דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי Dperk » 10 יולי 2012, 12:58

אדם כתב:אני דווקא חשבתי לא לזלזל ולדבר בצורה מכובדת אבל אני רואה שככה מדברים פה וזה הצורה וככה מתיחסים אז בכיף
אז דבר ראשון אני מסכים אני לא מבין כלום צודק אני כלום ושום דבר
דבר נוסף זה שתגיד ותגידו מאתיים פעם שהוא הסריח תפפרקט לא ישכנע אותי ולא יהפוך את זה לנכון ומזל שכמה וכמה ממכם עסוקים פה ולא קשורים למכבי לבנות תסגל למה הינו נופלים
להגיד שהסריח תפפרקט זה חוסר הבנה מוחלטת ,הבן אדם החזיק את מכבי בכלפרמטר אתם כנראה עיוורים או ראיתם משהו אחר,הבן אדם כדרר חדר ,סיים בחצי חדירה בזריקתץחצי מרחק קלע שלשות ,כל העונה נגד ריאל בחוץ ,נגד ריאל בבית ועוד,ובסדרה המדוברת ,גם ששמו עליו את סאטו הוא עשה לו בית ספר וגם כמה וכמה פעמים נגד דימאנטיטיס ששמר עליו.
אני בכיף יראה איתכם תסדרה שוב ונעבור מהלך מהלך כדי להצדיק את מה שאמרתי.
זה פשוט מין מחלה כזאת לא לראות כלום ולהיות כל כך מנותקקים,ולעמוד בשלכם,השחקן לא היה אפור אלא הבריק והיצטיין.
ושוב כןן הבן אדם לא רק לדעתי הרבה יותר טוב מסאטו מיקל סאן אמיטריו והיירסיטון,אלה שחקנים שבצורת משחק מזכירים את סמית,יש 3 יותר מגוונים כמו פארקר,יש 3 כמו יסאיטיס ,ויש 3 כאלה שהמשחק בא אליהם הם חלק מקבוטצה לא כופים את עצמם פחות מעורבים ולוקחים חלק בהובלת כדור וכדומה,למרות שסאן אמיטריו לוקח חלק בהובלה ,ראינו איך זה נראה.
אתם כל כך מהללים אותםששקשה לךלהודות שהם נופלים מסמית ולאר בגלל עונה חלשה שלהם ולא בלי קשר לכלום ,אלא כי זה מה שקרה בשטח,והלוואי שהעונה ניווכח עוד יותר לתרומה,שחקן לאצריך להיות בולט ולקלוע 40 נקקודות,גם מוריס לא עשה את זה כל משחק,אבל הוא נקרא עמוד טווח,גם דימאנטיטיס לא קלע יותר מ8 נקודות עד נגד מכבי.
אלא סוג השחקנים שתורמים במה שהקבוצהצריכה באותם רגעים,שצריך נקודות נותנים שצריך שקט נפשי ריבאונד ,הגנה ,הבן אדם נתן כמה וכמה בלוקים חשובים ברגעים קריטים, אחד מהם לכוכב מהולל מהנבא של זלאגריס ,ולכוכב מהולל אחד כמו סאטו וגם למיקל.
אז סבבה אני לא מבהין כלום נזרום איתך מזל שאתה מבין כזה גדול.
מה שאני כן יודע זה מה אני רואה בעיניים ,ושוב בכוונה מתעקש על זה,גם אם היה שווה 800 אלף דולר הוא שווה את זה רבותיי.
אפשר להיסתכל בכל המשחקים היה לו טובים וטוביםפחות בתחילת העונה בהמשך הוא פרח ותרם בכל האספקטים ונתן מה שמכבי היתה צריכה היו עליות וירידות קטונות אבל שחקן יציב ושחקן מפתח חשוב בקבוצה וכל הקבוצות נגדנו לקחו אותו ככזה כצפתחלעצור ובכמה וכמה ראיונות לפני משחקים שמעתי את זה במשך העונה הוא כמעט ירד מהפרקט,ואני לא יבוא ויגיד גם הצוות המיקצועי חושב כמוני ,כי לא תמיד אני מסכים אם מה שבלאט עושה או כל מאמן אחר ,אז זה גם לא נכון להבוא ולהצדיק שזה מתאים לדעה שלי ,כי זה לא הופך אותה לנכונה בגלל שבלאט חושב כמוני.
הרי ניתקלנו במיקרים שמאמנים נתנו לשחקנים להסריח תפפרקט או תמגרש כדורגל 90 דקות למרוןת שכל העולם רואה משהו אחר .

אתה מסייע בכתיבת עבודות סמינריוניות? זה אחלה כסף.
Dperk

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 יולי 2012, 12:58

MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא. האכזבה שלי ממנו נובעת מזה שברוב הגדול של העונה הוא לא תיפקד כמו שsf מוביל בקבוצה כמו מכבי צריך לתפקד. אתה רוצה שחקן שיתן לך תפוקה טובה ביחס לעלות שלו? בוא נחתים את יבזורי ב200 אלף, ניתן לו להיות sf ראשון ותראה שהוא ייתן תפוקה מצויינת ביחס לעלות שלו.

לך יש בעיה קשה בהבנת כל הקונספט המוזר הזה של כדורסל מקצועני. כמו שאמרתי - לכל שחקן בקבוצה יש תפקיד מסוים שהוא צריך לבצע ועפ"י הצוות המקצועי של מכבי סמית' ביצע את התפקיד שלו כמו שצריך. אתה כנראה ציפית מסמית' לבצע איזשהו תפקיד אחר עפ"י איזשהו קונספט שאתה עצמך החלטת ומשראית שמה לעשות המציאות לא תואמת לקונספט שלך אז החלטת שהוא נכשל. זה עוד מבלי להזכיר את ההבנה הבסיסית ששחקן שהעלות שלו היא 350 אלף דולר לעונה רחוק מלהיות שחקן עם תפקיד כל כך מרכזי כפי שמשתמע מהדברים שלך.

זאת התפוקה שsf מוביל/פותח במכבי צריך לתת?? זה מה שציפו ממנו?? נראה לך שאם הוא לא היה מסיים את העונה בצורה טובה, הוא היה נשאר?
את מי זה מעניין כמה הוא עלה? מבחינתי ברגע שמגיע לפה שחקן חמישייה, הוא צריך לתת תפוקה של שחקן חמישייה. לא מעניין אותי בן כמה הוא, מאיפה הוא בא, או כמה הוא עלה.

אתה שוב מתעלם לחלוטין ממה שכתבתי. מה שאני מנסה לומר (כבר שלוש פעמים) שהמונח "תפוקה של שחקן חמישיה" תלוי בקונספט שעל פיו בונים את הקבוצה. אין איזשהם חסמים תחתונים לקביעה האם שחקן x נותן "תפוקה של שחקן חמישיה" או לא כי בכל קבוצה שחקני חמישיה מאותן עמדות נותנים תפוקות שונות בהתאם לתפקיד שהצוות המקצועי מייעד אותם. אם הצוות המקצועי בעונה שעברה ייעד את סמית' לייצר מצבי קליעה לעצמו מעמדה 3 או להיות מוביל כדור שלישי אז הייתי מסכים איתך לחלוטין כי את הדברים האלה הוא כמעט ולא עשה. אבל עפ"י הראיונות עם בלאט לפני ובמהלך העונה התפקיד שייעדו לו היה לתת הגנה אישית/קבוצתית, לתרום בריבאונד, לקלוע את הזריקות שהוא מקבל ולהשתלב במשחק הקבוצתי - מבין כל אלו אתה יכול לומר שמבחינת קליעה הוא סיפק את הסחורה רק בסוף העונה ושאר הזמן היה רע אבל בשאר הפרמטרים הוא היה עקבי וטוב במשך כל העונה (שומר אישי וקבוצתי טוב, לא הפריע ותקע את המשחק הקבוצתי והיה הריבאונדר הרביעי בטיבו בקבוצה אחרי שלושת הסנטרים).

אני לא מתעלם ממה שכתבת, אני מנסה להסביר לך בצורה נחמדה למה אתה טועה. מכבי היא לא קבוצת נבא, שמורכבת ממקסימום 3 סופרסטארים כששאר השחקנים הם שחקנים משלימים בעלי נישה מאוד מסויימת. במכבי שחקן חמישייה מצופה לתת תפוקה מאוד מסויימת, וסמית לא עשה את זה. מה רצית שבלאט יגיד? " נכשלתי עם סמית, הוא לא עמד בציפיות שלי"?.
מעניין איך היית מגיב, אם היו מחתימים עכשיו שחקן שנתן עונה של 6 נקודות ו3 ריבאונדים( הממוצעים של סמית עד ההצלבה), גם אם הוא היה שומר מצויין ו"לא תוקע את המשחק הקבוצתי". אני מקווה בשבילך שלא היית אוהב את זה.

מצופה ע"י מי? כי בהודעות שלי הסברתי שסמית' עמד בציפיות מהצוות המקצועי וכראיה החוזה שלו הוארך למרות שאפשר היה לצאת ממנו. מילא אם החוזה שלו לא היה מוארך וכל מה שהייתי מסתמך עליו זה הטענות של בלאט במהלך העונה שסמית' עומד בציפיות שלו אבל הנה - החוזה הוארך אז איזה סיבה יש להאריך חוזה לשחקן שהצוות המקצועי חושב שנכשל בתפקידו בייחוד כשאפשר היה לצאת ממנו בקלות (אופציית קבוצה)?

מכאן שהנימוק שלך לכך שסמית' נכשל לא מסתמך על כך שהוא לא עמד בציפיות ממנו עפ"י התפקיד שבלאט ייעד לו בקבוצה אלא שהוא לא עמד בציפיות ממנו עפ"י התפקיד שאתה ייעדת לו בקבוצה (מה שאתה מכנה "תפוקה מאד מסוימת משחקן חמישיה"). לצורך העניין, באותה מידה ניתן היה לטעון שלאנגפורד היה כשלון במכבי בגלל שהוא קלע רק 1.09 שלשות פר 40 דקות (מקום 89 בכל היורוליג) ומ-sg פותח הציפיה היא שיספק קליעה טובה מבחוץ.
EulGam05

הודעהעל ידי Dperk » 10 יולי 2012, 13:01

תודה ואני לא ממש מבין בנגרות ואין לי בעיה עם נגרים כל עוד הם לא מנסים לשחק כדורסל ולקבל משכורות עתק :taunt[/quote]

מי יישמע דווין סמית' מקבל 2 מיליון דולר לעונה לא כולל אש"ל והחזר הוצאות על מכונות לגילוח מעוצב.
Dperk

הודעהעל ידי לברון » 10 יולי 2012, 13:08

הוא מקבל חצי מיליון דולר. בהשוואה לנגר ממוצע זאת משכורת עתק לא?
לברון

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2012, 13:10

לברון כתב:הוא מקבל חצי מיליון דולר. בהשוואה לנגר ממוצע זאת משכורת עתק לא?

אפילו לא קרוב למשכורת עתק
900K ליניב גרין, זאת משכורת ענק תמורת כמה רהיטים
מה גם שאי אפשר לקרוא לסמית' נגר..הוא לא שבד אבל הוא לא נגר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יולי 2012, 13:14

הסיבה היחידה לכך שהאריכו לו את החוזה, היא ארבעת המשחקים הטובים שלו בסוף העונה (בפעם העשירית).
sg צריך להיות סקורר ולעזור בהובלת הכדור, שני דברים שלנגפורד עושה בצורה פנטסטית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Dperk » 10 יולי 2012, 13:17

Holiday_Armadillo כתב:

בעיקר ספסל.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 יולי 2012, 13:21

MTA2311 כתב:הסיבה היחידה לכך שהאריכו לו את החוזה, היא ארבעת המשחקים הטובים שלו בסוף העונה (בפעם העשירית).

וממתי סמית' SG?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יולי 2012, 13:23

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:הסיבה היחידה לכך שהאריכו לו את החוזה, היא ארבעת המשחקים הטובים שלו בסוף העונה (בפעם העשירית).

וממתי סמית' SG?

אם היית קורא את כל ההודעות לא היית שואל את השאלה הזאת.
EulGam05 הזכיר את התפקוד של לנגפורד בתור sg, והגבתי לזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 יולי 2012, 13:26

נו בבקשה, חזרנו למה שכתבתי כבר בהודעה השניה שלי:

viewtopic.php?f=2&t=1180&start=20#p73926

למה החלטת ש-sg צריך להיות רק סקורר ולעזור בהובלת כדור? יש אנשים שיטענו ש-sg צריך לספק קליעה טובה מבחוץ וזה לאנגפורד לא ממש סיפק ולכן הוא כשלון.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2012, 13:26

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

וממתי סמית' SG?

אם היית קורא את כל ההודעות לא היית שואל את השאלה הזאת.
EulGam05 הזכיר את התפקוד של לנגפורד בתור sg, והגבתי לזה.

אתה מאוד מזלזל היום..לא מוצא חן בעיניי :nono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יולי 2012, 13:31

EulGam05 כתב:

למה החלטת ש-sg צריך להיות רק סקורר ולעזור בהובלת כדור? יש אנשים שיטענו ש-sg צריך לספק קליעה טובה מבחוץ וזה לאנגפורד לא ממש סיפק ולכן הוא כשלון.

לדעתי השיקול של בלאט הוא כלכלי בלבד (כי מבחינה מקצועית הוא לא מתאים לקבוצה כמו מכבי), למרות שמאוד יכול להיות שבלאט טועה. זאת לא הפעם הראשונה וגם לא הפעם האחרונה שזה יקרה.
מי האנשים האלה בדיוק? עזוב את זה שכשאמרתי שיש מסמית ציפיות לתפוקה מסויימת, הכוונה הייתה מבחינת יכולת ולא מבחינת תכונות. חשבתי שזה די ברור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי לברון » 10 יולי 2012, 13:47

Holiday_Armadillo כתב:

חחח אני לא מדבר על נגרים כאלה,אני מדבר על נגרים שעובדים בנגריה ומרוויחים 5-6 אלף לחודש כשכירים
או בעלי עסק שמרוויחים כפול בערך.קפיש? :laugh1
לברון

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2012, 13:49

לברון כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

חחח אני לא מדבר על נגרים כאלה,אני מדבר על נגרים שעובדים בנגריה ומרוויחים 5-6 אלף לחודש כשכירים
או בעלי עסק שמרוויחים כפול בערך.קפיש? :laugh1

קפיש :laugh2 טעות שלי :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 יולי 2012, 13:58

MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:

לדעתי השיקול של בלאט הוא כלכלי בלבד (כי מבחינה מקצועית הוא לא מתאים לקבוצה כמו מכבי), למרות שמאוד יכול להיות שבלאט טועה. זאת לא הפעם הראשונה וגם לא הפעם האחרונה שזה יקרה.
מי האנשים האלה בדיוק? עזוב את זה שכשאמרתי שיש מסמית ציפיות לתפוקה מסויימת, הכוונה הייתה מבחינת יכולת ולא מבחינת תכונות. חשבתי שזה די ברור.

אז רגע, אתה טוען שסמית' נכשל בעונה שעברה ושבלאט משאיר אותו רק משיקולים כלכליים אבל מצד שני, בעמוד הקודם טענת שהשיקול הכלכלי בכלל לא צריך לעניין:
viewtopic.php?f=2&t=1180&start=20#p73965

זה עוד מבלי לציין שכשאתה טוען שבלאט השאיר אותו משיקול כלכלי אתה מסתמך על ההנחה שבסכום שסמית' מרוויח בלאט לא היה מוצא מישהו שהתפוקה שלו תהיה יותר קרובה למה שאתה מכנה "תפוקה של sf פותח" (אחרת למה להשאיר אותו?). אבל הבעיה פה היא שההנחה האחרונה לא מסתדרת עם הטענה שלך שסמית' לא עמד בציפיות של הצוות המקצועי שכן איך היה יכול לעמוד בציפיות שלהם אם הם בעצמם לא יכולים למצוא שחקן בעמדה ובמחיר שלו שהיה נותן תפוקה קרובה יותר לזו של "sf פותח"?

אגב, מעניין אותי איך בדיוק סיווגת את התכונות - "סקורר ועזרה בהובלת כדור" לקטגוריית "יכולת" ואילו את היכולת לקלוע מבחוץ לקטגוריית "תכונות" בתגובה הקודמת שלך.
EulGam05

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יולי 2012, 14:06

EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:

אז רגע, אתה טוען שסמית' נכשל בעונה שעברה ושבלאט משאיר אותו רק משיקולים כלכליים אבל מצד שני, בעמוד הקודם טענת שהשיקול הכלכלי בכלל לא צריך לעניין:

זה עוד מבלי לציין שכשאתה טוען שבלאט השאיר אותו משיקול כלכלי אתה מסתמך על ההנחה שבסכום שסמית' מרוויח בלאט לא היה מוצא מישהו שהתפוקה שלו תהיה יותר קרובה למה שאתה מכנה "תפוקה של sf פותח" (אחרת למה להשאיר אותו?). אבל הבעיה פה היא שההנחה האחרונה לא מסתדרת עם הטענה שלך שסמית' לא עמד בציפיות של הצוות המקצועי שכן איך היה יכול לעמוד בציפיות שלהם אם הם בעצמם לא יכולים למצוא שחקן בעמדה ובמחיר שלו שהיה נותן תפוקה קרובה יותר לזו של "sf פותח"?

אגב, מעניין אותי איך בדיוק סיווגת את התכונות - "סקורר ועזרה בהובלת כדור" לקטגוריית "יכולת" ואילו את היכולת לקלוע מבחוץ לקטגוריית "תכונות" בתגובה הקודמת שלך.

די נו.. לא יכול להיות שאתה רציני. אמרתי שהשיקול של בלאט הוא כלכלי, ושמבחינתי זה לא צריך לעניין אף אחד.
כשאני אומר שבלאט השאיר אותו משיקול כלכלי, אני מסתמך על ההנחה שבלאט חושב שהוא לא יוכל למצוא שחקן יותר טוב ב500 אלף דולר.
את מה שאמרתי בנוגע לאכזבה מסמית, סיווגתי כיכולות, ואת מה שאמרתי על לנגפורד סיווגתי כתכונות, וגם הדגשתי את זה בהודעה הקודמת .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 יולי 2012, 14:33

MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:

די נו.. לא יכול להיות שאתה רציני. אמרתי שהשיקול של בלאט הוא כלכלי, ושמבחינתי זה לא צריך לעניין אף אחד.
כשאני אומר שבלאט השאיר אותו משיקול כלכלי, אני מסתמך על ההנחה שבלאט חושב שהוא לא יוכל למצוא שחקן יותר טוב ב500 אלף דולר.
את מה שאמרתי בנוגע לאכזבה מסמית, סיווגתי כיכולות, ואת מה שאמרתי על לנגפורד סיווגתי כתכונות, וגם הדגשתי את זה בהודעה הקודמת .

אז אני אשאל שוב - אם אתה מניח שבלאט לא יוכל למצוא שחקן יותר טוב ממנו מחצי מיליון דולר, איך זה מסתדר עם הטענה שהצוות המקצועי לא מרוצה מסמית'? הרי אם אי אפשר למצוא שחקן טוב ממנו בחצי מיליון דולר והצוות המקצועי לא מרוצה מסמית' הרי שכל שחקן שהצוות המקצועי יבחר להביא במחיר הזה הוא לא יהיה מרוצה ממנו, כלומר אתה טוען שהציפיות של הצוות המקצועי משחקן במחיר ובתפקיד של סמית' הן שהוא לא יעמוד בציפיות שלהם...
EulGam05

הודעהעל ידי danielgr » 10 יולי 2012, 14:37

לברון כתב:מה הוא עשה שבכלל מגיע לו אשכול? הבנאדם ניגר כל העונה חוץ מהסדרה מול פנא וגם זה בגלל ששאראס
שמר עליו(אוברדוביץ יודע מה הוא עושה) ...חמור לא הופך את עורו הוא ימשיך לנגר גם עונה הבאה שום אשכול לא ישנה את זה.. :thumbdown

מה זאת הגזענות הזאת :rolleyes

כמו שנאמר על ידי רבנו גרשון(פיני) ,הוא מוקה :bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
danielgr

הודעהעל ידי אדם » 10 יולי 2012, 14:49

לא ידעתי שכולם פה זה ההנהלה וצוות מקצועי של מכבי ויודעים מה השיקולים של מכבי להשארת סמית לעוד עונה.
מענין אולי כי יש לו חיוך יפה?או שהוא אוכל קצת אז זה מוריד לחמכבי בעלות.
הוא נשאר כי הוא שחקן מצוין ותורם ויתרום ושווה כל גרוש גם ב800 אלף דולר שוב ושוב.
מנגר לנגר יש נגר אחד בשם אידסון שיושב על שתי מליון דולר,או נגר בשם הנדריקס שהוא חצי נגר מין פועל שחור,או השודד הלפרין שכולם מתלהבים פה ממנו ,מסריח תפרקט משתין ברגעי האמת עולה אם חיתול למשחקים.
מענין תאהדה העיוורת שלכם וותראיה הלא נכונה,הלפרין ןלנגב תפרקט הוא לא יכול ,שחקן שולי פחדן אפילו לא שחקן משלים בינוני ,בינוני מינוס,נעימי עולה עליו,ובשיא חוצפתכם אתם משווים תפישר הזה ללאנסברג חחח מצחיק, זה שהלפרין ממותג על ידי התקשורת ועל ידידי סוכני והשם שלו בתודעה וחם וגדל בנוער של מכבחי תיתעלמוו,תתיחסוליכולת ,כמה שאני כועס על אוחיון והוא נגר והכל,הלפרין 20 שנה במכבי לא עשה מה שאוחיון עושהסבבה,ולקלוע 20 נקודות נגד דרג ז גם אני יכול תאמינו לי,אלוהים ישמור אותכם ותהבנה שלכם,אם הלפריןם לא היה ישראלילא הייתם יורקים לכיוונו,מה עשה בקיריה ,יש לו סוכן טוב מזל ותקשורת שיחסית אוןהדת ,כדורסלזה התפקיד שלו שהוא נותן משחק טוב פעם בשנה זה התפקיד שלו,הוא רכרוכי ,חסר הגנה חסר ביצים חסר חדירה .
ככה גם לגבי הרכיכה איך אתם קוראים לאליהו 4 בין הטובים באירופה?במה בלגרום לחשחקן השני להיראות מדהים,צודקים
שחקן אותו דבר פחדן נעלם ברגעי האמת מחטיא כל זריקה ברגעי האמת משיקשוק,לא תורקם באספקטיםאחרים לא בריבאונד,והוא שחקן גבוהה וצעיר ,לא שומר כלום,קצת גויאבות ויכולת לקלוע נגד נכים וואווו ה4 הכי טוב באירופה בדיחהב פשוט,חסרי מושג והבנה בחייכם,אני רואה 4 פי 4 יותר טובים ממנו,גם ווילצביק הזה ,וגם מדלי , אני יכול בשקט לתת 3 שחקנים לפניו בעמדה שלו שטובים ממנו מאליהו,אז אתם מדברים על נגרים וגנבים,יש לכם את סמית שתורם ונותן ואתם מדברים על נגרים ,שמקבלים 800 אלף דולר לעונה ולא עושים כלום דברו עליהם,לא על סמית .
מה הבעיה שאני כותב הרבה זה מפריע יש חוק?אני בפורום הזה 6 שנים ואףפ]עם לא כותב הרבה תגובות בגלל יחס ואוירה מסריחה וןציניות וזילזול,אני יכול לדבר באותה צורה מסריחה ולהיכנס בכולם אבל זה לא המטרה, ההנהלה בפורום הזה בוחרת בצדק בחופש ונותנתלכולם להיתבטא ,אז בוא לפחות אנחנו נכבד אחד תשני ונגיב נורמלי,כי בכיף גם אני יכול לפתוח תפה בצורה מסריחה לא יהיה נעים,מה הקטע של מסייע לעבודות סמינריות
או זה שטען שאיןלי מושג ,ותאמין לי אני לא אגיב כי אני צנוע תכיר אותי ואז תדבר.
אדם

הודעהעל ידי gandya » 10 יולי 2012, 15:05

אדם כתב:לא ידעתי שכולם פה זה ההנהלה וצוות מקצועי של מכבי ויודעים מה השיקולים של מכבי להשארת סמית לעוד עונה.
מענין אולי כי יש לו חיוך יפה?או שהוא אוכל קצת אז זה מוריד לחמכבי בעלות.
הוא נשאר כי הוא שחקן מצוין ותורם ויתרום ושווה כל גרוש גם ב800 אלף דולר שוב ושוב.
מנגר לנגר יש נגר אחד בשם אידסון שיושב על שתי מליון דולר,או נגר בשם הנדריקס שהוא חצי נגר מין פועל שחור,או השודד הלפרין שכולם מתלהבים פה ממנו ,מסריח תפרקט משתין ברגעי האמת עולה אם חיתול למשחקים.
מענין תאהדה העיוורת שלכם וותראיה הלא נכונה,הלפרין ןלנגב תפרקט הוא לא יכול ,שחקן שולי פחדן אפילו לא שחקן משלים בינוני ,בינוני מינוס,נעימי עולה עליו,ובשיא חוצפתכם אתם משווים תפישר הזה ללאנסברג חחח מצחיק, זה שהלפרין ממותג על ידי התקשורת ועל ידידי סוכני והשם שלו בתודעה וחם וגדל בנוער של מכבחי תיתעלמוו,תתיחסוליכולת ,כמה שאני כועס על אוחיון והוא נגר והכל,הלפרין 20 שנה במכבי לא עשה מה שאוחיון עושהסבבה,ולקלוע 20 נקודות נגד דרג ז גם אני יכול תאמינו לי,אלוהים ישמור אותכם ותהבנה שלכם,אם הלפריןם לא היה ישראלילא הייתם יורקים לכיוונו,מה עשה בקיריה ,יש לו סוכן טוב מזל ותקשורת שיחסית אוןהדת ,כדורסלזה התפקיד שלו שהוא נותן משחק טוב פעם בשנה זה התפקיד שלו,הוא רכרוכי ,חסר הגנה חסר ביצים חסר חדירה .
ככה גם לגבי הרכיכה איך אתם קוראים לאליהו 4 בין הטובים באירופה?במה בלגרום לחשחקן השני להיראות מדהים,צודקים
שחקן אותו דבר פחדן נעלם ברגעי האמת מחטיא כל זריקה ברגעי האמת משיקשוק,לא תורקם באספקטיםאחרים לא בריבאונד,והוא שחקן גבוהה וצעיר ,לא שומר כלום,קצת גויאבות ויכולת לקלוע נגד נכים וואווו ה4 הכי טוב באירופה בדיחהב פשוט,חסרי מושג והבנה בחייכם,אני רואה 4 פי 4 יותר טובים ממנו,גם ווילצביק הזה ,וגם מדלי , אני יכול בשקט לתת 3 שחקנים לפניו בעמדה שלו שטובים ממנו מאליהו,אז אתם מדברים על נגרים וגנבים,יש לכם את סמית שתורם ונותן ואתם מדברים על נגרים ,שמקבלים 800 אלף דולר לעונה ולא עושים כלום דברו עליהם,לא על סמית .
מה הבעיה שאני כותב הרבה זה מפריע יש חוק?אני בפורום הזה 6 שנים ואףפ]עם לא כותב הרבה תגובות בגלל יחס ואוירה מסריחה וןציניות וזילזול,אני יכול לדבר באותה צורה מסריחה ולהיכנס בכולם אבל זה לא המטרה, ההנהלה בפורום הזה בוחרת בצדק בחופש ונותנתלכולם להיתבטא ,אז בוא לפחות אנחנו נכבד אחד תשני ונגיב נורמלי,כי בכיף גם אני יכול לפתוח תפה בצורה מסריחה לא יהיה נעים,מה הקטע של מסייע לעבודות סמינריות
או זה שטען שאיןלי מושג ,ותאמין לי אני לא אגיב כי אני צנוע תכיר אותי ואז תדבר.

סמית לא נגר, מדובר בשחקן אפור, שיודעים מה אפשר לקבל ממנו בכל משחק, שווה את המחיר שלו, מצד שני שחקנים כמו סמית לא יביאו את מכבי לשום הישג, אפשר להחזיק שחקן אחד כזה בסגל, אם רוצים הישגים צריך להחזיק בקבוצה שחקנים טובים, נכון לעכשיו אין במכבי אפילו שחקן אחד(מוכח), שמתאים להגדרה, קשה לשקר על כל העולם, מה שאתה משלם, זה מה שאתה מקבל בסופו של דבר, לפעמים יש יוצאים מהכלל.
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־38 אורחים