מכבי תל אביב נמכרה למשפחת רקאנטי!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב נמכרה למשפחת רקאנטי!

הודעהעל ידי A.Parker » 01 ספטמבר 2026, 23:37

עוד קשה לדעת כמה הוא אמין, אבל אם הוא מדבר על סוף ספטמבר נשמע ששאר הבעלים הולכים להתהפך על רקאנטי
נערך לאחרונה על ידי A.Parker בתאריך 02 ספטמבר 2026, 00:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 01 ספטמבר 2026, 23:55

הייתי גם שם באירוע. הוא אמר שלכל המאוחר עד שלישי/רביעי הבא (הדד ליין) הולך להיות שינוי גדול בבעלות ויותר מרמז שדיץ ואשכנזי מעורבים, ואמר שהוא לא יכול להכריח את רקאנטי למכור את המניות שלו שהיו לו לפני שרכש מפדרמן, אבל בגלל סדרת טעויות מצד רקאנטי ומזל שהיה לו, הוא מאמין שעד סוף ספטמבר רקאנטי כבר לא חלק מהבעלות. ינאי אישר שגם הוא מכיר לגבי "המזל והטעויות" וזה אכן נכון.

התרחיש שנשמע לי הכי הגיוני לאור מה שנאמר: דיץ ואשכנזי מפעילים זכות סירוב רוכשים את החלק של לוין, יוצרים רוב בדירקטוריון ביחד, שטילמן נכנס עם משפחת וולף ומחליטים מעל הראש של רקאנטי על הזרמת הון גדולה לקבוצה ודילול החלק של רקאנטי עד שישאר לו שבריר (אולי יציעו לו למכור או להיות מדולל)
omerk

הודעהעל ידי עידן » 02 ספטמבר 2026, 00:37

omerk כתב:הייתי גם שם באירוע. הוא אמר שלכל המאוחר עד שלישי/רביעי הבא (הדד ליין) הולך להיות שינוי גדול בבעלות ויותר מרמז שדיץ ואשכנזי מעורבים, ואמר שהוא לא יכול להכריח את רקאנטי למכור את המניות שלו שהיו לו לפני שרכש מפדרמן, אבל בגלל סדרת טעויות מצד רקאנטי ומזל שהיה לו, הוא מאמין שעד סוף ספטמבר רקאנטי כבר לא חלק מהבעלות. ינאי אישר שגם הוא מכיר לגבי "המזל והטעויות" וזה אכן נכון.

התרחיש שנשמע לי הכי הגיוני לאור מה שנאמר: דיץ ואשכנזי מפעילים זכות סירוב רוכשים את החלק של לוין, יוצרים רוב בדירקטוריון ביחד, שטילמן נכנס עם משפחת וולף ומחליטים מעל הראש של רקאנטי על הזרמת הון גדולה לקבוצה ודילול החלק של רקאנטי עד שישאר לו שבריר (אולי יציעו לו למכור או להיות מדולל)

איך היה? היו עוד דברים מעניינים? ממה שראיתי בקטעים שהופצו, כמובן שבתכל'ס הוא וינאי הראו שהם בסה"כ באותו צד
עידן

הודעהעל ידי Avi1508 » 02 ספטמבר 2026, 00:52

עידן כתב:
omerk כתב:הייתי גם שם באירוע. הוא אמר שלכל המאוחר עד שלישי/רביעי הבא (הדד ליין) הולך להיות שינוי גדול בבעלות ויותר מרמז שדיץ ואשכנזי מעורבים, ואמר שהוא לא יכול להכריח את רקאנטי למכור את המניות שלו שהיו לו לפני שרכש מפדרמן, אבל בגלל סדרת טעויות מצד רקאנטי ומזל שהיה לו, הוא מאמין שעד סוף ספטמבר רקאנטי כבר לא חלק מהבעלות. ינאי אישר שגם הוא מכיר לגבי "המזל והטעויות" וזה אכן נכון.

איך היה? היו עוד דברים מעניינים? ממה שראיתי בקטעים שהופצו, כמובן שבתכל'ס הוא וינאי הראו שהם בסה"כ באותו צד

ברור, שניהם אוהדי מכבי
Avi1508

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider] ו־37 אורחים