מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 יולי 2012, 15:31

מתAMסרת כתב:או מישהו ממכבי, או אחד המקורבים לשארס.

פעם אחרונה שבדקתי, שאראס ואופירה היו רחוקים מאוד מלהיות מיודדים אחד עם השני.
הוא לא סבל את הפרצוף שלה, ונראה לי שהוא סיפר פעם שהיא גרמה בצורה מסוימת לפרידה בינו לבין אחת מחברותיו לשעבר.

בכל מקרה, הסיבה היחידה שיכול להיות ששאראס יעביר לאופירה סקופים היא רק אם הם שקריים לחלוטין כדי לפגוע כמה שיותר באמינות שלה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 15:33

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:
JeremyP כתב:
קודי כתב:אוקיץ צפוי להרוויח בפאו 800 אלף אירו לעונה, שזה קצת פחות ממיליון דולר. חבל מאוד, כי אני חושב שמדובר בשחקן שהתאים מאוד למכבי ובהחלט היה בהישג היד. לא ממש ברור לי למה מכבי מחכים, אבל ברור לגמרי שמלאי השחקנים הטובים הולך ואוזל והמחירים שלהם לא בהכרח יורדים. פאו, שבעונה הקרובה תהיה בעלת תקציב דומה לשל מכבי או אפילו נמוך יותר, הולכת להחזיק בקו האחורי שלה שני שחקנים נפלאים כמו דיאמנטידיס ואוקיץ, בעוד לנו יש כרגע את היקמן, לנדסברג ורוט. קצת עצוב.

אנשים חושבים שפאו קרסה העונה....
בינתיים היא זאת שיש לה שחקנים מעל 800K

נראה לי שקבוצה אחרת קרסה העונה...

זוכרים כמה ריחמנו עליהם אחרי שאוברדוביץ עזב, כשדיברו שם על קשיים כלכליים וקיצוצים ?... זה היה ממש לא מזמן.
מזל שלפחות יש לנו את בלאט (עדיין).

ה"עדיין" הזה נראה לי במצב העניינים הנוכחי מאוד זמני ושברירי ואני לא רואה את בלאט נשאר כשכופים עליו להחתים איזו נקניקיה צרפתית בעמדת הסנטר (בידיעה שויתרו על הנדריקס בניגוד לרצונו לצורך החתמת "סנטר אמיתי") ועוד איזה קיצ'ן או רייט כגארד הבכיר של הקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 23 יולי 2012, 15:39

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:אפרופו גארדים שמטביעים ואתלטיות...

אני מזמין אותכם להתענג על הסרטון שנקרא "Maccabi 2008 - The New Players"

http://www.rtbot.net/Vonteego_Cummings

בערך באיזור השניה ה-50...

אתה מבין? זה ההבדל בנינו. שאנחנו חושבים על גארדים אמריקאים אתלטיים שעברו פה, אתה חושב קאמינגס, אני חושב פארגו :)

אגב, קאמינגס הגיע למכבי הישר מהטופ 16 של היורוליג אחרי ארבע עונות טובות באירופה (מתוכן, שתיים ביורוליג), שלוש עונות בNBA (שכללו עונת רוקי טובי מאוד) ובחירה בסיבוב הראשון בדראפט.
עוד דוגמא לשחקן "מנוסה" ו"מוכח" שגם "הצליח" כאן....

מנגד היו כאן:
פיליקס הצעיר והרענן, מלא הפוטנציאל
רודני ווייט חסר הנסיון האירופאי אבל מלא בפוטנציאל וכשרון
ג'ייסון וויליאמס רגע לפני הפריצה המיוחלת
די בראון אף הוא בגיל המושלם ולפני הפריצה הגדולה
ואחרים

לא רק שאתה עושה פה עירבוב, אלא מוסיף אליו דברים שלא נאמרו מעולם.

פיליקס הגיע לכאן כברירת מחדל של ברירות המחדל. אף אחד לא טען אז שהוא מלא פוטנציאל והוא מעולם לא היה שחקן טוב.
ג'ייסון ווילימאס הגיע ע"י מאמן חלש שלא הבין הרבה, וגם ככה היה חלק מקונספט של זרים זולים שנועדו לאפשר החתמתו יקרות בעמדות אחרות.
די בראון בכלל הגיע לכאן באמצע העונה וגם הוא כברירת מחדל ובכלל לא צופה ממנו ליותר מדי.

קאמניגס היה האופציה הראשונה (או לפחות, בין האופציות הראשונות) של הצוות המקצועי באותו קיץ והצפיות גם היו בהתאם. שרף העדיף אותו על-פני טארל מקינטייר (כך לפחות לפי דבריו של שרף), בגלל חוסר הנסיון של מקינטייר. בדיעבד, ההחלטה של שרף היתה הרת אסון.

אגב, אחוזי ההצלחה של שחקנים צעירים ולא מנוסים שנבחרו ע"י מאמן טוב ולא הובאו כברירות מחדל, הם הרבה יותר גבהוים מאילו של השחקנים המנוסים וה"מוכחים" שנחתו כאן בניסבות שונות.

אני עושה סלט ואתה לוקח דוגמאות ובונה עליהן תאוריות שלמות.

מה ההבדל בין היקמן לג'ייסון וויליאמס למשל?

גם שאראס הגיע לכאן כשחקן מוכח, גם מקדונלד, גם פארקר בקדנציה השניה, גם אידסון ואפילו סופו שעל היכולות המקצועיות שלו לא היה ספק.
גם הקיץ מכבי הביאה את שרמאן ואת מדלי שהם סוג של שחקנים מוכחים. האם עדיף היה להביא את האיטרייה הצרפתית ע"פ שרמאן?

יש לך איזשהי עמדה שקשה להבין. הרבה יותר קל להגיד "אני לא מתחבר לשחקן הזה ואני לא חושב שיצליח" מאשר לחפש את הסיבות לכשלון ב"מוכחות" וב"נסיון" שלו.
הרי אם היה אפשר להביא לכאן את לורבק ואת DD, אני מניח שלא היית מתנגד ולא היית מעדיף את היקמן והאיטרייה במקמם, נכון?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 15:39

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:
קודי כתב:
מתAMסרת כתב:
קודי כתב:אחרי אוקיץ - מלפפון נוסף, לפחות בחלומותיה של אופירה, יורד מהפרק - שאראס קרוב מאוד לחתימה לשנתיים בז'אלגיריס. אני מניח שהיא תטען שהוא לא הסכים לחכות למכבי או לחילופין שאליהו כנראה לא עוזב ולכן אין כסף עבור שאראס. תלוי על איזה צד היא תקום מחר בבוקר.

קודי, אתה באמת חושב שהיא ממציאה ? לא נראה לי הגיוני..
יותר סביר בעיניי שמישהו רצה שהאינפורמציה הזאת תצא. או מישהו ממכבי, או אחד המקורבים לשארס.

לא מאמין למילה שהפוסטמה הזאת כותבת. אני גם לא רואה סיבה שמישהו ממכבי ירצה שמשהו כזה יצא החוצה, כי אם פדרמן רוצה לדחוק את בלאט החוצה אז ברור שכתבה אצל אופירה לא תעשה את העבודה, אחרי שבלאט כבר הושפל בכל מקום ועדיין לא עשה מעשה. מעבר לכך, אם זה היה מגיע מההנהלה אני מניח שרקנאטי לא היה אומר שמדובר בשטויות. גם לא עושה לי שכל שמדובר במקורה לשאראס, אחרת הוא לא היה מכחיש את המגעים בצורה כל כך חד משמעית.

אני כבר לא מחפשת סיבות. אולי זה התיסכול שמדבר...אבל בקיץ הזה קורים כל כך הרבה דברים שאין להם סיבה או הגיון..
אני גם לא מאד מאמינה למה שאומר רקנאטי או פדרמן. גם הם לא הוכיחו הקיץ הזה שהם ראויים לאמוננו (זוכר את פדרמן מדבר בתחילת הקיץ על "מצב מצויין" ועל "כמה שחקנים על כל עמדה" ו.."אוטוטו סוגרים את הסגל" ?)
גם לתקשורת אני לא ממש מאמינה, אבל קשה לי להאמין שהכל וכולם ממציאים. מן הסתם יש איזה גרעין של אמת, יותר או פחות.

אני מסכים שאצל אבי סגל, גלדסטון ובדרך כלל גם אצל ורד כהן וגרינוולד יש לפחות גרעין של אמת בידיעות. לפעמים הם מוזנים מסוכנים ולכן לא תמיד מדובר באמת אבל הם לפחות מנסים לומר אמת. אופירה פשוט מנסה ליצור כותרות, סנסציות ופרסומים ראשונים ולכן היא לפעמים הולכת רחוק מדי בדמיון. אני לא צריך להכביר מילים על השטויות שהיא כתבה על מכבי בשנים האחרונות, לאחר שמשפחת פנאן שהיתה מזינה אותה בידיעות עזבה את הקבוצה. זה התחיל עוד בשדרוג של פיני, שהוקפץ מעמדת המאמן לעמדת הג'נרל מנג'ר (למרות שקיבל בעיטה בפרצוף), והמשיך בכל מיני החתמות שמעולם לא קרו וגם לא יקרו.

מסכימה שבחלק לא קטן מהכתבות מה שעומד מאחוריהם זה איזה נסיון לספין מטעם.. ונכון גם שיש כותבים אמינים יותר מכל השאר, ואני לרגע לא חושבת שאופירה היא אחת מהם, אבל לא חושבת שהיא המציאה כתבה כזאת ממוחה הקודח.
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 15:49

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:
קודי כתב:
JeremyP כתב:
קודי כתב:אוקיץ צפוי להרוויח בפאו 800 אלף אירו לעונה, שזה קצת פחות ממיליון דולר. חבל מאוד, כי אני חושב שמדובר בשחקן שהתאים מאוד למכבי ובהחלט היה בהישג היד. לא ממש ברור לי למה מכבי מחכים, אבל ברור לגמרי שמלאי השחקנים הטובים הולך ואוזל והמחירים שלהם לא בהכרח יורדים. פאו, שבעונה הקרובה תהיה בעלת תקציב דומה לשל מכבי או אפילו נמוך יותר, הולכת להחזיק בקו האחורי שלה שני שחקנים נפלאים כמו דיאמנטידיס ואוקיץ, בעוד לנו יש כרגע את היקמן, לנדסברג ורוט. קצת עצוב.

אנשים חושבים שפאו קרסה העונה....
בינתיים היא זאת שיש לה שחקנים מעל 800K

נראה לי שקבוצה אחרת קרסה העונה...

זוכרים כמה ריחמנו עליהם אחרי שאוברדוביץ עזב, כשדיברו שם על קשיים כלכליים וקיצוצים ?... זה היה ממש לא מזמן.
מזל שלפחות יש לנו את בלאט (עדיין).

ה"עדיין" הזה נראה לי במצב העניינים הנוכחי מאוד זמני ושברירי ואני לא רואה את בלאט נשאר כשכופים עליו להחתים איזו נקניקיה צרפתית בעמדת הסנטר (בידיעה שויתרו על הנדריקס בניגוד לרצונו לצורך החתמת "סנטר אמיתי") ועוד איזה קיצ'ן או רייט כגארד הבכיר של הקבוצה.

אני לגמרי מסכימה איתך. גם אני בתחושה שהמצב עם בלאט מאד מאד שברירי. רוצה לראות אותו איתנו היום וגם לעוד הרבה שנים, אבל בהתנהלות הנוכחית, הסיכוי שזה יקרה יורד מיום ליום.
ואם וכאשר הוא יבחר ללכת, אני לגמרי אבין אותו (ואהיה עצובה).
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 15:56

חנו'ש כתב:
מתAMסרת כתב:או מישהו ממכבי, או אחד המקורבים לשארס.

פעם אחרונה שבדקתי, שאראס ואופירה היו רחוקים מאוד מלהיות מיודדים אחד עם השני.
הוא לא סבל את הפרצוף שלה, ונראה לי שהוא סיפר פעם שהיא גרמה בצורה מסוימת לפרידה בינו לבין אחת מחברותיו לשעבר.

בכל מקרה, הסיבה היחידה שיכול להיות ששאראס יעביר לאופירה סקופים היא רק אם הם שקריים לחלוטין כדי לפגוע כמה שיותר באמינות שלה.

אני באמת לא יודעת. אני גם לא מכירה את שארס ואת אופיו באופן אישי, ואת יודעת איך זה...לפעמים לאינטרסים עכשוויים יש קדימות על כעסי עבר.. לכי תדעי.
באמת שאין לי מושג אם מדובר בהדלפה או זרע של אמת שיצא מכיוונו של שארס או המקורבים לו או ממכבי. הנקודה היא שאני לא חושבת שהיא המציאה הכל כולל על מקורב לעיסקה או לסיכום
אבל אולי אני טועה, גם זה יכול להיות.
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 16:20

חביב אורנג'ד כתב:אגב, שמתם לב שיש יותר מדי שקט בגזרת מצ'באן?
מעניין מדוע שחקן שנחשב לכזה פוטנציאל גדול לא מצליח למצוא קבוצה עדיין. אני מניח שבקרוב נדע יותר ותתפרסם איזו ידיעה בנושא.

עוד שקט נמצא בגזרות פרקינס ואוחיון. גם מכאן צפויות להגיעו הרעשות.

חביב, נדמה לי ש-קנון כתב פה היום משהו על זה שמצ'באן כנראה יושאל בשנה הקרובה (לא זוכרת לאן, וגם לא מוצאת את הפוסט הזה..מוזר).
לא אופתע אם פרקינס יחתום פה, וגם לא אופתע אם לא.
עם יוגב..מחכים לבוררות, לא ?
למה יש לי הרגשה שיש לך מה לחדש לנו ? :)
מתAMסרת

הודעהעל ידי or163 » 23 יולי 2012, 16:28

גלדסטון אמר עכשיו בחדשות הספורט שאם אליהו יעזוב לNBA אז יביאו "תותח",
אבל הבעיה שעד שאליהו יעזוב (ורוב הסיכויים שלא) ישאר בשוק מקסימום תותח קונפטי.
אם באמת אם אליהו ילך ויביאו את מקאלב אז אני מחזיק לכך אצבעות ולא משנה לי שאליהו ישראלי ולהפך הלוואי ויהיה עוד ישראלי בNBA
וגם ככה אני לא חושב שאליהו מיועד לפתוח השנה בחמישייה, ככה שאפשר להתפשר על 4 ולהביא איזה כדיר (כן גם אני לא מאמין שכתבתי את זה) לליגה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יולי 2012, 16:31

or163 כתב:גלדסטון אמר עכשיו בחדשות הספורט שאם אליהו יעזוב לNBA אז יביאו "תותח",
אם באמת אם אליהו ילך ויביאו את מקאלב אז אני מחזיק לכך אצבעות ולא משנה לי שאליהו ישראלי ולהפך הלוואי ויהיה עוד ישראלי בNBA
וגם ככה אני לא חושב שאליהו מיועד לפתוח השנה בחמישייה, ככה שאפשר להתפשר על 4 ולהביא איזה כדיר (כן גם אני לא מאמין שכתבתי את זה) לליגה.

אם אליהו הולך מצ'באן צריך להיות פה(כי אנחנו במילא לא יכולים להביא את מקאלב לא משנה מה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 16:41

קודי, עכשיו אחרי הראיון של פדרמן ג'וניור עם אופירה, אתה עדין חושב שהיא המציאה הכל ?
מתAMסרת

הודעהעל ידי Mta_atic » 23 יולי 2012, 16:42

אני באמת מקווה שאליהו ישאר.
חוץ מהעובדה שלטעמי הוא שחקן מצויין (למרות ההשמצות נגדו) שמוסיף הרבה אתלטיות למשחק של מכבי, תחשבו מי יבוא במקומו כמחליף בגזרת הישראלים - אורי קוקיה?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 16:46

מתAMסרת כתב:קודי, עכשיו אחרי הראיון של פדרמן ג'וניור עם אופירה, אתה עדין חושב שהיא המציאה הכל ?

אי אפשר לדעת כי לא ימאה מפיו מילה אחת של אמת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 16:49

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:קודי, עכשיו אחרי הראיון של פדרמן ג'וניור עם אופירה, אתה עדין חושב שהיא המציאה הכל ?

אי אפשר לדעת כי לא ימאה מפיו מילה אחת של אמת.

גם אני נוטה לא להאמין לו..
אבל חושבת שאם אופירה הייתה ממציאה הכל פדרמן ג'וניור לא היה מתראיין אצלה (ועזוב לרגע שהראיון הזה מחזק, אצלי לפחות, את ההשערה שהוא גם זה שהדליף משהו)
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 17:06

אוקיץ חתם רשמית לשנתיים בפאו. החתמה נהדרת של היוונים שמעמידים שני תותחים בקו האחורי ועוד צעד שמכבי תצטער שלא עשתה הקיץ, כמו הרבה צעדים אחרים. אני לא רואה איך מכבי מוצאת במחירים האלה גארד טוב ממנו שגם מתאים לסגל הקיים, אבל הרי לדני פדרמן יש פתרונות להכל.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 17:12

כן, בטח... כשלא השאירו את הנדריקס דיברו על סנטר תותח במקומו. אח"כ כשלנגפורד עזב דיברו על גארד תותח שיחליף אותו. כשהלפרין לא חזר הזכירו גארד תותח שיבוא בכסף שלו יחד עם הכסף שיועד לגארד הזר. עכשיו מדברים על שחקן תותח במקום אליהו. אולי די. שלא יביאו לנו תותחים אלא כמה שחקנים טובים. אני חושב שזו תהיה התחלה טובה...
קודי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יולי 2012, 17:22

קודי כתב:

כן, בטח... כשלא השאירו את הנדריקס דיברו על סנטר תותח במקומו. אח"כ כשלנגפורד עזב דיברו על גארד תותח שיחליף אותו. כשהלפרין לא חזר הזכירו גארד תותח שיבוא בכסף שלו יחד עם הכסף שיועד לגארד הזר. עכשיו מדברים על שחקן תותח במקום אליהו. אולי די. שלא יביאו לנו תותחים אלא כמה שחקנים טובים. אני חושב שזו תהיה התחלה טובה...

וכששאלו אותו ומה אם אליהו נשאר, גלדסטון ענה - חוזרים לתוכנית המקורית, להביא 5 חזק - כשהזכיר את בונסו ומאריץ, וגארד לעמדה 2 .
המילה "בכיר" ירדה מהלקסיכון בשני המקרים.

ולמרות הפאסימיות שהשתלטה עליי, מאמינה שמכבי תביא שחקן בכיר. לא נראה לי שיכול להיות אחרת.
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 יולי 2012, 18:38

גארד בכיר ? נו, עוד נראה.

דני שובבני אומר שאם לא ימצאו גארד אחר ילכו על שאראס, אז הוא יהיה הגארד הבכיר. זה אומר כמה שהבן אדם מנותק ממה שקורה בעולם האמיתי.
שאראס כבר לא יכול להיות גארד בכיר, זה א'.
ב' - שאראס לא יחכה למכבי, לא ידעתי שהוא ת"פ של משפחת פדרמן.

ג' וזה הכי חשוב - אם הוא חושב שאולי לא ימצאו גארד אז המצב ממש רע. הרי כל הזמן אומרים לנו שזה אמור להיות הגארד הבכיר. קבוצה בלי גארד בכיר אין לה ממש מטרות ביוורליג אלא להעביר עונה כדי לצאת ידי חובה. ( טופ 16 ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי or163 » 23 יולי 2012, 19:20

קביליו אמרה ברדיו שמכבי ערכו שיחות עם מקאלב והוא הביע נכונות להגיע אך ההצעה שמכבי נתנו לו מעליבה לטעמו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי זרובבל » 23 יולי 2012, 19:26

or163 כתב:קביליו אמרה ברדיו שמכבי ערכו שיחות עם מקאלב והוא הביע נכונות להגיע אך ההצעה שמכבי נתנו לו מעליבה לטעמו.

100 אלף דולר פלוס פיצוחים לשבת זה מעליב? שיגיד תודה שהנהלת מכבי מציעה לו לבוא ולשחק במועדון הגדול ביותר באירופה לצד שחקני ענק כמו היקמן ומורן רוט
נערך לאחרונה על ידי זרובבל בתאריך 23 יולי 2012, 19:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
זרובבל

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2012, 19:28

or163 כתב:קביליו אמרה ברדיו שמכבי ערכו שיחות עם מקאלב והוא הביע נכונות להגיע אך ההצעה שמכבי נתנו לו מעליבה לטעמו.

לא צריך את קביליו כדי שתאמר את זה. איזו הצעה כבר מכבי יכולה לתת לשחקן שחצי מאירופה מוכנה לשלם לו למעלה מ-2 מיליון יורו לעונה וזה עוד לפני הביי אאוט שדורשת עליו סיינה. אין מה לחלום או לפנטז עליו - שחקנים הרבה פחות טובים ממנו הם לא בליגה של מכבי מבחינת השכר אז הוא בוודאי שרחוק מאוד ממנה.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־32 אורחים