המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

MTA2311 כתב:לא מתאים ביחד עם בריסט. צריך לבחור.
גל גל כתב:MTA2311 כתב:לא מתאים ביחד עם בריסט. צריך לבחור.
למה לא מתאים?
felix_r כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:לא מתאים ביחד עם בריסט. צריך לבחור.
למה לא מתאים?
כי שניהם מביאים את אותם הדברים ומשחקים על אותה העמדה.
יש לך את ריימן וגור לביא לשמש מחליפים.
עידן כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:לא מתאים ביחד עם בריסט. צריך לבחור.
למה לא מתאים?
אני מעדיף את קולסון על פני בריסט, אבל גם אם בריסט יישאר, זה יכול לעבוד.
ריימן ולביא פשוט לא יקבלו דקות ביורוליג (או גג כמה דקות בודדות בסה"כ) ואז נפתרה הבעיה.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:לא מתאים ביחד עם בריסט. צריך לבחור.
למה לא מתאים?
ריימן ולביא פשוט לא יקבלו דקות ביורוליג (או גג כמה דקות בודדות בסה"כ) ואז נפתרה הבעיה.
למה שלא יקבלו דקות ביורוליג? ככה אתה יוצר בעיה דומה לזאת של הפועל. מה טוב בזה? מה גם שאתה סתם מבזבז כסף.
חוץ מזה יש לך גם את הורד. וקולסון, כפי שכולנו זוכרים, שיחק הכי טוב דווקא כשהוזז לעמדה 4 (בעמדה 3 הוא לא הצטיין).
יש לנו 4 (!) ישראלים שיכולים לשחק בעמדה 4: סורקין, ריימן, ליף ולביא. נכון, סורקין וליף משחקים גם בעמדה 5, אבל גם ב-4.
כשיש לנו הורד כפאוור פורווארד פותח, ועוד 4 ישראלים שיכולים לתרום דקות בעמדה הזאת, אני לא רואה שום צורך להחתים זר (קולסון) שהכי טוב משחק בעמדה 4.
למה? דווקא השלמה טובה. בונזי מביא ארסנל התקפי יותר ומגוון יותר. בריסט שומר טוב, ריבאונדר מצויין, הגנתי.MTA2311 כתב:לא מתאים ביחד עם בריסט. צריך לבחור.

עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:
למה לא מתאים?
למה שלא יקבלו דקות ביורוליג? ככה אתה יוצר בעיה דומה לזאת של הפועל. מה טוב בזה? מה גם שאתה סתם מבזבז כסף.
חוץ מזה יש לך גם את הורד. וקולסון, כפי שכולנו זוכרים, שיחק הכי טוב דווקא כשהוזז לעמדה 4 (בעמדה 3 הוא לא הצטיין).
יש לנו 4 (!) ישראלים שיכולים לשחק בעמדה 4: סורקין, ריימן, ליף ולביא. נכון, סורקין וליף משחקים גם בעמדה 5, אבל גם ב-4.
כשיש לנו הורד כפאוור פורווארד פותח, ועוד 4 ישראלים שיכולים לתרום דקות בעמדה הזאת, אני לא רואה שום צורך להחתים זר (קולסון) שהכי טוב משחק בעמדה 4.
לא, כי בהפועל לא משחק ביורוליג אף ישראלי. במכבי יש לך את סורקין ובלאט שפותחים בחמישייה, את טי ג'יי ליף כישראלי בכיר (מאוד) מהספסל, וחוץ מהם גם את ג'ונדי ועבו/גארד ישראלי אחר שנותנים גם הם כמה דקות.
ריימן ולביא לא שווים יותר מדקות ספורות ביורוליג שניהם ביחד, ועדיין יהיו לך מספיק ישראלים שיקבלו הרבה דקות ביורוליג. אני לא רואה פה בעיה.
A.Parker כתב:אם כבר החתמה של בונזי הופכת עוד יותר בעיני את ההחתמה של הורד ללא משתלמת
לחלוטין הייתי חוסך את השכר המוגזם שלו (1.8 + מיסוי ישראלי!!) ומפקיד את העמדה לבונזי וליף (התוספת 4-5 נוסף)

Mitelka כתב:A.Parker כתב:אם כבר החתמה של בונזי הופכת עוד יותר בעיני את ההחתמה של הורד ללא משתלמת
לחלוטין הייתי חוסך את השכר המוגזם שלו (1.8 + מיסוי ישראלי!!) ומפקיד את העמדה לבונזי וליף (התוספת 4-5 נוסף)
בונזי קודם כל 3, גם במכבי וגם בפנר. נכון, במכבי, שנפלנו עם מרטין בעונה אחת ב-4 ועם ווב בעונה שאחרי זה ב4 הוא נתן לא מעט דקות מצויינות שם. הוא יכול לשחק בשתי העמדות.
בכל מקרה לא מסכים, שוב, לא אותו שחקן ולא אותו שחקן ומה רע בקצת עומק?
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:
לא, כי בהפועל לא משחק ביורוליג אף ישראלי. במכבי יש לך את סורקין ובלאט שפותחים בחמישייה, את טי ג'יי ליף כישראלי בכיר (מאוד) מהספסל, וחוץ מהם גם את ג'ונדי ועבו/גארד ישראלי אחר שנותנים גם הם כמה דקות.
ריימן ולביא לא שווים יותר מדקות ספורות ביורוליג שניהם ביחד, ועדיין יהיו לך מספיק ישראלים שיקבלו הרבה דקות ביורוליג. אני לא רואה פה בעיה.
אז נכון, במכבי סורקין ובלאט מקבלים הרבה דקות, אבל רוב אנשי הפורום, ואני מניח שגם אתה ביניהם, רוצים שמכבי תחתים רכז מוביל וסנטר דומיננטי, ואז להפוך את סורקין ובלאט למחליפים עם השפעה זניחה. (הרבה אנשים בפורום אפילו התבטאו בעד להעיף את בלאט שלא שווה את הכסף). אבל נגיד שהם כן ממשיכים להיות שחקנים משמעותיים ביורוליג. שיתוף ישראלים זאת לא הבעיה של הפועל, שדיברתי עליה. דיברתי על בעיה קצת אחרת (שנוצרת בגלל אי שיתוף ישראלים) - הצורך לשחק בהרכבים שונים לחלוטין בליגה וביורוליג.
העונה הצלחת מכבי בליגה המקומית היא תוצאה ישירה של העובדה שהקבוצה שיחקה בהרכבים דומים מאוד גם בליגה וגם ביורוליג.
חוץ מזה, מבחינת בניית הסגל אין שום טעם להעמיס על עמדה אחת או שתיים ולהשאיר את שאר העמדות קצרות. לא צריך 6-7 פורווארדים בקבוצה, גם אם חלק לא ישחקו. מה גם שאף אחד מתוך 6-7 האלה הוא לא סמול פורווארד אמתי, הם טווינרים כולם.
Mitelka כתב:A.Parker כתב:אם כבר החתמה של בונזי הופכת עוד יותר בעיני את ההחתמה של הורד ללא משתלמת
בונזי קודם כל 3, גם במכבי וגם בפנר. נכון, במכבי, שנפלנו עם מרטין בעונה אחת ב-4 ועם ווב בעונה שאחרי זה ב4 הוא נתן לא מעט דקות מצויינות שם. הוא יכול לשחק בשתי העמדות.
felix_r כתב:Mitelka כתב:A.Parker כתב:אם כבר החתמה של בונזי הופכת עוד יותר בעיני את ההחתמה של הורד ללא משתלמת
מצטער, אבל אתה טועה. בונזי הוא קודם כול 4 (גם אם יש לו גוף של 3). זו העמדה בה הצטיין במכללות. הוא תמיד הפתיעה את כולם היכולת לשחק מתוך הצבע ולהתגבר על יריבים בעלי ממדים גדולים ממנו.
זאת גם העמדה בה הצטיין כאשר שיחק במכבי.
בפנר פחות. בפנר הוא נאלץ להיות אחד שסתם עמד על קשת השלוש ויידה שלשות. זאת הסיבה שהוא לא הצליח, למרות שאת השלשות הוא דווקא פגע באחוזים גבוהים.

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], Neo ו־81 אורחים