מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 יולי 2012, 04:47

חנו'ש כתב:משהו קטן לגבי מאריץ', ייאמר לזכותו שלפחות לא מדובר בשחקן שיהיה ברירת מחדל מבחינתו של בלאט כי זה מה שנשאר.
הרי מאריץ' היה אולי הבחירה הראשונה של בלאט לתפקיד הסנטר עוד לפני שהעונה שעברה הסתיימה.
אין לי מושג אם הוא שחקן גמור או לא, אבל אם זה השחקן שבלאט רצה כאופצייה ראשונה או בין הראשונות, אז אני מאוד מקווה שלפחות בעמדה הזו בלאט יזכה לקצת עדנה מצד ההנהלה.

אני לא משוכנע שהוא בהכרח בחירה של בלאט.

הרי בלאט תמיד רצה את הנדריקס, גם אחרי ששראדיני חתם והוא היה האופציה הראשונה שלו. הייתה איזו כתבה שאמרה שההנהלה לוחצת כל הזמן על שחקן אחר שיהיה יותר סנטר קלאסי. ( גם רקנאטי בעצם טען את זה ).
אבל אולי בלאט לא התנגד למאריץ' כאופציה שנייה, זה באמת אני לא יכול לקבוע.

בכל מקרה, רוב הסיכויים שהוא לא יהיה כאן לדעתי אם יש לו הצעות מרוסיה וספרד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 23 יולי 2012, 05:08

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:אפרופו גארדים שמטביעים ואתלטיות...

אני מזמין אותכם להתענג על הסרטון שנקרא "Maccabi 2008 - The New Players"

http://www.rtbot.net/Vonteego_Cummings

בערך באיזור השניה ה-50...

אתה מבין? זה ההבדל בנינו. שאנחנו חושבים על גארדים אמריקאים אתלטיים שעברו פה, אתה חושב קאמינגס, אני חושב פארגו :)

אגב, קאמינגס הגיע למכבי הישר מהטופ 16 של היורוליג אחרי ארבע עונות טובות באירופה (מתוכן, שתיים ביורוליג), שלוש עונות בNBA (שכללו עונת רוקי טובי מאוד) ובחירה בסיבוב הראשון בדראפט.
עוד דוגמא לשחקן "מנוסה" ו"מוכח" שגם "הצליח" כאן....

מנגד היו כאן:
פיליקס הצעיר והרענן, מלא הפוטנציאל
רודני ווייט חסר הנסיון האירופאי אבל מלא בפוטנציאל וכשרון
ג'ייסון וויליאמס רגע לפני הפריצה המיוחלת
די בראון אף הוא בגיל המושלם ולפני הפריצה הגדולה
ואחרים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 05:40

אני עדיין חושב שפרוביץ מתאים יותר למכבי הנוכחית ממאריץ, אבל לאור כל מיני מועמדים שהוזכרו כאן בשבועות האחרונים אשר כל קשר בינם לבין כדורסל מקרי בהחלט, אשמח אם כל אחד מהשניים הללו יגיע.
הבעיה תהיה עם הגארד הנוסף שצפוי להגיע, מאחר שאחרי החתמת סנטר רציני כבר לא ישאר כסף להביא גם גארד כזה. אמנם נשגבה מבינתי הסיבה לכך, מאחר שהתפנה לא מעט כסף שיועד להלפרין ומלכתחילה היתה כוונה להביא גארד טוב נוסף, אבל ניחא. הקו האחורי מורכב היום משלושה שחקנים שלא שיחקו מעולם ברמות הגבוהות של אירופה, שאין להם נסיון של משחק אחד במסגרת אירופית כלשהי ושמעולם לא שיחקו פעמיים בשבוע. מדובר על שלושה שחקנים שהם סימני שאלה לא קטנים - אחד הגיע רק בגיל 28 לרמה סבירה אחרי שנדד בין ליגות איזוטריות באירופה, אחד שכל נסיונו מתבטא בקבוצת תחתית בליגת הפח שלנו ושלישי שדי ברור שאין לו את הכשרון, הגובה, האתלטיות והפיזיות להתמודד ברמות האלה. לכן הקו האחורי חייב חיזוק רציני של גארד שהוא סקורר טוב אבל גם יוצר ומוביל כדור טוב. להביא שחקן ברמה של ברייסי רייט זה בדיחה לא מצחיקה מאחר שמדובר בשחקן שאני בספק אם שרון דרוקר היה מחתים בירושלים. בוורלי הוא שחקן נהדר ומאוד מתאים ומעבר לכך מדובר בפוטנציאל גדול שיכול בהחלט להפוך לאחד הגארדים המובילים באירופה. הבעיה איתו היא - איך לא - השכר, וזו כנראה כל הבעיה של הקו האחורי העלוב שמכבי בנתה בקיץ הזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 יולי 2012, 05:59

כל השאלה היא באמת אם יהיה גארד שידע בכלל להפעיל את הגבוהים, לא רק אם יהיה גבוה שיודע לשחק בלואו פוסט.( עושה רושם בכל מקרה שהקו הקדמי יהיה הצד היותר חזק במכבי, שם גם מושקע רוב הכסף ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 06:21

בספרד מתפרסמים מספר דברים שיש להם קשר כזה או אחר למכבי:
1. מכבי מעוניינת להחזיר את צ'אק אידסון, כאשר ברצלונה מוכנה לשלם לו חצי מחוזהו לעונה הקרובה אם יעזוב.
2. ברצלונה מתלבטת בין השארת נ'דונג בקבוצה לבין החתמת מאריץ, כאשר אפשרות נוספת היא החתמת פבלו אגילר (שמשחק בעמדה 4).
3. ברצלונה מעוניינת בשאראס אולם לא מוכנה לתת לו חוזה מובטח לשנתיים אלא רק לשנה עם אופציה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 יולי 2012, 06:26

חצי משני מיליון יורו יוצא מיליון יורו, לא ? עדיין כבד על מכבי, בטח על שחקן שכנראה קצת עבר את שיאו.

לדעתי שאראס יקבל את ההצעה של ברצלונה בסוף. אם לא, אני מאמין שהוא יחזור ללליטא, אולי לריטאס.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 06:32

yarinsaky כתב:חצי משני מיליון יורו יוצא מיליון יורו, לא ? עדיין כבד על מכבי, בטח על שחקן שכנראה קצת עבר את שיאו.

לדעתי שאראס יקבל את ההצעה של ברצלונה בסוף. אם לא, אני מאמין שהוא יחזור ללליטא, אולי לריטאס.

יכול להיות שאידסון יסתפק בפחות משכרו המלא בברצלונה או שהספרדים ילכו עוד קצת לקראתו. אני מאוד אוהב את אידסון ומאוד הייתי שמח שיחזור לכאן, אבל לא נראה לי שהוא מתאים לקו האחורי שקיים כרגע. מצד שני, כשמסתובבים שמות כמו רייט או קיצ'ן אז אידסון פתאום נשמע כמו שם מלבב במיוחד.
קודי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 06:33

הייתי שמחה מאד לקבל פה את צ'אקי (בטח אם הלפרין בחוץ).
קצת שכל בקו האחורי לא יזיק לנו !
מתAMסרת

הודעהעל ידי jol9 » 23 יולי 2012, 06:55

קודי כתב:אני עדיין חושב שפרוביץ מתאים יותר למכבי הנוכחית ממאריץ, אבל לאור כל מיני מועמדים שהוזכרו כאן בשבועות האחרונים אשר כל קשר בינם לבין כדורסל מקרי בהחלט, אשמח אם כל אחד מהשניים הללו יגיע.
הבעיה תהיה עם הגארד הנוסף שצפוי להגיע, מאחר שאחרי החתמת סנטר רציני כבר לא ישאר כסף להביא גם גארד כזה. אמנם נשגבה מבינתי הסיבה לכך, מאחר שהתפנה לא מעט כסף שיועד להלפרין ומלכתחילה היתה כוונה להביא גארד טוב נוסף, אבל ניחא. הקו האחורי מורכב היום משלושה שחקנים שלא שיחקו מעולם ברמות הגבוהות של אירופה, שאין להם נסיון של משחק אחד במסגרת אירופית כלשהי ושמעולם לא שיחקו פעמיים בשבוע. מדובר על שלושה שחקנים שהם סימני שאלה לא קטנים - אחד הגיע רק בגיל 28 לרמה סבירה אחרי שנדד בין ליגות איזוטריות באירופה, אחד שכל נסיונו מתבטא בקבוצת תחתית בליגת הפח שלנו ושלישי שדי ברור שאין לו את הכשרון, הגובה, האתלטיות והפיזיות להתמודד ברמות האלה. לכן הקו האחורי חייב חיזוק רציני של גארד שהוא סקורר טוב אבל גם יוצר ומוביל כדור טוב. להביא שחקן ברמה של ברייסי רייט זה בדיחה לא מצחיקה מאחר שמדובר בשחקן שאני בספק אם שרון דרוקר היה מחתים בירושלים. בוורלי הוא שחקן נהדר ומאוד מתאים ומעבר לכך מדובר בפוטנציאל גדול שיכול בהחלט להפוך לאחד הגארדים המובילים באירופה. הבעיה איתו היא - איך לא - השכר, וזו כנראה כל הבעיה של הקו האחורי העלוב שמכבי בנתה בקיץ הזה.

אבל אתה מבין מה הקטע? בברלי היה שחקן באותו התפקיד שציינת בספרטק שהיא קבוצה חביבה ונחמדה שעשתה פיינל פור ביורוקאפ אבל לא עלתה לפלייאוף הרוסי.
עכשיו אתה מייעד לו את אותו התפקיד במכבי, אבל כנראה עם קו אחורי עוד פחות טוב ממה שהיה לו בספרטק.
ועוד אנחנו חוששים שהוא יקר וטוב מדי מכדי להגיע (וזה שחקן שעשה 3 נק' למשחק בקדנציה הקודמת שלו ביורוליג).

זאת לא אשמתך כמובן, אבל תראה עד כמה נמוכות הציפיות שלנו, ששחקן יורוקאפ זה כבר מעל הראש שלנו. לפחות בעבר הבאנו את הMVP והשחקן הטוב ביותר
של המפעל אלינו, ועכשיו גם שחקנים טובים אבל רגילים כמו יותם ובברלי הם מעל הראש שלנו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 יולי 2012, 06:59

צ'אק בהחלט רצוי מבחינתי כאן. טוב בהרבה מכל השמות האחרים שעולים. אני לא חושב שהוא מעבר לשיאו. היתה לו עונה לא טובה בברצלונה,
אבל סה"כ מדובר כנראה באותו שחקן שהיה כאן לפני שנתיים (לטוב ולרע).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 07:04

יוני, אתה צודק לגמרי בדברים שלך. הנקודה היא שמכבי לא מסוגלת להביא לכאן אף גארד נורמלי בזמן שהקו האחורי הקיים לא רק מאותגר שכלית אלא בעיקר מאותגר כשרון. ג'מונט גורדון לא עשה בקריירה שלו יותר ממאלט אבל עדיין מכבי לא יכולה אפילו להתקרב למה שהוא דורש. גם בוורלי הוא לא הגארד הטוב באירופה ואפילו לא אחד מהעשרה המובילים (אולי מבחינת פוטנציאל דווקא כן), אבל לצערי במצב הביש אליו הובילו הפדרמנים והרקנאטים את הקבוצה הוא הפך לחלומו הרטוב של כל אוהד וגם כאן ברור שאין סיכוי לשים עליו יד. הרי אם מכבי באמת היתה רואה את עצמה כקבוצה ששואפת למשהו ביורוליג, היא לא היתה מדברת על ברייסי רייט האומלל (שחקן שכונתי שנע ונד בין קבוצות גרועות לבינוניות) אלא היתה מביאה גארד ברמה של הנרי דומרקאנט (שיש לו ביי אאוט של 150 אלף יורו מהחוזה שלו בקאזאן לכל קבוצת יורוליג). מכבי אפילו לא מצליחה לשים יד על פאקינג דורון פרקינס שמשחק עם ברך אחת וראשי מכבי מתלהבים מהביצועים של קיצ'ן בליגת הקיץ. במצב הנוכחי כנראה שאין ברירה אלא לשאוף להחזרת צ'אק אידסון, שלפחות יתן חלק מהתכונות שאנחנו זקוקים להן בקו האחורי (חוכמה, הובלת כדור, מסירה), שבכל מקרה צפוי להיות אחד החלשים שהעמידה מכבי בעשור האחרון.
קודי

הודעהעל ידי Assaf M » 23 יולי 2012, 07:10

יובל, ברצינות, איזה גארד היית רוצה לראות כאן?
Assaf M

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 07:18

Assaf M כתב:יובל, ברצינות, איזה גארד היית רוצה לראות כאן?

במצב אליו הגענו היום יש באמת בעיה לא פשוטה, מאחר שחסר גארד שהוא סקורר, שמסוגל להוביל כדור בצורה טובה ושמסוגל לקלוע באחד על אחד. מישהו כמו ג'רמי פארגו, רק שלא בטוח שיש יותר מדי כאלה. בוורלי הוא לטעמי הכי קרוב לכך שיש היום בהישג יד (אני לא לוקח בחשבון כל מיני מקאלבים שאין שום סיכוי לשים עליהם יד). גם אוקיץ יכול לבוא בחשבון. עוד שחקן מאוד מתאים הוא קרלוס ארויו אבל הוא לא בהישג היד של מכבי.
במקום מכבי, הייתי מוותר על שון ג'יימס מאחר שאין סיבה להחזיק 5 גבוהים ומחתים שני גארדים ולא אחד, מאחר שאתה חייב לפחות שלושה גארדים חזקים ברוטציה, כאשר אני מניח שהתוכנית המקורית היתה שהמחליף הראשון בשתי העמדות יהיה היקמן. במצב של היום זה כנראה לא אפשרי והיקמן יהיה הרכז או הסקורר הפותח. מה שהייתי עושה היום הוא להחתים שני גארדים שאחד מהם יהיה מוביל והשני מחליף. צמד כמו פרקינס וקיצ'ן יכול לבוא בחשבון, או לדוגמא החתמת סקורר כמו א'טואן מור יחד עם שאראס כמחליף. אןפציה דומה היא של שאראס ודומרקאנט.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 23 יולי 2012, 07:28

אני דבק במה שאמרתי מזמן. ניבאתי שאחד מהשלושה יהיה פה: פרמאר, ארויו, או אידסון. הראשון הלך, אבל לפחות צדקתי בתחושות שלי שהוא יחזור לאירופה, על אף שהרוב לא האמינו לזה. לגבי השניים האחרים, אחד מהם יהיה פה, סתם תחושת בטן. כבר אמרתי את דעתי על צ'אקי, עדיף על פני הרבה אופציות אחרות, הוא מאוד ורסטילי ויכול לנוע על כמה עמדות, על אף שהוא בעמדה של סמית יש להם סגנונות משחק שונים, הם לא ידרכו אחד על היבלות של השני כמו בימי אנדרסון העליזים. נראה לי שהוא יכול להיקלט במכבי, ואם בארסה תבוא עוד קצת לקראתו אני מאמין שהוא יעדיף את מכבי. מכבי לא תשלם עליו יותר ממליון דולר, אם בארסה יבואו עוד קצת לקראתו אני מאמין שהוא יסכים להצעת מליון דולר ממכבי. תחת בלאט הוא ייראה הרבה יותר טוב מאשר תחת שרביטו של פסקואל.
er79

הודעהעל ידי Assaf M » 23 יולי 2012, 07:30

צ'אק אידסון הוא ממש לא השחקן שמכבי צריכה, צר לי.
Assaf M

הודעהעל ידי er79 » 23 יולי 2012, 07:34

במצב הנוכחי, אני חולק עליך. אני סומך על בלאט שיעשה את ההתאמות. פחות הימור מקיצ'ן ועוד כמה קישואים שמסתובבים להם בליגת הקיץ.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 23 יולי 2012, 07:41

קודי כתב:יוני, אתה צודק לגמרי בדברים שלך. הנקודה היא שמכבי לא מסוגלת להביא לכאן אף גארד נורמלי בזמן שהקו האחורי הקיים לא רק מאותגר שכלית אלא בעיקר מאותגר כשרון. ג'מונט גורדון לא עשה בקריירה שלו יותר ממאלט אבל עדיין מכבי לא יכולה אפילו להתקרב למה שהוא דורש. גם בוורלי הוא לא הגארד הטוב באירופה ואפילו לא אחד מהעשרה המובילים (אולי מבחינת פוטנציאל דווקא כן), אבל לצערי במצב הביש אליו הובילו הפדרמנים והרקנאטים את הקבוצה הוא הפך לחלומו הרטוב של כל אוהד וגם כאן ברור שאין סיכוי לשים עליו יד. הרי אם מכבי באמת היתה רואה את עצמה כקבוצה ששואפת למשהו ביורוליג, היא לא היתה מדברת על ברייסי רייט האומלל (שחקן שכונתי שנע ונד בין קבוצות גרועות לבינוניות) אלא היתה מביאה גארד ברמה של הנרי דומרקאנט (שיש לו ביי אאוט של 150 אלף יורו מהחוזה שלו בקאזאן לכל קבוצת יורוליג). מכבי אפילו לא מצליחה לשים יד על פאקינג דורון פרקינס שמשחק עם ברך אחת וראשי מכבי מתלהבים מהביצועים של קיצ'ן בליגת הקיץ. במצב הנוכחי כנראה שאין ברירה אלא לשאוף להחזרת צ'אק אידסון, שלפחות יתן חלק מהתכונות שאנחנו זקוקים להן בקו האחורי (חוכמה, הובלת כדור, מסירה), שבכל מקרה צפוי להיות אחד החלשים שהעמידה מכבי בעשור האחרון.

אכן כך.
לא יודע, משהו אומר לי שבסוף לפחות אחד מהשחקנים יהיה קאמבקיסט. פרקינס, צ'אקי אולי ארויו... סה"כ זה עוד טוב יחסית, אם כי פרקינס בהחלט
לא בטוח שיוכל להוביל את מכבי כמו שעשה לפני הפציעה, והוא גם לא ממש מתאים למה שמכבי צריכה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 23 יולי 2012, 08:18

לא מאמין שאידסון יגיע לכאן. אני אולי אחדש כאן לכמה אנשים, אבל היחסים שלו עם בלאט לא היו בשמיים ואף היו כמה סכסוכים בינהם.
Assaf M

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 23 יולי 2012, 08:22

אמנם אידסון הוא שחקן שצריך שהקבוצה תבנה בסגנון שלו כדי שהוא יהיה הכי יעיל, אבל אני לא אומר לא לאידסון, במיוחד לא במצב הזה, עם השמות האלה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי gandya » 23 יולי 2012, 08:24

שחף כתב:אני חושב שרובנו חותמים כרגע על הסגל הזה ואפילו על אחד מהשניים. זה המצב לדאבוננו.

ממש לא.. לא מעיז לחתום על סגל עלוב עם מאריץ, וקו גארדים עלוב שלא מחוזק בברלי. מוכן בכיף לוותר על מאריץ. הבעיה המרכזית של מכבי זה קו אחורי עלוב.
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים