קודי כתב:מעניין מאוד שבניגוד לכל יתר ההחתמות שהיו מאז חזרתו של בלאט לפני שנתיים, זו הפעם הראשונה בה לא מובא ציטוט שלו בו הוא מביע את אושרו על ההחתמה הנהדרת...
כן גם אני חשבתי על זה...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:מעניין מאוד שבניגוד לכל יתר ההחתמות שהיו מאז חזרתו של בלאט לפני שנתיים, זו הפעם הראשונה בה לא מובא ציטוט שלו בו הוא מביע את אושרו על ההחתמה הנהדרת...
Chen כתב:קודי כתב:מעניין מאוד שבניגוד לכל יתר ההחתמות שהיו מאז חזרתו של בלאט לפני שנתיים, זו הפעם הראשונה בה לא מובא ציטוט שלו בו הוא מביע את אושרו על ההחתמה הנהדרת...
כן גם אני חשבתי על זה...
קודי כתב:אני ממש לא אתפלא אם בלאט לא יפתח את העונה עם מכבי. בונים לו שם קבוצת יורוקאפ ומחתימים שחקנים על ראשו. עונה כזו יכולה לשרוף כליל את השם שלו בשוק.
קובי כתב:קודי כתב:אני ממש לא אתפלא אם בלאט לא יפתח את העונה עם מכבי. בונים לו שם קבוצת יורוקאפ ומחתימים שחקנים על ראשו. עונה כזו יכולה לשרוף כליל את השם שלו בשוק.
צא מהסרט שבלאט עושה טובה למכבי כשהוא מאמן אותה. צא מזה...
קודי כתב:קובי כתב:קודי כתב:אני ממש לא אתפלא אם בלאט לא יפתח את העונה עם מכבי. בונים לו שם קבוצת יורוקאפ ומחתימים שחקנים על ראשו. עונה כזו יכולה לשרוף כליל את השם שלו בשוק.
צא מהסרט שבלאט עושה טובה למכבי כשהוא מאמן אותה. צא מזה...
הוא ממש לא עובד בהתנדבות והוא גם מאוד רוצה להיות בישראל עם המשפחה, אבל מכבי צריכה אותו הרבה יותר ממה שהוא צריך אותה. בלעדיו אני לא רוצה לחשוב אפילו איך היו נראות השנתיים האחרונות.
Tomer05 כתב:מי אמר "מציאה" ולא קיבל...משהו משהו ..מודל 2010 אחרי שיפוץ והחלפת ראש מנוע "כמו חדש"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24219.html
נראה כמו עוד טעות להחתמת מנויים בלבד.(אם זה מה שאמור להניע את כל הקבוצה)
felix_r כתב:Tomer05 כתב:מי אמר "מציאה" ולא קיבל...משהו משהו ..מודל 2010 אחרי שיפוץ והחלפת ראש מנוע "כמו חדש"
האללה... זה רק למנוים שלא ממש מבינים כדורסל.
מיליון דולר? חצי מזה הוא לא שווה
gandya כתב:felix_r כתב:Tomer05 כתב:מי אמר "מציאה" ולא קיבל...משהו משהו ..מודל 2010 אחרי שיפוץ והחלפת ראש מנוע "כמו חדש"
האללה... זה רק למנוים שלא ממש מבינים כדורסל.
מיליון דולר? חצי מזה הוא לא שווה
וגם לא יקבל הרבה יותר מחצי..
השאלה היא אחרת, האם אחרי הפציעה, ללא פארגו, הוא שווה בכלל?
er79 כתב:פרקינס שחקן הגנה טוב מאוד, אבל אפור. הוא השלים מצויין את פארגו. לעומת זאת, לכו שנה אחורה, ותראו שהוא ווישנייבסקי השלימו קו אחורי זוועתי שלא הוביל אותנו לכלום ושום דבר. אין לי מושג איך זה יראה לצד היקמן. מוקדם מדי להכתיר את היקמן כפארגו הבא. אני משער שבלאט מנסה לבנות מודל של הגנת לחץ אתלטית, כמו לפני שנתיים. בשביל שזה יצלח היקמן הוא שחקן המפתח, הוא חייב להתגלות כעילוי לא פחות מפארגו. לפעמים אתה מחתים שחקן ב-200-300 אלף והוא מתברר כבינגו (פארגו, אוחיון) ולפעמים הוא מצדיק את המחיר שלו, דהיינו שחקן פח. אני לא בעד החתמת פרקינס, אבל אם הוא כבר חותם, העונה תקום או תיפול על היקמן, לא על הלפרין (אם יצטרף) ולא על אף אחד אחר. באותה מידה אי אפשר להיות בטוחים שמורן רוט יתברר לנו כאוחיון הבא. אין לי בעיה עם רוט, להיפך, אבל המודל של הסגל הזה הוא מודל הימורי לחלוטין: יכול להיות שפגעת בול במחיר מצחיק, יכול להיות שהחתמת בררות במחיר מצחיק, והחסכונות הולכים לכיס של פדרמן.
קודי כתב:הגנת הלחץ של לפני שנתיים עבדה רק מול קבוצות חלשות ומול חלק מהקבוצות הבינוניות. היא לא היתה יעילה מול אף קבוצה רצינית. לכן לבנות על ההגנה הזו כשיטת משחק היא טעות גדולה שלא תוביל את מכבי לשום מקום.
er79 כתב:קודי כתב:הגנת הלחץ של לפני שנתיים עבדה רק מול קבוצות חלשות ומול חלק מהקבוצות הבינוניות. היא לא היתה יעילה מול אף קבוצה רצינית. לכן לבנות על ההגנה הזו כשיטת משחק היא טעות גדולה שלא תוביל את מכבי לשום מקום.
אל תיסחף, היא הביאה אותנו לגמר. לא בטוח שהיא תעבוד כל שנה, אבל להגיד שהיא לא עבדה דאז זה לעשות עוול לבלאט.
קודי כתב:er79 כתב:קודי כתב:הגנת הלחץ של לפני שנתיים עבדה רק מול קבוצות חלשות ומול חלק מהקבוצות הבינוניות. היא לא היתה יעילה מול אף קבוצה רצינית. לכן לבנות על ההגנה הזו כשיטת משחק היא טעות גדולה שלא תוביל את מכבי לשום מקום.
אל תיסחף, היא הביאה אותנו לגמר. לא בטוח שהיא תעבוד כל שנה, אבל להגיד שהיא לא עבדה דאז זה לעשות עוול לבלאט.
מול איזו קבוצה רצינית היא היתה אפקטיבית? מול קאחה לבוראל מכבי לא שמרה לחץ במשך דקה אחת, כך גם נגד ברצלונה וגם נגד ריאל.
felix_r כתב:er79 כתב:פרקינס שחקן הגנה טוב מאוד, אבל אפור. הוא השלים מצויין את פארגו. לעומת זאת, לכו שנה אחורה, ותראו שהוא ווישנייבסקי השלימו קו אחורי זוועתי שלא הוביל אותנו לכלום ושום דבר. אין לי מושג איך זה יראה לצד היקמן. מוקדם מדי להכתיר את היקמן כפארגו הבא. אני משער שבלאט מנסה לבנות מודל של הגנת לחץ אתלטית, כמו לפני שנתיים. בשביל שזה יצלח היקמן הוא שחקן המפתח, הוא חייב להתגלות כעילוי לא פחות מפארגו. לפעמים אתה מחתים שחקן ב-200-300 אלף והוא מתברר כבינגו (פארגו, אוחיון) ולפעמים הוא מצדיק את המחיר שלו, דהיינו שחקן פח. אני לא בעד החתמת פרקינס, אבל אם הוא כבר חותם, העונה תקום או תיפול על היקמן, לא על הלפרין (אם יצטרף) ולא על אף אחד אחר. באותה מידה אי אפשר להיות בטוחים שמורן רוט יתברר לנו כאוחיון הבא. אין לי בעיה עם רוט, להיפך, אבל המודל של הסגל הזה הוא מודל הימורי לחלוטין: יכול להיות שפגעת בול במחיר מצחיק, יכול להיות שהחתמת בררות במחיר מצחיק, והחסכונות הולכים לכיס של פדרמן.
אפילו לא זה. פרקינס לא השלים את פארגו. פרקינס החזיק יותר מדי בכדור ותקע את ההתקפה. רק כשפרקינס נפצע פתאום כולם פרחו: פארגו, איידסון, פניני - כולם פתאום התעוררו לחיים והתחילו להפציץ. עד הפציעה של פרקינס כולם היו שקועים בתרדמת
yarinsaky כתב:הגנת לחץ זו לא שיטת משחק, זה טוב לכמה דקות בפתיחת רבעים ואז הקבוצה היריבה אמורה לעשות את ההתאמות שלה ולהתגבר על זה, בד"כ ע"י כמה מובילי כדור על המגרש, בד"כ 3 . אם הקבוצה היריבה פותחת עם כמה מויבלי כדור לא תהיה לזה שום השפעה, אולי אפילו להיפך, כי יש בדבר הזה אלמנט של סיכון, בטח של עייפות .
למכבי בעונה הבאה כנראה לא יהיו מחליפים מספיק טובים בקו האחורי כדי שזה יהיה מספיק רציני לבנות על זה משהוא, בכל מקרה.
מה עוד שלא ברור עד כמה פרקינס הוא אותו פרקינס והאם היקמן הוא פארגו בהגנה או הרבה פחות ( יש כאן חילוקי דעות לכל הפחות ).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים