המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:אם מיקון הוחתם ויעדר עד ינואר, מי מחליף אותו עד אז?
מרסר כתב:שמוליק כתב:אם מיקון הוחתם ויעדר עד ינואר, מי מחליף אותו עד אז?
אם אתה מתכוון לעוד גארד זר קלעי שיחתימו אז התשובה היא לא, התכנון של מכבי זה להחתים בלי קשר מחליף לבונזי ולסגור את הסגל, ואת ההעדרות של מייקון יכסו השחקנים החתומים שיש בסגל, קטש יצטרך לאלתר עד שיהיה כשיר.
מקאדו 3 כתב:מרסר כתב:שמוליק כתב:אם מיקון הוחתם ויעדר עד ינואר, מי מחליף אותו עד אז?
אם אתה מתכוון לעוד גארד זר קלעי שיחתימו אז התשובה היא לא, התכנון של מכבי זה להחתים בלי קשר מחליף לבונזי ולסגור את הסגל, ואת ההעדרות של מייקון יכסו השחקנים החתומים שיש בסגל, קטש יצטרך לאלתר עד שיהיה כשיר.
דווקא יש כאלה שטוענים שמכבי גם לא תחתים זר נוסף ל 3 4
עידן כתב:אני בכלל לא מבין איך מייקון, בהתחשב בכך שהוא אחרי פציעה קשה ולא יהיה כשיר עד סוף השנה בערך, אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות? איך זה הגיוני בכלל שמחתימים ככה? פבראני כבר נראה כמו החתמה יותר הגיונית
עידן כתב:אני בכלל לא מבין איך מייקון, בהתחשב בכך שהוא אחרי פציעה קשה ולא יהיה כשיר עד סוף השנה בערך, אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות? איך זה הגיוני בכלל שמחתימים ככה? פבראני כבר נראה כמו החתמה יותר הגיונית
שמואל1 כתב:עידן כתב:אני בכלל לא מבין איך מייקון, בהתחשב בכך שהוא אחרי פציעה קשה ולא יהיה כשיר עד סוף השנה בערך, אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות? איך זה הגיוני בכלל שמחתימים ככה? פבראני כבר נראה כמו החתמה יותר הגיונית
מייקון צפוי לחזור לכשירות בנובמבר. לא בסוף השנה.
Neo כתב:סבבה , ההנהלה חושבת שהעונה הזו די אבודה בגלל המלחמה ..... אוקיי , אז אני מקבל את ההחתמה של מייקון
אולי אולי אולי הוא יחזור בנובמבר , יכול להיות שחקן טוב בשקל תשעים
החתימו את יאקובייטיס , צעיר עם פוטנציאל . החתימו את הורד גם צעיר עם פוטנציאל מטורף
אז אם הקונספציה שהעונה אבודה ואפשר לעשות ניסיונות ולתת צ'אנס לצעירים לא יקרים למה לעזאזל החתימו את רנדולף שיהיה בן 34 ולויד בן 31 ??????
קצת קשה להבין מה קורה ......
A.Parker כתב:הסיבה היחידה שנותנת לי אופטימיות בהחתמה הזאת היא שקטש חם עליו. סומך על שיקול הדעת שלו במידה והוא כל כך מעוניין בו.
felix_r כתב:כול עוד הוא לא מופיע בסגל של מכבי באתר היורוליג, מבחינתי הוא לא חתם
עידן כתב:A.Parker כתב:הסיבה היחידה שנותנת לי אופטימיות בהחתמה הזאת היא שקטש חם עליו. סומך על שיקול הדעת שלו במידה והוא כל כך מעוניין בו.
הבעיה שזה לא כל כך עוזר לנו כשהוא אחרי פציעה קשה ואפילו לא צפוי להיות כשיר עד אזור חודש נובמבר. נקווה שיביאו שחקן מחליף שייתן תפוקה במקום קולסון.
גל גל כתב:סגל בינוני אבל שאם יתחבר יכול לעשות פלייאוף.
יכל להיות יותר גרוע, בוא נראה אם מביאים עוד החתמה בעמדה 3-4
אם לא לדעתי זה אסון
Avi1508 כתב:felix_r כתב:כול עוד הוא לא מופיע בסגל של מכבי באתר היורוליג, מבחינתי הוא לא חתם
מופיע באתר היורוליג בכותרת הראשית זה מספיק?
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ryl-macon/
משתמשים הגולשים בפורום זה: ~Box & 1~ ו־18 אורחים