מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יולי 2012, 12:44

leon984 כתב:
yzafrir כתב:כמה ירוויח ארון ג'אקסון בצסק"א ?
לדעתי זה אחד הפספוסים השנה של מכבי בגלל התנהלות איטית וקמצנות .
אני בטוח שהוא מקבל שם שכר שמכבי יכלו להתמודד איתם אם באמת היה להם רצון להחתים שחקן איכותי...וגם השחקן עצמו היה מעדיף לבוא כבורג מרכזי במכבי בפחות כסף מאשר להיות שחקן ספסל בצסק"א....

אני לא חושב שמכבי של היום יכולה להחתים שחקן ב5.3 מיליון לשלוש שנים.אולי היו צריכים לדבר איתו באמצע שנה כמו עם שארמנדיני שמחיר שלו היה עוד ממש זול וצסק"א בכלל לא היו בתמונה

איפה ראית שזה הסכום שהוא חתם שם ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 23 יולי 2012, 12:54

צפריר כמה חשבת שארון ג'קסון ירוויח בצסק"א?
אם שחקן כמו מחיה קיבל חוזה ע"ס מיליון יורו לעונה אתה יכול לצפות ששחקן בסדר גודל של ג'קסון יקבל יותר.
ולא - למכבי אין יכולת לעמוד בסכום הזה וארון ג'קסון (עם כל מה שאני אוהב אותו) הוא גם לא שחקן שהייתי שם עליו את הכסף הזה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי leon984 » 23 יולי 2012, 13:25

yzafrir כתב:
leon984 כתב:
אני בטוח שהוא מקבל שם שכר שמכבי יכלו להתמודד איתם אם באמת היה להם רצון להחתים שחקן איכותי...וגם השחקן עצמו היה מעדיף לבוא כבורג מרכזי במכבי בפחות כסף מאשר להיות שחקן ספסל בצסק"א....

אני לא חושב שמכבי של היום יכולה להחתים שחקן ב5.3 מיליון לשלוש שנים.אולי היו צריכים לדבר איתו באמצע שנה כמו עם שארמנדיני שמחיר שלו היה עוד ממש זול וצסק"א בכלל לא היו בתמונה

איפה ראית שזה הסכום שהוא חתם שם ?

כתבתי בגוגל ברוסית בשביל לראות מה כתבו אתרים ברוסיה ואז ראיתי שכולם אותו דבר 5.3 לשלוש שנים
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי rc4991 » 23 יולי 2012, 13:28

אתה חושב שמבי יכולה להתמודד על שחקן עם צסק"א??(גם אם הוא שחקן משנה שם ואצלו יהיה שחקן מוביל)
מכבי ניסתה מתחילת הקיץ(וגם לפני זה)להחתים אותו אבל הוא לא רצה כי הוא קיבל הצעות גבוהות יותר מרוסיה וטורקיה
דווקא במקרה שלו בכלל אי אפשר להאשים את מכבי,להפך הם עשו את המקסימום בשביל שהוא יהיה פה.

עוד מלפפון בדרך לחמוק - אוקיץ קרוב לחתימה בפאו. חבל.

זה דווקא פספוס כי התקציב של פאו לא גדול יותר משל מכבי ואנחנו בהחלט יכולים להתמודד איתם על שחקן כמו אוקיץ'
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יולי 2012, 13:33

rc4991 כתב:

אתה חושב שמבי יכולה להתמודד על שחקן עם צסק"א??(גם אם הוא שחקן משנה שם ואצלו יהיה שחקן מוביל)
מכבי ניסתה מתחילת הקיץ(וגם לפני זה)להחתים אותו אבל הוא לא רצה כי הוא קיבל הצעות גבוהות יותר מרוסיה וטורקיה
דווקא במקרה שלו בכלל אי אפשר להאשים את מכבי,להפך הם עשו את המקסימום בשביל שהוא יהיה פה.

זה דווקא פספוס כי התקציב של פאו לא גדול יותר משל מכבי ואנחנו בהחלט יכולים להתמודד איתם על שחקן כמו אוקיץ'

מכבי לא היו צריכים לחכות לסוף העונה איתו כמו שלא חיכו עם איידסון בזמנו . צסק"א לא התעניינה בו מתחילת הקיץ כי לא היהמ להם מאמן בתחילת הקיץ .
הרי כבר במהלך העונה הנוכחית היה ברור שיצטרכו רכז ברמה גובהה עונה הבאה רק שהבעיה הייתה שחיכו יותר מידי לתשובה של לאנגפורד שכרמה לנו לאבד אופציות טובות על הדרך...שחקנים לא ישבו יחכו שמכבי יתנו להם תשובה , בטח לא כאלו שיש להם ביקוש...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2012, 13:40

לפחות את ברייסי רייט לא נראה כאן. חתם בצדביטה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 23 יולי 2012, 13:41

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

מכבי לא היו צריכים לחכות לסוף העונה איתו כמו שלא חיכו עם איידסון בזמנו . צסק"א לא התעניינה בו מתחילת הקיץ כי לא היהמ להם מאמן בתחילת הקיץ .
הרי כבר במהלך העונה הנוכחית היה ברור שיצטרכו רכז ברמה גובהה עונה הבאה רק שהבעיה הייתה שחיכו יותר מידי לתשובה של לאנגפורד שכרמה לנו לאבד אופציות טובות על הדרך...שחקנים לא ישבו יחכו שמכבי יתנו להם תשובה , בטח לא כאלו שיש להם ביקוש...

מכבי רצתה אותו מאמצע העונה אבל מה לעשות שהוא העדיף לחכות לקיץ בשביל לראות את המצב שלו וקיבל הצעות שעד כמה שאני אוהב אותו הן מעל ומעבר ליכולותיו ובטח ליכולות הכספיות של מכבי?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 יולי 2012, 13:41

felix_r כתב:לפחות את ברייסי רייט לא נראה כאן. חתם בצדביטה.

זה בגלל שהפסדנו במירוץ אחריו והצענו לו פחות מהשכר שזאגרב הציעה,במכבי מתים לראות אותו לובש צהוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2012, 13:43

דיונטה כריסמס , שהיה טוב בליגת קייץ, קיבל חוזה בבוסטון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 יולי 2012, 14:27

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:אפרופו גארדים שמטביעים ואתלטיות...

אני מזמין אותכם להתענג על הסרטון שנקרא "Maccabi 2008 - The New Players"

http://www.rtbot.net/Vonteego_Cummings

בערך באיזור השניה ה-50...

אתה מבין? זה ההבדל בנינו. שאנחנו חושבים על גארדים אמריקאים אתלטיים שעברו פה, אתה חושב קאמינגס, אני חושב פארגו :)

אגב, קאמינגס הגיע למכבי הישר מהטופ 16 של היורוליג אחרי ארבע עונות טובות באירופה (מתוכן, שתיים ביורוליג), שלוש עונות בNBA (שכללו עונת רוקי טובי מאוד) ובחירה בסיבוב הראשון בדראפט.
עוד דוגמא לשחקן "מנוסה" ו"מוכח" שגם "הצליח" כאן....

מנגד היו כאן:
פיליקס הצעיר והרענן, מלא הפוטנציאל
רודני ווייט חסר הנסיון האירופאי אבל מלא בפוטנציאל וכשרון
ג'ייסון וויליאמס רגע לפני הפריצה המיוחלת
די בראון אף הוא בגיל המושלם ולפני הפריצה הגדולה
ואחרים

לא רק שאתה עושה פה עירבוב, אלא מוסיף אליו דברים שלא נאמרו מעולם.

פיליקס הגיע לכאן כברירת מחדל של ברירות המחדל. אף אחד לא טען אז שהוא מלא פוטנציאל והוא מעולם לא היה שחקן טוב.
ג'ייסון ווילימאס הגיע ע"י מאמן חלש שלא הבין הרבה, וגם ככה היה חלק מקונספט של זרים זולים שנועדו לאפשר החתמתו יקרות בעמדות אחרות.
די בראון בכלל הגיע לכאן באמצע העונה וגם הוא כברירת מחדל ובכלל לא צופה ממנו ליותר מדי.

קאמניגס היה האופציה הראשונה (או לפחות, בין האופציות הראשונות) של הצוות המקצועי באותו קיץ והצפיות גם היו בהתאם. שרף העדיף אותו על-פני טארל מקינטייר (כך לפחות לפי דבריו של שרף), בגלל חוסר הנסיון של מקינטייר. בדיעבד, ההחלטה של שרף היתה הרת אסון.

אגב, אחוזי ההצלחה של שחקנים צעירים ולא מנוסים שנבחרו ע"י מאמן טוב ולא הובאו כברירות מחדל, הם הרבה יותר גבהוים מאילו של השחקנים המנוסים וה"מוכחים" שנחתו כאן בניסבות שונות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 14:58

אחרי אוקיץ - מלפפון נוסף, לפחות בחלומותיה של אופירה, יורד מהפרק - שאראס קרוב מאוד לחתימה לשנתיים בז'אלגיריס. אני מניח שהיא תטען שהוא לא הסכים לחכות למכבי או לחילופין שאליהו כנראה לא עוזב ולכן אין כסף עבור שאראס. תלוי על איזה צד היא תקום מחר בבוקר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 15:02

אוקיץ צפוי להרוויח בפאו 800 אלף אירו לעונה, שזה קצת פחות ממיליון דולר. חבל מאוד, כי אני חושב שמדובר בשחקן שהתאים מאוד למכבי ובהחלט היה בהישג היד. לא ממש ברור לי למה מכבי מחכים, אבל ברור לגמרי שמלאי השחקנים הטובים הולך ואוזל והמחירים שלהם לא בהכרח יורדים. פאו, שבעונה הקרובה תהיה בעלת תקציב דומה לשל מכבי או אפילו נמוך יותר, הולכת להחזיק בקו האחורי שלה שני שחקנים נפלאים כמו דיאמנטידיס ואוקיץ, בעוד לנו יש כרגע את היקמן, לנדסברג ורוט. קצת עצוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 15:08

קודי כתב:אחרי אוקיץ - מלפפון נוסף, לפחות בחלומותיה של אופירה, יורד מהפרק - שאראס קרוב מאוד לחתימה לשנתיים בז'אלגיריס. אני מניח שהיא תטען שהוא לא הסכים לחכות למכבי או לחילופין שאליהו כנראה לא עוזב ולכן אין כסף עבור שאראס. תלוי על איזה צד היא תקום מחר בבוקר.

קודי, אתה באמת חושב שהיא ממציאה ? לא נראה לי הגיוני..
יותר סביר בעיניי שמישהו רצה שהאינפורמציה הזאת תצא. או מישהו ממכבי, או אחד המקורבים לשארס.
מתAMסרת

הודעהעל ידי JeremyP » 23 יולי 2012, 15:12

קודי כתב:אוקיץ צפוי להרוויח בפאו 800 אלף אירו לעונה, שזה קצת פחות ממיליון דולר. חבל מאוד, כי אני חושב שמדובר בשחקן שהתאים מאוד למכבי ובהחלט היה בהישג היד. לא ממש ברור לי למה מכבי מחכים, אבל ברור לגמרי שמלאי השחקנים הטובים הולך ואוזל והמחירים שלהם לא בהכרח יורדים. פאו, שבעונה הקרובה תהיה בעלת תקציב דומה לשל מכבי או אפילו נמוך יותר, הולכת להחזיק בקו האחורי שלה שני שחקנים נפלאים כמו דיאמנטידיס ואוקיץ, בעוד לנו יש כרגע את היקמן, לנדסברג ורוט. קצת עצוב.

אנשים חושבים שפאו קרסה העונה....
בינתיים היא זאת שיש לה שחקנים מעל 800K
JeremyP

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 15:14

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:אחרי אוקיץ - מלפפון נוסף, לפחות בחלומותיה של אופירה, יורד מהפרק - שאראס קרוב מאוד לחתימה לשנתיים בז'אלגיריס. אני מניח שהיא תטען שהוא לא הסכים לחכות למכבי או לחילופין שאליהו כנראה לא עוזב ולכן אין כסף עבור שאראס. תלוי על איזה צד היא תקום מחר בבוקר.

יותר סביר בעיניי שמישהו רצה שהאינפורמציה הזאת תצא. או מישהו ממכבי, או אחד המקורבים לשארס.

לא מאמין למילה שהפוסטמה הזאת כותבת. אני גם לא רואה סיבה שמישהו ממכבי ירצה שמשהו כזה יצא החוצה, כי אם פדרמן רוצה לדחוק את בלאט החוצה אז ברור שכתבה אצל אופירה לא תעשה את העבודה, אחרי שבלאט כבר הושפל בכל מקום ועדיין לא עשה מעשה. מעבר לכך, אם זה היה מגיע מההנהלה אני מניח שרקנאטי לא היה אומר שמדובר בשטויות. גם לא עושה לי שכל שמדובר במקורה לשאראס, אחרת הוא לא היה מכחיש את המגעים בצורה כל כך חד משמעית.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 15:14

JeremyP כתב:
קודי כתב:אוקיץ צפוי להרוויח בפאו 800 אלף אירו לעונה, שזה קצת פחות ממיליון דולר. חבל מאוד, כי אני חושב שמדובר בשחקן שהתאים מאוד למכבי ובהחלט היה בהישג היד. לא ממש ברור לי למה מכבי מחכים, אבל ברור לגמרי שמלאי השחקנים הטובים הולך ואוזל והמחירים שלהם לא בהכרח יורדים. פאו, שבעונה הקרובה תהיה בעלת תקציב דומה לשל מכבי או אפילו נמוך יותר, הולכת להחזיק בקו האחורי שלה שני שחקנים נפלאים כמו דיאמנטידיס ואוקיץ, בעוד לנו יש כרגע את היקמן, לנדסברג ורוט. קצת עצוב.

נראה לי שקבוצה אחרת קרסה העונה...
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 יולי 2012, 15:17

אגב, שמתם לב שיש יותר מדי שקט בגזרת מצ'באן?
מעניין מדוע שחקן שנחשב לכזה פוטנציאל גדול לא מצליח למצוא קבוצה עדיין. אני מניח שבקרוב נדע יותר ותתפרסם איזו ידיעה בנושא.

עוד שקט נמצא בגזרות פרקינס ואוחיון. גם מכאן צפויות להגיעו הרעשות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 15:26

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:

לא מאמין למילה שהפוסטמה הזאת כותבת. אני גם לא רואה סיבה שמישהו ממכבי ירצה שמשהו כזה יצא החוצה, כי אם פדרמן רוצה לדחוק את בלאט החוצה אז ברור שכתבה אצל אופירה לא תעשה את העבודה, אחרי שבלאט כבר הושפל בכל מקום ועדיין לא עשה מעשה. מעבר לכך, אם זה היה מגיע מההנהלה אני מניח שרקנאטי לא היה אומר שמדובר בשטויות. גם לא עושה לי שכל שמדובר במקורה לשאראס, אחרת הוא לא היה מכחיש את המגעים בצורה כל כך חד משמעית.

אני כבר לא מחפשת סיבות. אולי זה התיסכול שמדבר...אבל בקיץ הזה קורים כל כך הרבה דברים שאין להם סיבה או הגיון..
אני גם לא מאד מאמינה למה שאומר רקנאטי או פדרמן. גם הם לא הוכיחו הקיץ הזה שהם ראויים לאמוננו (זוכר את פדרמן מדבר בתחילת הקיץ על "מצב מצויין" ועל "כמה שחקנים על כל עמדה" ו.."אוטוטו סוגרים את הסגל" ?)
גם לתקשורת אני לא ממש מאמינה, אבל קשה לי להאמין שהכל וכולם ממציאים. מן הסתם יש איזה גרעין של אמת, יותר או פחות.
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 15:29

קודי כתב:
JeremyP כתב:

נראה לי שקבוצה אחרת קרסה העונה...

זוכרים כמה ריחמנו עליהם אחרי שאוברדוביץ עזב, כשדיברו שם על קשיים כלכליים וקיצוצים ?... זה היה ממש לא מזמן.
מזל שלפחות יש לנו את בלאט (עדיין).
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 15:31

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:
מתAMסרת כתב:

אני כבר לא מחפשת סיבות. אולי זה התיסכול שמדבר...אבל בקיץ הזה קורים כל כך הרבה דברים שאין להם סיבה או הגיון..
אני גם לא מאד מאמינה למה שאומר רקנאטי או פדרמן. גם הם לא הוכיחו הקיץ הזה שהם ראויים לאמוננו (זוכר את פדרמן מדבר בתחילת הקיץ על "מצב מצויין" ועל "כמה שחקנים על כל עמדה" ו.."אוטוטו סוגרים את הסגל" ?)
גם לתקשורת אני לא ממש מאמינה, אבל קשה לי להאמין שהכל וכולם ממציאים. מן הסתם יש איזה גרעין של אמת, יותר או פחות.

אני מסכים שאצל אבי סגל, גלדסטון ובדרך כלל גם אצל ורד כהן וגרינוולד יש לפחות גרעין של אמת בידיעות. לפעמים הם מוזנים מסוכנים ולכן לא תמיד מדובר באמת אבל הם לפחות מנסים לומר אמת. אופירה פשוט מנסה ליצור כותרות, סנסציות ופרסומים ראשונים ולכן היא לפעמים הולכת רחוק מדי בדמיון. אני לא צריך להכביר מילים על השטויות שהיא כתבה על מכבי בשנים האחרונות, לאחר שמשפחת פנאן שהיתה מזינה אותה בידיעות עזבה את הקבוצה. זה התחיל עוד בשדרוג של פיני, שהוקפץ מעמדת המאמן לעמדת הג'נרל מנג'ר (למרות שקיבל בעיטה בפרצוף), והמשיך בכל מיני החתמות שמעולם לא קרו וגם לא יקרו.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־26 אורחים