המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:מאמין שירושלים עדיפה ליורוליג על הפועל
היא מביאה הרבה יותר קהל, יש לה מתקן מעולה משלה, היא יציבה כלכלית עם בעלים רציניים, וירושלים הרבה יותר אטרקטיבית מעוד קבוצה מתל אביב
לדעתי גם ההתנהלות של עופר ינאי לא מוסיפה לו נקודות בלשון המעטה
Gevaudan כתב:על אותו משקל אותם אנשים יכולים להחשיב גם את ת"א כ"שטח כבוש".
אני לא חושב שזה באמת קיים במכלול השיקולים של כניסת קבוצות ליורוליג.
אבל אני כן מוצא קונפליקט/ניגוד עניינים אפשרי עם האדלסונים, בהנחה ובאמת תצא לפועל ליגת ה-NBA באירופה.
נכון שזו אמא שלו ולא הוא, אבל אפשר לשחק על עניין ההון המשפחתי שמתקצב את הקבוצה כחלק מהעניין.
מעניין אם באמת דבר כזה יעלה.
שועל כתב:מאמין שירושלים עדיפה ליורוליג על הפועל
היא מביאה הרבה יותר קהל, יש לה מתקן מעולה משלה, היא יציבה כלכלית עם בעלים רציניים, וירושלים הרבה יותר אטרקטיבית מעוד קבוצה מתל אביב
מכבי תל אביב, ניצחה אמש (שישי) משחק צמוד כאשר הפעם זה היה מרשים במיוחד עם 82:83 ענק על הכוכב האדום בבלגרד. למעשה, עדיף שלא להתעסק עם מכבי בדקות ההכרעה - שכן במהלכן היא לרוב תצא עם ידה על העליונה, ומפתיע ככל שזה נשמע - החבורה של עודד קטש היא הקבוצה שמחזיקה במאזן הטוב ביותר ביורוליג במשחקים שנגמרים בהפרש של 4 נקודות ומטה.
למעשה, מאז ההפסד של מכבי תל אביב 95:94 לאולימפיאקוס במחזור החמישי היא הוציאה לדרך סדרה של שבעה נצחונות צמודים. זה התחיל עם 91:92 על ריאל, המשיך עם 95:97 על דובאי ו-82:85 על ולנסיה כאשר בהמשך הגיעו גם 97:100 על ז'לגיריס, 71:75 על פנאתייניקוס, 93:95 על פרטיזן בלגרד וכאמור 82:83 על הכוכב האדום בלגרד.
felix_r כתב:יש חדשות על סאנטוס?
הוא לא נפצע?
felix_r כתב:מוזר... ואני כול הזמן חשבתי שאנחנו לרוב מפסידים במשחקים הצמודיםמכבי תל אביב, ניצחה אמש (שישי) משחק צמוד כאשר הפעם זה היה מרשים במיוחד עם 82:83 ענק על הכוכב האדום בבלגרד. למעשה, עדיף שלא להתעסק עם מכבי בדקות ההכרעה - שכן במהלכן היא לרוב תצא עם ידה על העליונה, ומפתיע ככל שזה נשמע - החבורה של עודד קטש היא הקבוצה שמחזיקה במאזן הטוב ביותר ביורוליג במשחקים שנגמרים בהפרש של 4 נקודות ומטה.
למעשה, מאז ההפסד של מכבי תל אביב 95:94 לאולימפיאקוס במחזור החמישי היא הוציאה לדרך סדרה של שבעה נצחונות צמודים. זה התחיל עם 91:92 על ריאל, המשיך עם 95:97 על דובאי ו-82:85 על ולנסיה כאשר בהמשך הגיעו גם 97:100 על ז'לגיריס, 71:75 על פנאתייניקוס, 93:95 על פרטיזן בלגרד וכאמור 82:83 על הכוכב האדום בלגרד.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=533806
עידן כתב:שועל כתב:מאמין שירושלים עדיפה ליורוליג על הפועל
במשחק הבית האחרון של הפועל ירושלים ביורוקאפ היו בקושי 3000 צופים. אז לא, היא ממש לא מביאה "הרבה יותר קהל".
שועל כתב:עידן כתב:שועל כתב:מאמין שירושלים עדיפה ליורוליג על הפועל
במשחק הבית האחרון של הפועל ירושלים ביורוקאפ היו בקושי 3000 צופים. אז לא, היא ממש לא מביאה "הרבה יותר קהל".
זה מוזר אני זוכר משחקים עם יותר מ9 אלף צופים
שועל כתב:עידן כתב:שועל כתב:מאמין שירושלים עדיפה ליורוליג על הפועל
עידן כתב:שועל כתב:עידן כתב:שועל כתב:מאמין שירושלים עדיפה ליורוליג על הפועל
היו להם משחקים עם הרבה צופים, אבל זכור לי לא מעט מקרים שההיכל שלהם לא היה מלא. הפעם זה אפילו היה קיצוני יותר. בעיני אין בכלל זכות קיום להפועל ירושלים והפועל ת"א בטופ האירופאי כשהן לא מצליחות למלא אפילו חצי היכל - במשחקי הבית הכי חשובים שלהם של העונה!
זה מביך.
שועל כתב:עידן כתב:שועל כתב:עידן כתב:שועל כתב:מאמין שירושלים עדיפה ליורוליג על הפועל
היו להם משחקים עם הרבה צופים, אבל זכור לי לא מעט מקרים שההיכל שלהם לא היה מלא. הפעם זה אפילו היה קיצוני יותר. בעיני אין בכלל זכות קיום להפועל ירושלים והפועל ת"א בטופ האירופאי כשהן לא מצליחות למלא אפילו חצי היכל - במשחקי הבית הכי חשובים שלהם של העונה!
זה מביך.
אני לא חושב שאתה צודק. מבדיקה קצרה המספרים גדולים בהרבה וגם הנתון שכתבת ספציפית לא נכון
omerk כתב:שמתם לב שמכבי קבוצת ביניים ממש גרועה השנה? אני זוכר רק פעם אחת שכדור נחת אצלנו אחרי ביניים
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־70 אורחים