המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי gandya » 10 יולי 2012, 19:55

yarinsaky כתב:
gandya כתב:
yarinsaky כתב:לא מבין, שחף. עם מי מכבי תצא למלחמה בשנה הבאה בקו האחורי ? בינתיים אין לנו אף שחקן מוכח, פשוט אף אחד.

יהיה גארד בכיר...
רכז הוא לא יהיה, קומבו גארד, משהו סטייל גורדון, או פליט NBA, לא מבין מה הלחץ..?

אני לא לחוץ, אבל צריך גם להשאיר כסף נורמלי בשבילו.

יש בשבילו כמליון דולרדס.. (הסכום שרצו לתת לתת לנגפורד).
יהיה גם סנטר סביר(כמו המה שמו הניגרי), לא לדאוג תהיה קבוצה שתעבור את שלב הבתים, תעבור(בסבירות טובה) את שלב הטופ 16, ותתן "סדרת מלחמה" בהצלבה, אלה אם כן נוגרל מול צסק"א(שזה אני חושב לא יכול לקרות), אבל אם כן, נפסיד להם בצורה מחפירה ביותר..
gandya

הודעהעל ידי שחף » 10 יולי 2012, 20:03

די עם סנטרים גמדים ניגרים מהליגה הסינית. זה מתאים להפועל ירושלים.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 10 יולי 2012, 20:06

שחף כתב:
קודי כתב:באמת לא ברור למה מכבי לא עושה מהלך מהיר ומביאה את אוקיץ - גארד נהדר וגבוה שיכול לשחק בשתי העמדות ובוודאי עדיף בהרבה על כל ״מציאה״ שדני פדרמן ידוג בליגת הקיץ. גם המתחרות על שירותיו - מלאגה וויטוריה - לא יזרקו עליו סכומים מטורפים, מה עוד שאני מניח שמכבי יכולה להיות אטרקטיבית עבורו לאור ״ההישגים״ של מלאגה בשנים האחרונות ולאור הייבוש המתמשך על הספסל ממנו סבל בקדנציה הקודמת שלו בויטוריה. אני לא חושב שבקיץ הזה המחיר של אוקיץ יהיה יותר ממיליון דולר ולכן זו הזדמנות שצריך לנצל ולא לחפש איזו מציאה בחצי המחיר.

נניח שלמכבי יש אופציה להביא את אוקיץ' או את באראץ', את מי היית לוקח? לא שאני חושב שזה המצב כמובן, אבל בצורה תיאורטית כמובן.אני הייתי הולך על באראץ' כי גארדים יש יותר בסופו של דבר.

אני היתי הולך על אוקיץ' מכמה סיבות:

1) שוק הרכזים אפסי ביותר. פרט למקאלב (שמכבי לא תקבל בחיים) אין אף שם שאפילו מתקרב לרמה של אוקיץ'. ולא שאוקיץ' הוא עילוי מדהים, פשוט אין רכזים נורמאלים בשוק. זה הולך בערך ככה - מקאלב, אוקיץ', כלום, כלום, כלום, קיצ'ן וחברים.

ב) באראץ' הוא סנטר מהסוג של שרמאדיני. מוכשר בהתקפה, אבל רך בהגנה. לדעתי עדיף כבר שהסנטר השני יהיה מישהו הרבה יותר פיזי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 10 יולי 2012, 20:13

felix_r כתב:
שחף כתב:
קודי כתב:באמת לא ברור למה מכבי לא עושה מהלך מהיר ומביאה את אוקיץ - גארד נהדר וגבוה שיכול לשחק בשתי העמדות ובוודאי עדיף בהרבה על כל ״מציאה״ שדני פדרמן ידוג בליגת הקיץ. גם המתחרות על שירותיו - מלאגה וויטוריה - לא יזרקו עליו סכומים מטורפים, מה עוד שאני מניח שמכבי יכולה להיות אטרקטיבית עבורו לאור ״ההישגים״ של מלאגה בשנים האחרונות ולאור הייבוש המתמשך על הספסל ממנו סבל בקדנציה הקודמת שלו בויטוריה. אני לא חושב שבקיץ הזה המחיר של אוקיץ יהיה יותר ממיליון דולר ולכן זו הזדמנות שצריך לנצל ולא לחפש איזו מציאה בחצי המחיר.

נניח שלמכבי יש אופציה להביא את אוקיץ' או את באראץ', את מי היית לוקח? לא שאני חושב שזה המצב כמובן, אבל בצורה תיאורטית כמובן.אני הייתי הולך על באראץ' כי גארדים יש יותר בסופו של דבר.

אני היתי הולך על אוקיץ' מכמה סיבות:

1) שוק הרכזים אפסי ביותר. פרט למקאלב (שמכבי לא תקבל בחיים) אין אף שם שאפילו מתקרב לרמה של אוקיץ'. ולא שאוקיץ' הוא עילוי מדהים, פשוט אין רכזים נורמאלים בשוק. זה הולך בערך ככה - מקאלב, אוקיץ', כלום, כלום, כלום, קיצ'ן וחברים.

ב) באראץ' הוא סנטר מהסוג של שרמאדיני. מוכשר בהתקפה, אבל רך בהגנה. לדעתי עדיף כבר שהסנטר השני יהיה מישהו הרבה יותר פיזי.

אתה מייצר תמונת מצב לא נכונה, בלאט(לטוב ולרע בכלל לא מחפש רכז), מקאלב רכז????, קודם כל בין קצן למקאלב, יש הרבה שחקנים, באירופה יש את גורדון(ובטח יש עוד כמה), ויהיו עוד עשרות פליטי NBA ברמה של גורדון(שהוא לא משהו מיוחד).
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 10 יולי 2012, 20:14

gandya, אני לא דיברתי איתך
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 10 יולי 2012, 20:14

שחף כתב:

חד משמעית הייתי הולך על אוקיץ. בקו האחורי של מכבי די שומם נכון להיום כשבקו הקדמי בכל זאת יש כבר את שרמדיני, אליהו וקנר-מדלי. מעבר לכך, יש לא מעט סנטרים טובים בשוק וסביר להניח שמכבי תוכל לשים יד על אחד מהם, בעוד היצע הגארדים הטובים (ובוודאי הרכזים) הוא אפסי. צריך גם לזכור ששחקנים כמו מקאלב או פרמאר לא רלוונטיים למכבי ואם מכבי תתמהמה היא עוש עלולה למצוא את עצמה עם דורון פרקינס או שחקן מהדי ליג כשחקן המוביל בקו האחורי.
באופן ספציפי לגבי באראץ - אני לא מת עליו. יש לו גוף גדול, טכניקה מעולה וכשרון גדול אבל הוא רך ולעתים גם קצת אדיש. לא יודע, הוא לא ממש כוס התה שלי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 10 יולי 2012, 20:18

פליקס, באראץ' הוא אחד ממעט מאוד סנטרים שהסתדרו טוב עם סופו באחד על אחד, להוציא את המשחק של סופו מולו בויטוריה, בכמעט אף אחד מהמשחקים מולו סופו לא הגיע לדאבל פיגרס. יש לו גוף וסייז גם לשים על חבר'ה כמו קרסטיץ', מה שלמעט מאוד גבוהים באירופה יש.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 10 יולי 2012, 20:21

שחף כתב:ביורובאסקט ציינו שבאראץ' רוצה לעזוב את פילזן. כמה זמן לוקח עד שהוא עולה כמועמד למכבי?
האמת, לוקח אותו לפני כל שאר המועמדים הקיימים. שחקן שלם וטוב יותר שנתקע בקבוצה מחורבנת עם מאמן מחורבן.

לחלוטין מסכים.
הבעיה היא שאם מביאים אותו, אתה תישאר עם היקמן כרכז וגארד מוביל, ותהיה תלוי לחלוטין בשחזור מקרה ג'רמי פארגו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 יולי 2012, 20:22

שחף כתב:פליקס, באראץ' הוא אחד ממעט מאוד סנטרים שהסתדרו טוב עם סופו באחד על אחד, להוציא את המשחק של סופו מולו בויטוריה, בכמעט אף אחד מהמשחקים מולו סופו לא הגיע לדאבל פיגרס. יש לו גוף וסייז גם לשים על חבר'ה כמו קרסטיץ', מה שלמעט מאוד גבוהים באירופה יש.

אני לא בטוח במאה אחוז, אבל עד כמה שזכור לי, במשחקים האלה קאחה שיחקה שמירה קבוצתית על סופו. באראץ' היה מסתיר לו עם הגובה , ושחקנים נמוכים היו באים לעזרה בנסיון לחטוף. המשחק ההוא, שסופו היה טוב בו, היה המשחק היחיד שאיבנוביץ' החליט להתרכז יותר בקלעים של מכבי, ולתת לבאראץ' להסתדר עם סופו לבדו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 10 יולי 2012, 20:22

יורוהופס טוענים שדייויד אנדרסן בין מכבי לפנר אולקר, שכנראה תרד ממנו אחרי שהחתימה את מייק באטיסט.
שחף

הודעהעל ידי argof » 10 יולי 2012, 20:25

1/ לא יודע במה עדיף אוקיץ' על מישהו כפרקינס. פרקינס לפחות ישתלב במהירות, וייתן הגנה. ולא שאני בעד פרקינס בהכרח. בעיניי, מק'אלב בכל מחיר, גם ע"ח פשרה קשה בכל העמדות האחרות.
2/ מסכים שבאראץ לא משלים את שרמדיני. דרוש מישהו חזק.
ובכלל, נדמה לי שלמעט ניקולה וויצ'יץ', שהוא באמת עילוי של שחקן ואדם כאחד, בלאט לא מת על אירופיים. נסו לשחזר עם איזה אירופאי הסתדר: שאראס? פאפאס? מצ'באן? סופו? תנו לו אמריקאים כלבבו. ואני לא אומר זאת לגנותו.
argof

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 יולי 2012, 20:25

שחף כתב:יורוהופס טוענים שדייויד אנדרסן בין מכבי לפנר אולקר, שכנראה תרד ממנו אחרי שהחתימה את מייק באטיסט.

פנר?? באטיסט לא נשאר בסוף בפאו??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 10 יולי 2012, 20:28

עד כמה שידוע לי באטיסט עוד לא חתם בפנר. סאטו - כן (חוזה לשנתים תמורת 4 מיליון דולר סה"ך. הזוי!)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Dperk » 10 יולי 2012, 20:29

שחף כתב:יורוהופס טוענים שדייויד אנדרסן בין מכבי לפנר אולקר, שכנראה תרד ממנו אחרי שהחתימה את מייק באטיסט.

לא טוב. רך ושחקן של הפנים לסל. הפוך ממה שמכבי צריכה!
Dperk

הודעהעל ידי gandya » 10 יולי 2012, 20:30

מה ההתלהבות מאוקיץ? במה הוא טוב יותר משחקן כמו גורדון? האם אוקיץ הוא רכז שיעשה את השחקנים סביבו טובים יותר? האם מדובר בשחקן שימסור יותר אסיסטים אפילו מריקי(שכולם כאן יורדים עליו)? זה שמדובר בלבן קוראטי לא עושה אותו לרכז טוב יותר, מדובר בקלעי טוב, אבל מה הייתרון של אוקיץ על כמה מהקומבו-גאדים אמריקאים שלא ייקבלו השנה חוזה בNBA?
מתוך הכמה עשרות גארדים הללו, אפשר לשלוף שחקן טוב יותר. (כן הימור), גם כך כל הקבוצה היא הימור, אוקיץ לא מצדיק חוזה של 1.5M יורו, כסף שלטאו אין בעיה לתת.
מקאלב הוא גארד על, שחקן שיכול לשדרג את הקבוצה לבדו, אוקיץ רחוק מזה, כך שקשה להבין מה ההתלהבות.
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 10 יולי 2012, 20:30

תיקון. טעות שלי, כנראה שגם באטיסט חתם כבר בפנר.

http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/ ... sfer-atagi
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי argof » 10 יולי 2012, 20:36

אני מהמר על נפילה קשה של הטורקיות. המגדל בבל של שחקני over the hill שהם אוספים שם - ייגמר ברע.
argof

הודעהעל ידי felix_r » 10 יולי 2012, 20:37

argof כתב:אני מהמר על נפילה קשה של הטורקיות. המגדל בבל של שחקני over the hill שהם אוספים שם - ייגמר ברע.

גם אני במקומם לא היתי לוקח את סאטו ובאטיסט
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 10 יולי 2012, 20:40

מוזר. הייתי בטוח שהוא נשאר בפאו. מעניין מה זה אומר על אנדרסן, בצסק״א כבר אין לו מה לחפש וגם לא בפנר. למה יש לי תחושה שעוד נשמע עליו?
er79

הודעהעל ידי felix_r » 10 יולי 2012, 20:42

er79 כתב:מוזר. הייתי בטוח שהוא נשאר בפאו. מעניין מה זה אומר על אנדרסן, בצסק״א כבר אין לו מה לחפש וגם לא בפנר. למה יש לי תחושה שעוד נשמע עליו?

לא מתלהב ממנו. הוא היה קטלני בעונתו האחרונה בבארסה, אבל כשחזר לסיינה מ NBA, הוא נראה חצי מאותו השחקן הנהדר שהיה פעם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־42 אורחים