מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי Yoni306 » 19 יולי 2012, 19:12

משהו בבקשה יכול להסביר לי מאיפה לכם שמקלאב קרוב למכבי ?
Yoni306

הודעהעל ידי gandya » 19 יולי 2012, 19:15

Yoni306 כתב:משהו בבקשה יכול להסביר לי מאיפה לכם שמקלאב קרוב למכבי ?

??? אף אחד לא אמר את זה בשום מקום.
gandya

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 19:15

הוא קרוב למכבי כמו שאני קרוב לבר רפאלי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 יולי 2012, 19:16

איזה תפוז מפורום מנגו קשקש את זה . כאילו שפורום אחר טוב יותר מהפורום שלנו. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 יולי 2012, 19:17

לא מבין מה ההתלהבות מפרוביץ'. נגר עם תעודות ובעל תנועת רגליים כבדה מאוד, שהפעם האחרונה בה הוא קלע בדאבל-פיגרס, היתה איפשהו בנובמבר 2011, וגם זה מול קבוצה בינונית בדמותה של לובליאנה.
נוסף על כך, מדובר בריבאונדר וחוסם בינוני מאוד ביחס לגובוהו, ועל כל התענוג הזה, רוצים שמכבי עוד תשקיע בו לפחות מליון דולר.

אם השחקן הזה באמת יגיע, אז במקודם או במאוחר הוא ימצא את עצמו כמחליף של שרמאדני. מקווה מאוד שבלאט או ההנהלה יחסכו מאיתנו את התענוג.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 יולי 2012, 19:17

קודי כתב:

תבדוק, אולי היא קנתה דירה לידך. שמעתי שהיא קנתה איזה פנטהואז במגדל בת"א.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 19:20

yarinsaky כתב:
קודי כתב:

כן, ב-Blue, לא מאוד רחוק ממני...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 19 יולי 2012, 19:32

חביב אורנג'ד כתב:לא מבין מה ההתלהבות מפרוביץ'. נגר עם תעודות ובעל תנועת רגליים כבדה מאוד, שהפעם האחרונה בה הוא קלע בדאבל-פיגרס, היתה איפשהו בנובמבר 2011, וגם זה מול קבוצה בינונית בדמותה של לובליאנה.
נוסף על כך, מדובר בריבאונדר וחוסם בינוני מאוד ביחס לגובוהו, ועל כל התענוג הזה, רוצים שמכבי עוד תשקיע בו לפחות מליון דולר.

אם השחקן הזה באמת יגיע, אז במקודם או במאוחר הוא ימצא את עצמו כמחליף של שרמאדני. מקווה מאוד שבלאט או ההנהלה יחסכו מאיתנו את התענוג.

זה מה שקורה שהאיש משחק עם עוד שני סנטרים ושני פאוור פורוורדים שכולם יכולים לפתוח בחמישייה של קבוצות אחרות. מתחילים לייחס לו כל מיני תכונות שליליות בצורה שאין להן קשר למציאות.

פרוביץ' תקע את ההתפתחות שלו עם חוזה של שנתיים בברצלונה. באופן מעשי, האיש כבר היום סנטר הגנתי מצויין והרבה יותר טוב משרמאדיני בתחום הזה. הוא גבוה מאוד, יש לו מסה, הוא נע בצורה סבירה לחלוטין לשחקן בגובה שלו והוא שחקן לא רך באופי שלו( שזה משמעותי). התקפית, האיש פינישר טוב מאוד של פיק אנד רולים ויכול לעשות גם פוסט אפ מידי פעם. תחת בלאט הוא בוודאי יראה הרבה יותר טוב.

הנה לדוגמא, סרטון של פרוביץ' שמראה קצת מהיכולות של האיש:

http://www.youtube.com/watch?v=iVm2EAGFAy8
שחף

הודעהעל ידי Lirca » 19 יולי 2012, 20:41

קודי כתב:
yarinsaky כתב:
קודי כתב:

חחחח יובל איפה אתה גר?

ובקשר להתלבטות בין פרוביץ' למאריץ' אז שאלו יהיו הצרות שלנו. הלוואי שאחד מהם יגיע. שניהם יכולים להיות אחלה בשביל מכבי ודיוויד כבר יטפח אותם כמו שצריך...
כל מי שמזלזל בפרוביץ' שיחשוב עם עצמו שוב. כמו שאמרו פה, הוא החליט למכור את הקריירה שלו בשביל הכסף הגדול בבארסה. בקבוצה אחרת הוא יכול היה להיות סנטר מוביל. חוץ מזה שבבארסה זה היה אפילו עוד יותר בעייתי כשיש שם את ואסקז, לורבק ואנדונג. שלא לדבר על השנים שבהן מוריס שיחק שם.
בקיצור, גם הוא וגם מאריץ' מעולים ואם אחד מהם יגיע למכבי אני אישית אהיה מרוצה.
Lirca

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 20:46

Lirca כתב:
קודי כתב:
yarinsaky כתב:
קודי כתב:

חחחח יובל איפה אתה גר?
ובקשר להתלבטות בין פרוביץ' למאריץ' אז שאלו יהיו הצרות שלנו. הלוואי שאחד מהם יגיע. שניהם יכולים להיות אחלה בשביל מכבי ודיוויד כבר יטפח אותם כמו שצריך...
כל מי שמזלזל בפרוביץ' שיחשוב עם עצמו שוב. כמו שאמרו פה, הוא החליט למכור את הקריירה שלו בשביל הכסף הגדול בבארסה. בקבוצה אחרת הוא יכול היה להיות סנטר מוביל. חוץ מזה שבבארסה זה היה אפילו עוד יותר בעייתי כשיש שם את ואסקז, לורבק ואנדונג. שלא לדבר על השנים שבהן מוריס שיחק שם.
בקיצור, גם הוא וגם מאריץ' מעולים ואם אחד מהם יגיע למכבי אני אישית אהיה מרוצה.

רמה"ש
קודי

הודעהעל ידי קודי » 20 יולי 2012, 05:58

ב"ידיעות אחרונות" טוענים שהסיכוי ששאראס יחזור למכבי קלוש מאוד (מעניין איך אופירה תרד מהעץ). מעבר לכך, בלאט מצוטט כאומר שתמונת החיזוק תהיה יותר ברורה עד סוף החודש, לאחר ששחקנים שרוצים להגיע ל-נ.ב.א. ישוחררו. בקיצור - תשכחו משחקנים כמו מאריץ, פרוביץ, מקאלב, בוורלי ואחרים ותתחילו לשנן שמות ממחנות הקיץ ומהדי-ליג.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 20 יולי 2012, 06:03

בקיצור, כנראה שנראה פה את קיצ׳ן, כריסמס, פרחובסקי או אג׳ינדה
er79

הודעהעל ידי מקאדו » 20 יולי 2012, 06:09

את האמת אם האופציות הם מאריץ ופרוביץ אז לעמדה הזו אולי עדיף לחפש איזה אמריקאי קפיצי וחזק , שום דבר שמאריץ עשה בשנתיים האחרונות לא גורם לי להבין למה הוא הפך פה לפנטזיה של הפורום , פרוביץ זה שרוך משודרג , בכל אופן שניהם הם לא בדיוק סופו בשיאו , עדיף שיחפשו גארד נורמלי ואיזה סנטר 'מציאה' במחנה הקייץ.
מקאדו

הודעהעל ידי gandya » 20 יולי 2012, 06:15

מקאדו כתב:את האמת אם האופציות הם מאריץ ופרוביץ אז לעמדה הזו אולי עדיף לחפש איזה אמריקאי קפיצי וחזק , שום דבר שמאריץ עשה בשנתיים האחרונות לא גורם לי להבין למה הוא הפך פה לפנטזיה של הפורום , פרוביץ זה שרוך משודרג , בכל אופן שניהם הם לא בדיוק סופו בשיאו , עדיף שיחפשו גארד נורמלי ואיזה סנטר 'מציאה' במחנה הקייץ.

האמת שההספק של סופו ומאריץ דומה..
סופה נתן שני עונות מעולות בקריירה, ומאריץ נתן עונה אחת.
gandya

הודעהעל ידי מקאדו » 20 יולי 2012, 06:24

gandya כתב:
מקאדו כתב:את האמת אם האופציות הם מאריץ ופרוביץ אז לעמדה הזו אולי עדיף לחפש איזה אמריקאי קפיצי וחזק , שום דבר שמאריץ עשה בשנתיים האחרונות לא גורם לי להבין למה הוא הפך פה לפנטזיה של הפורום , פרוביץ זה שרוך משודרג , בכל אופן שניהם הם לא בדיוק סופו בשיאו , עדיף שיחפשו גארד נורמלי ואיזה סנטר 'מציאה' במחנה הקייץ.

האמת שההספק של סופו ומאריץ דומה..
סופה נתן שני עונות מעולות בקריירה, ומאריץ נתן עונה אחת.

אז למה להחליף ? רק בשביל הסקרנות וההיתרגשות של הבאת שחקן חדש ? בכל אופן אני לא חושב שמאריץ הוא שחקן שמושך ופותח הגנות כמו סופו שכל הפוקוס של הקבוצה היריבה כמעט מופנה אליו , אנשים קצת שוכחים כמה פאניקה ואנרגיות סופו הטוב סוחט מהיריבות וזה לא נתון שרואים בסטטיסטיקה , בעונתו הראשונה היו לו גם משחקים של 25 או 30 דקות בלי הרבה קושי.
מקאדו

הודעהעל ידי קודי » 20 יולי 2012, 06:43

לא רק סופו. היום כבר ברור שלהשאיר את הנדריקס ב- 850-900 אלף דולר (שמכבי היתה יכולה לעשות אם היתה רוצה) כפי שבלאט רצה זו היתה עסקה נהדרת ביחס למה שיש היום בשוק. ברור שאם רוצים מישהו ברמה של הנדריקס זה יעלה היום הרבה יותר, אם בכלל יצליחו למצוא מישהו כזה.
קודי

הודעהעל ידי gandya » 20 יולי 2012, 06:48

קודי כתב:לא רק סופו. היום כבר ברור שלהשאיר את הנדריקס ב- 850-900 אלף דולר (שמכבי היתה יכולה לעשות אם היתה רוצה) כפי שבלאט רצה זו היתה עסקה נהדרת ביחס למה שיש היום בשוק. ברור שאם רוצים מישהו ברמה של הנדריקס זה יעלה היום הרבה יותר, אם בכלל יצליחו למצוא מישהו כזה.

אל תבלבל את פדרמנים עם המציאות, יש להם עדיין הרבה כדורים במכסנית, הנקניק הצרפתי עומד שנה הבאה לככב כאן!
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יולי 2012, 06:49

קודי כתב:ב"ידיעות אחרונות" טוענים שהסיכוי ששאראס יחזור למכבי קלוש מאוד (מעניין איך אופירה תרד מהעץ). מעבר לכך, בלאט מצוטט כאומר שתמונת החיזוק תהיה יותר ברורה עד סוף החודש, לאחר ששחקנים שרוצים להגיע ל-נ.ב.א. ישוחררו. בקיצור - תשכחו משחקנים כמו מאריץ, פרוביץ, מקאלב, בוורלי ואחרים ותתחילו לשנן שמות ממחנות הקיץ ומהדי-ליג.

ממש כאילו היינו ב 2006 בזמן מלחמת לבנון.
הפעם זרים לא מגיעים לא בגלל מלחמה, אלא בגלל " שאין כסף " .

בעיניי זה מאוד מוזר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי זרובבל » 20 יולי 2012, 06:55

בידיעות, רפאל נאה טוען שהסיכוי להבאת שאראס קלוש. נקווה באמת שכך הם פני הדברים. בלאט מצוטט שם והוא אומר שהתמונה תתבהר לקראת סוף החודש וכנראה אז מכבי תחתים פליטי NBA.
זרובבל

הודעהעל ידי gandya » 20 יולי 2012, 06:58

yarinsaky כתב:
קודי כתב:ב"ידיעות אחרונות" טוענים שהסיכוי ששאראס יחזור למכבי קלוש מאוד (מעניין איך אופירה תרד מהעץ). מעבר לכך, בלאט מצוטט כאומר שתמונת החיזוק תהיה יותר ברורה עד סוף החודש, לאחר ששחקנים שרוצים להגיע ל-נ.ב.א. ישוחררו. בקיצור - תשכחו משחקנים כמו מאריץ, פרוביץ, מקאלב, בוורלי ואחרים ותתחילו לשנן שמות ממחנות הקיץ ומהדי-ליג.

ממש כאילו היינו ב 2006 בזמן מלחמת לבנון.
הפעם זרים לא מגיעים לא בגלל מלחמה, אלא בגלל " שאין כסף " .

בעיניי זה מאוד מוזר.

מה מוזר?
אני מעריך שהתקציב ירד השנה לאיזור 16-17M, אחרת אין שום סיבה שלא הוחתם כאן עד עכשיו אף שחקן סביר ב1.5M.
לא צריך להיות גאון, בכדי לראות שהתקציב של מכבי הוא הרבה מתחת ל20M, אם היה תקציב של 20M, זה היה כמחצית מהתקציב של צסק"א, שמחזיקה ברשותה סגל של 13 שחקנים בכרים(ועוד כמה עציצים), ו3 כוכבי על. מכבי מחזיקה בסגל כרגע 2.5-3 שחקנים בכרים, ועל כוכבי על אין מה לדבר, ולכן תקציב הקבוצה לא מתקרב ל20M.
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים