המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
omerk כתב:הייתי גם שם באירוע. הוא אמר שלכל המאוחר עד שלישי/רביעי הבא (הדד ליין) הולך להיות שינוי גדול בבעלות ויותר מרמז שדיץ ואשכנזי מעורבים, ואמר שהוא לא יכול להכריח את רקאנטי למכור את המניות שלו שהיו לו לפני שרכש מפדרמן, אבל בגלל סדרת טעויות מצד רקאנטי ומזל שהיה לו, הוא מאמין שעד סוף ספטמבר רקאנטי כבר לא חלק מהבעלות. ינאי אישר שגם הוא מכיר לגבי "המזל והטעויות" וזה אכן נכון.
התרחיש שנשמע לי הכי הגיוני לאור מה שנאמר: דיץ ואשכנזי מפעילים זכות סירוב רוכשים את החלק של לוין, יוצרים רוב בדירקטוריון ביחד, שטילמן נכנס עם משפחת וולף ומחליטים מעל הראש של רקאנטי על הזרמת הון גדולה לקבוצה ודילול החלק של רקאנטי עד שישאר לו שבריר (אולי יציעו לו למכור או להיות מדולל)
עידן כתב:omerk כתב:הייתי גם שם באירוע. הוא אמר שלכל המאוחר עד שלישי/רביעי הבא (הדד ליין) הולך להיות שינוי גדול בבעלות ויותר מרמז שדיץ ואשכנזי מעורבים, ואמר שהוא לא יכול להכריח את רקאנטי למכור את המניות שלו שהיו לו לפני שרכש מפדרמן, אבל בגלל סדרת טעויות מצד רקאנטי ומזל שהיה לו, הוא מאמין שעד סוף ספטמבר רקאנטי כבר לא חלק מהבעלות. ינאי אישר שגם הוא מכיר לגבי "המזל והטעויות" וזה אכן נכון.
התרחיש שנשמע לי הכי הגיוני לאור מה שנאמר: דיץ ואשכנזי מפעילים זכות סירוב רוכשים את החלק של לוין, יוצרים רוב בדירקטוריון ביחד, שטילמן נכנס עם משפחת וולף ומחליטים מעל הראש של רקאנטי על הזרמת הון גדולה לקבוצה ודילול החלק של רקאנטי עד שישאר לו שבריר (אולי יציעו לו למכור או להיות מדולל)
איך היה? היו עוד דברים מעניינים? ממה שראיתי בקטעים שהופצו, כמובן שבתכל'ס הוא וינאי הראו שהם בסה"כ באותו צד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־43 אורחים