המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Yoni306 כתב:משהו בבקשה יכול להסביר לי מאיפה לכם שמקלאב קרוב למכבי ?
קודי כתב:Yoni306 כתב:משהו בבקשה יכול להסביר לי מאיפה לכם שמקלאב קרוב למכבי ?
הוא קרוב למכבי כמו שאני קרוב לבר רפאלי.
yarinsaky כתב:קודי כתב:Yoni306 כתב:משהו בבקשה יכול להסביר לי מאיפה לכם שמקלאב קרוב למכבי ?
תבדוק, אולי היא קנתה דירה לידך. שמעתי שהיא קנתה איזה פנטהואז במגדל בת"א.
חביב אורנג'ד כתב:לא מבין מה ההתלהבות מפרוביץ'. נגר עם תעודות ובעל תנועת רגליים כבדה מאוד, שהפעם האחרונה בה הוא קלע בדאבל-פיגרס, היתה איפשהו בנובמבר 2011, וגם זה מול קבוצה בינונית בדמותה של לובליאנה.
נוסף על כך, מדובר בריבאונדר וחוסם בינוני מאוד ביחס לגובוהו, ועל כל התענוג הזה, רוצים שמכבי עוד תשקיע בו לפחות מליון דולר.
אם השחקן הזה באמת יגיע, אז במקודם או במאוחר הוא ימצא את עצמו כמחליף של שרמאדני. מקווה מאוד שבלאט או ההנהלה יחסכו מאיתנו את התענוג.
קודי כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:Yoni306 כתב:משהו בבקשה יכול להסביר לי מאיפה לכם שמקלאב קרוב למכבי ?
כן, ב-Blue, לא מאוד רחוק ממני...
Lirca כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:Yoni306 כתב:משהו בבקשה יכול להסביר לי מאיפה לכם שמקלאב קרוב למכבי ?
כן, ב-Blue, לא מאוד רחוק ממני...
חחחח יובל איפה אתה גר?
ובקשר להתלבטות בין פרוביץ' למאריץ' אז שאלו יהיו הצרות שלנו. הלוואי שאחד מהם יגיע. שניהם יכולים להיות אחלה בשביל מכבי ודיוויד כבר יטפח אותם כמו שצריך...
כל מי שמזלזל בפרוביץ' שיחשוב עם עצמו שוב. כמו שאמרו פה, הוא החליט למכור את הקריירה שלו בשביל הכסף הגדול בבארסה. בקבוצה אחרת הוא יכול היה להיות סנטר מוביל. חוץ מזה שבבארסה זה היה אפילו עוד יותר בעייתי כשיש שם את ואסקז, לורבק ואנדונג. שלא לדבר על השנים שבהן מוריס שיחק שם.
בקיצור, גם הוא וגם מאריץ' מעולים ואם אחד מהם יגיע למכבי אני אישית אהיה מרוצה.
מקאדו כתב:את האמת אם האופציות הם מאריץ ופרוביץ אז לעמדה הזו אולי עדיף לחפש איזה אמריקאי קפיצי וחזק , שום דבר שמאריץ עשה בשנתיים האחרונות לא גורם לי להבין למה הוא הפך פה לפנטזיה של הפורום , פרוביץ זה שרוך משודרג , בכל אופן שניהם הם לא בדיוק סופו בשיאו , עדיף שיחפשו גארד נורמלי ואיזה סנטר 'מציאה' במחנה הקייץ.
gandya כתב:מקאדו כתב:את האמת אם האופציות הם מאריץ ופרוביץ אז לעמדה הזו אולי עדיף לחפש איזה אמריקאי קפיצי וחזק , שום דבר שמאריץ עשה בשנתיים האחרונות לא גורם לי להבין למה הוא הפך פה לפנטזיה של הפורום , פרוביץ זה שרוך משודרג , בכל אופן שניהם הם לא בדיוק סופו בשיאו , עדיף שיחפשו גארד נורמלי ואיזה סנטר 'מציאה' במחנה הקייץ.
האמת שההספק של סופו ומאריץ דומה..
סופה נתן שני עונות מעולות בקריירה, ומאריץ נתן עונה אחת.
קודי כתב:לא רק סופו. היום כבר ברור שלהשאיר את הנדריקס ב- 850-900 אלף דולר (שמכבי היתה יכולה לעשות אם היתה רוצה) כפי שבלאט רצה זו היתה עסקה נהדרת ביחס למה שיש היום בשוק. ברור שאם רוצים מישהו ברמה של הנדריקס זה יעלה היום הרבה יותר, אם בכלל יצליחו למצוא מישהו כזה.
קודי כתב:ב"ידיעות אחרונות" טוענים שהסיכוי ששאראס יחזור למכבי קלוש מאוד (מעניין איך אופירה תרד מהעץ). מעבר לכך, בלאט מצוטט כאומר שתמונת החיזוק תהיה יותר ברורה עד סוף החודש, לאחר ששחקנים שרוצים להגיע ל-נ.ב.א. ישוחררו. בקיצור - תשכחו משחקנים כמו מאריץ, פרוביץ, מקאלב, בוורלי ואחרים ותתחילו לשנן שמות ממחנות הקיץ ומהדי-ליג.
yarinsaky כתב:קודי כתב:ב"ידיעות אחרונות" טוענים שהסיכוי ששאראס יחזור למכבי קלוש מאוד (מעניין איך אופירה תרד מהעץ). מעבר לכך, בלאט מצוטט כאומר שתמונת החיזוק תהיה יותר ברורה עד סוף החודש, לאחר ששחקנים שרוצים להגיע ל-נ.ב.א. ישוחררו. בקיצור - תשכחו משחקנים כמו מאריץ, פרוביץ, מקאלב, בוורלי ואחרים ותתחילו לשנן שמות ממחנות הקיץ ומהדי-ליג.
ממש כאילו היינו ב 2006 בזמן מלחמת לבנון.
הפעם זרים לא מגיעים לא בגלל מלחמה, אלא בגלל " שאין כסף " .
בעיניי זה מאוד מוזר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים