אדם כתב:אני דווקא חשבתי לא לזלזל ולדבר בצורה מכובדת אבל אני רואה שככה מדברים פה וזה הצורה וככה מתיחסים אז בכיף
אז דבר ראשון אני מסכים אני לא מבין כלום צודק אני כלום ושום דבר
דבר נוסף זה שתגיד ותגידו מאתיים פעם שהוא הסריח תפפרקט לא ישכנע אותי ולא יהפוך את זה לנכון ומזל שכמה וכמה ממכם עסוקים פה ולא קשורים למכבי לבנות תסגל למה הינו נופלים
להגיד שהסריח תפפרקט זה חוסר הבנה מוחלטת ,הבן אדם החזיק את מכבי בכלפרמטר אתם כנראה עיוורים או ראיתם משהו אחר,הבן אדם כדרר חדר ,סיים בחצי חדירה בזריקתץחצי מרחק קלע שלשות ,כל העונה נגד ריאל בחוץ ,נגד ריאל בבית ועוד,ובסדרה המדוברת ,גם ששמו עליו את סאטו הוא עשה לו בית ספר וגם כמה וכמה פעמים נגד דימאנטיטיס ששמר עליו.
אני בכיף יראה איתכם תסדרה שוב ונעבור מהלך מהלך כדי להצדיק את מה שאמרתי.
זה פשוט מין מחלה כזאת לא לראות כלום ולהיות כל כך מנותקקים,ולעמוד בשלכם,השחקן לא היה אפור אלא הבריק והיצטיין.
ושוב כןן הבן אדם לא רק לדעתי הרבה יותר טוב מסאטו מיקל סאן אמיטריו והיירסיטון,אלה שחקנים שבצורת משחק מזכירים את סמית,יש 3 יותר מגוונים כמו פארקר,יש 3 כמו יסאיטיס ,ויש 3 כאלה שהמשחק בא אליהם הם חלק מקבוטצה לא כופים את עצמם פחות מעורבים ולוקחים חלק בהובלת כדור וכדומה,למרות שסאן אמיטריו לוקח חלק בהובלה ,ראינו איך זה נראה.
אתם כל כך מהללים אותםששקשה לךלהודות שהם נופלים מסמית ולאר בגלל עונה חלשה שלהם ולא בלי קשר לכלום ,אלא כי זה מה שקרה בשטח,והלוואי שהעונה ניווכח עוד יותר לתרומה,שחקן לאצריך להיות בולט ולקלוע 40 נקקודות,גם מוריס לא עשה את זה כל משחק,אבל הוא נקרא עמוד טווח,גם דימאנטיטיס לא קלע יותר מ8 נקודות עד נגד מכבי.
אלא סוג השחקנים שתורמים במה שהקבוצהצריכה באותם רגעים,שצריך נקודות נותנים שצריך שקט נפשי ריבאונד ,הגנה ,הבן אדם נתן כמה וכמה בלוקים חשובים ברגעים קריטים, אחד מהם לכוכב מהולל מהנבא של זלאגריס ,ולכוכב מהולל אחד כמו סאטו וגם למיקל.
אז סבבה אני לא מבהין כלום נזרום איתך מזל שאתה מבין כזה גדול.
מה שאני כן יודע זה מה אני רואה בעיניים ,ושוב בכוונה מתעקש על זה,גם אם היה שווה 800 אלף דולר הוא שווה את זה רבותיי.
אפשר להיסתכל בכל המשחקים היה לו טובים וטוביםפחות בתחילת העונה בהמשך הוא פרח ותרם בכל האספקטים ונתן מה שמכבי היתה צריכה היו עליות וירידות קטונות אבל שחקן יציב ושחקן מפתח חשוב בקבוצה וכל הקבוצות נגדנו לקחו אותו ככזה כצפתחלעצור ובכמה וכמה ראיונות לפני משחקים שמעתי את זה במשך העונה הוא כמעט ירד מהפרקט,ואני לא יבוא ויגיד גם הצוות המיקצועי חושב כמוני ,כי לא תמיד אני מסכים אם מה שבלאט עושה או כל מאמן אחר ,אז זה גם לא נכון להבוא ולהצדיק שזה מתאים לדעה שלי ,כי זה לא הופך אותה לנכונה בגלל שבלאט חושב כמוני.
הרי ניתקלנו במיקרים שמאמנים נתנו לשחקנים להסריח תפפרקט או תמגרש כדורגל 90 דקות למרוןת שכל העולם רואה משהו אחר .
אתה מסייע בכתיבת עבודות סמינריוניות? זה אחלה כסף.