ת'רד מלפפונים 2024

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2024

הודעהעל ידי שמוליק » 04 יולי 2024, 22:55

where is the love? כתב:אני גם לא יודע למה המאמנים במכבי מפחדים לדפוק על השולחן, גם יאניס למרות שהצליח לעמוד על שלו ולהביא את אוונס ולא את ג'ונס, גם היה לו דברים שלא הצליח להתמודד.
לא יודע למה מפחדים להביע דיעה.

אם קטש לא רוצה את ג'ונס אני לא מבין איך אפשר להכריח אותו, גם לשלם פיצוי לולנסיה גם לשלם משכורת עתק לג'ונס וגם קטש לא רוצה?

בעיני כל ההתקדמות של הפועל תלא וירושלים מציגה בנוסף אור שלילי על ההתנהלות של מכבי תל אביב, אמנם אנחנו ידענו את זה אבל עכשיו אולי יותר יודעים.

ג'ונס נשאר בולנסיה ושחרר: "הישארו נאמנים לאלה שנאמנים לכם". השאלה היחידה שנותרה, מתי פדרמן ורקנטי יהיו נאמנים לקהל האוהדים וישחררו אותנו מעולם.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2024, 00:03

שמוליק כתב:
where is the love? כתב:אני גם לא יודע למה המאמנים במכבי מפחדים לדפוק על השולחן, גם יאניס למרות שהצליח לעמוד על שלו ולהביא את אוונס ולא את ג'ונס, גם היה לו דברים שלא הצליח להתמודד.
לא יודע למה מפחדים להביע דיעה.

אם קטש לא רוצה את ג'ונס אני לא מבין איך אפשר להכריח אותו, גם לשלם פיצוי לולנסיה גם לשלם משכורת עתק לג'ונס וגם קטש לא רוצה?

בעיני כל ההתקדמות של הפועל תלא וירושלים מציגה בנוסף אור שלילי על ההתנהלות של מכבי תל אביב, אמנם אנחנו ידענו את זה אבל עכשיו אולי יותר יודעים.

ג'ונס נשאר בולנסיה ושחרר: "הישארו נאמנים לאלה שנאמנים לכם". השאלה היחידה שנותרה, מתי פדרמן ורקנטי יהיו נאמנים לקהל האוהדים וישחררו אותנו מעולם.

לא נורא, קטש במילא לא רצה אותו. מי שרצה אותו זה אבי אבן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי cannon » 05 יולי 2024, 10:21

מכבי בודקת את אופציית קם בירץ׳.

חלק מהכעס המאוד גדול והלכלוך שיוצא החוצה נובע מזה שמכבי (והיה על זה קונצנזוס) מאוד רצתה את מוטלי וכאופציה שניה את טייריק ג׳ונס ולא הצליחו להנחית פה אף אחד מהם. זה גרם לתגובת שרשרת ואיבוד עשתונות. אוסטין ווילי לא היה בין שני המועמדים הראשונים לעמדת הסנטר, אבל כשהתחילו לחשוב גם עליו כאופציה, הוא כבר היה סגור למעשה בירושלים.
cannon

הודעהעל ידי Avi1508 » 05 יולי 2024, 10:25

cannon כתב:מכבי בודקת את אופציית קם בירץ׳.

חלק מהכעס המאוד גדול והלכלוך שיוצא החוצה נובע מזה שמכבי (והיה על זה קונצנזוס) מאוד רצתה את מוטלי וכאופציה שניה את טייריק ג׳ונס ולא הצליחו להנחית פה אף אחד מהם. זה גרם לתגובת שרשרת ואיבוד עשתונות. אוסטין ווילי לא היה בין שני המועמדים הראשונים לעמדת הסנטר, אבל כשהתחילו לחשוב גם עליו כאופציה, הוא כבר היה סגור למעשה בירושלים.

מה עם טריביון וויליאמס שהוזכר פה בפורום? מישהו בכלל חושב עליו?
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2024, 10:42

cannon כתב:מכבי בודקת את אופציית קם בירץ׳.

וזאת הייתה טיפשות. היה צריך לחשוב על אוסטין וילי מהתחלה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי where is the love? » 05 יולי 2024, 10:51

קלאסי מכבי להגיד חשבנו ככה וככה ובסוף שנזכרנו בווילי הוא חתם בירושלים...
בירץ' בג'ירונה , האם יש סיכוי להביא אותו ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2024, 11:09

לא יודע עד כמה קטש מעוניין בהם, אבל יש את ברנדון דיוויס, ששיחרר את עצמו מהחוזה בולנסיה.

