יוסי22 כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:צעד גדול לאדם ( רוט ), צעד קטן למועדון ( אנושות ).
מצד שני, מדובר ב plan b של בלאט והיא צפוייה לגמרי. בסך הכול זה שחקן עם אופי טוב שאני אוהב לפחות, ולא פרימדונה מעצבנת כמו גל מקל .
מכבי צריכה 5 ישראלים בכירים ומה לעשות שזה מה שנשאר .
שוב פעם הטענה ש"זה מה שנשאר".
סליחה, יש ישראלים טובים יותר בשוק, יש את הלפרין, יש את כספי, יש את יוגב(שחקני יורוליג).
יש את טיוס, קאנטו בחרה לתת לטיוס חצי מליון דולר, ולא למורן רוט, אני משוכנע שהם יודעים מה הם עושים.
ואני בטוח שיש עוד אופציות טובות יותר משחקן בן 30, שבפרוש ראו השנה, שהאיש נמצא במגמת ירידה.
בחרת לך תפקיד (קצת עצוב למען האמת ) ואתה נדבק אליו פשוט בלי קשר למציאות.
כספי ב-NBA , אוחיון תקע למכבי סכין בגב וגם סובב אותה על הדרך (גם בחינם לא הייתי מחזיר אותו ) ואת הלפרין מכבי רוצה להביא כבר שנתיים אבל זה לא מתאפשר בגלל בעיות מס או דרישות גבוהות מידי. במצב שנוצר רוט הוא הפיתרון האופטימלי וכל הבכי והנהי תלוש מהמציאות .
אני לא צוחק, רחוק מכך, את יוגב אני לא רוצה לראות כאן, לפחות כמוך, נתתי רשימה של שחקנים עדפים, את כספי שמסריח את הספסל בNBA, וכבר די ברור שיהיו מעט מאוד קבוצות שייתנו לו חוזה(אם בכלל), בועד שנה, היה אפשר לעשות מאמץ ולהביא לכאן, את הלפרין בטח היה אפשר להחתים כאן, את טיוס בוודאי, כל אלה עדפים על רוט הפצוע, ובמגמת ירידה ברורה.