04 יולי 2024, 22:55
where is the love? כתב:אני גם לא יודע למה המאמנים במכבי מפחדים לדפוק על השולחן, גם יאניס למרות שהצליח לעמוד על שלו ולהביא את אוונס ולא את ג'ונס, גם היה לו דברים שלא הצליח להתמודד.
לא יודע למה מפחדים להביע דיעה.
אם קטש לא רוצה את ג'ונס אני לא מבין איך אפשר להכריח אותו, גם לשלם פיצוי לולנסיה גם לשלם משכורת עתק לג'ונס וגם קטש לא רוצה?
בעיני כל ההתקדמות של הפועל תלא וירושלים מציגה בנוסף אור שלילי על ההתנהלות של מכבי תל אביב, אמנם אנחנו ידענו את זה אבל עכשיו אולי יותר יודעים.
05 יולי 2024, 00:03
שמוליק כתב:where is the love? כתב:אני גם לא יודע למה המאמנים במכבי מפחדים לדפוק על השולחן, גם יאניס למרות שהצליח לעמוד על שלו ולהביא את אוונס ולא את ג'ונס, גם היה לו דברים שלא הצליח להתמודד.
לא יודע למה מפחדים להביע דיעה.
אם קטש לא רוצה את ג'ונס אני לא מבין איך אפשר להכריח אותו, גם לשלם פיצוי לולנסיה גם לשלם משכורת עתק לג'ונס וגם קטש לא רוצה?
בעיני כל ההתקדמות של הפועל תלא וירושלים מציגה בנוסף אור שלילי על ההתנהלות של מכבי תל אביב, אמנם אנחנו ידענו את זה אבל עכשיו אולי יותר יודעים.
ג'ונס נשאר בולנסיה ושחרר: "הישארו נאמנים לאלה שנאמנים לכם". השאלה היחידה שנותרה, מתי פדרמן ורקנטי יהיו נאמנים לקהל האוהדים וישחררו אותנו מעולם.
05 יולי 2024, 10:21
05 יולי 2024, 10:25
cannon כתב:מכבי בודקת את אופציית קם בירץ׳.
חלק מהכעס המאוד גדול והלכלוך שיוצא החוצה נובע מזה שמכבי (והיה על זה קונצנזוס) מאוד רצתה את מוטלי וכאופציה שניה את טייריק ג׳ונס ולא הצליחו להנחית פה אף אחד מהם. זה גרם לתגובת שרשרת ואיבוד עשתונות. אוסטין ווילי לא היה בין שני המועמדים הראשונים לעמדת הסנטר, אבל כשהתחילו לחשוב גם עליו כאופציה, הוא כבר היה סגור למעשה בירושלים.
05 יולי 2024, 10:42
cannon כתב:מכבי בודקת את אופציית קם בירץ׳.
חלק מהכעס המאוד גדול והלכלוך שיוצא החוצה נובע מזה שמכבי (והיה על זה קונצנזוס) מאוד רצתה את מוטלי וכאופציה שניה את טייריק ג׳ונס ולא הצליחו להנחית פה אף אחד מהם. זה גרם לתגובת שרשרת ואיבוד עשתונות. אוסטין ווילי לא היה בין שני המועמדים הראשונים לעמדת הסנטר, אבל כשהתחילו לחשוב גם עליו כאופציה, הוא כבר היה סגור למעשה בירושלים.
05 יולי 2024, 10:51
05 יולי 2024, 11:09
05 יולי 2024, 11:48
felix_r כתב:לא יודע עד כמה קטש מעוניין בהם, אבל יש את ברנדון דיוויס, ששיחרר את עצמו מהחוזה בולנסיה.
יש גם את דונאטס מוטיונאס הליטאי של מונאקו, שעד כמה שהבנתי עוזב את הקבוצה.
מה עם דן אוטורו שאנאדולו הביאה באמצע העונה? הבנתי שהחוזה שלו הסתיים. הייתם מביאים אותו? קפיץ רציני הבחור
05 יולי 2024, 11:50
felix_r כתב:לא יודע עד כמה קטש מעוניין בהם, אבל יש את ברנדון דיוויס, ששיחרר את עצמו מהחוזה בולנסיה.
יש גם את דונאטס מוטיונאס הליטאי של מונאקו, שעד כמה שהבנתי עוזב את הקבוצה.
מה עם דן אוטורו שאנאדולו הביאה באמצע העונה? הבנתי שהחוזה שלו הסתיים. הייתם מביאים אותו? קפיץ רציני הבחור
05 יולי 2024, 13:55
05 יולי 2024, 13:59
05 יולי 2024, 14:01
05 יולי 2024, 14:10
05 יולי 2024, 14:20
05 יולי 2024, 14:27
where is the love? כתב:אני גם מקווה שמכבי יחתימו את אלכסה...אבל כמה זמן זה כבר לוקח...הרי הוא משוחרר והסיפור עם ג'ונס נגמר
06 יולי 2024, 09:34
06 יולי 2024, 10:59
cifkcv כתב:לפי ספורט 5 - קאבולקו מתרחק.
בסוף נישאר עם הזין ביד.. הזייה, איזה התנהלות ביזיונית.
אפילו עם אלכסה הם לא הצליחו לסגור עדין..
06 יולי 2024, 11:38
כנראה מכבי מחכים ליום שני, מועד סיום חידוש המנויים, כדי לדעת כמה הלוואות הצליחו לגייס מהאוהדים...מרסר כתב:cifkcv כתב:לפי ספורט 5 - קאבולקו מתרחק.
בסוף נישאר עם הזין ביד.. הזייה, איזה התנהלות ביזיונית.
אפילו עם אלכסה הם לא הצליחו לסגור עדין..
טרביון וויליאמס היה חזק בפנקסים של עודד ואבן כבר תקופה ארוכה עכשיו הוא שחקן חופשי ולמרבה הפלא אין עליו קופצים, מה הבעיה לסגור אותו במכבי ?
06 יולי 2024, 12:29
06 יולי 2024, 12:37
Neo כתב:אלכסה אברמוביץ' שחקן מצוין , במיוחד בסיטואציה שנוצרה
כמו שכבר כתבתי אברמוביץ' סורס לחלוטין על ידי אוברדוביץ' ומה שאוברדוביץ' עשה לו זה סוג של אונס ובחלק מהמדינות יושבים על זה בכלא
התכונות הטובות של אברמוביץ' גם תלויות מאוד בחבריו לקו האחורי , התקפית וגם הגנתית
למשל אם רנדולף יהיה ה3 הפותח , רנדולף שחקן שפחות שולט בכדור ולמעשה כמעט לא יוצר כלום לאחרים מתוך כדרור אז הקאטץ' ושוט של אברמוביץ' והאחוזים הגבוהים שלו לשלוש יפגעו . גם בהגנה רנדולף לא שומר גדול
אברמוביץ' הוא ציפור חופשית , אם קטש יתן לו ביטחון לעשות כל מה שהוא אוהב והוא לא יצטרך להסתכל לכיוון הספסל אחרי הכל מהלך לא מוצלח אוהדי מכבי יקבלו שחקן מאוד מגוון וכיפי כי אברמוביץ' פשוט אחלה שחקן ....אבל כן תלוי מאוד ברכז ושלוש חדש (בתקווה) שמכבי יחתימו
לגבי קבוקולו .... כמו שאני כותב שנים עליו קודם כל הוא שחקן הגנה משובח בעיניי
הורד וקבוקולו זה שני שחקני הגנה מעולים , מבין מאוד את הכיוון של מכבי
צריך להביא רכז הגנתי טוב וגם שלוש אחר בתכונותיו מרנדולף ואפשר לקבל חמישית הגנה טובה מאוד , כמו שאמרו חכמים בימי התנ"ך
" אין יום רע בהגנה !!! "