על ידי felix_r » 10 יולי 2012, 20:06
שחף כתב:קודי כתב:באמת לא ברור למה מכבי לא עושה מהלך מהיר ומביאה את אוקיץ - גארד נהדר וגבוה שיכול לשחק בשתי העמדות ובוודאי עדיף בהרבה על כל ״מציאה״ שדני פדרמן ידוג בליגת הקיץ. גם המתחרות על שירותיו - מלאגה וויטוריה - לא יזרקו עליו סכומים מטורפים, מה עוד שאני מניח שמכבי יכולה להיות אטרקטיבית עבורו לאור ״ההישגים״ של מלאגה בשנים האחרונות ולאור הייבוש המתמשך על הספסל ממנו סבל בקדנציה הקודמת שלו בויטוריה. אני לא חושב שבקיץ הזה המחיר של אוקיץ יהיה יותר ממיליון דולר ולכן זו הזדמנות שצריך לנצל ולא לחפש איזו מציאה בחצי המחיר.
נניח שלמכבי יש אופציה להביא את אוקיץ' או את באראץ', את מי היית לוקח? לא שאני חושב שזה המצב כמובן, אבל בצורה תיאורטית כמובן.אני הייתי הולך על באראץ' כי גארדים יש יותר בסופו של דבר.
אני היתי הולך על אוקיץ' מכמה סיבות:
1) שוק הרכזים אפסי ביותר. פרט למקאלב (שמכבי לא תקבל בחיים) אין אף שם שאפילו מתקרב לרמה של אוקיץ'. ולא שאוקיץ' הוא עילוי מדהים, פשוט אין רכזים נורמאלים בשוק. זה הולך בערך ככה - מקאלב, אוקיץ', כלום, כלום, כלום, קיצ'ן וחברים.
ב) באראץ' הוא סנטר מהסוג של שרמאדיני. מוכשר בהתקפה, אבל רך בהגנה. לדעתי עדיף כבר שהסנטר השני יהיה מישהו הרבה יותר פיזי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!