15 אוקטובר 2024, 18:41
Shay_uzan כתב:עידן כתב:שועל כתב:אני זוכר משחקים טובים של דנזל וולנטיין בבולס לדעתי גם בפלייאוף
מעניין איך הוא התדרדר לאוסטרליה
אתה בטוח שאתה לא מתבלבל? זה שחקן עם ממוצע של 7 נקודות בקריירה בליגה הסדירה, ו-1.3 נקודות בפלייאוף. ואני לא רואה שהייתה לו אף עונה יוצאת דופן...
בפורום הזה גם אם היה לו ממוצע של 15 נקודות, 7 ריבאונדים ו4 אסייסטים הוא לא שחקן NBA
15 אוקטובר 2024, 20:35
15 אוקטובר 2024, 21:40
BIG sofo כתב:יש מצב שמחכים רגע לפני פתיחת עונת הNBA...שינופו שחקנים... בהנחה שהסגלים של כמעט כל הקבוצות באירופה כבר סגורים...
15 אוקטובר 2024, 21:43
15 אוקטובר 2024, 21:54
where is the love? כתב:מתי יש את כל הניפויים האלה ?
15 אוקטובר 2024, 23:57
16 אוקטובר 2024, 00:03
refael כתב:גם בסוף המשחק עודד אומר שהקבוצה צפויה להתחזק
כנראה מחפשים ויהיה עוד חיזוק השאלה באיזה עמדה?
2 במקום לויד?
שחקן בעמדה 3?
16 אוקטובר 2024, 00:15
16 אוקטובר 2024, 00:18
BIG sofo כתב:where is the love? כתב:מתי יש את כל הניפויים האלה ?
כבר התחילו לנפות,
צפויים עוד ניפויים עד תחילת העונה (עוד שבוע...)
16 אוקטובר 2024, 03:05
16 אוקטובר 2024, 05:42
שועל כתב:ההיסחפות של כולם לגבי לי
הוא כל כך סתם שחקן
16 אוקטובר 2024, 06:53
עידן כתב:Shay_uzan כתב:עידן כתב:שועל כתב:אני זוכר משחקים טובים של דנזל וולנטיין בבולס לדעתי גם בפלייאוף
אתה בטוח שאתה לא מתבלבל? זה שחקן עם ממוצע של 7 נקודות בקריירה בליגה הסדירה, ו-1.3 נקודות בפלייאוף. ואני לא רואה שהייתה לו אף עונה יוצאת דופן...
בפורום הזה גם אם היה לו ממוצע של 15 נקודות, 7 ריבאונדים ו4 אסייסטים הוא לא שחקן NBA
אני ממש לא מאלו שטענו את זה, ההיפך.
ולא אמרתי שהוא לא ראוי להיקרא שחקן NBA, אלא שהוא לא נראה כמו שחקן NBA טוב. לא אותו הדבר.
16 אוקטובר 2024, 06:53
עידן כתב:Shay_uzan כתב:עידן כתב:שועל כתב:אני זוכר משחקים טובים של דנזל וולנטיין בבולס לדעתי גם בפלייאוף
אני ממש לא מאלו שטענו את זה, ההיפך.
ולא אמרתי שהוא לא ראוי להיקרא שחקן NBA, אלא שהוא לא נראה כמו שחקן NBA טוב. לא אותו הדבר.
16 אוקטובר 2024, 10:47
16 אוקטובר 2024, 11:13
Neo כתב:אני חושב שצריכים להזיז את כל השמות הצידה ולהתרכז בלהחתים את אנטוניו בלקני
בלקני פאקינג כישרון מטורף
סייבן לי ובלקני בקו האחורי זה קרקס נודד שבא לך לקנות כרטיס לכל ההופעות שלהם
כתבתי על בלקני לפני שנתיים וחצי שחתם לשלושה משחקים בבאר שבע ואמרתי שאני רוצה לראות אותו במכבי וקיבלתי תגובות שהוא היה מעורב בפלילי,יותר מדי משוגע ועוד שטויות
בלקני שחקן כדורסל מדהים ומרתק
16 אוקטובר 2024, 11:17
שמואל1 כתב:Neo כתב:אני חושב שצריכים להזיז את כל השמות הצידה ולהתרכז בלהחתים את אנטוניו בלקני
כתבתי על בלקני לפני שנתיים וחצי שחתם לשלושה משחקים בבאר שבע ואמרתי שאני רוצה לראות אותו במכבי וקיבלתי תגובות שהוא היה מעורב בפלילי,יותר מדי משוגע ועוד שטויות
הוא סגור אצל עופר ינאי
16 אוקטובר 2024, 13:08
Neo כתב:אני חושב שצריכים להזיז את כל השמות הצידה ולהתרכז בלהחתים את אנטוניו בלקני
16 אוקטובר 2024, 13:15
felix_r כתב:Neo כתב:אני חושב שצריכים להזיז את כל השמות הצידה ולהתרכז בלהחתים את אנטוניו בלקני
4 משחקים בבאר-שבע, בהם הספיק לזרוק 34 ניסיונות קליעה מחוץ לקשת
שמע, בלקני הוא סקורר בחסד, אבל אני קודם כול הייתי מחתים שחקן בעמדה 3, אם אתה לא רוצה להמשיך לראות את רפי מנקו פותח בחמישייה בעמדה הזאת
16 אוקטובר 2024, 14:18
שמוליק כתב:felix_r כתב:Neo כתב:אני חושב שצריכים להזיז את כל השמות הצידה ולהתרכז בלהחתים את אנטוניו בלקני
שמע, בלקני הוא סקורר בחסד, אבל אני קודם כול הייתי מחתים שחקן בעמדה 3, אם אתה לא רוצה להמשיך לראות את רפי מנקו פותח בחמישייה בעמדה הזאת
בלקני יכול לתת דקות בעמדה 3
16 אוקטובר 2024, 14:40
felix_r כתב:שמוליק כתב:felix_r כתב:Neo כתב:אני חושב שצריכים להזיז את כל השמות הצידה ולהתרכז בלהחתים את אנטוניו בלקני
בלקני יכול לתת דקות בעמדה 3
בלקני הוא 193 ס"מ. לא יודע אם הוא כן יכול לתת דקות בעמדה 3 , אבל גם אם יכול פה ושם, זה לא העניין.
העניין הוא כזה:
בעוד שבוע-שבועים יחזור גבריאל ויסדר פחות או יותר את הבעיות בקו הקדמי: גבריאל, ריברו, הורד, סורקין, כהן. (איכות לא משהו, אבל לפחות הכמות)
בעוד 3-4 שבועות יחזור יוקובאיטיס ויסדר פחות או יותר את המחסור בגארדים: בלאט, יוקובאיטיס, סייבין לי, דיבה, רנדולף. (לא איכות של פיינל-פור, אבל יש כמות)
לעומת זאת בעמדה 3 אין לך אף אחד כמעט. רפי מנקו? רנדולף בחצי משרה (כשמשחקים בהרכב זריז של שלושה גארדים)? אף אחד מהם לא יכול להיות סמול פורווארד פותח בקבוצת יורוליג.
לכן, השחקן הראשון שצריך להביא, הוא סמול פורווארד. לא 2-3, לא סווינגמן. 3 אמתי עם סייז נורמאלי.
אחר כך, אם יסתדר מבחינה כספית ומבחינת המצב בשוק, אפשר להביא עוד קלעי כמו בלקני. אחר כך אולי להוסיף סטראץ'-פור (או לחלופין להביא 5 גדול, ולהזיז את גבריאל לעמדה 4, כי יש לו קליעה מבחוץ)