MTA2311 כתב:Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:סבבה, זה לא סנטר שלישי. ברור שצריך שני סנטרים, הוא יהיה ועוד אחד. זה כל מה שרשום. על היררכיה מיותר לדבר כרגע.
נגמר האירוע של להביא סנטר יורוליג מוכח ומוביל. הכל עכשיו זה הימורים כאלה ואחרים.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
במילים אחרות, מכבי חושבת שהשדרוג באיכות הקבוצה יגיע בעיקר מה"המשכיות", ממדר ומבונזי. כל השאר זה זוטות.
שיהיה להם ולנו בהצלחה עם זה.
די נו, אין מצב שאתה רציני. לא שאני בא לסנגר על מכבי, אבל די ברור שאף אחד לא אמר זהו, מדר ובונזי והשאר הימורים.
כל דיווח אפשרי מכל מקום כולל רמיזות של קטש זה שניסו מאוד להחתים את פרננדו ואת הולמס. גם אחרי מדר ובונזי וכו'. ונסכים ששניהם בפרופיל גבוה.
באסה שלא הלך באסה שנתקענו באסה שההנהלה האימפוטנטית הזו לא דחפה להם עוד כמה גרושים וסגרה את זה אם במקרה פרננדו או ההתעקשות של הולמס לא להגיע לישראל. אבל להציג את זה כאילו מעולם לא נעשה ניסיון להשיג סנטר כי השידורגים הלכו למדר ובונזי גם אתה יודע שזה חרטא.
מכבי ראויה לכל הביקורת של הצליחה להחתים סנטר מוכח ועל ההתנהלות שלה אבל אתה קצת מעוות את המציאות.
אתה סרקסטי נכון?
אין מצב שכתבת ברצינות "ניסו מאוד להחתים את פרננדו ואת הולמס... באסה שלא הצליח"
וואלה אנחנו בדרך כלל לא מסכימים (חידשת מנוי כבר?), אבל הודעה כזאת?
לא מתאים לך.
אמרתי כבר, שטילמן התייחס לזה ועוד אמרתי את זה בפוסט לא מזמן.
אין למכבי sense of urgency . אמרתי את זה הרבה לפני ששטילמן אמר בדיוק את אותם דברים בסיפור טייריק ג'ונס.
רוצים שחקן בפרופיל גבוה? טוסו אליו, תישנו ליד הדלת שלו, תבררו מה ישכנע אותו, אולי אוטו לאחות או הבטחה לאמא. איך אמר שטילמן? טוסו לבלגרד תביאו אותו באוזן.
מכבי מציעה הצעה במייל.
מחכה לתשובה.
יש גם אולי פקס.
שנות ה90 במיטבן. קבוצות רוצחות בשביל שחקנים טובים. קארסן אדוארדס ברח לוירטוס שנה שעברה בפחות כסף, פרננדו השנה. כן, ברור לי שהציעו עליהם הצעות. כן טייריק ג'ונס היה כבר ב-3 שיחות עם קטש (קטש משקר שהוא אמר שוחחתי איתו?).
אבל אין רעל בעיניים. אין דחיפות. אמרתי את זה מזמן. ואז שטילמן תיאר מבפנים בדיוק את זה. אתם חושבים שעוד מיליון או שתיים ישנו משהו. הם לא. מכבי פשוט תקועה בניהול של שנות ה-90, בדרך שבה היא עובדת מול שחקנים סוכנים, מול הקהל, מול התקשורת.
מכבי מתנהלת ב1996 ולא ב2026. זה כל הסיפור. לצערי אגב, זה הרבה יותר גרוע מכסף. ניהול טוב יכול לכפר גם על מחסור בכסף. ניהול גרוע לא יוביל לשום מקום גם עם המון כסף.
איזה כיף שאין את זה ואין את זה.
לשאלתך, לא היה לי מנוי מעולם - אין לי יכולת כלכלית לשלם סכומים כאלה. הולך למשחקים מדי פעם.