קודי כתב:אני עדיין חושב שפרוביץ מתאים יותר למכבי הנוכחית ממאריץ, אבל לאור כל מיני מועמדים שהוזכרו כאן בשבועות האחרונים אשר כל קשר בינם לבין כדורסל מקרי בהחלט, אשמח אם כל אחד מהשניים הללו יגיע.
הבעיה תהיה עם הגארד הנוסף שצפוי להגיע, מאחר שאחרי החתמת סנטר רציני כבר לא ישאר כסף להביא גם גארד כזה. אמנם נשגבה מבינתי הסיבה לכך, מאחר שהתפנה לא מעט כסף שיועד להלפרין ומלכתחילה היתה כוונה להביא גארד טוב נוסף, אבל ניחא. הקו האחורי מורכב היום משלושה שחקנים שלא שיחקו מעולם ברמות הגבוהות של אירופה, שאין להם נסיון של משחק אחד במסגרת אירופית כלשהי ושמעולם לא שיחקו פעמיים בשבוע. מדובר על שלושה שחקנים שהם סימני שאלה לא קטנים - אחד הגיע רק בגיל 28 לרמה סבירה אחרי שנדד בין ליגות איזוטריות באירופה, אחד שכל נסיונו מתבטא בקבוצת תחתית בליגת הפח שלנו ושלישי שדי ברור שאין לו את הכשרון, הגובה, האתלטיות והפיזיות להתמודד ברמות האלה. לכן הקו האחורי חייב חיזוק רציני של גארד שהוא סקורר טוב אבל גם יוצר ומוביל כדור טוב. להביא שחקן ברמה של ברייסי רייט זה בדיחה לא מצחיקה מאחר שמדובר בשחקן שאני בספק אם שרון דרוקר היה מחתים בירושלים. בוורלי הוא שחקן נהדר ומאוד מתאים ומעבר לכך מדובר בפוטנציאל גדול שיכול בהחלט להפוך לאחד הגארדים המובילים באירופה. הבעיה איתו היא - איך לא - השכר, וזו כנראה כל הבעיה של הקו האחורי העלוב שמכבי בנתה בקיץ הזה.
אבל אתה מבין מה הקטע? בברלי היה שחקן באותו התפקיד שציינת בספרטק שהיא קבוצה חביבה ונחמדה שעשתה פיינל פור ביורוקאפ אבל לא עלתה לפלייאוף הרוסי.
עכשיו אתה מייעד לו את אותו התפקיד במכבי, אבל כנראה עם קו אחורי עוד פחות טוב ממה שהיה לו בספרטק.
ועוד אנחנו חוששים שהוא יקר וטוב מדי מכדי להגיע (וזה שחקן שעשה 3 נק' למשחק בקדנציה הקודמת שלו ביורוליג).
זאת לא אשמתך כמובן, אבל תראה עד כמה נמוכות הציפיות שלנו, ששחקן יורוקאפ זה כבר מעל הראש שלנו. לפחות בעבר הבאנו את הMVP והשחקן הטוב ביותר
של המפעל אלינו, ועכשיו גם שחקנים טובים אבל רגילים כמו יותם ובברלי הם מעל הראש שלנו...