ת'רד מלפפונים 2026/2027

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2026/2027

הודעהעל ידי מרסר » 27 יולי 2026, 19:44

MTA2311 כתב:
A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:כל הקבוצות הרלוונטיות מתחזקות 5x ומכבי חושבת שאם יתחזקו 2x אז הם עשו את שלהם.

ההשוואה היא לא לסגל של שנה שעברה (שהיה חלש, כן כן), אלא למה שאר הקבוצות במפעל עשו.

ממש אכפת לי שיסיאו מישהו שעדיף על סנטוס והנקינס, כאילו זה המדד באמת.

מדהים שמשווים לכלום ושום דבר שיש כאן

יש פה כמה שמספרים לנו כבר חצי שנה שמכבי במשך איזה חודש וחצי הייתה הקבוצה הטובה בעולם או משהו כזה, אז מפתיע זה לא

מכבי היא אותה מכבי מלפני 12 שנים שלקחנו את אליפות אירופה גם אז היו 2/3 שחקנים מובילים והשאר משלימים, הבעיה היא שהיורוליג מאז עף קדימה ב 200 קמ"ש ומכבי נשארה מאחור וכל הדיונים על שחקן כזה או אחר שיגיע אם הוא מתאים או לא לא יעזרו אלא רק בהחלפת מבנה הבעלות של המועדון.
מרסר

הודעהעל ידי Mitelka » 27 יולי 2026, 19:45

MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:סבבה, זה לא סנטר שלישי. ברור שצריך שני סנטרים, הוא יהיה ועוד אחד. זה כל מה שרשום. על היררכיה מיותר לדבר כרגע.

נגמר האירוע של להביא סנטר יורוליג מוכח ומוביל. הכל עכשיו זה הימורים כאלה ואחרים.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

במילים אחרות, מכבי חושבת שהשדרוג באיכות הקבוצה יגיע בעיקר מה"המשכיות", ממדר ומבונזי. כל השאר זה זוטות.

שיהיה להם ולנו בהצלחה עם זה.
די נו, אין מצב שאתה רציני. לא שאני בא לסנגר על מכבי, אבל די ברור שאף אחד לא אמר זהו, מדר ובונזי והשאר הימורים.

כל דיווח אפשרי מכל מקום כולל רמיזות של קטש זה שניסו מאוד להחתים את פרננדו ואת הולמס. גם אחרי מדר ובונזי וכו'. ונסכים ששניהם בפרופיל גבוה.

באסה שלא הלך באסה שנתקענו באסה שההנהלה האימפוטנטית הזו לא דחפה להם עוד כמה גרושים וסגרה את זה אם במקרה פרננדו או ההתעקשות של הולמס לא להגיע לישראל. אבל להציג את זה כאילו מעולם לא נעשה ניסיון להשיג סנטר כי השידורגים הלכו למדר ובונזי גם אתה יודע שזה חרטא.

מכבי ראויה לכל הביקורת של הצליחה להחתים סנטר מוכח ועל ההתנהלות שלה אבל אתה קצת מעוות את המציאות.

אתה סרקסטי נכון?

אין מצב שכתבת ברצינות "ניסו מאוד להחתים את פרננדו ואת הולמס... באסה שלא הצליח"

וואלה אנחנו בדרך כלל לא מסכימים (חידשת מנוי כבר?), אבל הודעה כזאת?

לא מתאים לך.
אמרתי כבר, שטילמן התייחס לזה ועוד אמרתי את זה בפוסט לא מזמן.

אין למכבי sense of urgency . אמרתי את זה הרבה לפני ששטילמן אמר בדיוק את אותם דברים בסיפור טייריק ג'ונס.

רוצים שחקן בפרופיל גבוה? טוסו אליו, תישנו ליד הדלת שלו, תבררו מה ישכנע אותו, אולי אוטו לאחות או הבטחה לאמא. איך אמר שטילמן? טוסו לבלגרד תביאו אותו באוזן.

מכבי מציעה הצעה במייל.
מחכה לתשובה.
יש גם אולי פקס.

שנות ה90 במיטבן. קבוצות רוצחות בשביל שחקנים טובים. קארסן אדוארדס ברח לוירטוס שנה שעברה בפחות כסף, פרננדו השנה. כן, ברור לי שהציעו עליהם הצעות. כן טייריק ג'ונס היה כבר ב-3 שיחות עם קטש (קטש משקר שהוא אמר שוחחתי איתו?).

אבל אין רעל בעיניים. אין דחיפות. אמרתי את זה מזמן. ואז שטילמן תיאר מבפנים בדיוק את זה. אתם חושבים שעוד מיליון או שתיים ישנו משהו. הם לא. מכבי פשוט תקועה בניהול של שנות ה-90, בדרך שבה היא עובדת מול שחקנים סוכנים, מול הקהל, מול התקשורת.

מכבי מתנהלת ב1996 ולא ב2026. זה כל הסיפור. לצערי אגב, זה הרבה יותר גרוע מכסף. ניהול טוב יכול לכפר גם על מחסור בכסף. ניהול גרוע לא יוביל לשום מקום גם עם המון כסף.

איזה כיף שאין את זה ואין את זה.

לשאלתך, לא היה לי מנוי מעולם - אין לי יכולת כלכלית לשלם סכומים כאלה. הולך למשחקים מדי פעם.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 יולי 2026, 19:55

Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:סבבה, זה לא סנטר שלישי. ברור שצריך שני סנטרים, הוא יהיה ועוד אחד. זה כל מה שרשום. על היררכיה מיותר לדבר כרגע.

נגמר האירוע של להביא סנטר יורוליג מוכח ומוביל. הכל עכשיו זה הימורים כאלה ואחרים.

במילים אחרות, מכבי חושבת שהשדרוג באיכות הקבוצה יגיע בעיקר מה"המשכיות", ממדר ומבונזי. כל השאר זה זוטות.

די נו, אין מצב שאתה רציני. לא שאני בא לסנגר על מכבי, אבל די ברור שאף אחד לא אמר זהו, מדר ובונזי והשאר הימורים.

כל דיווח אפשרי מכל מקום כולל רמיזות של קטש זה שניסו מאוד להחתים את פרננדו ואת הולמס. גם אחרי מדר ובונזי וכו'. ונסכים ששניהם בפרופיל גבוה.

באסה שלא הלך באסה שנתקענו באסה שההנהלה האימפוטנטית הזו לא דחפה להם עוד כמה גרושים וסגרה את זה אם במקרה פרננדו או ההתעקשות של הולמס לא להגיע לישראל. אבל להציג את זה כאילו מעולם לא נעשה ניסיון להשיג סנטר כי השידורגים הלכו למדר ובונזי גם אתה יודע שזה חרטא.

מכבי ראויה לכל הביקורת של הצליחה להחתים סנטר מוכח ועל ההתנהלות שלה אבל אתה קצת מעוות את המציאות.

אתה סרקסטי נכון?

לא מתאים לך.

אין למכבי sense of urgency . אמרתי את זה הרבה לפני ששטילמן אמר בדיוק את אותם דברים בסיפור טייריק ג'ונס.

רוצים שחקן בפרופיל גבוה? טוסו אליו, תישנו ליד הדלת שלו, תבררו מה ישכנע אותו, אולי אוטו לאחות או הבטחה לאמא. איך אמר שטילמן? טוסו לבלגרד תביאו אותו באוזן.

מכבי מציעה הצעה במייל.
מחכה לתשובה.
יש גם אולי פקס.

שנות ה90 במיטבן. קבוצות רוצחות בשביל שחקנים טובים. קארסן אדוארדס ברח לוירטוס שנה שעברה בפחות כסף, פרננדו השנה. כן, ברור לי שהציעו עליהם הצעות. כן טייריק ג'ונס היה כבר ב-3 שיחות עם קטש (קטש משקר שהוא אמר שוחחתי איתו?).

אבל אין רעל בעיניים. אין דחיפות. אמרתי את זה מזמן. ואז שטילמן תיאר מבפנים בדיוק את זה. אתם חושבים שעוד מיליון או שתיים ישנו משהו. הם לא. מכבי פשוט תקועה בניהול של שנות ה-90, בדרך שבה היא עובדת מול שחקנים סוכנים, מול הקהל, מול התקשורת.

מכבי מתנהלת ב1996 ולא ב2026. זה כל הסיפור. לצערי אגב, זה הרבה יותר גרוע מכסף. ניהול טוב יכול לכפר גם על מחסור בכסף. ניהול גרוע לא יוביל לשום מקום גם עם המון כסף.

לשאלתך, לא היה לי מנוי מעולם - אין לי יכולת כלכלית לשלם סכומים כאלה. הולך למשחקים מדי פעם.

אז על אחת כמה וכמה אני לא מבין את ההודעה הקודמת שלך.

מכבי תמיד "מנסה" להחתים שחקנים טובים, אבל אם ככה נראים הנסיונות שלהם מה זה שווה?

אין כסף ואין ניהול. אף אחד במכבי לא חשב שהם יצליחו להחתים שחקנים כמו פרננדו או הולמס כשזה מה שיש להם להציע להם, אז אני אמור לתת להם קרדיט על זה ששלחו בפקס הצעה נמוכה ב30% מהשווי שוק שלהם?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 27 יולי 2026, 20:06

MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:במילים אחרות, מכבי חושבת שהשדרוג באיכות הקבוצה יגיע בעיקר מה"המשכיות", ממדר ומבונזי. כל השאר זה זוטות.

אתה סרקסטי נכון?

לא מתאים לך.

מכבי מציעה הצעה במייל.
מחכה לתשובה.
יש גם אולי פקס.

מכבי תמיד "מנסה" להחתים שחקנים טובים, אבל אם ככה נראים הנסיונות שלהם מה זה שווה?

אין כסף ואין ניהול. אף אחד במכבי לא חשב שהם יצליחו להחתים שחקנים כמו פרננדו או הולמס כשזה מה שיש להם להציע להם, אז אני אמור לתת להם קרדיט על זה ששלחו בפקס הצעה נמוכה ב30% מהשווי שוק שלהם?
אף אחד לא היה שם בחוזים, אבל זה בדיוק הטענה שלי - שזה לא 30 אחוז ולא נעליים.
נכון, זה הכל דיווחים, אין לנו שום דבר רישמי - ברונו פרננדו: לפי ווינט וספורט 5 - מכבי הציעה 2.1 מיליון. חתם באפס ב2 מיליון לפי טוויטר.
אדוארדס בוירטוס שנה שעברה - מכבי 1.3, וירטוס 1.2

טייריק ג'ונס מודה לא יודע כמה בסוף הרוויח באולי אבל כל הדרך היה ברור שאין פה עניין כספי, גם שטילמן התייחס לזה.

זה לא שמציעים על מיצ'יץ' מיליון דולר לעומת 5 של הפועל. מכבי לא במשחקים האלה ולא נכנסת לזה. שמעת את מכבי מציעה על מונטרו? ברור שלא.
אז אפשר להתווכח בהחלט שראוי שלמכבי יהיה תקציב ענק שיאפשר לנו ללכת על מונטרו ומיצ'יץ'.
אבל כל הטענה שלי היא שמכבי מפסידה שחקנים באיזורים הכספיים שלה, על זה שהיא לא חדה מספיק ודוחפת מספיק.

אפשר להגיד ואללה, מכבי צריכה תקציב ובעלים להביא את מונטרו ו ברייאנט, סבבה לא נתווכח על זה. אבל לא להצליח להביא טייר 2 כמו פרננדו או אדוארדס או ג'ונס שכבר אתה כן באיזור החיוג שלהם זה מחרפן. פשוט מחרפן ועל זה דיבר שטילמן הרבה.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אליאור » 27 יולי 2026, 20:45

אגב, סגירת הברז מאז שהעזיבו את שטילמן זה גם צופה את הבאות. רקנאטי יביאו בעל מניות נוח שלא ישקיע יותר מדי.
אליאור

הודעהעל ידי omerk » 27 יולי 2026, 21:19

אין sense of urgency יש sense of delay. הם כאילו מציעים הצעה גבוהה, אבל בעצם מקווים שתדחה כדי שיוכלו להגיד שהשוק קשה ולהביא תחליף בשליש מחיר. לא חושב שיש קשר לניהול שנות ה90 ולהיות pusher במו"מ מול שחקן, הרי כל אחד מהם הוא איש עסקים מצטיין בתחומו, עם עשרות שנים של ניסיון. בעסקים שחשובים להם תהיו בטוחים שהם ישנו ליד הדלת ואפילו יכנסו לבנאדם שרוצים לחתום למיטה ולמקלחת עם עט וחוזה. הם מבינים טוב מאד מה צריך לעשות וזו פרקטיקה שכל אדם שעושה עסקים, ובעל שכל ישר ובריא, מבין אותה (והבינו את זה גם בניינטיז וגם באייטיז וגם לפני). רוצה לומר, זה לא באג זה פיצ׳ר: הם מציעים הצעות כדי שלא יגידו שמכבי לא במשחק בכלל, אבל אין להם שום רצון הוא כוונה שההצעה תתקבל ואשכרה יצטרכו להוציא את הכסף. אני בכלל לא אופתע אם הם היו בשוק שמדר הסכים להצעה.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 27 יולי 2026, 21:46

חברים, אבל למה שוב חזרתם פה לדיונים בנושא רקאנטי ושות'? אי אפשר להפוך את כול האשכולות לדיון בנושא רקאנטי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 27 יולי 2026, 22:36

ארמנדו בייקוט קרוב לסיכום על חוזה לשנתיים
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/21073335
Avi1508

הודעהעל ידי Mitelka » 27 יולי 2026, 22:41

אי אי אי....לא מתאים. לא מתאים.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי itai7 » 27 יולי 2026, 22:43

שיטלמן רומז בטוויטר שהולך לקרות משהו
itai7

הודעהעל ידי A.Parker » 27 יולי 2026, 23:08

omerk כתב:אין sense of urgency יש sense of delay. הם כאילו מציעים הצעה גבוהה, אבל בעצם מקווים שתדחה כדי שיוכלו להגיד שהשוק קשה ולהביא תחליף בשליש מחיר. לא חושב שיש קשר לניהול שנות ה90 ולהיות pusher במו"מ מול שחקן, הרי כל אחד מהם הוא איש עסקים מצטיין בתחומו, עם עשרות שנים של ניסיון. בעסקים שחשובים להם תהיו בטוחים שהם ישנו ליד הדלת ואפילו יכנסו לבנאדם שרוצים לחתום למיטה ולמקלחת עם עט וחוזה. הם מבינים טוב מאד מה צריך לעשות וזו פרקטיקה שכל אדם שעושה עסקים, ובעל שכל ישר ובריא, מבין אותה (והבינו את זה גם בניינטיז וגם באייטיז וגם לפני). רוצה לומר, זה לא באג זה פיצ׳ר: הם מציעים הצעות כדי שלא יגידו שמכבי לא במשחק בכלל, אבל אין להם שום רצון הוא כוונה שההצעה תתקבל ואשכרה יצטרכו להוציא את הכסף. אני בכלל לא אופתע אם הם היו בשוק שמדר הסכים להצעה.

נכון
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 27 יולי 2026, 23:09

Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:די נו, אין מצב שאתה רציני. לא שאני בא לסנגר על מכבי, אבל די ברור שאף אחד לא אמר זהו, מדר ובונזי והשאר הימורים.

אתה סרקסטי נכון?

לא מתאים לך.

מכבי מציעה הצעה במייל.
מחכה לתשובה.
יש גם אולי פקס.

אף אחד לא היה שם בחוזים, אבל זה בדיוק הטענה שלי - שזה לא 30 אחוז ולא נעליים.
נכון, זה הכל דיווחים, אין לנו שום דבר רישמי - ברונו פרננדו: לפי ווינט וספורט 5 - מכבי הציעה 2.1 מיליון. חתם באפס ב2 מיליון לפי טוויטר.
אדוארדס בוירטוס שנה שעברה - מכבי 1.3, וירטוס 1.2

טייריק ג'ונס מודה לא יודע כמה בסוף הרוויח באולי אבל כל הדרך היה ברור שאין פה עניין כספי, גם שטילמן התייחס לזה.

זה לא שמציעים על מיצ'יץ' מיליון דולר לעומת 5 של הפועל. מכבי לא במשחקים האלה ולא נכנסת לזה. שמעת את מכבי מציעה על מונטרו? ברור שלא.
אז אפשר להתווכח בהחלט שראוי שלמכבי יהיה תקציב ענק שיאפשר לנו ללכת על מונטרו ומיצ'יץ'.
אבל כל הטענה שלי היא שמכבי מפסידה שחקנים באיזורים הכספיים שלה, על זה שהיא לא חדה מספיק ודוחפת מספיק.

אפשר להגיד ואללה, מכבי צריכה תקציב ובעלים להביא את מונטרו ו ברייאנט, סבבה לא נתווכח על זה. אבל לא להצליח להביא טייר 2 כמו פרננדו או אדוארדס או ג'ונס שכבר אתה כן באיזור החיוג שלהם זה מחרפן. פשוט מחרפן ועל זה דיבר שטילמן הרבה.

אפשר לדון על הטענה הזו שלך, אבל אל תחשוב שאם מכבי היתה מציעה עוד חצי מיליון זה לא היה משנה. בסוף זה נמדד בעיקר על כסף.
A.Parker

הודעהעל ידי er79 » 27 יולי 2026, 23:32

אשכרה אפילו היילייטס ביוטיוב מהעונה בפנר לא טרחו לחבר לו. מביך.
er79

הודעהעל ידי my man » 27 יולי 2026, 23:45

itai7 כתב:שיטלמן רומז בטוויטר שהולך לקרות משהו

אפשר לינק לציוץ?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים