23 יולי 2012, 12:44
leon984 כתב:yzafrir כתב:כמה ירוויח ארון ג'אקסון בצסק"א ?
לדעתי זה אחד הפספוסים השנה של מכבי בגלל התנהלות איטית וקמצנות .
אני בטוח שהוא מקבל שם שכר שמכבי יכלו להתמודד איתם אם באמת היה להם רצון להחתים שחקן איכותי...וגם השחקן עצמו היה מעדיף לבוא כבורג מרכזי במכבי בפחות כסף מאשר להיות שחקן ספסל בצסק"א....
אני לא חושב שמכבי של היום יכולה להחתים שחקן ב5.3 מיליון לשלוש שנים.אולי היו צריכים לדבר איתו באמצע שנה כמו עם שארמנדיני שמחיר שלו היה עוד ממש זול וצסק"א בכלל לא היו בתמונה
23 יולי 2012, 12:54
23 יולי 2012, 13:25
yzafrir כתב:leon984 כתב:yzafrir כתב:כמה ירוויח ארון ג'אקסון בצסק"א ?
אני בטוח שהוא מקבל שם שכר שמכבי יכלו להתמודד איתם אם באמת היה להם רצון להחתים שחקן איכותי...וגם השחקן עצמו היה מעדיף לבוא כבורג מרכזי במכבי בפחות כסף מאשר להיות שחקן ספסל בצסק"א....
אני לא חושב שמכבי של היום יכולה להחתים שחקן ב5.3 מיליון לשלוש שנים.אולי היו צריכים לדבר איתו באמצע שנה כמו עם שארמנדיני שמחיר שלו היה עוד ממש זול וצסק"א בכלל לא היו בתמונה
איפה ראית שזה הסכום שהוא חתם שם ?
23 יולי 2012, 13:28
yzafrir כתב:כמה ירוויח ארון ג'אקסון בצסק"א ?
עוד מלפפון בדרך לחמוק - אוקיץ קרוב לחתימה בפאו. חבל.
23 יולי 2012, 13:33
rc4991 כתב:yzafrir כתב:כמה ירוויח ארון ג'אקסון בצסק"א ?
אתה חושב שמבי יכולה להתמודד על שחקן עם צסק"א??(גם אם הוא שחקן משנה שם ואצלו יהיה שחקן מוביל)
מכבי ניסתה מתחילת הקיץ(וגם לפני זה)להחתים אותו אבל הוא לא רצה כי הוא קיבל הצעות גבוהות יותר מרוסיה וטורקיה
דווקא במקרה שלו בכלל אי אפשר להאשים את מכבי,להפך הם עשו את המקסימום בשביל שהוא יהיה פה.עוד מלפפון בדרך לחמוק - אוקיץ קרוב לחתימה בפאו. חבל.
זה דווקא פספוס כי התקציב של פאו לא גדול יותר משל מכבי ואנחנו בהחלט יכולים להתמודד איתם על שחקן כמו אוקיץ'
23 יולי 2012, 13:40
23 יולי 2012, 13:41
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:כמה ירוויח ארון ג'אקסון בצסק"א ?
אתה חושב שמבי יכולה להתמודד על שחקן עם צסק"א??(גם אם הוא שחקן משנה שם ואצלו יהיה שחקן מוביל)
מכבי ניסתה מתחילת הקיץ(וגם לפני זה)להחתים אותו אבל הוא לא רצה כי הוא קיבל הצעות גבוהות יותר מרוסיה וטורקיה
דווקא במקרה שלו בכלל אי אפשר להאשים את מכבי,להפך הם עשו את המקסימום בשביל שהוא יהיה פה.עוד מלפפון בדרך לחמוק - אוקיץ קרוב לחתימה בפאו. חבל.
זה דווקא פספוס כי התקציב של פאו לא גדול יותר משל מכבי ואנחנו בהחלט יכולים להתמודד איתם על שחקן כמו אוקיץ'
מכבי לא היו צריכים לחכות לסוף העונה איתו כמו שלא חיכו עם איידסון בזמנו . צסק"א לא התעניינה בו מתחילת הקיץ כי לא היהמ להם מאמן בתחילת הקיץ .
הרי כבר במהלך העונה הנוכחית היה ברור שיצטרכו רכז ברמה גובהה עונה הבאה רק שהבעיה הייתה שחיכו יותר מידי לתשובה של לאנגפורד שכרמה לנו לאבד אופציות טובות על הדרך...שחקנים לא ישבו יחכו שמכבי יתנו להם תשובה , בטח לא כאלו שיש להם ביקוש...
23 יולי 2012, 13:41
felix_r כתב:לפחות את ברייסי רייט לא נראה כאן. חתם בצדביטה.
23 יולי 2012, 13:43
23 יולי 2012, 14:27
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:אפרופו גארדים שמטביעים ואתלטיות...
אני מזמין אותכם להתענג על הסרטון שנקרא "Maccabi 2008 - The New Players"
http://www.rtbot.net/Vonteego_Cummings
בערך באיזור השניה ה-50...
אתה מבין? זה ההבדל בנינו. שאנחנו חושבים על גארדים אמריקאים אתלטיים שעברו פה, אתה חושב קאמינגס, אני חושב פארגו
אגב, קאמינגס הגיע למכבי הישר מהטופ 16 של היורוליג אחרי ארבע עונות טובות באירופה (מתוכן, שתיים ביורוליג), שלוש עונות בNBA (שכללו עונת רוקי טובי מאוד) ובחירה בסיבוב הראשון בדראפט.
עוד דוגמא לשחקן "מנוסה" ו"מוכח" שגם "הצליח" כאן....
מנגד היו כאן:
פיליקס הצעיר והרענן, מלא הפוטנציאל
רודני ווייט חסר הנסיון האירופאי אבל מלא בפוטנציאל וכשרון
ג'ייסון וויליאמס רגע לפני הפריצה המיוחלת
די בראון אף הוא בגיל המושלם ולפני הפריצה הגדולה
ואחרים
23 יולי 2012, 14:58
23 יולי 2012, 15:02
23 יולי 2012, 15:08
קודי כתב:אחרי אוקיץ - מלפפון נוסף, לפחות בחלומותיה של אופירה, יורד מהפרק - שאראס קרוב מאוד לחתימה לשנתיים בז'אלגיריס. אני מניח שהיא תטען שהוא לא הסכים לחכות למכבי או לחילופין שאליהו כנראה לא עוזב ולכן אין כסף עבור שאראס. תלוי על איזה צד היא תקום מחר בבוקר.
23 יולי 2012, 15:12
קודי כתב:אוקיץ צפוי להרוויח בפאו 800 אלף אירו לעונה, שזה קצת פחות ממיליון דולר. חבל מאוד, כי אני חושב שמדובר בשחקן שהתאים מאוד למכבי ובהחלט היה בהישג היד. לא ממש ברור לי למה מכבי מחכים, אבל ברור לגמרי שמלאי השחקנים הטובים הולך ואוזל והמחירים שלהם לא בהכרח יורדים. פאו, שבעונה הקרובה תהיה בעלת תקציב דומה לשל מכבי או אפילו נמוך יותר, הולכת להחזיק בקו האחורי שלה שני שחקנים נפלאים כמו דיאמנטידיס ואוקיץ, בעוד לנו יש כרגע את היקמן, לנדסברג ורוט. קצת עצוב.
23 יולי 2012, 15:14
מתAMסרת כתב:קודי כתב:אחרי אוקיץ - מלפפון נוסף, לפחות בחלומותיה של אופירה, יורד מהפרק - שאראס קרוב מאוד לחתימה לשנתיים בז'אלגיריס. אני מניח שהיא תטען שהוא לא הסכים לחכות למכבי או לחילופין שאליהו כנראה לא עוזב ולכן אין כסף עבור שאראס. תלוי על איזה צד היא תקום מחר בבוקר.
קודי, אתה באמת חושב שהיא ממציאה ? לא נראה לי הגיוני..
יותר סביר בעיניי שמישהו רצה שהאינפורמציה הזאת תצא. או מישהו ממכבי, או אחד המקורבים לשארס.
23 יולי 2012, 15:14
JeremyP כתב:קודי כתב:אוקיץ צפוי להרוויח בפאו 800 אלף אירו לעונה, שזה קצת פחות ממיליון דולר. חבל מאוד, כי אני חושב שמדובר בשחקן שהתאים מאוד למכבי ובהחלט היה בהישג היד. לא ממש ברור לי למה מכבי מחכים, אבל ברור לגמרי שמלאי השחקנים הטובים הולך ואוזל והמחירים שלהם לא בהכרח יורדים. פאו, שבעונה הקרובה תהיה בעלת תקציב דומה לשל מכבי או אפילו נמוך יותר, הולכת להחזיק בקו האחורי שלה שני שחקנים נפלאים כמו דיאמנטידיס ואוקיץ, בעוד לנו יש כרגע את היקמן, לנדסברג ורוט. קצת עצוב.
אנשים חושבים שפאו קרסה העונה....
בינתיים היא זאת שיש לה שחקנים מעל 800K
23 יולי 2012, 15:17
23 יולי 2012, 15:26
קודי כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:אחרי אוקיץ - מלפפון נוסף, לפחות בחלומותיה של אופירה, יורד מהפרק - שאראס קרוב מאוד לחתימה לשנתיים בז'אלגיריס. אני מניח שהיא תטען שהוא לא הסכים לחכות למכבי או לחילופין שאליהו כנראה לא עוזב ולכן אין כסף עבור שאראס. תלוי על איזה צד היא תקום מחר בבוקר.
יותר סביר בעיניי שמישהו רצה שהאינפורמציה הזאת תצא. או מישהו ממכבי, או אחד המקורבים לשארס.
לא מאמין למילה שהפוסטמה הזאת כותבת. אני גם לא רואה סיבה שמישהו ממכבי ירצה שמשהו כזה יצא החוצה, כי אם פדרמן רוצה לדחוק את בלאט החוצה אז ברור שכתבה אצל אופירה לא תעשה את העבודה, אחרי שבלאט כבר הושפל בכל מקום ועדיין לא עשה מעשה. מעבר לכך, אם זה היה מגיע מההנהלה אני מניח שרקנאטי לא היה אומר שמדובר בשטויות. גם לא עושה לי שכל שמדובר במקורה לשאראס, אחרת הוא לא היה מכחיש את המגעים בצורה כל כך חד משמעית.
23 יולי 2012, 15:29
קודי כתב:JeremyP כתב:קודי כתב:אוקיץ צפוי להרוויח בפאו 800 אלף אירו לעונה, שזה קצת פחות ממיליון דולר. חבל מאוד, כי אני חושב שמדובר בשחקן שהתאים מאוד למכבי ובהחלט היה בהישג היד. לא ממש ברור לי למה מכבי מחכים, אבל ברור לגמרי שמלאי השחקנים הטובים הולך ואוזל והמחירים שלהם לא בהכרח יורדים. פאו, שבעונה הקרובה תהיה בעלת תקציב דומה לשל מכבי או אפילו נמוך יותר, הולכת להחזיק בקו האחורי שלה שני שחקנים נפלאים כמו דיאמנטידיס ואוקיץ, בעוד לנו יש כרגע את היקמן, לנדסברג ורוט. קצת עצוב.
אנשים חושבים שפאו קרסה העונה....
בינתיים היא זאת שיש לה שחקנים מעל 800K
נראה לי שקבוצה אחרת קרסה העונה...
23 יולי 2012, 15:31
מתAMסרת כתב:קודי כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:אחרי אוקיץ - מלפפון נוסף, לפחות בחלומותיה של אופירה, יורד מהפרק - שאראס קרוב מאוד לחתימה לשנתיים בז'אלגיריס. אני מניח שהיא תטען שהוא לא הסכים לחכות למכבי או לחילופין שאליהו כנראה לא עוזב ולכן אין כסף עבור שאראס. תלוי על איזה צד היא תקום מחר בבוקר.
לא מאמין למילה שהפוסטמה הזאת כותבת. אני גם לא רואה סיבה שמישהו ממכבי ירצה שמשהו כזה יצא החוצה, כי אם פדרמן רוצה לדחוק את בלאט החוצה אז ברור שכתבה אצל אופירה לא תעשה את העבודה, אחרי שבלאט כבר הושפל בכל מקום ועדיין לא עשה מעשה. מעבר לכך, אם זה היה מגיע מההנהלה אני מניח שרקנאטי לא היה אומר שמדובר בשטויות. גם לא עושה לי שכל שמדובר במקורה לשאראס, אחרת הוא לא היה מכחיש את המגעים בצורה כל כך חד משמעית.
אני כבר לא מחפשת סיבות. אולי זה התיסכול שמדבר...אבל בקיץ הזה קורים כל כך הרבה דברים שאין להם סיבה או הגיון..
אני גם לא מאד מאמינה למה שאומר רקנאטי או פדרמן. גם הם לא הוכיחו הקיץ הזה שהם ראויים לאמוננו (זוכר את פדרמן מדבר בתחילת הקיץ על "מצב מצויין" ועל "כמה שחקנים על כל עמדה" ו.."אוטוטו סוגרים את הסגל" ?)
גם לתקשורת אני לא ממש מאמינה, אבל קשה לי להאמין שהכל וכולם ממציאים. מן הסתם יש איזה גרעין של אמת, יותר או פחות.