Ido_Maccabi כתב:בואו נהיה אוהדי קובאן וזהו..
או, זה רעיון....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Ido_Maccabi כתב:בואו נהיה אוהדי קובאן וזהו..
קודי כתב:החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:אם כל הכבוד לכשרון של מור , מכבי החתימה את לאנדסברג שאולי יכול לתרום השנה לא פחות ממה שמור יתן למכבי ואולי אפילו יותר בגלל השנתיים שלו בישראל אז למה לא לתת לו כבר את הצ'אנס ?....
אם מחפשים גארד , עדיף שיביאו מישהו מנוסה יותר או לפחות מישהו שנוטה יותר לעמדה 1 מאשר 2 ....קשה לי לראות את היקמן בתור רכז מוביל ואני חושב שלא הוגן יהיה להפיל על רוט כלכך הרבה אחריות כבר בעונה הראשונה שלו....
אני איתך, לטעמי לנדסברג שווה את ההימור בחמישייה עוד לפני היקמן. בכלל, עמדה שתיים היא בסה"כ בסדר עם סילבן, היקמן, סמית' ופניני שמסוגלים לשחק עליה.
הבעיה היא חד משמעית בעמדת הרכז ומכבי לא צריכה קומבו- אלא פיור פוינט גארד. השאלה היא מי הרכז הזה שתוכל להביא?
את מי צריך להביא? קרלוס ארויו. את מי יביאו? עוד איזה קומבו/קומבינה גארד.
felix_r כתב:איפה כל האנשים האלה שבכל יום שישי היו מחריזים שהינה במוצ"ש תהיה החתמה גדולה?
חנו'ש כתב:Ido_Maccabi כתב:בואו נהיה אוהדי קובאן וזהו..
או, זה רעיון....
Ido_Maccabi כתב:יש סיכוי שמאריץ' / אחרים לא חתמו בגלל האמונה של מכבי שבשלושת השבועות יש מזל רע? שמכבי ניסו למשוך?
rc4991 כתב:Ido_Maccabi כתב:יש סיכוי שמאריץ' / אחרים לא חתמו בגלל האמונה של מכבי שבשלושת השבועות יש מזל רע? שמכבי ניסו למשוך?
לא,מכבי לא מאמינה בזה
jol9 כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:אגב, ביום ראשון בערב דייויד בלאט ומנסה-בונסו נפגשים במשחק בין רוסיה לבריטניה.
הזדמנות לתפוס איתו איזה דיבור צפוף..
נראה לך שבלאט צריך את המשחק הזה כדי לגבש דיעה על מונסו-בונסו ???
לבלאט יש הזדמנות מצויינת לטרפד את ההחתמה העלובה הזאת, ע"י שיתוק של הלונדוני ומשחק עלוב שלו, או שיש לו הזדמנות לחזק ולבסס את ההחתמה הנהדרת הזאת
ע"י מתן דרך חופשייה לסל ומשחק שיא...
קודי כתב:jol9 כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:אגב, ביום ראשון בערב דייויד בלאט ומנסה-בונסו נפגשים במשחק בין רוסיה לבריטניה.
הזדמנות לתפוס איתו איזה דיבור צפוף..
נראה לך שבלאט צריך את המשחק הזה כדי לגבש דיעה על מונסו-בונסו ???
לבלאט יש הזדמנות מצויינת לטרפד את ההחתמה העלובה הזאת, ע"י שיתוק של הלונדוני ומשחק עלוב שלו, או שיש לו הזדמנות לחזק ולבסס את ההחתמה הנהדרת הזאת
ע"י מתן דרך חופשייה לסל ומשחק שיא...
פופס הוא אחד הכוכבים של נבחרת בריטניה וסביר להניח שהוא יתבלט במשחקים האולימפיים, מה שיגרום לכך שעוד שבועיים גלדסטון יכתוב: ״במכבי מאוד רצו את מנסה-בונסו אבל היכולת הטובה שלו במשחקים האולימפיים הקפיצה את מחירו לסכומים בהם מכבי לא יכולה לעמוד.״
misha כתב:yarinsaky כתב:misha כתב:בקובאן לא רוצים לקחת גם את לוגאן? יהיה מאוד מבאס אם השחקן החד גוני הזה יחתום. אם זה בינו לבין מור, אז אני לגמרי בעד ללכת על הפוטנציאל של מור מאשר על בינוניות הידועה מראש של לוגאן.
מסכים.
אם כי גם מור , לטעמי, לא נכנס בשטנץ של גארד בכיר מוכח, בטח לא לקבוצה חדשה עם קו אחורי טעון הוכחה גם כך.
נראה לי שגם אחרוני האופטימיים מתחילים כבר להפנים שלא נראה פה שחקנים בכירים ומוכחים בקרוב.
argof כתב:misha כתב:yarinsaky כתב:misha כתב:בקובאן לא רוצים לקחת גם את לוגאן? יהיה מאוד מבאס אם השחקן החד גוני הזה יחתום. אם זה בינו לבין מור, אז אני לגמרי בעד ללכת על הפוטנציאל של מור מאשר על בינוניות הידועה מראש של לוגאן.
מסכים.
אם כי גם מור , לטעמי, לא נכנס בשטנץ של גארד בכיר מוכח, בטח לא לקבוצה חדשה עם קו אחורי טעון הוכחה גם כך.
נראה לי שגם אחרוני האופטימיים מתחילים כבר להפנים שלא נראה פה שחקנים בכירים ומוכחים בקרוב.
חיפשת אופטימיים, אז שיירשם לפרוטוקול:
1. אני מאמין שלפחות הגארד שיוחתם יהיה שחקן מרשים.
2. אני לא רואה בעיה עם בונסו כגבוה המשלים, ואשמח בו. נכון שאין לו פוסט, אבל באירופה כמעט שאין פוסט יעיל. הכי יעיל לדקה, אגב, היה פה בשנתיים האחרונות. את כל שאר הדברים, בונסו עושה מצוין. לא יקרה שום אסון אם ההתקפה תתבסס על פיקאנדרול. אם יש משהו שיכול להבליט את מורן רוט, זו התקפת פיקאנדרול טובה עם אליהו ובונסו.
מכביסט כתב:argof כתב:misha כתב:yarinsaky כתב:misha כתב:בקובאן לא רוצים לקחת גם את לוגאן? יהיה מאוד מבאס אם השחקן החד גוני הזה יחתום. אם זה בינו לבין מור, אז אני לגמרי בעד ללכת על הפוטנציאל של מור מאשר על בינוניות הידועה מראש של לוגאן.
מסכים.
חיפשת אופטימיים, אז שיירשם לפרוטוקול:
1. אני מאמין שלפחות הגארד שיוחתם יהיה שחקן מרשים.
2. אני לא רואה בעיה עם בונסו כגבוה המשלים, ואשמח בו. נכון שאין לו פוסט, אבל באירופה כמעט שאין פוסט יעיל. הכי יעיל לדקה, אגב, היה פה בשנתיים האחרונות. את כל שאר הדברים, בונסו עושה מצוין. לא יקרה שום אסון אם ההתקפה תתבסס על פיקאנדרול. אם יש משהו שיכול להבליט את מורן רוט, זו התקפת פיקאנדרול טובה עם אליהו ובונסו.
קודם כל בונסו הוא נגר מדופלם שלא ראוי בשום מצב ללבוש את הגופיה הצהובה,
בנוסף לכך פיק אנד רול זה לא הכל בכדורסל ואסור בשום אופן להתבסס רק על זה,
עוד דבר חשוב מאוד זה שנכון להיום אין לנו שום שחקן בקו הקדמי שיכול לקנות סל בהתקפה עומדת שזה חמור מאוד וללא אחד כזה אין לנו מה למכור ביורוליג.
מכביסט כתב:
קודם כל בונסו הוא נגר מדופלם שלא ראוי בשום מצב ללבוש את הגופיה הצהובה,
בנוסף לכך פיק אנד רול זה לא הכל בכדורסל ואסור בשום אופן להתבסס רק על זה,
עוד דבר חשוב מאוד זה שנכון להיום אין לנו שום שחקן בקו הקדמי שיכול לקנות סל בהתקפה עומדת שזה חמור מאוד וללא אחד כזה אין לנו מה למכור ביורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־23 אורחים