המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:הגיע הזמן למחות גם נגד רקאנטי, זה חשוד בעיני למה הדייט מוחה רק נגד פדרמן ולא נגד רקאנטי
Gevaudan כתב:ממה שאני מבין, וזה לא מוסבר כמו שצריך בכתבה הזו, את העובדה שהוא רכש מפדרמן אחוזים ומייצג אותו בקבוצה - אין להם יכולת להפוך. הוא חלק מהבעלים.
הדבר שהם מבקשים לדחות / להוריד מהפרק, זו ההשקעה של ה-30 מיליון דולר שאותה הם יצטרכו להשוות בהתאם לאחוזים שלהם או לדלל.
הרבה עומד על הפרק, כולל הכניסה של משפחת ווילף (שלא תצטרף ללא הזרמת הון של הבעלים הנוכחיים לתחזוק הקבוצה).
Gevaudan כתב:אז זהו, ממה שאני מבין, את ה-14.5 אחוז שפדרמן מכר לשטילמן - אין להם יכולת לקנות.
לפחות ככה שטילמן טוען בכל מקום.
הנושא הספציפי נידון על ה-30 מיליון דולר שהם רוצים להזרים בלי קשר (מה שיוביל גם את ווילף ומשקיעים נוספים להיכנס - על חשבון האחוזים של פדרמן ומי שידלל), ולפי חוק החברות הם צריכים להשוות עם המניות שלהם או לדלל. יש להם גם אפשרות לסרב להזרמה הכספית, אבל אז הם חשופים ל-bad press כפי שנראה בימים האחרונים.
שטילמן עצמו, אגב, טוען שכל הכתבות האחרונות הן ספין ומשחקי יח"צ של עורכי דין. הוא אומר שהוא כבר 3 שבועות בתפקיד והכל נסגר.
עכשיו תבחר למי להאמין...
https://pbs.twimg.com/media/HLC7F2NWUAA ... ame=medium
עידן כתב:Gevaudan כתב:אז זהו, ממה שאני מבין, את ה-14.5 אחוז שפדרמן מכר לשטילמן - אין להם יכולת לקנות.
הנושא הספציפי נידון על ה-30 מיליון דולר שהם רוצים להזרים בלי קשר (מה שיוביל גם את ווילף ומשקיעים נוספים להיכנס - על חשבון האחוזים של פדרמן ומי שידלל), ולפי חוק החברות הם צריכים להשוות עם המניות שלהם או לדלל. יש להם גם אפשרות לסרב להזרמה הכספית, אבל אז הם חשופים ל-bad press כפי שנראה בימים האחרונים.
שטילמן עצמו, אגב, טוען שכל הכתבות האחרונות הן ספין ומשחקי יח"צ של עורכי דין. הוא אומר שהוא כבר 3 שבועות בתפקיד והכל נסגר.
עכשיו תבחר למי להאמין...
למי להאמין? פשוט מאוד. אם בעונה הבאה יגיעו 3 שחקני טופ יורוליג...או לא.
Gevaudan כתב:הוא הבטיח בזמנו 12 שחקני יורוליג, שחקנים שמתאימים לרמה ויכולים לשחק בה. זוכר את הניסוחים שהוא בחר בזמנו לא רע כי עשיתי מנוי בגלל זה.
הם מדברים פה על לפחות 3 שחקני טופ יורוליג. הציפיות פה הן שונות מבחינתי.
לא שאני בהכרח חושב שזה מה שיהיה, אבל כשנאמר לי דבר כזה, אני מדמיין שחקנים בקאליבר של מוזס רייט, פרנסיסקו, נאן. זו ההגדרה לטופ יורוליג.
כל השאר זה לוקשים ולא יעניין.
מה שעידן אמר נכון. צריך לחכות ולראות את מי מביאים ולא לחדש עד שאין פה שינוי משמעותי בתקצוב וברמת הזרים.
אם עוד קיץ יגמר פה עם אומורויים \ הנקינסים \ סנטוסים - לא מעניין.
Gevaudan כתב:אז זהו, ממה שאני מבין, את ה-14.5 אחוז שפדרמן מכר לשטילמן - אין להם יכולת לקנות.
עכשיו תבחר למי להאמין...
A.Parker כתב:Gevaudan כתב:אז זהו, ממה שאני מבין, את ה-14.5 אחוז שפדרמן מכר לשטילמן - אין להם יכולת לקנות.
עכשיו תבחר למי להאמין...
הוא לא אומר פה כלום. זה שהוא מתפקד כרגע לא סותר את זה שיכולים עדיין לרכוש את המניות. אני סומך הרבה יותר על מה שכבר פורסם והכל מתנקז למשחק פוקר ולספין על חשבון האוהדים.
מרסר כתב:A.Parker כתב:Gevaudan כתב:אז זהו, ממה שאני מבין, את ה-14.5 אחוז שפדרמן מכר לשטילמן - אין להם יכולת לקנות.
עכשיו תבחר למי להאמין...
הוא לא אומר פה כלום. זה שהוא מתפקד כרגע לא סותר את זה שיכולים עדיין לרכוש את המניות. אני סומך הרבה יותר על מה שכבר פורסם והכל מתנקז למשחק פוקר ולספין על חשבון האוהדים.
בגדול אודי רקאנטי ושמעון לא יכולים ואני מניח שגם לא רוצים לקנות החוצה את שטילמן ופרדמן כי זה יעלה להם המון המון כסף.

Mitelka כתב:משה ברדה הורחק מחדר ההלבשה של מכבי ( אחרי המשחקים שכותבים נכנסים ומראיינים) עקב כך שחשף את נושא רכישת פדרמן-שטילמן.
וואן הגישה תלונה רשמית למנהלת הליגה.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Mitelka כתב:משה ברדה הורחק מחדר ההלבשה של מכבי ( אחרי המשחקים שכותבים נכנסים ומראיינים) עקב כך שחשף את נושא רכישת פדרמן-שטילמן.
מרסר כתב:Mitelka כתב:משה ברדה הורחק מחדר ההלבשה של מכבי ( אחרי המשחקים שכותבים נכנסים ומראיינים) עקב כך שחשף את נושא רכישת פדרמן-שטילמן.
כול זה כי אין למכבי שום מערך דוברות נורמלי שיעדכן מה קורה במועדון ובפרט מה קורה עם העסקה הזאת בין פדרמן לשטילמן, לדעתי יותר מ 80 אחוז מאוהדי מכבי בכלל לא יודעים מה המתווה בעסקה הזאת מה צריך לקרות בכדי שהיא תצא לפועל ומה שהיא תיפול, הכול מקבלים בדרך לא רשמית בחצאי אמת או שקר מכול מיני עיתונאים ואז זה יוצא שחלק מהבעלים כועס ואז כמו ילדים בגן מתנקמים בדרכים עלובות סתם במשה ברדה הזה, תעשו מסיבת עיתונאים תסבירו לאוהדים מה קורה במבנה הבעלות מה כולכך מסובך בזה .
felix_r כתב:מרסר כתב:Mitelka כתב:משה ברדה הורחק מחדר ההלבשה של מכבי ( אחרי המשחקים שכותבים נכנסים ומראיינים) עקב כך שחשף את נושא רכישת פדרמן-שטילמן.
כול זה כי אין למכבי שום מערך דוברות נורמלי שיעדכן מה קורה במועדון ובפרט מה קורה עם העסקה הזאת בין פדרמן לשטילמן, לדעתי יותר מ 80 אחוז מאוהדי מכבי בכלל לא יודעים מה המתווה בעסקה הזאת מה צריך לקרות בכדי שהיא תצא לפועל ומה שהיא תיפול, הכול מקבלים בדרך לא רשמית בחצאי אמת או שקר מכול מיני עיתונאים ואז זה יוצא שחלק מהבעלים כועס ואז כמו ילדים בגן מתנקמים בדרכים עלובות סתם במשה ברדה הזה, תעשו מסיבת עיתונאים תסבירו לאוהדים מה קורה במבנה הבעלות מה כולכך מסובך בזה .
קראתי שגלדסטון העיף אותו מחדר ההלבשה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], מרסר ו־24 אורחים