המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Yoni306 כתב:אלמוג כתב:יש איזה שהוא גארד פנוי בשוק בכלל שיכול לעשות את השדרוג במכבי ?(ורלוונטי, לא מקאלאב, חלאס עם השם שלו. הוא רלוונטי כמו שפארמר רלוונטי למכבי)
אני ברצינות שואל, אני מנסה לדמיין את הסגל גארד תותח ואז אני מנסה לחשוב מי הגארד התותח למשל, ואין לי רעיונות.
פרקינס.
jol9 כתב:לטעמי, פרקינס ואידסון הם שתי האופציות המובילות, ואחריהם זה יהיה כנראה מישהו מארה"ב. אם לא זה ולא זה, אז כנראה שיהיה עוד הימור פרוע כמו היקמן
או באותה סבירות - כלום, ופתיחת עונה עם שלושת המוסקטרים בקו האחורי.
קודי כתב:אף שחקן NBA נורמלי לא יתקרב לכאן בשביל איזה 700-800 אלף דולר שאותם הוא יוכל לקבל בכל מקרה ב-NBA. מעבר לכך, גודס דיבר במפורש על שחקן עם נסיון באירופה (אף אחד בקו האחורי הנוכחי לא שיחק במפעל אירופי כלשהו). באירופה פשוט לא נשארו כבר שחקנים שיכולים להתאים, כי מכבי העדיפה לחכות "שהמחירים ירדו" והם אכן ירדו אבל לא בגלל ירידת השוק אלא בגלל שנותרו רק שחקנים זולים (וגרועים).
rc4991 כתב:
נראה שלאור העובדה שהגדולות לא בחרו בו בסופו של דבר(אלא אם כן איזו קבוצה תשתגע שוב)הוא זה שירדוף עכשיו אחרי מכבי
אני מניח שהוא יחתום בסוף במכבי אבל אנחנו יכולים אולי לנצל את זה שאין לו עוד הרבה אלטרנטיבות ולהוריד את ההצעה הקודמת שלה
מקאדו כתב:פחחחחחחחחחחחחח למכבי יש עוד אופציות... הרבה כדורים במחסנית אטריה צרפתית סנטר עלוב מהליגה הספרדית ( או האיטלקית ) או סנטר משוגע וגמד אמריקאי ... אני ממש לא מתלהב ממארי'ץ אבל כנראה שזה הכי טוב שמכבי תוכל לקבל.
yarinsaky כתב:מקאדו כתב:פחחחחחחחחחחחחח למכבי יש עוד אופציות... הרבה כדורים במחסנית אטריה צרפתית סנטר עלוב מהליגה הספרדית ( או האיטלקית ) או סנטר משוגע וגמד אמריקאי ... אני ממש לא מתלהב ממארי'ץ אבל כנראה שזה הכי טוב שמכבי תוכל לקבל.
מי הסנטר המשוגע ? תביא אותו לכאן. ארל וויליאמס היה משוגע ומצויין .
מקאדו כתב:yarinsaky כתב:מקאדו כתב:פחחחחחחחחחחחחח למכבי יש עוד אופציות... הרבה כדורים במחסנית אטריה צרפתית סנטר עלוב מהליגה הספרדית ( או האיטלקית ) או סנטר משוגע וגמד אמריקאי ... אני ממש לא מתלהב ממארי'ץ אבל כנראה שזה הכי טוב שמכבי תוכל לקבל.
מי הסנטר המשוגע ? תביא אותו לכאן. ארל וויליאמס היה משוגע ומצויין .
לא יודע על האייק דיוגו הזה אמרו שהוא קצת משוגע או בעייתי או מה שלא יהיה לא ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים