ואז זה כבר ברצלונה, צסקא וכו').
אבל מה לנו כי נלין, הרי כבר פספסנו צפיה בקבוצה במשחקי הפיינל פור שמשוחקים בימי שישי (ואולי כבר מאז אין לנו מה לצפות מההנהלה, בכל אופן, הפאן הכלכלי חשוב מהאוהדים)
Dperk כתב:יאיר_ב כתב:מי שרוצה לשחק בשבת זו זכותו.
למה אתה אומר שזה מבטא שהפן הכלכלי חשוב מהאוהדים? אתה חושב שמכבי יכולה לכפות על היורוליג שלא לשחק בשישי? אתה חושב שעדיף למכבי לפרוש מהיורוליג במצב כזה?
rc4991 כתב:חבל מאוד שיהיה משחק שמכבי תשחק בשבת,אני מקווה שזה משהו חד פעמי ולא מקרה שיחזור על עצמו עוד פעמים
אני לא חושב שלמכבי אסור לשחק בשבת כי היא "הקבוצה של המדינה" כי כל הקבוצות בארץ שונאות אותנו כולל השופטים ומנהלי הליגה,ובכלל הקבוצה הזאת שייכת(עד כמה שניתן לומר)לאוהדים שלה ולא לאזרחי המדינה או אנשים שמדי פעם "עושים טובה" ורואים משחקים שלה ביורוליג,אבל עדיין הייתי מעדיף שהיא תעביר את המשחק למועד אחר(אולי להקדים אותו בכמה שעות)מתוך כבוד לאוהדיה הדתיים
ובנוגע לאיסור הצפיה בשבת...
ממה שהבנתי חל איסור לצפות בטלוויזיה בשבת כי זה "מסייע לעוברי עבירה" אבל אם כל אלה שעסוקים במלאכת השידור וחיללו את השבת לשם כך הם גויים(לא הגיוני)אז מותר(מבחינת האיסור הזה)
יאיר_ב כתב:Dperk כתב:יאיר_ב כתב:מי שרוצה לשחק בשבת זו זכותו.
למה אתה אומר שזה מבטא שהפן הכלכלי חשוב מהאוהדים? אתה חושב שמכבי יכולה לכפות על היורוליג שלא לשחק בשישי? אתה חושב שעדיף למכבי לפרוש מהיורוליג במצב כזה?
לשאלתך הראשונה לדעתי התשובה היא כן. אני חושב שמכבי יכולה לכפות על היורוליג שלא לשחק בשישי.
לשאלתך השניה התשובה היא לא. אם באמת היו עושים את כל המאמצים (וכל המאמצים זה יותר משלחית מכתב) וזה לא היה מצליח לא רואה סיבה לפרוש מהיורוליג.
gandya כתב:rc4991 כתב:חבל מאוד שיהיה משחק שמכבי תשחק בשבת,אני מקווה שזה משהו חד פעמי ולא מקרה שיחזור על עצמו עוד פעמים
אני לא חושב שלמכבי אסור לשחק בשבת כי היא "הקבוצה של המדינה" כי כל הקבוצות בארץ שונאות אותנו כולל השופטים ומנהלי הליגה,ובכלל הקבוצה הזאת שייכת(עד כמה שניתן לומר)לאוהדים שלה ולא לאזרחי המדינה או אנשים שמדי פעם "עושים טובה" ורואים משחקים שלה ביורוליג,אבל עדיין הייתי מעדיף שהיא תעביר את המשחק למועד אחר(אולי להקדים אותו בכמה שעות)מתוך כבוד לאוהדיה הדתיים
ממה שהבנתי חל איסור לצפות בטלוויזיה בשבת כי זה "מסייע לעוברי עבירה" אבל אם כל אלה שעסוקים במלאכת השידור וחיללו את השבת לשם כך הם גויים(לא הגיוני)אז מותר(מבחינת האיסור הזה)
קבוצות כדורגל בארץ משחקות באופן קבוע בשבתות(כחלק מהסטטוס קוו), איך אוהדי הקבוצות הדתיים של הקבוצות הכדורגל מסתדרים?
מי אמר שאסור לשחק בכלל כדורסל בשבת? אפשר להתחרות בשבת, ועוד איך,יש ספורטאים דתיים שמתחרים בשבת.
rc4991 כתב:gandya כתב:rc4991 כתב:חבל מאוד שיהיה משחק שמכבי תשחק בשבת,אני מקווה שזה משהו חד פעמי ולא מקרה שיחזור על עצמו עוד פעמים
קבוצות כדורגל בארץ משחקות באופן קבוע בשבתות(כחלק מהסטטוס קוו), איך אוהדי הקבוצות הדתיים של הקבוצות הכדורגל מסתדרים?
מי אמר שאסור לשחק בכלל כדורסל בשבת? אפשר להתחרות בשבת, ועוד איך,יש ספורטאים דתיים שמתחרים בשבת.
1.אין לי מושג מה עושים אבל לא ממש אכפת לי כי אני שונא כדורגל
2.איפה שמעת אותי אומר שאסור לשחק כדורסל בשבת? רק אמרתי שחבל אם זה יקרה כי הדתיים רוצים גם כן לראות את המשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־29 אורחים