מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי Tomer05 » 25 יולי 2012, 15:25

אגב מה עם מצ'באן ? שיחררו אותו בסוף?איפה הוא אמור לשחק/להישאל ?
Tomer05

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2012, 16:54

אית'וואן מור נופה מהרוקטס. הזדמנות פז לנסות להביא אותו. שלא נחמיץ גם את זה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2012, 16:56

er79 כתב:אית'וואן מור נופה מהרוקטס. הזדמנות פז לנסות להביא אותו. שלא נחמיץ גם את זה.

נקווה שמכבי תחתים אותו ואת מאריץ' ונגמור כבר עם הקיץ המעצבן הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 יולי 2012, 16:58

er79 כתב:אית'וואן מור נופה מהרוקטס. הזדמנות פז לנסות להביא אותו. שלא נחמיץ גם את זה.

אל תפתח ציפיות, אנחנו לא יודעים אם הסקאוט(דני פדרמן), המאמן(דני פדרמן), המנכל(דני פדרמן) והבעלים(דני פדרמן) רוצים אותו בכלל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2012, 17:00

MTA2311 כתב:

אל תפתח ציפיות, אנחנו לא יודעים אם הסקאוט(דני פדרמן), המאמן(דני פדרמן), המנכל(דני פדרמן) והבעלים(דני פדרמן) רוצים אותו בכלל.

חחחח,האמת שבלאט לפחות רוצה אותו עוד מהשנה שעברה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 יולי 2012, 17:01

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

חחחח,האמת שבלאט לפחות רוצה אותו עוד מהשנה שעברה

המילה של בלאט שווה בערך כמו המילה של עמי ביטון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Chen » 25 יולי 2012, 17:21

אני לא בטוח שמור מתאים כל כך לסגנון האירופאי, הוא לא היה כל כך טוב בבנטון, מצד שני, שחקנים כמוהו צריכים זמן הסתגלות ארוך יותר...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי עידן » 25 יולי 2012, 17:36

Chen כתב:אני לא בטוח שמור מתאים כל כך לסגנון האירופאי, הוא לא היה כל כך טוב בבנטון, מצד שני, שחקנים כמוהו צריכים זמן הסתגלות ארוך יותר...

מצד שלישי, אם לא נחתים אותו, האופציה להחזיר את שארפ מפרישה נראית פתאום ריאלית ביותר
עידן

הודעהעל ידי Chen » 25 יולי 2012, 17:38

אולי נביא את מאריץ לעמדת הגארד? לא ידעתי שהוא מסוגל לשחק שם... :cool
http://www.london2012.com/basketball/ev ... m400aus01/
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי עידן » 25 יולי 2012, 17:38

Chen כתב:אולי נביא את מאריץ לעמדת הגארד? לא ידעתי שהוא מסוגל לשחק שם... :cool

יכול להיות שעלית פה על משהו! נביא אותו גם לעמדת הסנטר *וגם* לעמדת הגארד!
עידן

הודעהעל ידי leon984 » 25 יולי 2012, 17:41

MTA2311 כתב:

הוא יותר מדי יקר לפדר מאניה
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יולי 2012, 17:58

yarinsaky כתב:השאלה אם פרקינס הוא אותו שחקן אתלטי שהיה , הרי על זה הוא ביסס את משחק ההגנה הנהדר שלו . חוץ מזה, מכבי צריכה מנהיג בקו האחורי ושחקן שיודע להפעיל את הגבוהים ולהיות גם גו טו גיא בעת הצורך, אלא לא התכונות הכי חזקות של פרקינס היום.
איידסון עדיין לא שוחרר מברצלונה ולכן זה לא רלוונטי בינתיים.

ארויו ? אולי. אני בספק גדול מאוד, אבל. היום הוא שחקן קלאסי לכל מיני טורקיות שמשלמות הרבה יותר ממכבי על לא לעשות יותר מדי.

אם מכבי רוצה תותח אמיתי ושחקן שימכור את כל הכרטיסים וילהיב את ההיכל אז היא צריכה את נייט רובינסון.( שחקן פנוי הקיץ ) יאללה, פדרמן, אתה יכול אם אתה רוצה. :)
סתם, סתם.

לפני איזה חודשיים הזכרתי אותו כאופציה בתור בדיחה , אבל ככל שעובר הזמן והוא לא מוצא קבוצה זה יכול להפוך לאופציה ריאלית . מכבי יכולה להגיע למצב כמו שהיה בעונת ארויו שפתאום הבעלים יפתחו את הכיס וינחיתו פה שחקן בקליבר הזה....
לגבי ארויו , הוא אומנם חתם בזמנו בבישקאטאש באמצע העונה בסכום נמוך אבל אחרי שהוביל אותם לאליפות הוא שווה הרבה יותר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 25 יולי 2012, 18:01

זה תמיד ככה, תמיד מתחילים עונת מלפופנים עם תקווה ובסוף מתפשרים על דברים כמו קיצ'ן שיבאו, העיקר שיביאו כבר...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי leon984 » 25 יולי 2012, 18:08

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2552980
מישהו יודע איזה כדורים פדרמן הזה לוקח?רק מקווה שהם לא יותר מדי יקרים כי אני רוצה אותם גם :bored
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי JeremyP » 25 יולי 2012, 18:34

Chen כתב:אולי נביא את מאריץ לעמדת הגארד? לא ידעתי שהוא מסוגל לשחק שם... :cool

פתרון מצוין לדני הוא יפתור את בעיית הגארד ואת בעיית הסנטר
השאלה אם הוא רוצה יותר מ500K?
JeremyP

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 יולי 2012, 18:35

בזמן האחרון אני חושבת על זה שאולי למרות הכל כן ינחתו כאן 2 שחקנים או לפחות אחד בכסף גדול.
אני יודעת שהסיכויים לא גדולים ושזה ממש לא נראה כמו הכיוון לפי התנהלות הקבוצה בקיץ הזה, אבל אולי זה יקרה דווקא בגלל כל מה שקרה הקיץ.
הרי צריך לזכור שבשביל פדרמן, אם יש אצלו משהו יותר חזק אצלו מהקמצנות שלו, זה האגו שלו.
אין מצב שהוא מצליח להתעלם מכל הקולות והכעס וצקצוקי הלשון בקרב התקשורת והאוהדים על מצבה הקשה של מכבי, טענות שאין כסף, שאולי מצבו הכלכלי של פדרמן קשה או בעיקר תלונות על כך שהוא סתם קמצן.
יש מצב שמתישהו יימאס לו מהסטיגמות והדיבורים הרעים כלפיו ורק כדי להוכיח לאוהדים ולכולם אחרת הוא כסוג של דווקא ישים הרבה מאוד כסף על לפחות שחקן אחד מבין אלה שחסרים.

רק בראיון של הג'וניור אתמול אצל אופירה הוא לא הפסיק להתעקש שמצבה של מכבי בסדר גמור והתקציב לא שונה משנה שעברה והם לא נמצאים במצב קשה ובעונה פיננסית או כל דבר אחר.
במכבי אף פעם לא יהיו מוכנים להודות על עונה פיננסית ותמיד יכחישו, אבל לא נראה לי שהפדרמנים עד כדי כך מטומטמים לחשוב שהאוהדים אשכרה מאמינים להם ולכל התירוצים שלהם אחרי קיץ כזה.גם הם מבינים שהדבר היחיד שישכנע את האוהדים אחרת יהיה רק החתמה גדולה יקרה (אולי קצת דומה למקרה ארויו).
זה לא בהכרח תהיה החתמה טובה וחכמה, מכבי עוד עלולה להוציא הון על שחקן שלא שווה את זה, אבל יש לי הרגשה שהחתמה כזו תהיה רק בשביל להשתיק את הקולות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 יולי 2012, 18:37

חנו'ש כתב:בזמן האחרון אני חושבת על זה שאולי למרות הכל כן ינחתו כאן 2 שחקנים או לפחות אחד בכסף גדול.
אני יודעת שהסיכויים לא גדולים ושזה ממש לא נראה כמו הכיוון לפי התנהלות הקבוצה בקיץ הזה, אבל אולי זה יקרה דווקא בגלל כל מה שקרה הקיץ.
הרי צריך לזכור שבשביל פדרמן, אם יש אצלו משהו יותר חזק אצלו מהקמצנות שלו, זה האגו שלו.
אין מצב שהוא מצליח להתעלם מכל הקולות והכעס וצקצוקי הלשון בקרב התקשורת והאוהדים על מצבה הקשה של מכבי, טענות שאין כסף, שאולי מצבו הכלכלי של פדרמן קשה או בעיקר תלונות על כך שהוא סתם קמצן.
יש מצב שמתישהו יימאס לו מהסטיגמות והדיבורים הרעים כלפיו ורק כדי להוכיח לאוהדים ולכולם אחרת הוא כסוג של דווקא ישים הרבה מאוד כסף על לפחות שחקן אחד מבין אלה שחסרים.

רק בראיון של הג'וניור אתמול אצל אופירה הוא לא הפסיק להתעקש שמצבה של מכבי בסדר גמור והתקציב לא שונה משנה שעברה והם לא נמצאים במצב קשה ובעונה פיננסית או כל דבר אחר.
במכבי אף פעם לא יהיו מוכנים להודות על עונה פיננסית ותמיד יכחישו, אבל לא נראה לי שהפדרמנים עד כדי כך מטומטמים לחשוב שהאוהדים אשכרה מאמינים להם ולכל התירוצים שלהם אחרי קיץ כזה.גם הם מבינים שהדבר היחיד שישכנע את האוהדים אחרת יהיה רק החתמה גדולה יקרה (אולי קצת דומה למקרה ארויו).
זה לא בהכרח תהיה החתמה טובה וחכמה, מכבי עוד עלולה להוציא הון על שחקן שלא שווה את זה, אבל יש לי הרגשה שהחתמה כזו תהיה רק בשביל להשתיק את הקולות.

עכשיו כבר לא נשאר על מי להוציא את הכסף הגדול, גם אם פדרמן מאוד רוצה(והוא לא).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 יולי 2012, 18:40

וואלה, הלוואי יביאו את רובינסון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי itay92 » 25 יולי 2012, 18:48

קודי כתב:גם דייויד הוקינס מצטרף לחגיגה בגאלאטאסריי, לאחר שהם שילמו 750 אלף דולר לבשיקטאש ויתנו לו משכורת של 1.3 מיליון דולר לעונה במשך שלוש השנים הקרובות. מדהים שבעמדת 2-3 יש להם את גורדון, דומרקאנט (שצפוי לחתום בקרוב מאוד) והוקינס. כל אחד מהם היה יכול לשדרג את הקו האחורי העלוב שלנו בצורה משמעותית ולא מדובר על אחת הקבוצות העשירות ביבשת. נותן לנו קצת פרופורציה על מקומנו היום באירופה. 

באמת אלה הם השחקנים שאתה רוצה(אולי להוציא את גורדון שגם ממנו אני לא מתלהב) שחקנים שמשלמים להם הרבה מעבר ליכולת,שלא מתאימים לרמות הגבוהות.
עדיף כבר להמר על שחקן כמו היקמן מלשלם 1.3 מיליון דולר על הוקינס...
itay92

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 18:52

itay92 כתב:
קודי כתב:גם דייויד הוקינס מצטרף לחגיגה בגאלאטאסריי, לאחר שהם שילמו 750 אלף דולר לבשיקטאש ויתנו לו משכורת של 1.3 מיליון דולר לעונה במשך שלוש השנים הקרובות. מדהים שבעמדת 2-3 יש להם את גורדון, דומרקאנט (שצפוי לחתום בקרוב מאוד) והוקינס. כל אחד מהם היה יכול לשדרג את הקו האחורי העלוב שלנו בצורה משמעותית ולא מדובר על אחת הקבוצות העשירות ביבשת. נותן לנו קצת פרופורציה על מקומנו היום באירופה. 

באמת אלה הם השחקנים שאתה רוצה(אולי להוציא את גורדון שגם ממנו אני לא מתלהב) שחקנים שמשלמים להם הרבה מעבר ליכולת,שלא מתאימים לרמות הגבוהות.
עדיף כבר להמר על שחקן כמו היקמן מלשלם 1.3 מיליון דולר על הוקינס...

אני רוצה גארד טוב, לא יותר מזה. כרגע יש לנו שני הימורים וגארד גרוע ואף גארד שאתה יכול להיות בטוח שהוא טוב. השכר שלהם באמת שלא מעניין אותי - זה השוק ואם מכבי לא מסוגלת להתמודד איתו שיזרימו כסף או שימכרו את המניות שלהם למישהו עם כסף.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים