מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים

הודעהעל ידי Chen » 14 יולי 2012, 20:42

קודי כתב:מעניין מאוד שבניגוד לכל יתר ההחתמות שהיו מאז חזרתו של בלאט לפני שנתיים, זו הפעם הראשונה בה לא מובא ציטוט שלו בו הוא מביע את אושרו על ההחתמה הנהדרת...

כן גם אני חשבתי על זה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 14 יולי 2012, 20:57

Chen כתב:
קודי כתב:מעניין מאוד שבניגוד לכל יתר ההחתמות שהיו מאז חזרתו של בלאט לפני שנתיים, זו הפעם הראשונה בה לא מובא ציטוט שלו בו הוא מביע את אושרו על ההחתמה הנהדרת...

כן גם אני חשבתי על זה...

אפילו על פוט הוא הוציא הודעה מחמיאה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 14 יולי 2012, 21:01

קודי כתב:אני ממש לא אתפלא אם בלאט לא יפתח את העונה עם מכבי. בונים לו שם קבוצת יורוקאפ ומחתימים שחקנים על ראשו. עונה כזו יכולה לשרוף כליל את השם שלו בשוק.

צא מהסרט שבלאט עושה טובה למכבי כשהוא מאמן אותה. צא מזה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 14 יולי 2012, 21:05

קובי כתב:
קודי כתב:אני ממש לא אתפלא אם בלאט לא יפתח את העונה עם מכבי. בונים לו שם קבוצת יורוקאפ ומחתימים שחקנים על ראשו. עונה כזו יכולה לשרוף כליל את השם שלו בשוק.

הוא ממש לא עובד בהתנדבות והוא גם מאוד רוצה להיות בישראל עם המשפחה, אבל מכבי צריכה אותו הרבה יותר ממה שהוא צריך אותה. בלעדיו אני לא רוצה לחשוב אפילו איך היו נראות השנתיים האחרונות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 14 יולי 2012, 21:23

קודי כתב:
קובי כתב:

הוא ממש לא עובד בהתנדבות והוא גם מאוד רוצה להיות בישראל עם המשפחה, אבל מכבי צריכה אותו הרבה יותר ממה שהוא צריך אותה. בלעדיו אני לא רוצה לחשוב אפילו איך היו נראות השנתיים האחרונות.

100% נכון. בלאט הוא הסיבה העיקרית לזה שיש למכבי 100% הצלחה בזירה המקומית בשנתיים האחרונות, גמר יורוליג ותואר אדריאטית גם זה שמכבי נמצאת בקבוצת הדירוג הראשונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Tomer05 » 14 יולי 2012, 22:39

מי אמר "מציאה" ולא קיבל...משהו משהו ..מודל 2010 אחרי שיפוץ והחלפת ראש מנוע "כמו חדש"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24219.html
נראה כמו עוד טעות להחתמת מנויים בלבד.(אם זה מה שאמור להניע את כל הקבוצה)
Tomer05

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 08:20

Tomer05 כתב:מי אמר "מציאה" ולא קיבל...משהו משהו ..מודל 2010 אחרי שיפוץ והחלפת ראש מנוע "כמו חדש"

האללה... זה רק למנוים שלא ממש מבינים כדורסל.
מיליון דולר? חצי מזה הוא לא שווה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 15 יולי 2012, 08:25

felix_r כתב:
Tomer05 כתב:מי אמר "מציאה" ולא קיבל...משהו משהו ..מודל 2010 אחרי שיפוץ והחלפת ראש מנוע "כמו חדש"

וגם לא יקבל הרבה יותר מחצי..
השאלה היא אחרת, האם אחרי הפציעה, ללא פארגו, הוא שווה בכלל?
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 08:42

gandya כתב:
felix_r כתב:

וגם לא יקבל הרבה יותר מחצי..
השאלה היא אחרת, האם אחרי הפציעה, ללא פארגו, הוא שווה בכלל?

לא חשוב מה הוא שווה אחרי הפציעה. העניין הוא אחר.
יש לנו מקום רק לשני זרים נוספים: רכז וסנטר.
הרכז חייב להיות שחקן מוביל, כי כל שאר הגרדים הם שחקנים חלשים או לא מנוסים או שניהם.
דורון פרקינס גם בשיאו הוא לא שחקן שיכול להוביל חבורה של שחקנים בנוניים.
הוא לא השחקן שיקלע את הסל המכריע, כי פשוט אין לו קליעה.
הוא לא השחקן שיבצע תרגיל מבריק בהתקפה האחרונה, כי גם בשיאו הוא רכז בנוני מאוד.

