מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים

הודעהעל ידי קודי » 14 יולי 2012, 16:49

itai7 כתב:אני עדין לא מבין מה מכבי רוצים בהודעה הזו :?

ההודעה נועדה חד משמעית להביך את בלאט אחרי הדברים שלו אתמול. אחרת מה הטעם לרוץ ולספר לכולם שהגעת להבנות כלליות בכמה נושאים עם שחקן? הרי אין כאן חתימה ואפילו לא סיכום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי p&p » 14 יולי 2012, 16:50

קודי כתב:

ההודעה נועדה חד משמעית להביך את בלאט אחרי הדברים שלו אתמול. אחרת מה הטעם לרוץ ולספר לכולם שהגעת להבנות כלליות בכמה נושאים עם שחקן? הרי אין כאן חתימה ואפילו לא סיכום.

מה האינטרס של מכבי להביך את בלאט?
p&p

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יולי 2012, 16:51

מה אתה אומר

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2012, 16:51

קודי כתב:

מסכימה
לא יודעת אם המילה המטרה הייתה להביך את בלאט אבל בהחלט יש משהו נוסף מאחורי ההחלטה להודיע על רוט עוד לפני שהוא חתם

אני אישית לא אתפלא אם גודס יהיה המאמן שלו בספטמבר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 14 יולי 2012, 16:53

MTA2311 כתב:
קודי כתב:
MTA2311 כתב:שאדון בלאט יוותר על המיליונים מנבחרת רוסיה, ואז אולי לא יבנו לו קבוצה מתחת לאף. אי אפשר להנות מכל העולמות.

כן, בטח, בלאט אשם. כאילו שהנהלת מכבי לא ידעה ולא אישרה שהוא יאמן הקיץ את נבחרת רוסיה. פשוט התנהגות לא מקצועית, מבזה ויהירה של ההנהלה.

בלאט לא יכול להיעלם לקיץ שלם, ואז להתלונן שמחתימים פה שחקנים שהוא לא רוצה. מאמן של קבוצה צריך להיות זמין, ולהתעסק בעצמו עם העניינים האלה(בטח בקבוצה כמו מכבי, שמנהלים אותה ילדים בני 12).
הוא מקבל מספיק כסף ממכבי, בשביל לעזוב את רוסיה, ולהכין את הקבוצה כמו שצריך בקיץ.

הסעיף שמנע מבלאט חתימה ונמשך כמו מסטיק היה בדיוק זה.
בסופו של דבר הוחלט שהוא ממשיך עם רוסיה הקיץ, ומהשנה הבאה זה מותנה באישור המועדון.
מכבי מצפה מהשחקנים שלה לעמוד בחוזים שהם חותמים עליהם ?! אני מצפה מהמועדון לעמוד בחוזה שהיא חותמת עם המאמן שלה (ואני לא מזכירה שיתוף פעולה ואמון.. כמה עצוב) !
מה זה המשחקים העלובים האלה ? את מי מכבי דופקת בדיוק ?
אבל איך אמרת ? - מנהלים את מכבי ילדים בני 12 - say no more !
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 14 יולי 2012, 17:01

MTA2311 כתב:
מתAMסרת כתב:
MTA2311 כתב:שאדון בלאט יוותר על המיליונים מנבחרת רוסיה, ואז אולי לא יבנו לו קבוצה מתחת לאף. אי אפשר להנות מכל העולמות.

מה ??????????
הבנתי . כל זה נועד כדי להבהיר לבלאט כמה חשוב שהוא יהיה כאן בזמן בניית הסגל ? (ואני מסכימה שעדיף שהוא יהיה כאן..)
סלח לי, אבל האמירה שלך לא פחות מהזויה !