יש גם את דונאטס מוטיונאס הליטאי של מונאקו, שעד כמה שהבנתי עוזב את הקבוצה.

מה עם דן אוטורו שאנאדולו הביאה באמצע העונה? הבנתי שהחוזה שלו הסתיים. הייתם מביאים אותו? קפיץ רציני הבחור
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Cobra » 05 יולי 2024, 11:48

felix_r כתב:לא יודע עד כמה קטש מעוניין בהם, אבל יש את ברנדון דיוויס, ששיחרר את עצמו מהחוזה בולנסיה.

מה עם דן אוטורו שאנאדולו הביאה באמצע העונה? הבנתי שהחוזה שלו הסתיים. הייתם מביאים אותו? קפיץ רציני הבחור

להבנתי האריך חוזה מזמן כבר באנדולו, שחקן מצוין.
Cobra

הודעהעל ידי שמוליק » 05 יולי 2024, 11:50

felix_r כתב:לא יודע עד כמה קטש מעוניין בהם, אבל יש את ברנדון דיוויס, ששיחרר את עצמו מהחוזה בולנסיה.

התפרסם עוד במאי שמכבי שמה עליו עין. בניגוד לניבו, הוא תפור על עודד-פיק'נרול- קטש. הנתונים שלו באנדולו מעולים. הייתי מביא אותו במקום ריברו המשתהה בתשובתו כי צריך נפיל 2:13 וצפונה.
שמוליק

הודעהעל ידי A.Parker » 05 יולי 2024, 13:55

משום מה אלכסה מסקרן אותי מאוד ומרגיש שיכול להצליח תחת קטש.
A.Parker

הודעהעל ידי cifkcv » 05 יולי 2024, 13:59

הוא שחקן מעולה, הסיטואציה בפרטיזן עשתה לו קצת אבל לדעתי. תחת קטש הוא יכול לפרוח ממש, אם הקליעה שלו תתייצב (וסהכ בליגה יש לו אחוזים טובים מאוד בשלוש השנים האחרונות). לדעתי הוא יכול לתרום יותר מהגרסה של לורנזו השנה.
זה כמובן בתנאי שמביאים לפה עוד גארד מוביל שיודע גם לייצר לעצמו וגם לאחרים, כי בזה אלכסה פחות טוב.
cifkcv

הודעהעל ידי שמוליק » 05 יולי 2024, 14:01

אתה טועה. אלכסה טוב מאוד לייצר לעצמו. פחות לאחרים.
שמוליק

הודעהעל ידי cifkcv » 05 יולי 2024, 14:10

זה בדיוק מה שהתכוונתי.. יכול להיות שלא כתבתי את זה מספיק ברור.
אבל הכוונה היא - שצריך עוד גארד שיודע ליצור לאחרים (וגם לעצמו כי נהיה חייבים לפחות שני סקוררים בקו האחורי).
cifkcv

הודעהעל ידי where is the love? » 05 יולי 2024, 14:20

אני גם מקווה שמכבי יחתימו את אלכסה...אבל כמה זמן זה כבר לוקח...הרי הוא משוחרר והסיפור עם ג'ונס נגמר
where is the love?

הודעהעל ידי עידן » 05 יולי 2024, 14:27

where is the love? כתב:אני גם מקווה שמכבי יחתימו את אלכסה...אבל כמה זמן זה כבר לוקח...הרי הוא משוחרר והסיפור עם ג'ונס נגמר

הוא נמצא עם נבחרת סרביה במחנה אימונים לקראת האולימפיאדה. יכול להיות שאי אפשר לסגור מולו רשמית עדיין.
עידן

הודעהעל ידי cifkcv » 06 יולי 2024, 09:34

לפי ספורט 5 - קאבולקו מתרחק.
בסוף נישאר עם הזין ביד.. הזייה, איזה התנהלות ביזיונית.
אפילו עם אלכסה הם לא הצליחו לסגור עדין..
cifkcv

הודעהעל ידי מרסר » 06 יולי 2024, 10:59

cifkcv כתב:לפי ספורט 5 - קאבולקו מתרחק.

טרביון וויליאמס היה חזק בפנקסים של עודד ואבן כבר תקופה ארוכה עכשיו הוא שחקן חופשי ולמרבה הפלא אין עליו קופצים, מה הבעיה לסגור אותו במכבי ?
מרסר

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 יולי 2024, 11:38

מרסר כתב:
cifkcv כתב:לפי ספורט 5 - קאבולקו מתרחק.

טרביון וויליאמס היה חזק בפנקסים של עודד ואבן כבר תקופה ארוכה עכשיו הוא שחקן חופשי ולמרבה הפלא אין עליו קופצים, מה הבעיה לסגור אותו במכבי ?
כנראה מכבי מחכים ליום שני, מועד סיום חידוש המנויים, כדי לדעת כמה הלוואות הצליחו לגייס מהאוהדים...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Neo » 06 יולי 2024, 12:29

אלכסה אברמוביץ' שחקן מצוין , במיוחד בסיטואציה שנוצרה
כמו שכבר כתבתי אברמוביץ' סורס לחלוטין על ידי אוברדוביץ' ומה שאוברדוביץ' עשה לו זה סוג של אונס ובחלק מהמדינות יושבים על זה בכלא
התכונות הטובות של אברמוביץ' גם תלויות מאוד בחבריו לקו האחורי , התקפית וגם הגנתית
למשל אם רנדולף יהיה ה3 הפותח , רנדולף שחקן שפחות שולט בכדור ולמעשה כמעט לא יוצר כלום לאחרים מתוך כדרור אז הקאטץ' ושוט של אברמוביץ' והאחוזים הגבוהים שלו לשלוש יפגעו . גם בהגנה רנדולף לא שומר גדול
אברמוביץ' הוא ציפור חופשית , אם קטש יתן לו ביטחון לעשות כל מה שהוא אוהב והוא לא יצטרך להסתכל לכיוון הספסל אחרי הכל מהלך לא מוצלח אוהדי מכבי יקבלו שחקן מאוד מגוון וכיפי כי אברמוביץ' פשוט אחלה שחקן ....אבל כן תלוי מאוד ברכז ושלוש חדש (בתקווה) שמכבי יחתימו

לגבי קבוקולו .... כמו שאני כותב שנים עליו קודם כל הוא שחקן הגנה משובח בעיניי
הורד וקבוקולו זה שני שחקני הגנה מעולים , מבין מאוד את הכיוון של מכבי
צריך להביא רכז הגנתי טוב וגם שלוש אחר בתכונותיו מרנדולף ואפשר לקבל חמישית הגנה טובה מאוד , כמו שאמרו חכמים בימי התנ"ך
" אין יום רע בהגנה !!! "
Neo

הודעהעל ידי cifkcv » 06 יולי 2024, 12:37

Neo כתב:אלכסה אברמוביץ' שחקן מצוין , במיוחד בסיטואציה שנוצרה
כמו שכבר כתבתי אברמוביץ' סורס לחלוטין על ידי אוברדוביץ' ומה שאוברדוביץ' עשה לו זה סוג של אונס ובחלק מהמדינות יושבים על זה בכלא
התכונות הטובות של אברמוביץ' גם תלויות מאוד בחבריו לקו האחורי , התקפית וגם הגנתית
למשל אם רנדולף יהיה ה3 הפותח , רנדולף שחקן שפחות שולט בכדור ולמעשה כמעט לא יוצר כלום לאחרים מתוך כדרור אז הקאטץ' ושוט של אברמוביץ' והאחוזים הגבוהים שלו לשלוש יפגעו . גם בהגנה רנדולף לא שומר גדול
אברמוביץ' הוא ציפור חופשית , אם קטש יתן לו ביטחון לעשות כל מה שהוא אוהב והוא לא יצטרך להסתכל לכיוון הספסל אחרי הכל מהלך לא מוצלח אוהדי מכבי יקבלו שחקן מאוד מגוון וכיפי כי אברמוביץ' פשוט אחלה שחקן ....אבל כן תלוי מאוד ברכז ושלוש חדש (בתקווה) שמכבי יחתימו

לגבי קבוקולו .... כמו שאני כותב שנים עליו קודם כל הוא שחקן הגנה משובח בעיניי
הורד וקבוקולו זה שני שחקני הגנה מעולים , מבין מאוד את הכיוון של מכבי
צריך להביא רכז הגנתי טוב וגם שלוש אחר בתכונותיו מרנדולף ואפשר לקבל חמישית הגנה טובה מאוד , כמו שאמרו חכמים בימי התנ"ך
" אין יום רע בהגנה !!! "

מסכים איתך. אברמוביץ ב-2 זה אחלה ממש, במיוחד לצד רכז שיודע ליצור לאחרים. הוא גם שומר מעולה ושחקן קשוח ונחוש שתמיד טוב שבצד שלך (קצת מזכיר את בונזי בקטע הזה).
רנדולף צריך לעלות מהספסל כשחקן 6\7 ואינסטנט סקורר.

וקאבולקו זה חלום, השילוב שלו עם הורד יכול להיות קטלני. גם הגנתית כמובן וגם התקפית כי הוא ירווח מאוד את הצבע. אבל נראה שזה לא קורה כרגע..
cifkcv

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים