אלמוג כתב:asafb96 כתב:אלמוג כתב:asafb96 כתב:אלמוג כתב:זה לא עניין של להגרר, זה עניין של להתאים את עצמך לשוק הנוכחי. ההנהלה לא יכולה להציג לנו שמכבי היא אותו מועדון גדול של 2004, להעלות את מחירי המנויים מדי שנה, ולטעון שאנחנו שומרים על "שפיות" בזמן שכל אירופה מגדילה עלינו את הפער.
אחנו כרגע חיים על הגרלות בזכות דרגים גבוהים מפעם. אני לא רואה את זה מחזיק לאורך זמן.
מכבי בסופו של דבר תבין את המצב, וזה יקרה לדעתי רק שנארח את הפיינל-פור. אני באמת חושש שעד אז אנחנו נראה פה בינוניות.
ומה אפשר לעשות? במקום לזרוק את כל הסיסמאות האלה לאוויר, מה הפיתרון? להביא עוד כסף? מאיפה בדיוק?
זה המצב וזה מה יש. המצב הזה הוא לא מאתמול ולא משלשום, ובכל זאת שנה אחרי שנה אנחנו אחד המועדונים המובילים באירופה. זה שקבוצות מטומטמות זורקות כסף לאוויר זה בעיה שלהם. מילאנו, אפס, פנר, קאזאן, וכל אלה, אכן התאימו עצמן לשוק, והגדילו ממכבי את הפער. במה זה עזר להם?
מז"א?! להביא עוד משקיע במקום רענן כץ, ולא לחכות שיהיה פיינל פור, לעשוק אותו ולהעזיב אותו לאחר כמה עונות.
במקום זה פדרמן מעדיף שליטה בלעדית על המותג, הוא מכניס הרבה יותר כסף, ומוציא את אותו סכום. איך אתה מצפה שמכבי תצליח להילחם ככה באריות אירופה?! אני בטוח שעם עוד משקיע מכבי הייתה מצליחה להשאיר לפחות את לאנגפורד.
"להביא עוד משקיע"... עוד סיסמא. כאילו זה כזה פשוט וקל למצוא מיליונר שיזרים כספים כמו מים ולא יתערב בהחלטות. אפשר להביא איזה מישהו כמו גומא אגייר, רק אל תתפלא אם מכבי תמצא עצמה כמו אולי' 2.0
כאילו אפשר להביא בן אדם, לקחת לו כסף, ולבעוט אותו כמו כלום. נראה לך שהוא לא ידרוש פיצוי חזרה? נראה לך שהוא לא יחתום על חוזים שנותנים לו שליטה כלשהיא וזכות כלשהיא להישאר במועדון אלא אם ישלמו לו X?? מה זה השטויות האלה, כאילו זה משחק מנג'ר כל כך פשוט
כנראה שאתה אפילו לא מבין כמה אנשי עסקים עומדים בתור בשביל להיות חלק ממכבי. עזוב את ההנאה, זה יוצר לך "שם טוב" בעולם העסקים להיות חלק ממכבי, שזה הדבר אולי החשוב ביותר בעסקים, אבל לא נכנס לזה.
אם הם היו רוצים להכניס עוד משקיע, הוא היה נכנס די בקלות, והיו בעבר לא מעט מעומדים, אבל זה לא קרה בגלל פוליטיקיה פנימית(אחוזי בעלות על הקבוצה).
ושוב אני אומר, תחכה שיהיה פיינל פור אצלנו, ותראה איך בתוך שנייה נכנס משקיע נוסף.
וכנראה שאתה לא מבין אפילו כמה זה מסובך למועדון להכניס בן אדם שכזה. מספיק שיפלו על אידיוט כמו כץ שמדליף ויוצר סכסוכים פנימיים, או פסיכופט כמו גומא, או גאיידמק, שנכנסו להפועל ירושלים, השתלטו עליה, הרסו אותה, והלכו. מעדיף שקט תעשייתי כמו שיש עכשיו.
אתה יכול להמשיך לחכות עוד הרבה עד שיהיה פיינל 4. כל עוד מכבי משחקת בנוקיה, בהנחה שלא יגדילו אותו, פיינל 4 נוסף לא יהיה פה.
ואח"כ אסף טוען שההנהלה מדהימה ואנחנו צריכים לנשק לה את הרגליים על זה שהיא מסכימה בכלל לנהל את מכבי.
די כבר עם השטויות האלה, בחייאת. לא לנשק רגליים ולא נעליים. אתה יכול לדבר מהיום עד מחר על ההנהלה, בנתיים הם מנהלים מועדון בצורה מדהימה במשך שנים, בלי תקציב גדול בכלל.
אגב, מדברים פה על זה שפדרמן השתלט על המועדון ולא מסכים להכניס בעלי עסקים, אז הנה, נכתב פה שגם שמעון לא רוצה עוד משקיע, למה עליו לא יורדים? כי הוא קדוש ופדרמן אידיוט וגנב?