מסקנה: פרקינס הוא לא השחקן שמכבי צריכה.

נ.ב. אם חסכנו 10 אלף פה 5 אלף שם הכל כדי להחתים את פרקינס על חוזה מנופח, אז הטימטום של משפחת פדרמן הוא עוד יותר גדול מאשר כולנו שיערנו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 15 יולי 2012, 08:48

פרקינס שחקן הגנה טוב מאוד, אבל אפור. הוא השלים מצויין את פארגו. לעומת זאת, לכו שנה אחורה, ותראו שהוא ווישנייבסקי השלימו קו אחורי זוועתי שלא הוביל אותנו לכלום ושום דבר. אין לי מושג איך זה יראה לצד היקמן. מוקדם מדי להכתיר את היקמן כפארגו הבא. אני משער שבלאט מנסה לבנות מודל של הגנת לחץ אתלטית, כמו לפני שנתיים. בשביל שזה יצלח היקמן הוא שחקן המפתח, הוא חייב להתגלות כעילוי לא פחות מפארגו. לפעמים אתה מחתים שחקן ב-200-300 אלף והוא מתברר כבינגו (פארגו, אוחיון) ולפעמים הוא מצדיק את המחיר שלו, דהיינו שחקן פח. אני לא בעד החתמת פרקינס, אבל אם הוא כבר חותם, העונה תקום או תיפול על היקמן, לא על הלפרין (אם יצטרף) ולא על אף אחד אחר. באותה מידה אי אפשר להיות בטוחים שמורן רוט יתברר לנו כאוחיון הבא. אין לי בעיה עם רוט, להיפך, אבל המודל של הסגל הזה הוא מודל הימורי לחלוטין: יכול להיות שפגעת בול במחיר מצחיק, יכול להיות שהחתמת בררות במחיר מצחיק, והחסכונות הולכים לכיס של פדרמן.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 08:52

er79 כתב:פרקינס שחקן הגנה טוב מאוד, אבל אפור. הוא השלים מצויין את פארגו. לעומת זאת, לכו שנה אחורה, ותראו שהוא ווישנייבסקי השלימו קו אחורי זוועתי שלא הוביל אותנו לכלום ושום דבר. אין לי מושג איך זה יראה לצד היקמן. מוקדם מדי להכתיר את היקמן כפארגו הבא. אני משער שבלאט מנסה לבנות מודל של הגנת לחץ אתלטית, כמו לפני שנתיים. בשביל שזה יצלח היקמן הוא שחקן המפתח, הוא חייב להתגלות כעילוי לא פחות מפארגו. לפעמים אתה מחתים שחקן ב-200-300 אלף והוא מתברר כבינגו (פארגו, אוחיון) ולפעמים הוא מצדיק את המחיר שלו, דהיינו שחקן פח. אני לא בעד החתמת פרקינס, אבל אם הוא כבר חותם, העונה תקום או תיפול על היקמן, לא על הלפרין (אם יצטרף) ולא על אף אחד אחר. באותה מידה אי אפשר להיות בטוחים שמורן רוט יתברר לנו כאוחיון הבא. אין לי בעיה עם רוט, להיפך, אבל המודל של הסגל הזה הוא מודל הימורי לחלוטין: יכול להיות שפגעת בול במחיר מצחיק, יכול להיות שהחתמת בררות במחיר מצחיק, והחסכונות הולכים לכיס של פדרמן.

אפילו לא זה. פרקינס לא השלים את פארגו. פרקינס החזיק יותר מדי בכדור ותקע את ההתקפה. רק כשפרקינס נפצע פתאום כולם פרחו: פארגו, איידסון, פניני - כולם פתאום התעוררו לחיים והתחילו להפציץ. עד הפציעה של פרקינס כולם היו שקועים בתרדמת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2012, 08:54

פרקינס היה שחקן הגנה טוב מאוד לפני שנתיים, היום אני לא יודע אם הוא 100 מהכושר האתלטי שהוא היה בו אז, סביר להניח שיש ירידה בגלל הפציעה פלוס השנתיים שעברו.

אני לא חושב שפדרמן צריך להילחץ כרגע, בטח אם המנויים נמכרים בקצב רגיל ( האם זה כך באמת ? ) והעלייה לטופ 16 כנראה מובטחת. בינתיים הוא יחסוך קצת כסף.
אם הקבוצה תרוץ טוב, יחסית, לא יוסיפו אף שחקן ואז הוא יעשה קופה.
אם הקבוצה תראה זוועה ישלף הארנק ויצוצו להם מיליון דולר כמו בשנה שעברה .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 08:55

הגנת הלחץ של לפני שנתיים עבדה רק מול קבוצות חלשות ומול חלק מהקבוצות הבינוניות. היא לא היתה יעילה מול אף קבוצה רצינית. לכן לבנות על ההגנה הזו כשיטת משחק היא טעות גדולה שלא תוביל את מכבי לשום מקום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 15 יולי 2012, 09:03

קודי כתב:הגנת הלחץ של לפני שנתיים עבדה רק מול קבוצות חלשות ומול חלק מהקבוצות הבינוניות. היא לא היתה יעילה מול אף קבוצה רצינית. לכן לבנות על ההגנה הזו כשיטת משחק היא טעות גדולה שלא תוביל את מכבי לשום מקום.

אל תיסחף, היא הביאה אותנו לגמר. לא בטוח שהיא תעבוד כל שנה, אבל להגיד שהיא לא עבדה דאז זה לעשות עוול לבלאט.
er79

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 09:04

er79 כתב:
קודי כתב:הגנת הלחץ של לפני שנתיים עבדה רק מול קבוצות חלשות ומול חלק מהקבוצות הבינוניות. היא לא היתה יעילה מול אף קבוצה רצינית. לכן לבנות על ההגנה הזו כשיטת משחק היא טעות גדולה שלא תוביל את מכבי לשום מקום.

אל תיסחף, היא הביאה אותנו לגמר. לא בטוח שהיא תעבוד כל שנה, אבל להגיד שהיא לא עבדה דאז זה לעשות עוול לבלאט.

מול איזו קבוצה רצינית היא היתה אפקטיבית? מול קאחה לבוראל מכבי לא שמרה לחץ במשך דקה אחת, כך גם נגד ברצלונה וגם נגד ריאל.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2012, 09:11

הגנת לחץ זו לא שיטת משחק, זה טוב לכמה דקות בפתיחת רבעים ואז הקבוצה היריבה אמורה לעשות את ההתאמות שלה ולהתגבר על זה, בד"כ ע"י כמה מובילי כדור על המגרש, בד"כ 3 . אם הקבוצה היריבה פותחת עם כמה מויבלי כדור לא תהיה לזה שום השפעה, אולי אפילו להיפך, כי יש בדבר הזה אלמנט של סיכון, בטח של עייפות .
למכבי בעונה הבאה כנראה לא יהיו מחליפים מספיק טובים בקו האחורי כדי שזה יהיה מספיק רציני לבנות על זה משהוא, בכל מקרה.
מה עוד שלא ברור עד כמה פרקינס הוא אותו פרקינס והאם היקמן הוא פארגו בהגנה או הרבה פחות ( יש כאן חילוקי דעות לכל הפחות ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 15 יולי 2012, 09:26

קודי כתב:
er79 כתב:

מול איזו קבוצה רצינית היא היתה אפקטיבית? מול קאחה לבוראל מכבי לא שמרה לחץ במשך דקה אחת, כך גם נגד ברצלונה וגם נגד ריאל.

שטויות, לא היית מגיע למפגש מול קאחה אילולא השיטה הזו, זה שבלאט נאלץ לעבור למערך אחר בגלל הפציעה של פרקינס לא גורע מההישג הזה. לגבי מה שאתה אמרת ירין, השיטה עבדה, לא משנה מה אתה חושב עליה. אני כן יכול להסכים על היקמן, כי אין לי מושג איך הוא מבחינה הגנתית, לכן מלכתחילה אמרתי שאני חושב שהוא מנסה לבנות מודל שכזה, לא בטוח שכך אכן יהיה, זו סתם תחושה שלי, אם הוא אכן יביא את פרקינס. נחכה ונראה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 15 יולי 2012, 09:38

felix_r כתב:
er79 כתב:פרקינס שחקן הגנה טוב מאוד, אבל אפור. הוא השלים מצויין את פארגו. לעומת זאת, לכו שנה אחורה, ותראו שהוא ווישנייבסקי השלימו קו אחורי זוועתי שלא הוביל אותנו לכלום ושום דבר. אין לי מושג איך זה יראה לצד היקמן. מוקדם מדי להכתיר את היקמן כפארגו הבא. אני משער שבלאט מנסה לבנות מודל של הגנת לחץ אתלטית, כמו לפני שנתיים. בשביל שזה יצלח היקמן הוא שחקן המפתח, הוא חייב להתגלות כעילוי לא פחות מפארגו. לפעמים אתה מחתים שחקן ב-200-300 אלף והוא מתברר כבינגו (פארגו, אוחיון) ולפעמים הוא מצדיק את המחיר שלו, דהיינו שחקן פח. אני לא בעד החתמת פרקינס, אבל אם הוא כבר חותם, העונה תקום או תיפול על היקמן, לא על הלפרין (אם יצטרף) ולא על אף אחד אחר. באותה מידה אי אפשר להיות בטוחים שמורן רוט יתברר לנו כאוחיון הבא. אין לי בעיה עם רוט, להיפך, אבל המודל של הסגל הזה הוא מודל הימורי לחלוטין: יכול להיות שפגעת בול במחיר מצחיק, יכול להיות שהחתמת בררות במחיר מצחיק, והחסכונות הולכים לכיס של פדרמן.

אפילו לא זה. פרקינס לא השלים את פארגו. פרקינס החזיק יותר מדי בכדור ותקע את ההתקפה. רק כשפרקינס נפצע פתאום כולם פרחו: פארגו, איידסון, פניני - כולם פתאום התעוררו לחיים והתחילו להפציץ. עד הפציעה של פרקינס כולם היו שקועים בתרדמת

זה לא מדוייק. מכבי היתה קבוצה נהדרת גם לפני הפתיעה של פרקינס. זה נכון שאחרי הפציעה, כמה שחקנים הרימו את הרמה, אבל
זה לא אומר שעם פרקינס הקבוצה לא היתה טובה, כי ההיפך הוא הנכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2012, 09:38

בסדר, בלאט לא המציא את עניין הלחץ, זה פשוט נשק של קבוצה שיש לה יתרון אתלטי על רוב הקבוצות ופחות כישרון מהקבוצות הגדולות וזו דרך להפתיע ולשבש משחק של קבוצה יריבה, לא שיטת משחק.
כמו שהיורוליג נראה, עם הרבה קבוצות זבל, זה יעבוד מול רובן ויעבוד פחות מול הטובות עם הגארדים שיודעים להוביל כדור תחת לחץ .

לא סתם בלאט מתעקש על קבוצה אתלטית. הוא יודע שמכבי לא תוכל להפתיע קבוצות עם כישרון עודף בלי האלמנט הזה. כשאין לך רכזים אורוטודוקסיים ברמה גבוהה אתה הולך על קומבואים שלוחצים ומשבשים, זו גם הדרך שלך לחטוף וליצור יותר פוזשנים, דבר קריטי אם אין לך משחק מסודר מספיק יעיל .
אבל סביר שזה לא יעבוד תמיד ולא מול כל קבוצה. אפשר להפתיע קבוצה אחת וליפול עם השנייה. אבל זה הלאוס ווגאס של מכבי, לטוב ולרע, בכל מה שקשור להחתמות, בטח הקיץ.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 15 יולי 2012, 09:40

yarinsaky כתב:הגנת לחץ זו לא שיטת משחק, זה טוב לכמה דקות בפתיחת רבעים ואז הקבוצה היריבה אמורה לעשות את ההתאמות שלה ולהתגבר על זה, בד"כ ע"י כמה מובילי כדור על המגרש, בד"כ 3 . אם הקבוצה היריבה פותחת עם כמה מויבלי כדור לא תהיה לזה שום השפעה, אולי אפילו להיפך, כי יש בדבר הזה אלמנט של סיכון, בטח של עייפות .
למכבי בעונה הבאה כנראה לא יהיו מחליפים מספיק טובים בקו האחורי כדי שזה יהיה מספיק רציני לבנות על זה משהוא, בכל מקרה.
מה עוד שלא ברור עד כמה פרקינס הוא אותו פרקינס והאם היקמן הוא פארגו בהגנה או הרבה פחות ( יש כאן חילוקי דעות לכל הפחות ).

פארגו לא היה כזה עילוי בהגנה. ממש לא.
שומר טוב, אבל רחוק מפרקינס, חברו בקו האחורי, שהיה באמת שחקן הגנה מחונן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־42 אורחים