אם זה מה שהבנת, כנראה שהבעיה היא אצלך.
כמו שמסתמן בשנים האחרונות, מכבי תבנה קבוצה חדשה כל קיץ, אני מקווה שכבר הבנת שאי אפשר להשאיר את המטלה הזאת לפדרמן, ילדיו, נכדיו, וחתוליו, ולכן בלאט חייב להיות פה. תאמיני לי, שאם הוא לא היה עסוק עם רוסיה עכשיו(וכולם יודעים עד כמה בלאט מסור ויסודי), המון שטויות שההנהלה עושה, היו נחסכות מאיתנו.

אולי הבעיה אצלי, ואולי כדאי שתבהיר את עצמך יותר טוב ?
עם מה שהדגשתי אני מסכימה. אין ספק שחלק מכל מה שקורה בקיץ הנוכחי לא היה מגיע לאן שהגיע אם בלאט היה כאן.
עדיין תהליך הבניה מוטל על ההנהלה, עפ"י הדרישות המקצועיות שבלאט והצוות המקצועי משאיר.
אין ספק שעדיף שכל התהליך יתנהל תוך שיתוף פעולה. אבל היו אילוצים ומכבי ובלאט הגיעו להסכמות שהגיעו אליהם.
הייתי מצפה מכולם להקל אחד על השני ולעבור את הקיץ הזה בצורה הטובה ביותר - לטובת מכבי.
שנה הבאה דברים כנראה יראו אחרת...
אבל במכבי כנראה חושבים אחרת ומשחקים משחקים עם בלאט. מי בדיוק נפגע מהשטויות האלה אם לא מכבי.
מתAMסרת

הודעהעל ידי קובי » 14 יולי 2012, 17:06

זהו זה:

"מכבי אלקטרה ת״א ומורן רוט הגיעו לסיכום לגבי השתתפותו של השחקן בשלוש העונות הקרובות בקבוצה. בין רוט ומכבי קיימות הבנות שונות, אך למען הסר ספק מובהר בזאת כי לדיון עם יוגב אוחיון או כל שחקן אחר לא תהיה השפעה על הצטרפותו של מורן רוט למכבי"
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Chen » 14 יולי 2012, 17:15

רבותי, אני גאה לומר שיש לנו סוף סוף רכז אמיתי לעונה הבאה! :clap2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Dperk » 14 יולי 2012, 17:26

הסופר גארד המובטח!
Dperk

הודעהעל ידי gandya » 14 יולי 2012, 17:27

רק בזכות אדון בלאט הצעצוע של אדון פדרמן נראה עדיין סביר, מאמנים בכרים שיגיעו לכאן במשכורת שמכבי מוכנה לתת, יש עוד פחות מרכזים בכרים באירופה, אתה מבין?
אין שום קשר בין בלאט רוסיה, ורוט, או שאתה חושב שמאמן בכיר(נניח מסינה, או אוברדוביץ), נוסעים בקייץ לווגאס לחפש מציאות?
gandya

הודעהעל ידי argof » 14 יולי 2012, 17:30

האמוציות מובנות, ומורן רוט הוא גם למורת רוחי.
אבל, חייבים להישאר קרי רוח, זה עוזר למנוע אכילה של כובעים מאוחר יותר...:
א. מה שנתון כרגע, הוא שנחתם הסכם אופציה עם מורן רוט, שמאפשר למכבי לקחת אותו מחולון. אם לא היה נחתם הסכם אופציה, גם את מורן רוט אי אפשר היה להביא במקרה של default..
ב. למגינת הלב, מצב של default - היינו מצב בו יש רק ישראלי בכיר אחד בקבוצה (פניני) הוא עדין אופציה. הנהלה אחראית חייבת להיערך למצב כזה.
ג. הסכם האופציה עם רוט שלוב, די ברור, במו"מ עם הלפרין. מכבי מנסה להוריד אותו בדרישות, ורוט כתחליף להלפרין הוא אמצעי הלחץ. כאן, אגב, מכבי נוטלת לדעתי סיכון גדול מידי, ואם הפער בינה לבין יותם הוא כפי שפורסם, היא צריכה למהר ולגמור את העניין בטוב. אין לה פריבלגיות רבות מידי הקיץ בנושא הישראלים.
ד. מהסכם האופציה הזה, ניתן להשתחרר, כנגד כמה אלפי דולרים של פיצוי. אם יסתדר עם הלפרין, ובלאט ממש לא ירצה את רוט, הוא לא יהיה בקבוצה.
ה. אם תוספת הפיצוי מאוחיון (החלק שמעל 200K) יהיה בגובה המשכורת של רוט (150K נטו ככל הנראה), ייתכן שמכבי תביא אותו כשחקן 11 או 12 לרוטציה. סוף העולם? ממש לא. אני הייתי מקצה את הכסף כדי להשביח את חוזה הרכז הראשון שחסר עדיין, אבל זו עדין החלטה לגיטימית בשביל שיהיו חמישה ישראלים בכירים לליגה.

וכרגיל - אנא - הערכות מצב אמיתיות לעשות בסיום גיוס הרוסטר, וגם אותן בעדינות - המציאות מוכיחה הרבה פעמים שההערכות האלה טובות לסלט ... מלפפונים.
נערך לאחרונה על ידי argof בתאריך 14 יולי 2012, 17:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
argof

הודעהעל ידי gandya » 14 יולי 2012, 17:32

קודי כתב:אני ממש לא אתפלא אם בלאט לא יפתח את העונה עם מכבי. בונים לו שם קבוצת יורוקאפ ומחתימים שחקנים על ראשו. עונה כזו יכולה לשרוף כליל את השם שלו בשוק.

אם הלפרין לא חותם, אפשר להבין, אם חותם כאן רוט, ואין עוד שני זרים בקו האחורי , בנוסף לסנטר שאמור להגיע(אין בעיה שיעפו את שון, ויחתימו את טיוס), זו הפשרה הכי גדולה שאני מדמיין מבחינת בלאט, מעבר לזה אני אשמח, אם יצא גבר ישאיר את המפתחות, וישאיר את הפדרמנים לשחות בבוץ של עצמם.
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2012, 17:34

יש פה סטירת לחי מובהקת לבלאט..זה לפי דעתי הרבה יותר קריטי מהאם מורן רוט יהיה במכבי או לא
בלאט במסלול התנגשות לא עם ''מכבי'' אלא עם הפדרמנים..שמעון צריך להתעורר ולהיות המבוגר האחראי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 14 יולי 2012, 17:35

MTA2311 כתב:
קודי כתב:

כן, בטח, בלאט אשם. כאילו שהנהלת מכבי לא ידעה ולא אישרה שהוא יאמן הקיץ את נבחרת רוסיה. פשוט התנהגות לא מקצועית, מבזה ויהירה של ההנהלה.

בלאט לא יכול להיעלם לקיץ שלם, ואז להתלונן שמחתימים פה שחקנים שהוא לא רוצה. מאמן של קבוצה צריך להיות זמין, ולהתעסק בעצמו עם העניינים האלה(בטח בקבוצה כמו מכבי, שמנהלים אותה ילדים בני 12).
הוא מקבל מספיק כסף ממכבי, בשביל לעזוב את רוסיה, ולהכין את הקבוצה כמו שצריך בקיץ.

יש כמה עובדות שאתה צריך להיות מודע אליהם לפני שאתה משפריץ ביקורת, ללא כל בסיס.
1)מכבי החתימו את בלאט, הם בחרו מאמן שמאמן בנוסף את הנבחרת.
2)יותר מכך, בלאט היה חתום בנבחרת, עוד לפני ההתחייבות למכבי.

אז למי אתה בה בטענות?
gandya

הודעהעל ידי מתAMסרת » 14 יולי 2012, 17:38

argof כתב:האמוציות מובנות, ומורן רוט הוא גם למורת רוחי.
א. מה שנתון כרגע, הוא שנחתם הסכם אופציה עם מורן רוט, שמאפשר למכבי לקחת אותו מחולון. אם לא היה נחתם הסכם אופציה, גם את מורן רוט אי אפשר היה להביא במקרה של default..
ב. למגינת הלב, מצב של default - היינו מצב בו יש רק ישראלי בכיר אחד בקבוצה (פניני) הוא עדין אופציה. הנהלה אחראית חייבת להיערך למצב כזה.
ג. הסכם האופציה עם רוט שלוב, די ברור, במו"מ עם הלפרין. מכבי מנסה להוריד אותו בדרישות, ורוט בתחליף להלפרין הוא אמצעי הלחץ. כאן, אגב, מכבי נוטלת לדעתי סיכון גדול מידי, ואם הפער בינה לבין יותם הוא כפי שפורסם, היא צריכה למהר ולגמור את העניין בטוב. אין לה פריבלגיות רבות מידי הקיץ בנושא הישראלים.ד. צהסכם האופציה הזה, ניתן להשתחרר, כנגד כמה אלפי דולרים של פיצוי. אם יסתדר עם הלפרין, ובלאט ממש לא ירצה את רוט, הוא לא יהיה בקבוצה.
ה. אם תוספת הפיצוי מאוחיון (החלק שמעל 200K) יהיה בגובה המשכורת של רוט (150K נטו ככל הנראה), ייתכן שמכבי תביא אותו כשחקן 11 או 12 לרוטציה. סוף העולם? ממש לא. אני נייתי מקצה את הכסף כדי להשביח את חוזה הרכז הראשון שחסר עדיין, אבל זו עדין החלטה לגיטימית בשביל שיהיו חמישה ישראלים בכירים לליגה.

וכרגיל - אנא - הערכות מצב אמיתיות לעשות בסיום גיוס הרוסטר, וגם אותן בעדינות - המציאות מוכיחה הרבה פעמים שההערכות האלה טובות לסלט ... מלפפונים.

אבל זאת בדיוק הבעיה.
אני מוכנה לקבל את רוט במקום אוחיון, אבל לא במקום הלפרין.
לאור קו הגארדים שקיים כרגע, הייתי רוצה שמכבי יסגרו כבר עם הלפרין (מספיק עם המשחקים) ! זאת צריכה להיות העדיפות הראשונה, כי מה לעשות הוא העוגן שלנו בקו האחורי.
בסוף נמצא את עצמנו, בגלל המשחקים האלה והנסיון לחסוך עוד 50 אלף, עם מורן רוט ואפיק ניסים/מקל. ואז...המצב יהיה עצוב באמת .
מתAMסרת

הודעהעל ידי gandya » 14 יולי 2012, 17:43

מתAMסרת כתב:
ג. הסכם האופציה עם רוט שלוב, די ברור, במו"מ עם הלפרין. מכבי מנסה להוריד אותו בדרישות, ורוט בתחליף להלפרין הוא אמצעי הלחץ. כאן, אגב, מכבי נוטלת לדעתי סיכון גדול מידי, ואם הפער בינה לבין יותם הוא כפי שפורסם, היא צריכה למהר ולגמור את העניין בטוב. אין לה פריבלגיות רבות מידי הקיץ בנושא הישראלים.ד. צהסכם האופציה הזה, ניתן להשתחרר, כנגד כמה אלפי דולרים של פיצוי. אם יסתדר עם הלפרין, ובלאט ממש לא ירצה את רוט, הוא לא יהיה בקבוצה.
ה. אם תוספת הפיצוי מאוחיון (החלק שמעל 200K) יהיה בגובה המשכורת של רוט (150K נטו ככל הנראה), ייתכן שמכבי תביא אותו כשחקן 11 או 12 לרוטציה. סוף העולם? ממש לא. אני נייתי מקצה את הכסף כדי להשביח את חוזה הרכז הראשון שחסר עדיין, אבל זו עדין החלטה לגיטימית בשביל שיהיו חמישה ישראלים בכירים לליגה.

אבל זאת בדיוק הבעיה.
לאור קו הגארדים שקיים כרגע, הייתי רוצה שמכבי יסגרו כבר עם הלפרין (מספיק עם המשחקים) ! זאת צריכה להיות העדיפות הראשונה, כי מה לעשות הוא העוגן שלנו בקו האחורי.
בסוף נמצא את עצמנו, בגלל המשחקים האלה והנסיון לחסוך עוד 50 אלף, עם מורן רוט ואפיק ניסים/מקל. ואז...המצב יהיה עצוב באמת .

הלפרין שחקן די בינוני, הוא לא המושיע של מכבי, מדברים עליו רק כי יש לו תז כחולה, אם הוא דורש יותר מדי, אין מה לעשות, נפרד כידידים, עם זאת רוט(או כל ישראלי אחר), ואני כלל לא משוכנע שצריך עוד ישראלי בקו האחורי, בנוסף לסילבן, חייבים להגיע לכאן שני גארדים זרים, שיכולים לשחק ברמת יורוליג.
gandya

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יולי 2012, 17:49

ההתנהלות של מכבי פשוט מביכה. רק אתמול בלאט הודיע שרוט לא בראש סדר העדיפויות שלו. לא עברו 24 שעות ומכבי מוציאה הודעה רשמית שרוט חתם בקבוצה. זה רק מראה כמה ההנהלה של מכבי שמה פס על המאמן שלה.
בקשר להחתמה עצמה- כבר הבעתי את דעתי על רוט. מדובר בדרור חג'ג' 2. שחקן נחמד לליגה הישראלית, רע מאוד ליורוליג. לא מבין מה פדרמן חשב לעצמו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 14 יולי 2012, 18:06

סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי מתAMסרת » 14 יולי 2012, 18:07

gandya כתב:
מתAMסרת כתב:

אבל זאת בדיוק הבעיה.

הלפרין שחקן די בינוני, הוא לא המושיע של מכבי, מדברים עליו רק כי יש לו תז כחולה, אם הוא דורש יותר מדי, אין מה לעשות, נפרד כידידים, עם זאת רוט(או כל ישראלי אחר), ואני כלל לא משוכנע שצריך עוד ישראלי בקו האחורי, בנוסף לסילבן, חייבים להגיע לכאן שני גארדים זרים, שיכולים לשחק ברמת יורוליג.

הלפרין ממש לא שחקן בינוני. הוא גארד איכותי (ולדעתי הוא גם לא צריך להוכיח שום דבר) גם ברמת יורוליג. זה שהוא ישראלי זה בונוס. הוא אחד משלושת הישראלים הבכירים שלנו והגארד הבכיר.
מכבי לא תביא עוד 2 גארדים זרים. אתה רואה את הקבוצה עם 8 זרים ?? - אני לא . גם ככה, אם שון ג'יימס נשאר, נהיה עם 7 זרים.
הלפרין הוא עוגן כי הוא היחיד בקו הגארדים שלנו שיש לו נסיון מוכח (אלא אם מכבי תביא גארד אירופאי בכיר).
מתAMסרת

הודעהעל ידי gandya » 14 יולי 2012, 18:12

אני בהחלט רואה את מכבי עם 8 זרים, אני גם רואה את שון הולך הביתה, אם אין ברירה, ואת טיוס מגיע(אם זה יחסוך למכבי באופן משמעותי, כי לא אני, ולא את לא באמת יודעים מה הלפרין דורש, רק מה שמפרסמים בתקשורת), אני אגיד לך מה אני בשום אופן לא רואה, שני גארדים זולים ורוט, יש גבול לכל פעלול.

לגבי הלפרין, הוא בהחלט שחקן בינוני, איו קבוצת אוהדים של אף קבוצה מחוץ למכבי, שמלקקת אצבעות וחכה שהלפרין יחתום, זה מבחינתי מבחן, לגארד שהוא מעבר לבינוני.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 14 יולי 2012, 18:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים