מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2012, 13:22

צירופי המילים פרקינס וגארד תותח לא הולכים ביחד
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 יולי 2012, 13:22

Yoni306 כתב:
אלמוג כתב:יש איזה שהוא גארד פנוי בשוק בכלל שיכול לעשות את השדרוג במכבי ?(ורלוונטי, לא מקאלאב, חלאס עם השם שלו. הוא רלוונטי כמו שפארמר רלוונטי למכבי)
אני ברצינות שואל, אני מנסה לדמיין את הסגל גארד תותח ואז אני מנסה לחשוב מי הגארד התותח למשל, ואין לי רעיונות.

פרקינס.

הוא שאל על שחקן שיכול לשדרג את מכבי, לא את הדברים שעשויים מעץ בהיכל..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 25 יולי 2012, 13:51

לטעמי, פרקינס ואידסון הם שתי האופציות המובילות, ואחריהם זה יהיה כנראה מישהו מארה"ב. אם לא זה ולא זה, אז כנראה שיהיה עוד הימור פרוע כמו היקמן
או באותה סבירות - כלום, ופתיחת עונה עם שלושת המוסקטרים בקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 14:00

jol9 כתב:לטעמי, פרקינס ואידסון הם שתי האופציות המובילות, ואחריהם זה יהיה כנראה מישהו מארה"ב. אם לא זה ולא זה, אז כנראה שיהיה עוד הימור פרוע כמו היקמן
או באותה סבירות - כלום, ופתיחת עונה עם שלושת המוסקטרים בקו האחורי.

אחרי ששחקנים כמו לנגפורד, הלפרין, גורדון, אוקיץ ודומרקאנט התאדו, בוורלי לא ריאלי בגלל חוזהו ברוסיה, וכל מיני מקלאבים לא ריאלים לחלוטין, לא נשארו יותר מדי שחקנים שהם גם בעלי נסיון באירופה (כמו שגודס אמר שהם מחפשים) ושמתאימים לקו האחורי הנוכחי (שוב עובדים הפוך - מתאימים את השחקן הבולט בקו האחורי לשחקנים המשלימים). פרקינס שחקן טוב מאוד, אבל לא ממש מתאים בקונסטלציה הנוכחית ואותו הסיפור עם אידסון, שהוא אולי קצת יותר מתאים מפרקינס. ביינום ופארגו מחזיקים בחוזים ב-NBA ולכן גם הם לא יגיעו. השחקן היחיד שלדעתי מתאים, אבל סביר להניח שיהיה יקר מדי, הוא קרלוס ארויו. מלבדו אני לא מצליח לחשוב על אף גארד שיכול להתאים למה שמכבי צריכה - סקורר, שחקן אחד על אחד טוב, מוביל כדור ויכול לנהל משחק ובעל נסיון באירופה. אני מניח שבסופו של דבר נמצא את עצמנו עם פרקינס או אידסון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי זרובבל » 25 יולי 2012, 14:02

יכול להיות מאוד שמכבי תביא את פרקינס או אידסון ושוב תבסס על הגנה כמו ב-2010, למרות שלא ברור לי כמה פרקינס חזר להיות השחקן ההגנתי הנהדר שהוא היה אחרי הפציעה.
זרובבל

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 14:14

השאלה אם פרקינס הוא אותו שחקן אתלטי שהיה , הרי על זה הוא ביסס את משחק ההגנה הנהדר שלו . חוץ מזה, מכבי צריכה מנהיג בקו האחורי ושחקן שיודע להפעיל את הגבוהים ולהיות גם גו טו גיא בעת הצורך, אלא לא התכונות הכי חזקות של פרקינס היום.
איידסון עדיין לא שוחרר מברצלונה ולכן זה לא רלוונטי בינתיים.

ארויו ? אולי. אני בספק גדול מאוד, אבל. היום הוא שחקן קלאסי לכל מיני טורקיות שמשלמות הרבה יותר ממכבי על לא לעשות יותר מדי.

אם מכבי רוצה תותח אמיתי ושחקן שימכור את כל הכרטיסים וילהיב את ההיכל אז היא צריכה את נייט רובינסון.( שחקן פנוי הקיץ ) יאללה, פדרמן, אתה יכול אם אתה רוצה. :)
סתם, סתם.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 14:17

אף שחקן NBA נורמלי לא יתקרב לכאן בשביל איזה 700-800 אלף דולר שאותם הוא יוכל לקבל בכל מקרה ב-NBA. מעבר לכך, גודס דיבר במפורש על שחקן עם נסיון באירופה (אף אחד בקו האחורי הנוכחי לא שיחק במפעל אירופי כלשהו). באירופה פשוט לא נשארו כבר שחקנים שיכולים להתאים, כי מכבי העדיפה לחכות "שהמחירים ירדו" והם אכן ירדו אבל לא בגלל ירידת השוק אלא בגלל שנותרו רק שחקנים זולים (וגרועים).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי or163 » 25 יולי 2012, 14:19

אם אני לא טועה ארויו הרוויח חצי מיליון דולר בבשיקטאש בחצי עונה שהוא שיחק שם, כך שהוא לא צריך לעלות למכבי יותר מ1.2 מיליון דולר וזה בערך הסכום שרצו להשאיר את לנגפורד ככה שאת הסכום הזה מכבי יכולים לשלם.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 14:25

קודי כתב:אף שחקן NBA נורמלי לא יתקרב לכאן בשביל איזה 700-800 אלף דולר שאותם הוא יוכל לקבל בכל מקרה ב-NBA. מעבר לכך, גודס דיבר במפורש על שחקן עם נסיון באירופה (אף אחד בקו האחורי הנוכחי לא שיחק במפעל אירופי כלשהו). באירופה פשוט לא נשארו כבר שחקנים שיכולים להתאים, כי מכבי העדיפה לחכות "שהמחירים ירדו" והם אכן ירדו אבל לא בגלל ירידת השוק אלא בגלל שנותרו רק שחקנים זולים (וגרועים).

זה נכון, אם אתה רוצה לפתות שחקן נ.ב.א סביר ( לא פנסיונר שיכול לקבל רק שכר מינימום ) אתה צריך לשלם לו הרבה יותר כדי שיגיע לכאן.

השאלה אם גודס לא הציב כאן מחסום בעניין הניסיון האירופאי, שהוא מוצדק בד"כ. והשאלה היא גם אם זה לא תנאי שיעברו עליו בסוף אם לא ימצאו שחקן כזה.

בכל אופן, אם מכבי מתכוונת להחתים כאן שחקן כמו לוגאן אז אני מעדיף כבר שהיא תהמר שוב.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 25 יולי 2012, 14:29

ירין, אני לא חושב שארויו מקבל על לא לעשות כלום. הוא שחקן עם איכויות נדירות. מה שכן, אני לא יודע מה הוא שווה היום ברמת היורוליג.
סביר להניח שהוא קצת ירד ביכולת מאז הפעם האחרונה שהיה במכבי, אבל כנראה גם המחיר שלו ירד בהתאם.

יובל, זה נכון. לא נשארו שחקנים, וגם מלכתחילה לא היו המון, בגלל זה דיברנו כאן בלהט, עוד מפברואר, שמכבי חייבת לעשות מאמץ ולהחתים את לאנגפורד.
דני פדרמן החליט שהוא מחכה, ושבמקום להציע ללנגפורד חוזה חדש לשנתיים-שלוש בעבור 1.2 מליון דולר נניח, הוא מימש את האופציה, ובכך אמנם הכניס לקופה של מכבי עוד איזה 10K דולר
כהפרת האופציה של לאנגפורד, אבל נשאר עם קו אחורי ברמת של קבוצה ממוצעת בליגה (כרגע לא בטוח בכלל שהוא טוב יותר מזה של חולון או אפילו חיפה מהעונה שעברה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 14:33

לא , אני מאמין שלארויו נשארו חלק מהאיכויות של פעם, אבל כמו שאתה אומר הגיל עושה את שלו וכנראה יש ירידה ביכולת ובטח לא צריך לצפות שזה יהיה אותו שחקן כמו ב 2008, אז הוא היה אחד הרכזים המחליפים היותר מבוקשים בשוק הנ.ב.א. היום זה סיפור אחר לגמרי וכך גם תג המחיר שלו .
הכוונה שלי הייתה שלשחק ביורוצ'אלנג' זה הרבה פחות אינטנסיבי מאשר ביורוליג או לעמוד בציפיות של מועדון כמו מכבי, פחות לחץ גם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 14:42

איך גם מאריץ' ברח למכבי הקיץ :

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2552980
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2012, 14:48

yarinsaky כתב:איך גם מאריץ' ברח למכבי הקיץ :

נראה שלאור העובדה שהגדולות לא בחרו בו בסופו של דבר(אלא אם כן איזו קבוצה תשתגע שוב)הוא זה שירדוף עכשיו אחרי מכבי
אני מניח שהוא יחתום בסוף במכבי אבל אנחנו יכולים אולי לנצל את זה שאין לו עוד הרבה אלטרנטיבות ולהוריד את ההצעה הקודמת שלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Thorin » 25 יולי 2012, 14:48

כבר תחילת אוגוסט והוא לא קיבל הצעה רצינית יותר ממכבי, אם קובאן הייתה רצינית הוא היה שם ואם ברצלונה באמת הייתה רוצה במאריץ' הוא היה שחקן שלה.
אני באמת שלא מצליח להבין אותו, היה לו אחלה חוזה מול מכבי ואם הוא חושב ששחקן שעשה מעט כל כך בשנתיים האחרונות שווה יותר צריך לרדת ממנו סופית.
הסיפור הזה כבר נמשך יותר מידי זמן ותוקע אותנו מול חוזים אחרים.
Thorin

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 14:50

rc4991 כתב:

נראה שלאור העובדה שהגדולות לא בחרו בו בסופו של דבר(אלא אם כן איזו קבוצה תשתגע שוב)הוא זה שירדוף עכשיו אחרי מכבי
אני מניח שהוא יחתום בסוף במכבי אבל אנחנו יכולים אולי לנצל את זה שאין לו עוד הרבה אלטרנטיבות ולהוריד את ההצעה הקודמת שלה

ממש לא. תמיד תהיה איזו קובאן או קבוצה מטורקיה שתשלם לו יותר. הדרך היחידה להחתים אותו היא שהוא לא יסגור כלום עד אחרי האולימפיאדה ובמשחקים הוא יראה שהוא שחקן גמור, אבל אני מניח שבמקרה כזה גם מכבי לא ממש תרצה אותו.
קודי

הודעהעל ידי מקאדו » 25 יולי 2012, 14:52

פחחחחחחחחחחחחח למכבי יש עוד אופציות... הרבה כדורים במחסנית אטריה צרפתית סנטר עלוב מהליגה הספרדית ( או האיטלקית ) או סנטר משוגע וגמד אמריקאי ... אני ממש לא מתלהב ממארי'ץ אבל כנראה שזה הכי טוב שמכבי תוכל לקבל.
מקאדו

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 14:55

מקאדו כתב:פחחחחחחחחחחחחח למכבי יש עוד אופציות... הרבה כדורים במחסנית אטריה צרפתית סנטר עלוב מהליגה הספרדית ( או האיטלקית ) או סנטר משוגע וגמד אמריקאי ... אני ממש לא מתלהב ממארי'ץ אבל כנראה שזה הכי טוב שמכבי תוכל לקבל.

מי הסנטר המשוגע ? תביא אותו לכאן. ארל וויליאמס היה משוגע ומצויין . :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי מקאדו » 25 יולי 2012, 14:57

yarinsaky כתב:
מקאדו כתב:פחחחחחחחחחחחחח למכבי יש עוד אופציות... הרבה כדורים במחסנית אטריה צרפתית סנטר עלוב מהליגה הספרדית ( או האיטלקית ) או סנטר משוגע וגמד אמריקאי ... אני ממש לא מתלהב ממארי'ץ אבל כנראה שזה הכי טוב שמכבי תוכל לקבל.

לא יודע על האייק דיוגו הזה אמרו שהוא קצת משוגע או בעייתי או מה שלא יהיה לא ?
מקאדו

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 15:00

מקאדו כתב:
yarinsaky כתב:

לא יודע על האייק דיוגו הזה אמרו שהוא קצת משוגע או בעייתי או מה שלא יהיה לא ?

אה, נכון . הד קייס כזה .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2012, 15:02

לא מובן לי איך לא העלו לפה עד עכשיו את הראיון(או יותר נכון חלק ממנו,השאר בשבת)של בלאט לישראל היום:

הנקודות העיקריות:
1.גם בלאט לא ידע(ובעצם מודה)עד כמה הקיץ הזה קשה
2."לא רק אני בוחר את השחקנים. גם אם מתעוררים ניגודי דעות ואינטרסים - יש רצון משותף להשתפר."-זה רק מסביר איך ההנהלה משבשת את התכניות של בלאט
3."הגיע הזמן שאחתום בנבחרת אחרת, הנבחרת של הבית."-זה אומר שהוא רוצה לאמן את הנבחרת? אם כן זה יהיה אדיר

הראיון:
מרבית כוכבי הקבוצה עזבו לטובת הכסף הגדול באירופה, גם המועמדים הבכירים לא הגיעו, ואפילו הישראלים כבר לא רואים בה מטרה. עם כל הבעיות הללו צריך להתמודד המאמן דיוויד בלאט, שמודה: "ידעתי שיהיו לנו בעיות להשאיר שחקנים במערכת, אבל גם אני לא הבנתי עד כמה זה הולך להיות קשה. זה אירוני ששחקנים מקבלים במה ומשתבחים אצלנו, ואז אנחנו משלמים על זה את המחיר ומאבדים אותם. זה קצת כואב."בראיון מיוחד, שיתפרסם מחרתיים במוסף "שישבת," שובר בלאט שתיקה בסוגיית הרכז של מכבי ת"א בעונה שעברה, יוגב אוחיון: "הקפדתי לא לדבר עד עכשיו על יוגב, כי זה מקרה מכאיב במיוחד שמצביע על הצד הלא יפה בתהליך שלנו במכבי. אין ספק שהאמוציות יותר חזקות מפני שהוא שחקן ישראלי. רציתי וקיוויתי שיימצא הפתרון ותימצא הדרך שהוא יישאר בקבוצה, אבל לצערי זה כנראה לא יקרה."
מאמן מכבי סיפר שאין לו בלעדיות על ההחלטות המקצועיות במועדון: "לא רק אני בוחר את השחקנים. אני לא חדש במכבי. זאת העונה השמינית שלי כאן, ואני יודע בדיוק איפה אני נמצא. יש כל מיני גורמים ונסיבות שצריך לקחת בחשבון, ואנחנו מנסים לעבוד כצוות. גם אם מתעוררים ניגודי דעות ואינטרסים - יש רצון משותף להשתפר. בסוף תהיה לנו קבוצה טובה."
בלאט ישתתף ביום שישי בטקס הפתיחה של האולימפיאדה. כמו לפני ארבע שנים בבייג'ין, גם הפעם הוא יוביל את נבחרת רוסיה למשחקים, אבל זו כנראה תהיה הפעם האחרונה: "אני מרגיש שהפרק הזה של רוסיה צריך להיגמר. הגיע הזמן שאחתום בנבחרת אחרת, הנבחרת של הבית."
אתמול עזב המאמן את בוקרשט, אחרי שצפה מקרוב בבנו תמיר מעפיל עם נבחרת הקדטים של ישראל לבית רבע הגמר באליפות אירופה דרג :'ב "החלום הגדול שלי הוא לאמן אותו. ככה הייתי רוצה לסיים את הקריירה שלי."
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים