המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי yellowaura » 11 יולי 2012, 21:41

שחף כתב:
felix_r כתב:כך או אחרת, באותה העונה היה לנו קו קדמי הכי עמוק הי פעם. נראה לי שפאסקוואל (המאמן של בארסה) שאב משם את הדוגמא לבניית הקו הקדמי, ומאז כל שנה לבארסה יש 4-5 סנטרים :laugh1

זה לא כל כך מדויק. התכנון המקורי, אני מניח, היה שוויצ'יץ' ובאטיסטה ישבו על עמדה 5 ופייזר, מוריס ואליהו על עמדה 4. זה המחיש את הנפילה העיקרית של שרף וקטש, משהו שחזר על עצמו גם בקבוצות אחרות שלו: קבוצה מאוד מוכשרת עם שחקנים שלא מתאימים לשחק אחד ליד השני. ניקולה גם כשהיה צעיר יותר לא היה מתאים לשחק ליד גבוה כבד כמו פייזר, ואלו היו שני השחקנים היקרים בסגל. פייזר עצמו היה יכול לשחק 4 אולי ליד סנטר נייד ואתלטי כמו נ'דונג(שהובא למאלאגה בסכומים שכנראה לא עולים על אלו שבהם מכבי הביאה את באטיסטה). באטיסטה היה סנטר התקפי לא רע בימים שלא היה מסתבך עם הכדור בצעדים, אבל בהגנה היה רחוק מלהבריק, וכמעט כל הסגל כלל המון שחקנים עם איכויות התקפיות טובות(ניקולה, פייזר, ביינום, בלו) אבל כמעט בלי שחקני הגנה טובים, חוץ ממוריס(בגלל זה הוא גם שיחק 30 ומשהו דקות, כמו אנתוני פארקר בשיאו) וגארסיה . זה היה גם סגל כבד יחסית שההתאמה שלו לקופליג הייתה מאוד מאוד בעייתית, עם שני סנטרים כבדים וסמול פורוורדים גבוהים. הטעות השנייה הייתה כמובן ההבאה של קאמינגס שהפך לשחקן אפאטי לחלוטין ולא למי שמכבי ציפו שינהל את ההתקפה.

ממה שאני זוכר הבעיה העיקרית הייתה פציעות (פייזר וויצ'יץ' בעיקר) וניהול משחק קטסטרופלי של קטש. מוריס הציל אותנו עם עונה ענקית וכנ"ל שרף.
אני הייתי לוקח קו קדמי כזה בכיף.
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 11 יולי 2012, 21:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2012, 21:42

שחף כתב:וויז נראה לי בדיעבד כמו החתמה של שרון דרוקר. גרשון תמיד העדיף רכזים דומיננטיים באופי ובסגנון המשחק שלהם ולא כאלה שמעבירים את החצי ומוסרים את הכדור.

דווקא מכתבות שהיו בזמנו התברר שפרקינס היה החתמה של דרוקר שהתעקש עליו בגלל שהוא הרגיש שוויז לא מספיק טוב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2012, 21:44

איך פרוביץ' מבחינת תרומה התקפית?יש לו משחק פוסט ברמה גבוהה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי קודי » 12 יולי 2012, 01:50

Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום''
קיץ לא פשוט עובר על פנאתינייקוס. אחרי אובדן האליפות והקיצוץ המסיבי בתקציב, הירוקים נאלצו להיפרד מהמאמן הנצחי ז'ליקו אוברדוביץ' וכמעט מכל השחקנים. אבל הצעד הבא עשוי לטרוף את הקלפים: פאו מנהלת מגעים מתקדמים עם לא אחר מאשר את ג'רמי פארגו.

פה אני מרגישה סטירת לחי הרבה יותר גדולה מאשר במקרה פארמר

אגב, פארגו שחקן שמאוד מתאים לסגל הנוכחי של מכבי. הוא בדיוק סוג השחקן שמכבי צריכה - רכז איכותי, סקורר ושחקן אחד על אחד טוב. הוא גם אמור להיות במחירים שמכבי יכולה לשלם. מה אתם אומרים - להביא או לא להביא?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 03:56

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום''
קיץ לא פשוט עובר על פנאתינייקוס. אחרי אובדן האליפות והקיצוץ המסיבי בתקציב, הירוקים נאלצו להיפרד מהמאמן הנצחי ז'ליקו אוברדוביץ' וכמעט מכל השחקנים. אבל הצעד הבא עשוי לטרוף את הקלפים: פאו מנהלת מגעים מתקדמים עם לא אחר מאשר את ג'רמי פארגו.

פה אני מרגישה סטירת לחי הרבה יותר גדולה מאשר במקרה פארמר

אגב, פארגו שחקן שמאוד מתאים לסגל הנוכחי של מכבי. הוא בדיוק סוג השחקן שמכבי צריכה - רכז איכותי, סקורר ושחקן אחד על אחד טוב. הוא גם אמור להיות במחירים שמכבי יכולה לשלם. מה אתם אומרים - להביא או לא להביא?

אני כבר הרבה זמן אומר שאם יש אפשרות להביא אותו אז לא לחשוב פעמיים .
אם פאו במצב של היום מכבי בהחלט יכולה להתמודד על מחירים , מה גם שמכבי מחפשת את השחקן הכי בכיר שלה לעמדת הגארד או הסנטר (מה שתמצא קודם ) או אפילו שניהם...סך הכל פארגו שחקן שנתן עונת יורוליג אחת מצויינת וישר ברח לNBA ונכשל שם .
הוא לא יכול לבוא היום בדרישות של 1.5 מליון לעונה ואני חושב שהסכום שמכבי סגרה איתו אז (סביב המליון ) הוא ריאלי לגביו .
סך הכל העזיבה שלו יכלה להגמר בלי רעש אם לא השביתה ב NBA שאז הוא יכל להציג את החוזה שהציאו לו . הבחור רצה להגשים חלום אפילו על חשבון רווח כלכלי , שלא כמו אוחיון לדוגמא...
אני מאוד מחבב אותו כשחקן וגם כבן אדם יש לו אופי בסדר גמור...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יולי 2012, 04:24

בואו נשאיר גם את אוחיון ונביא עוד כמה בוגדים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 12 יולי 2012, 04:49

חבל שבבית שלנו אין החתמות גדולות, במקום זה רק בורחים שחקנים גדולים והקבוצות מתחלשות, ככה שאין גורם שמלחיץ את מכבי לסגור עניינים...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 05:01

LIAV10 כתב:בואו נשאיר גם את אוחיון ונביא עוד כמה בוגדים..

בו נוציא אותם להורג....אולי תתבגר ?
מה גם שיש הבדל בין המקרים....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יולי 2012, 05:17

עם כל הקיצוצים שלהם, להם יהיו רכזים כמו דיאמנטידיס ופארגו. עדיין לא צריך לרחם עליהם.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 05:19

בוגד בוגד אבל שחקן ענק ....
https://www.youtube.com/watch?v=QphhsFSX0j0

אם פדרמן ומזרחי היו יכולים להתעסק קצת פחות בענייני כבוד....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Lirca » 12 יולי 2012, 05:33

אם לא לשמור על כבודה המקצועי אז לפחות שמכבי תשמור על המוסר והאתיקה. מה שפארגו עשה הוא בלתי נסלח ואם בסוף יתברר שגם כל הסיפור עם יוגב נכון אז אותו כנ"ל. חשבתם כמה שריקות בוז הם יקבלו?
לא מספיק שמכבי לא מסוגלת להחתים שחקנים עכשיו היא צריכה לתת לכולם לירוק עליה ולחשוב שזה גשם? חלאס!

הקיץ הזה הופך להיות סיוטי יותר מרגע לדודלי...
Lirca

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 05:34

er79 כתב:gandya, אמרתי לך להיזהר עם ההספד על פאו. אני ממש מתוסכל: פרמאר באפס, פארגו בדרך לפאו, מקאלב ילך לפנר או קאזאן, ורק אנחנו נשארים עם הביצים ביד. ארבעה רכזי על הולכים להסתובב באירופה, שניים מהם בפאו, ואנחנו נאלץ להסתפק ביבזורי. זה באמת הולך להיות קיץ מתסכל.

פארמר ומקאלב לא בטווח המחירים שלנו אבל פארגו בהחלט כן .
חבל שלא חושבים בכלל על לנסות להחזיר אותו . היה יכול להיות מעניין מצוות גארדים שכוללת את פארגו , היקמן , הלפרין , לאנדסברג , ואולי אפילו פרקינס במקום אוחיון....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 05:41

yzafrir כתב:
er79 כתב:gandya, אמרתי לך להיזהר עם ההספד על פאו. אני ממש מתוסכל: פרמאר באפס, פארגו בדרך לפאו, מקאלב ילך לפנר או קאזאן, ורק אנחנו נשארים עם הביצים ביד. ארבעה רכזי על הולכים להסתובב באירופה, שניים מהם בפאו, ואנחנו נאלץ להסתפק ביבזורי. זה באמת הולך להיות קיץ מתסכל.

חבל שלא חושבים בכלל על לנסות להחזיר אותו . היה יכול להיות מעניין מצוות גארדים שכוללת את פארגו , היקמן , הלפרין , לאנדסברג , ואולי אפילו פרקינס במקום אוחיון....

יש לך פה בעיה של חוסר בישראלים. לגבי פארגו, אני מסכים איתך שהמקרה שלו קצת שונה משל אוחיון, אבל עדיין לדעתי המועדון וההנהלה ראויים להתנצלות. נדמה לי שפדרמן אמר שנה שעברה שאין מצב שהוא יחזור למכבי אחרי המקרה. גם העניין עם הבוררות והקנס די יתקע את המהלך, בגלל משקעי העבר. בוא נגיד שהסיכוי שלו לשוב הנה הוא כמו שפדרמן אמר על אוחיון 0-. פוטנציאלית הוא יכול להיות הרכז הטוב באירופה: הוא טוב יותר ממקאלב, אני חושב שהוא בלבל של פרמאר, ובכמה אלמנטים אפילו טוב ממנו. הוא בהחלט הולך להיות שדרוג אדיר לפאו, אבל דווקא לקבוצה כמו מכבי, ציוות שלו עם היקמן ועם סמית' יכול להיות פנטסטי, חזרה להגנת הלחץ מלפני שנתיים. אבל חלומות באספמיה - הוא לא יהיה פה.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 05:43

Lirca כתב:אם לא לשמור על כבודה המקצועי אז לפחות שמכבי תשמור על המוסר והאתיקה. מה שפארגו עשה הוא בלתי נסלח ואם בסוף יתברר שגם כל הסיפור עם יוגב נכון אז אותו כנ"ל. חשבתם כמה שריקות בוז הם יקבלו?
לא מספיק שמכבי לא מסוגלת להחתים שחקנים עכשיו היא צריכה לתת לכולם לירוק עליה ולחשוב שזה גשם? חלאס!

הקיץ הזה הופך להיות סיוטי יותר מרגע לדודלי...

אני דווקא חושב הפוך ממך , אם פארגו חוזר אז הוא זה שמשפיל את עצמו . עזב בקול תרועה כאילו הולך לקרוע את כל הליגה ב-NBA וחוזר עם הזנב בין הרגליים לבנות את עצמו מחדש....
שוב פעם העזיבה של פארגו שונה משל אוחיון כי לפארגו באמת היה סעיף שיחרור ל NBA . הבעיה איתו הייתה שבגלל השביתה קבוצות הNBA לא יכלו להחתים שחקנים ולכן הוא לא יכל להציג את החוזה שהוצע לו שבסוף התברר כאמיתי .
גם מכבי מבחינתה הבינה את זה בסוף ורק דרשה פיצוי כספי (וגם קיבלה )

במקרה של יוגב הוא חיפש טעות בחוזה שדי ברור שנעשתה בתום לב כדי לברוח לכסף הגדול (לעומת פארגו שעבר לחוזה קטן יותר) ועשה את כל הסיפור מאחורי הגב . במקרה של פארגו ההנהלה ידעה מכל הסיפור ואף עשתה הכנות כמו החתמת פארמר ופאפאס ...

גם על הלפרין אמרו שהוא בוגד ואפילו שרקו לו בוז והיום הוא חוזר כמו המשיח .
אין מה לעשות אבל מדובר בביזנס וזו הפרנסה של השחקנים האלו....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יולי 2012, 05:47

yzafrir כתב:בוגד בוגד אבל שחקן ענק ....

מה שלא פחות מדהים כאן שלא נשאר אף שחקן ממכבי של לפני שנה וחצי . ( בעצם חוץ מאליהו, אבל גם הוא עוד עשוי לברוח ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 12 יולי 2012, 05:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 05:48

yarinsaky כתב:

מה שלא פחות מדהים כאן שלא נשאר אף שחקן ממכבי של לפני שנה וחצי .

פניני
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 05:48

er79 כתב:
yzafrir כתב:

יש לך פה בעיה של חוסר בישראלים. לגבי פארגו, אני מסכים איתך שהמקרה שלו קצת שונה משל אוחיון, אבל עדיין לדעתי המועדון וההנהלה ראויים להתנצלות. נדמה לי שפדרמן אמר שנה שעברה שאין מצב שהוא יחזור למכבי אחרי המקרה. גם העניין עם הבוררות והקנס די יתקע את המהלך, בגלל משקעי העבר. בוא נגיד שהסיכוי שלו לשוב הנה הוא כמו שפדרמן אמר על אוחיון 0-. פוטנציאלית הוא יכול להיות הרכז הטוב באירופה: הוא טוב יותר ממקאלב, אני חושב שהוא בלבל של פרמאר, ובכמה אלמנטים אפילו טוב ממנו. הוא בהחלט הולך להיות שדרוג אדיר לפאו, אבל דווקא לקבוצה כמו מכבי, ציוות שלו עם היקמן ועם סמית' יכול להיות פנטסטי, חזרה להגנת הלחץ מלפני שנתיים. אבל חלומות באספמיה - הוא לא יהיה פה.

אם הוא רק יצתרך להתנצל הפני פדרמן ומזרחי אז אנחנו במצב טוב . הבעיה היותר גדולה זה שהוא לא יסכים לחזור לפה בסכומים שמכבי מוכנה לשלם היום (300K) ...
לגבי חוסר בישראלים , אני בעד סגל של 7 זרים ( פארגו , היקמן , פרקינס , סמית' , מאריץ , מדלי , שרמאנדיני ) ו5 ישראלים ( יותם , לאנדסברג , פניני , אליהו וטיוס...)
אגב , גם בעונת התאומים חשבתי שחסר למכבי גארד נוסף והאמת הם גם חיפשו עד שהבינו שאיידסון יכול לסגור את החור הזה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 05:50

פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
er79

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2012, 05:50

felix_r כתב:
שחף כתב:
felix_r כתב:כך או אחרת, באותה העונה היה לנו קו קדמי הכי עמוק הי פעם. נראה לי שפאסקוואל (המאמן של בארסה) שאב משם את הדוגמא לבניית הקו הקדמי, ומאז כל שנה לבארסה יש 4-5 סנטרים :laugh1

זה לא כל כך מדויק. התכנון המקורי, אני מניח, היה שוויצ'יץ' ובאטיסטה ישבו על עמדה 5 ופייזר, מוריס ואליהו על עמדה 4. זה המחיש את הנפילה העיקרית של שרף וקטש, משהו שחזר על עצמו גם בקבוצות אחרות שלו: קבוצה מאוד מוכשרת עם שחקנים שלא מתאימים לשחק אחד ליד השני. ניקולה גם כשהיה צעיר יותר לא היה מתאים לשחק ליד גבוה כבד כמו פייזר, ואלו היו שני השחקנים היקרים בסגל. פייזר עצמו היה יכול לשחק 4 אולי ליד סנטר נייד ואתלטי כמו נ'דונג(שהובא למאלאגה בסכומים שכנראה לא עולים על אלו שבהם מכבי הביאה את באטיסטה). באטיסטה היה סנטר התקפי לא רע בימים שלא היה מסתבך עם הכדור בצעדים, אבל בהגנה היה רחוק מלהבריק, וכמעט כל הסגל כלל המון שחקנים עם איכויות התקפיות טובות(ניקולה, פייזר, ביינום, בלו) אבל כמעט בלי שחקני הגנה טובים, חוץ ממוריס(בגלל זה הוא גם שיחק 30 ומשהו דקות, כמו אנתוני פארקר בשיאו) וגארסיה . זה היה גם סגל כבד יחסית שההתאמה שלו לקופליג הייתה מאוד מאוד בעייתית, עם שני סנטרים כבדים וסמול פורוורדים גבוהים. הטעות השנייה הייתה כמובן ההבאה של קאמינגס שהפך לשחקן אפאטי לחלוטין ולא למי שמכבי ציפו שינהל את ההתקפה.

אל תזכיר לי את קאמינגס. כל הקייץ נלחמתי פה עם עשרות חברי הפורום כשאני מנסה להוכיח להם שקאמינגס לא שחקן

היחיד שהרוויח מנוכחותו של קאמינגס הוא שלח, שבכל שידור היה אומר "וונטיגו", במין התלהבות חושנית שכזאת. הוא ממש התלהב מהשם הזה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יולי 2012, 05:51

er79 כתב:
yarinsaky כתב:

מה שלא פחות מדהים כאן שלא נשאר אף שחקן ממכבי של לפני שנה וחצי .

פניני

ובבניין פניני ננוחם. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים