גבריאל "איפה" לונדברג חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גבריאל

הודעהעל ידי my man » 09 פברואר 2026, 19:01

אני מאד מאד אוהב את איפה. הוא נותן שקט בלי אגו שפשוט מרגיש שהוא מחזיק את הקבוצה יחד.
לא יודע אם אלה באמת הסכומים שהוא רוצה או שמגיע לו - אבל יש פה שחקן ששינה את העונה שלנו. בנוסף הוא עובד נפלא עם קטש ועושה את השחקנים שלידו טובים יותר.

להשאיר. היום!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 09 פברואר 2026, 19:25

Neo כתב:
felix_r כתב:מכבי בשיחות עם לונדברג, שעקרונית מעוניין להמשיך
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... _3u0V3o0Rw

אני אוהב את לונדברג , כתבתי עליו בסקאוטינג לפני שש שנים שהוא שיחק בפולין
אבל צריך להסביר ללונדברג שבשנה הבאה הוא יעלה אך ורק מהספסל בתור מוביל כדור בשכר עד 900 אלף

אם הדברים לא מקובלים עליו מכל מיני בחינות אז צריך להיפרד ממנו ממש יפה

כן, כי ברור שזה המעמד שיתנו לו. הוא יישאר כגארד בכיר, כנראה לצד רלארק.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 09 פברואר 2026, 20:05

A.Parker כתב:
Neo כתב:
felix_r כתב:מכבי בשיחות עם לונדברג, שעקרונית מעוניין להמשיך
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... _3u0V3o0Rw

אני אוהב את לונדברג , כתבתי עליו בסקאוטינג לפני שש שנים שהוא שיחק בפולין
אבל צריך להסביר ללונדברג שבשנה הבאה הוא יעלה אך ורק מהספסל בתור מוביל כדור בשכר עד 900 אלף

אם הדברים לא מקובלים עליו מכל מיני בחינות אז צריך להיפרד ממנו ממש יפה

כן, כי ברור שזה המעמד שיתנו לו. הוא יישאר כגארד בכיר, כנראה לצד רלארק.

גם ווקר, ויביאו במקום דאוטין גארד אחר .
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 09 פברואר 2026, 20:11

יכול להיות שבסוף יסכים לסגור ב 800-900 כי מבין שעודד קטש זה טוב לו לקריירה ובסך הכל כיף בישראל, אבל באופן כללי זה שחקן שהשווי שוק שלו זה 1.1-1.2 מיליון לפחות. זה שפה הרגילו אותנו שמביאים בכסף הזה איזה כוכב כביכול שאמור לסחוב אותנו, זה לא אומר שזה מה שקורה בשאר היורוליג. מזמן שחקנים מחליפים גם מקבלים מעל מיליון.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 09 פברואר 2026, 23:46

omerk כתב:יכול להיות שבסוף יסכים לסגור ב 800-900 כי מבין שעודד קטש זה טוב לו לקריירה ובסך הכל כיף בישראל, אבל באופן כללי זה שחקן שהשווי שוק שלו זה 1.1-1.2 מיליון לפחות. זה שפה הרגילו אותנו שמביאים בכסף הזה איזה כוכב כביכול שאמור לסחוב אותנו, זה לא אומר שזה מה שקורה בשאר היורוליג. מזמן שחקנים מחליפים גם מקבלים מעל מיליון.

ברור אבל כל עוד ההנהלה הזאת פה זה לא ישתנה ואלה יהיו השחקנים הבכירים.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 13 פברואר 2026, 17:12

מכה קשה למכבי, הוא סובל מקרע חלקי בגיד אכילס וצפוי להיעדר כחודשיים.

https://www.one.co.il/Article/25-26/2,6 ... tml?ref=hp
מרסר

הודעהעל ידי Jazzman » 13 פברואר 2026, 17:16

זנשמע כמו גרסה עוד יותר גרועה לפציעה של דואטין. אולי יחזור לפליאוף בליגה. סביר להניח שגם זה לא. יחד עם זה שנראה שגם ווקר גמור הקבוצה צפויה להתפורר מהעומס.העיקר הגאונים שרפו רישומים על אמורי והנקינס.
Jazzman

הודעהעל ידי Avi1508 » 13 פברואר 2026, 17:18

מרסר כתב:מכה קשה למכבי, הוא סובל מקרע חלקי בגיד אכילס וצפוי להיעדר כחודשיים.

https://www.one.co.il/Article/25-26/2,6 ... tml?ref=hp

כל שנה מחדש בונים פה סגל קצר מאוד ואז כששחקן אחד נפצע כבר אין קבוצה
מתי ההנהלה תלמד כבר את הלקח
Avi1508

הודעהעל ידי מרסר » 13 פברואר 2026, 17:20

Jazzman כתב:זנשמע כמו גרסה עוד יותר גרועה לפציעה של דואטין. אולי יחזור לפליאוף בליגה. סביר להניח שגם זה לא. יחד עם זה שנראה שגם ווקר גמור הקבוצה צפויה להתפורר מהעומס.העיקר הגאונים שרפו רישומים על אמורי והנקינס.

הנקינס שחקן מקצועני מה שאי אפשר לומר על אמורי ולמכבי נשאר רישום 1 של זר לליגה הישראלית, אז שעודד יתחיל לתת להנקינס לשחק גם ביורוליג ושיביאו גארד זר.
מרסר

הודעהעל ידי Jazzman » 13 פברואר 2026, 17:22

מרסר כתב:
Jazzman כתב:זנשמע כמו גרסה עוד יותר גרועה לפציעה של דואטין. אולי יחזור לפליאוף בליגה. סביר להניח שגם זה לא. יחד עם זה שנראה שגם ווקר גמור הקבוצה צפויה להתפורר מהעומס.העיקר הגאונים שרפו רישומים על אמורי והנקינס.

הנקינס שחקן מקצועני מה שאי אפשר לומר על אמורי ולמכבי נשאר רישום 1 של זר לליגה הישראלית, אז שעודד יתחיל לתת להנקינס לשחק גם ביורוליג ושיביאו גארד זר.

אתה זוכר שכשווקר נפצע אמרו מכבי ישקלו להביא גארד זר? אז ימשיכו לשקול. יספרו שהשוק קשה.
Jazzman

הודעהעל ידי מרסר » 13 פברואר 2026, 17:26

Jazzman כתב:
מרסר כתב:

אתה זוכר שכשווקר נפצע אמרו מכבי ישקלו להביא גארד זר? אז ימשיכו לשקול. יספרו שהשוק קשה.

ברור שהם משקרים השוק לא קשה כי עובדה שקבוצות מביאות שחקנים גם באמצע עונה ויש לא מעט שחקנים בלי חוזה ב NBA , אני מניח שעכשיו שאיפה בחוץ ובכול מה שקשור ללוני נמצא בערפל לא תהיה ברירה להם להביא שחקן אחד לפחות, אני רק מקווה שזה יהיה גארד ולא גבוה כי גבוהים יש הנקניס יכול לתת דקות סבירות ביורוליג.
מרסר

הודעהעל ידי Jazzman » 13 פברואר 2026, 17:55

מרסר כתב:
Jazzman כתב:
מרסר כתב:

ברור שהם משקרים השוק לא קשה כי עובדה שקבוצות מביאות שחקנים גם באמצע עונה ויש לא מעט שחקנים בלי חוזה ב NBA , אני מניח שעכשיו שאיפה בחוץ ובכול מה שקשור ללוני נמצא בערפל לא תהיה ברירה להם להביא שחקן אחד לפחות, אני רק מקווה שזה יהיה גארד ולא גבוה כי גבוהים יש הנקניס יכול לתת דקות סבירות ביורוליג.

לא תהיה להם ברירה? פחח. ימכרו לוקשים. אולי יחזירו את פארגו :laugh1
Jazzman

הודעהעל ידי A.Parker » 13 פברואר 2026, 18:10

שימשיעו לבנות עקום, קצר ומטומטם - וגם להגיב כך לפציעות
יש מספיק אוהדים שקונים את זה באהבה
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 13 פברואר 2026, 18:16

4-6 שבועות על גיד אכילס? זו יותר פציעה של 4-6 חודשים אם כבר
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 13 פברואר 2026, 18:24

Jazzman כתב:
מרסר כתב:
Jazzman כתב:
מרסר כתב:

לא תהיה להם ברירה? פחח. ימכרו לוקשים. אולי יחזירו את פארגו :laugh1

בוא נראה, לדעתי יביאו שחקן אחד לפחות.
מרסר

הודעהעל ידי שועל » 13 פברואר 2026, 18:48

זה יהיה בעייתי בלעדיו מחר
ועל היורוליג נסתם הגולל סופית
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי omerk » 13 פברואר 2026, 19:20

במכביבול אמרו שגם קלארק סוחב פציעה בברך ולכן גם הגבלת הדקות של קטש. אם ימשיכו לשקול אז נשאר עם קו אחורי של דיבה, בלאט ודאוטין.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 13 פברואר 2026, 19:38

omerk כתב:במכביבול אמרו שגם קלארק סוחב פציעה בברך ולכן גם הגבלת הדקות של קטש. אם ימשיכו לשקול אז נשאר עם קו אחורי של דיבה, בלאט ודאוטין.

מעניין, אם גם קלארק נפצע, האם קטש ייתן דקות לדאוטין, או שימתין שגם בלאט יפצע?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 13 פברואר 2026, 19:47

felix_r כתב:
omerk כתב:במכביבול אמרו שגם קלארק סוחב פציעה בברך ולכן גם הגבלת הדקות של קטש. אם ימשיכו לשקול אז נשאר עם קו אחורי של דיבה, בלאט ודאוטין.

מעניין, אם גם קלארק נפצע, האם קטש ייתן דקות לדאוטין, או שימתין שגם בלאט יפצע?

עומס המשחקים המטורף הזה פשוט פוגע במכבי וגם בשאר הקבוצות אין כמעט קבוצה באירופה שאין לה איזה 2/3 שחקנים מושבתים בו זמנית, הגיע הזמן להוריד את כמות המשחקים זה לא אנושי הקצב הזה.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 13 פברואר 2026, 21:25

אני חושב שזו הפציעה הכי מדאיגה כי יוצא שכל אחד מגארדים משחק הכי טוב רק כשהם מצוותים לצד לונדברג. כמעט שום קומבו אחר לא באמת מצליח להיות יעיל.
omerk

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־31 אורחים