המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אית'וואן מור נופה מהרוקטס. הזדמנות פז לנסות להביא אותו. שלא נחמיץ גם את זה.
er79 כתב:אית'וואן מור נופה מהרוקטס. הזדמנות פז לנסות להביא אותו. שלא נחמיץ גם את זה.
MTA2311 כתב:er79 כתב:אית'וואן מור נופה מהרוקטס. הזדמנות פז לנסות להביא אותו. שלא נחמיץ גם את זה.
אל תפתח ציפיות, אנחנו לא יודעים אם הסקאוט(דני פדרמן), המאמן(דני פדרמן), המנכל(דני פדרמן) והבעלים(דני פדרמן) רוצים אותו בכלל.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:אית'וואן מור נופה מהרוקטס. הזדמנות פז לנסות להביא אותו. שלא נחמיץ גם את זה.
אל תפתח ציפיות, אנחנו לא יודעים אם הסקאוט(דני פדרמן), המאמן(דני פדרמן), המנכל(דני פדרמן) והבעלים(דני פדרמן) רוצים אותו בכלל.
חחחח,האמת שבלאט לפחות רוצה אותו עוד מהשנה שעברה
Chen כתב:אני לא בטוח שמור מתאים כל כך לסגנון האירופאי, הוא לא היה כל כך טוב בבנטון, מצד שני, שחקנים כמוהו צריכים זמן הסתגלות ארוך יותר...
Chen כתב:אולי נביא את מאריץ לעמדת הגארד? לא ידעתי שהוא מסוגל לשחק שם...![]()
http://www.london2012.com/basketball/ev ... m400aus01/
MTA2311 כתב:er79 כתב:אית'וואן מור נופה מהרוקטס. הזדמנות פז לנסות להביא אותו. שלא נחמיץ גם את זה.
yarinsaky כתב:השאלה אם פרקינס הוא אותו שחקן אתלטי שהיה , הרי על זה הוא ביסס את משחק ההגנה הנהדר שלו . חוץ מזה, מכבי צריכה מנהיג בקו האחורי ושחקן שיודע להפעיל את הגבוהים ולהיות גם גו טו גיא בעת הצורך, אלא לא התכונות הכי חזקות של פרקינס היום.
איידסון עדיין לא שוחרר מברצלונה ולכן זה לא רלוונטי בינתיים.
ארויו ? אולי. אני בספק גדול מאוד, אבל. היום הוא שחקן קלאסי לכל מיני טורקיות שמשלמות הרבה יותר ממכבי על לא לעשות יותר מדי.
אם מכבי רוצה תותח אמיתי ושחקן שימכור את כל הכרטיסים וילהיב את ההיכל אז היא צריכה את נייט רובינסון.( שחקן פנוי הקיץ ) יאללה, פדרמן, אתה יכול אם אתה רוצה.![]()
סתם, סתם.
Chen כתב:אולי נביא את מאריץ לעמדת הגארד? לא ידעתי שהוא מסוגל לשחק שם...![]()
http://www.london2012.com/basketball/ev ... m400aus01/
חנו'ש כתב:בזמן האחרון אני חושבת על זה שאולי למרות הכל כן ינחתו כאן 2 שחקנים או לפחות אחד בכסף גדול.
אני יודעת שהסיכויים לא גדולים ושזה ממש לא נראה כמו הכיוון לפי התנהלות הקבוצה בקיץ הזה, אבל אולי זה יקרה דווקא בגלל כל מה שקרה הקיץ.
הרי צריך לזכור שבשביל פדרמן, אם יש אצלו משהו יותר חזק אצלו מהקמצנות שלו, זה האגו שלו.
אין מצב שהוא מצליח להתעלם מכל הקולות והכעס וצקצוקי הלשון בקרב התקשורת והאוהדים על מצבה הקשה של מכבי, טענות שאין כסף, שאולי מצבו הכלכלי של פדרמן קשה או בעיקר תלונות על כך שהוא סתם קמצן.
יש מצב שמתישהו יימאס לו מהסטיגמות והדיבורים הרעים כלפיו ורק כדי להוכיח לאוהדים ולכולם אחרת הוא כסוג של דווקא ישים הרבה מאוד כסף על לפחות שחקן אחד מבין אלה שחסרים.
רק בראיון של הג'וניור אתמול אצל אופירה הוא לא הפסיק להתעקש שמצבה של מכבי בסדר גמור והתקציב לא שונה משנה שעברה והם לא נמצאים במצב קשה ובעונה פיננסית או כל דבר אחר.
במכבי אף פעם לא יהיו מוכנים להודות על עונה פיננסית ותמיד יכחישו, אבל לא נראה לי שהפדרמנים עד כדי כך מטומטמים לחשוב שהאוהדים אשכרה מאמינים להם ולכל התירוצים שלהם אחרי קיץ כזה.גם הם מבינים שהדבר היחיד שישכנע את האוהדים אחרת יהיה רק החתמה גדולה יקרה (אולי קצת דומה למקרה ארויו).
זה לא בהכרח תהיה החתמה טובה וחכמה, מכבי עוד עלולה להוציא הון על שחקן שלא שווה את זה, אבל יש לי הרגשה שהחתמה כזו תהיה רק בשביל להשתיק את הקולות.
קודי כתב:גם דייויד הוקינס מצטרף לחגיגה בגאלאטאסריי, לאחר שהם שילמו 750 אלף דולר לבשיקטאש ויתנו לו משכורת של 1.3 מיליון דולר לעונה במשך שלוש השנים הקרובות. מדהים שבעמדת 2-3 יש להם את גורדון, דומרקאנט (שצפוי לחתום בקרוב מאוד) והוקינס. כל אחד מהם היה יכול לשדרג את הקו האחורי העלוב שלנו בצורה משמעותית ולא מדובר על אחת הקבוצות העשירות ביבשת. נותן לנו קצת פרופורציה על מקומנו היום באירופה.
itay92 כתב:קודי כתב:גם דייויד הוקינס מצטרף לחגיגה בגאלאטאסריי, לאחר שהם שילמו 750 אלף דולר לבשיקטאש ויתנו לו משכורת של 1.3 מיליון דולר לעונה במשך שלוש השנים הקרובות. מדהים שבעמדת 2-3 יש להם את גורדון, דומרקאנט (שצפוי לחתום בקרוב מאוד) והוקינס. כל אחד מהם היה יכול לשדרג את הקו האחורי העלוב שלנו בצורה משמעותית ולא מדובר על אחת הקבוצות העשירות ביבשת. נותן לנו קצת פרופורציה על מקומנו היום באירופה.
באמת אלה הם השחקנים שאתה רוצה(אולי להוציא את גורדון שגם ממנו אני לא מתלהב) שחקנים שמשלמים להם הרבה מעבר ליכולת,שלא מתאימים לרמות הגבוהות.
עדיף כבר להמר על שחקן כמו היקמן מלשלם 1.3 מיליון דולר על הוקינס...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים