my man כתב:Avi1508 כתב:אני לא מאמין שקולסון יגיע עד שאני אראה וולקאם אבל אם הבלתי יאמן יקרה וקולסון יגיע אז זה המצב של עמדות הפנים שלנו
3: קולסון, בריסט, לביא, ריימן
4: הורד, ליף
5: זר, סורקין, זר, שיין האנטר
זה הופך את השחקן שיגיע בעמדה 5 לאחת החתיכות הכי חשובות בסגל וקשה לי לסמוך על מכבי שתביא את השחקן המתאים לאור ניסיון השנים האחרונות עם קליפורד אומורי, ג׳יימס ווב, ג׳ארל מרטין וכו׳
מכבי תמיד בסוף מתקמצנת על כמה שקלים כדי לדפוק את כל הסגל
הייז והולמס לעמדה 5 - שמחתי לעזור
כולה 4 החתמות שלדעתי ירימו אותנו כמה רמות למעלה:
שטראזל קולסון הייז והולמס
אוףףףףף הלוואי והיתה לנו הנהלה ששווה משהו
אני רואה את זה קצת אחרת.
הייז - כן, כי חייבים גבוה הגנתי מצוות ביחד עם סורקין ההתקפי.
הולמס - לא. לא רוצה שוב שחקן שלא שיחק באירופה, שייקח לו חצי עונה עד עונה להתרגל לסגנון, ועד שיתרגל כבר היורוליג תברח לנו. אני מעדיף את ברונו פרננדו מפרטיזן. הוא, בניגוד להולמס, כבר התגלח עז זקנה של פרטיזן, והתחיל להבין את המשחק באירופה. מאוד מזכיר בסגנונו את ג'וש ניבו שלפני הפציעה. מאוד חזק ואתלטי.
שטראזל - כן. מאוד מוכשר. רק בן 23 וכבר יש לו ניסיון של 7 עונות ביורוליג. עדיין לפני השיא, וזה הזמן לאסוף אותו, כי אחר כך לא יהיה לנו מספיק כסף. גם רכז וגם קלעי מצוין שיכול לגלוש לעמדה 2 אם מישהו אחר מרכז.
קולסון- לא. אוהב מאוד את קולסון, אבל הוא לא מתאים מכמה סיבות. קודם כול הוא בדיוק כמו בריסט, פורווארד טווינר שמשחק בשתי עמדות הפורווארד. אם בריסט נשאר, אני מעדיף במקום קולסון שחקן 2-3 סוונגמן. שחקן בעמדה 3, אבל אחד כזה שיכול לעזור לגארדים בבניית ההתפקה ובהובלת כדור (סטייל אנטוני פארקר)... אבל זאת לא הסיבה העיקרית למה אני לא הייתי הולך על קולסון. אני אזכיר, שקולסון עזב את מכבי בגלל המצב הביטחוני. בינתיים המצב לא השתנה מי יודע כמה, וכבר מחר שוב יכולים ליפול עלינו טילים. ראינו השנה בהפועל איך השחקנים הכי טובים פתאום בורחים מהארץ ולא רוצים לחזור. אני לא רוצה שדבר כזה יקרה במכבי. עם כול האהבה לקולסון, לא.