שחף כתב:felix_r כתב:כך או אחרת, באותה העונה היה לנו קו קדמי הכי עמוק הי פעם. נראה לי שפאסקוואל (המאמן של בארסה) שאב משם את הדוגמא לבניית הקו הקדמי, ומאז כל שנה לבארסה יש 4-5 סנטרים
זה לא כל כך מדויק. התכנון המקורי, אני מניח, היה שוויצ'יץ' ובאטיסטה ישבו על עמדה 5 ופייזר, מוריס ואליהו על עמדה 4. זה המחיש את הנפילה העיקרית של שרף וקטש, משהו שחזר על עצמו גם בקבוצות אחרות שלו: קבוצה מאוד מוכשרת עם שחקנים שלא מתאימים לשחק אחד ליד השני. ניקולה גם כשהיה צעיר יותר לא היה מתאים לשחק ליד גבוה כבד כמו פייזר, ואלו היו שני השחקנים היקרים בסגל. פייזר עצמו היה יכול לשחק 4 אולי ליד סנטר נייד ואתלטי כמו נ'דונג(שהובא למאלאגה בסכומים שכנראה לא עולים על אלו שבהם מכבי הביאה את באטיסטה). באטיסטה היה סנטר התקפי לא רע בימים שלא היה מסתבך עם הכדור בצעדים, אבל בהגנה היה רחוק מלהבריק, וכמעט כל הסגל כלל המון שחקנים עם איכויות התקפיות טובות(ניקולה, פייזר, ביינום, בלו) אבל כמעט בלי שחקני הגנה טובים, חוץ ממוריס(בגלל זה הוא גם שיחק 30 ומשהו דקות, כמו אנתוני פארקר בשיאו) וגארסיה . זה היה גם סגל כבד יחסית שההתאמה שלו לקופליג הייתה מאוד מאוד בעייתית, עם שני סנטרים כבדים וסמול פורוורדים גבוהים. הטעות השנייה הייתה כמובן ההבאה של קאמינגס שהפך לשחקן אפאטי לחלוטין ולא למי שמכבי ציפו שינהל את ההתקפה.
ממה שאני זוכר הבעיה העיקרית הייתה פציעות (פייזר וויצ'יץ' בעיקר) וניהול משחק קטסטרופלי של קטש. מוריס הציל אותנו עם עונה ענקית וכנ"ל שרף.
אני הייתי לוקח קו קדמי כזה בכיף.