המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Neo כתב:felix_r כתב:מכבי בשיחות עם לונדברג, שעקרונית מעוניין להמשיך
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... _3u0V3o0Rw
אני אוהב את לונדברג , כתבתי עליו בסקאוטינג לפני שש שנים שהוא שיחק בפולין
אבל צריך להסביר ללונדברג שבשנה הבאה הוא יעלה אך ורק מהספסל בתור מוביל כדור בשכר עד 900 אלף
אם הדברים לא מקובלים עליו מכל מיני בחינות אז צריך להיפרד ממנו ממש יפה
A.Parker כתב:Neo כתב:felix_r כתב:מכבי בשיחות עם לונדברג, שעקרונית מעוניין להמשיך
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... _3u0V3o0Rw
אני אוהב את לונדברג , כתבתי עליו בסקאוטינג לפני שש שנים שהוא שיחק בפולין
אבל צריך להסביר ללונדברג שבשנה הבאה הוא יעלה אך ורק מהספסל בתור מוביל כדור בשכר עד 900 אלף
אם הדברים לא מקובלים עליו מכל מיני בחינות אז צריך להיפרד ממנו ממש יפה
כן, כי ברור שזה המעמד שיתנו לו. הוא יישאר כגארד בכיר, כנראה לצד רלארק.
omerk כתב:יכול להיות שבסוף יסכים לסגור ב 800-900 כי מבין שעודד קטש זה טוב לו לקריירה ובסך הכל כיף בישראל, אבל באופן כללי זה שחקן שהשווי שוק שלו זה 1.1-1.2 מיליון לפחות. זה שפה הרגילו אותנו שמביאים בכסף הזה איזה כוכב כביכול שאמור לסחוב אותנו, זה לא אומר שזה מה שקורה בשאר היורוליג. מזמן שחקנים מחליפים גם מקבלים מעל מיליון.
מרסר כתב:מכה קשה למכבי, הוא סובל מקרע חלקי בגיד אכילס וצפוי להיעדר כחודשיים.
https://www.one.co.il/Article/25-26/2,6 ... tml?ref=hp
Jazzman כתב:זנשמע כמו גרסה עוד יותר גרועה לפציעה של דואטין. אולי יחזור לפליאוף בליגה. סביר להניח שגם זה לא. יחד עם זה שנראה שגם ווקר גמור הקבוצה צפויה להתפורר מהעומס.העיקר הגאונים שרפו רישומים על אמורי והנקינס.
מרסר כתב:Jazzman כתב:זנשמע כמו גרסה עוד יותר גרועה לפציעה של דואטין. אולי יחזור לפליאוף בליגה. סביר להניח שגם זה לא. יחד עם זה שנראה שגם ווקר גמור הקבוצה צפויה להתפורר מהעומס.העיקר הגאונים שרפו רישומים על אמורי והנקינס.
הנקינס שחקן מקצועני מה שאי אפשר לומר על אמורי ולמכבי נשאר רישום 1 של זר לליגה הישראלית, אז שעודד יתחיל לתת להנקינס לשחק גם ביורוליג ושיביאו גארד זר.
Jazzman כתב:מרסר כתב:Jazzman כתב:זנשמע כמו גרסה עוד יותר גרועה לפציעה של דואטין. אולי יחזור לפליאוף בליגה. סביר להניח שגם זה לא. יחד עם זה שנראה שגם ווקר גמור הקבוצה צפויה להתפורר מהעומס.העיקר הגאונים שרפו רישומים על אמורי והנקינס.
הנקינס שחקן מקצועני מה שאי אפשר לומר על אמורי ולמכבי נשאר רישום 1 של זר לליגה הישראלית, אז שעודד יתחיל לתת להנקינס לשחק גם ביורוליג ושיביאו גארד זר.
אתה זוכר שכשווקר נפצע אמרו מכבי ישקלו להביא גארד זר? אז ימשיכו לשקול. יספרו שהשוק קשה.
מרסר כתב:Jazzman כתב:מרסר כתב:Jazzman כתב:זנשמע כמו גרסה עוד יותר גרועה לפציעה של דואטין. אולי יחזור לפליאוף בליגה. סביר להניח שגם זה לא. יחד עם זה שנראה שגם ווקר גמור הקבוצה צפויה להתפורר מהעומס.העיקר הגאונים שרפו רישומים על אמורי והנקינס.
אתה זוכר שכשווקר נפצע אמרו מכבי ישקלו להביא גארד זר? אז ימשיכו לשקול. יספרו שהשוק קשה.
ברור שהם משקרים השוק לא קשה כי עובדה שקבוצות מביאות שחקנים גם באמצע עונה ויש לא מעט שחקנים בלי חוזה ב NBA , אני מניח שעכשיו שאיפה בחוץ ובכול מה שקשור ללוני נמצא בערפל לא תהיה ברירה להם להביא שחקן אחד לפחות, אני רק מקווה שזה יהיה גארד ולא גבוה כי גבוהים יש הנקניס יכול לתת דקות סבירות ביורוליג.

Jazzman כתב:מרסר כתב:Jazzman כתב:מרסר כתב:Jazzman כתב:זנשמע כמו גרסה עוד יותר גרועה לפציעה של דואטין. אולי יחזור לפליאוף בליגה. סביר להניח שגם זה לא. יחד עם זה שנראה שגם ווקר גמור הקבוצה צפויה להתפורר מהעומס.העיקר הגאונים שרפו רישומים על אמורי והנקינס.
ברור שהם משקרים השוק לא קשה כי עובדה שקבוצות מביאות שחקנים גם באמצע עונה ויש לא מעט שחקנים בלי חוזה ב NBA , אני מניח שעכשיו שאיפה בחוץ ובכול מה שקשור ללוני נמצא בערפל לא תהיה ברירה להם להביא שחקן אחד לפחות, אני רק מקווה שזה יהיה גארד ולא גבוה כי גבוהים יש הנקניס יכול לתת דקות סבירות ביורוליג.
לא תהיה להם ברירה? פחח. ימכרו לוקשים. אולי יחזירו את פארגו
omerk כתב:במכביבול אמרו שגם קלארק סוחב פציעה בברך ולכן גם הגבלת הדקות של קטש. אם ימשיכו לשקול אז נשאר עם קו אחורי של דיבה, בלאט ודאוטין.
felix_r כתב:omerk כתב:במכביבול אמרו שגם קלארק סוחב פציעה בברך ולכן גם הגבלת הדקות של קטש. אם ימשיכו לשקול אז נשאר עם קו אחורי של דיבה, בלאט ודאוטין.
מעניין, אם גם קלארק נפצע, האם קטש ייתן דקות לדאוטין, או שימתין שגם בלאט יפצע?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־52 אורחים