שמוליק כתב:felix_r כתב:Neo כתב:אני חושב שצריכים להזיז את כל השמות הצידה ולהתרכז בלהחתים את אנטוניו בלקני
בלקני פאקינג כישרון מטורף
סייבן לי ובלקני בקו האחורי זה קרקס נודד שבא לך לקנות כרטיס לכל ההופעות שלהם
כתבתי על בלקני לפני שנתיים וחצי שחתם לשלושה משחקים בבאר שבע ואמרתי שאני רוצה לראות אותו במכבי וקיבלתי תגובות שהוא היה מעורב בפלילי,יותר מדי משוגע ועוד שטויות
בלקני שחקן כדורסל מדהים ומרתק
4 משחקים בבאר-שבע, בהם הספיק לזרוק 34 ניסיונות קליעה מחוץ לקשת

שמע, בלקני הוא סקורר בחסד, אבל אני קודם כול הייתי מחתים שחקן בעמדה 3, אם אתה לא רוצה להמשיך לראות את רפי מנקו פותח בחמישייה בעמדה הזאת
בלקני יכול לתת דקות בעמדה 3
בלקני הוא 193 ס"מ. לא יודע אם הוא כן יכול לתת דקות בעמדה 3 , אבל גם אם יכול פה ושם, זה לא העניין.
העניין הוא כזה:
בעוד שבוע-שבועים יחזור גבריאל ויסדר פחות או יותר את הבעיות בקו הקדמי: גבריאל, ריברו, הורד, סורקין, כהן. (איכות לא משהו, אבל לפחות הכמות)
בעוד 3-4 שבועות יחזור יוקובאיטיס ויסדר פחות או יותר את המחסור בגארדים: בלאט, יוקובאיטיס, סייבין לי, דיבה, רנדולף. (לא איכות של פיינל-פור, אבל יש כמות)
לעומת זאת בעמדה 3 אין לך אף אחד כמעט. רפי מנקו? רנדולף בחצי משרה (כשמשחקים בהרכב זריז של שלושה גארדים)? אף אחד מהם לא יכול להיות סמול פורווארד פותח בקבוצת יורוליג.
לכן, השחקן
הראשון שצריך להביא, הוא סמול פורווארד. לא 2-3, לא סווינגמן. 3 אמתי עם סייז נורמאלי.
אחר כך, אם יסתדר מבחינה כספית ומבחינת המצב בשוק, אפשר להביא עוד קלעי כמו בלקני. אחר כך אולי להוסיף סטראץ'-פור (או לחלופין להביא 5 גדול, ולהזיז את גבריאל לעמדה 4, כי יש לו קליעה מבחוץ)