מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 יולי 2012, 14:22

Ido_Maccabi כתב:בואו נהיה אוהדי קובאן וזהו..

או, זה רעיון.... :clap2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מתAMסרת » 27 יולי 2012, 14:23

קודי כתב:
החציל האצטקי כתב:
yzafrir כתב:אם כל הכבוד לכשרון של מור , מכבי החתימה את לאנדסברג שאולי יכול לתרום השנה לא פחות ממה שמור יתן למכבי ואולי אפילו יותר בגלל השנתיים שלו בישראל אז למה לא לתת לו כבר את הצ'אנס ?....
אם מחפשים גארד , עדיף שיביאו מישהו מנוסה יותר או לפחות מישהו שנוטה יותר לעמדה 1 מאשר 2 ....קשה לי לראות את היקמן בתור רכז מוביל ואני חושב שלא הוגן יהיה להפיל על רוט כלכך הרבה אחריות כבר בעונה הראשונה שלו....

אני איתך, לטעמי לנדסברג שווה את ההימור בחמישייה עוד לפני היקמן. בכלל, עמדה שתיים היא בסה"כ בסדר עם סילבן, היקמן, סמית' ופניני שמסוגלים לשחק עליה.
הבעיה היא חד משמעית בעמדת הרכז ומכבי לא צריכה קומבו- אלא פיור פוינט גארד. השאלה היא מי הרכז הזה שתוכל להביא?

את מי צריך להביא? קרלוס ארויו. את מי יביאו? עוד איזה קומבו/קומבינה גארד.

למרות שהצטרפתי למועדון שלך ושל ירין ;) אני עוד שומרת על קצת אופטימיות.
לא יכול להיות שככה יראה הקו האחורי והקדמי שלנו. חייב לבוא שדרוג !
לגבי ארויו - אני מסכימה. זה אפשרי בכלל ?
מתAMסרת

הודעהעל ידי felix_r » 27 יולי 2012, 14:29

פראירים רק מתחלפים, אבל פדרמנים תמיד מרוויחים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 27 יולי 2012, 14:30

איפה כל האנשים האלה שבכל יום שישי היו מחריזים שהינה במוצ"ש תהיה החתמה גדולה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 27 יולי 2012, 14:33

felix_r כתב:איפה כל האנשים האלה שבכל יום שישי היו מחריזים שהינה במוצ"ש תהיה החתמה גדולה?

האנשים האלה יאמרו לך שההחתמה תבוא אחרי תשעה באב, אחר כך יאמרו שזה יקרה אחרי ה-1 באוגוסט (עד אז אליהו יכול ללכת ל-NBA) ואח"כ יטענו שזה יקרה מיד לאחר האולימפיאדה (באמצע אוגוסט). לאחר מכן נשמע ששחקן עומד לחתום מיד עם תחילת האימונים (באזור ה-25 באוגוסט) ולאחר מכן עד תחילת משחקי ההכנה (באמצע ספטמבר) וכן הלאה...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2012, 14:44

חנו'ש כתב:
Ido_Maccabi כתב:בואו נהיה אוהדי קובאן וזהו..

או, זה רעיון.... :clap2

אנחנו צריכים קודם שמכבי תראה בנו התעניינות ואז קובאן תציע כפול :D
(האמת שעם בנית הקבוצה עד כה מכבי בכלל לא מראה התעניינות בנו :cry3 )
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 27 יולי 2012, 14:49

יש סיכוי שמאריץ' / אחרים לא חתמו בגלל האמונה של מכבי שבשלושת השבועות יש מזל רע? שמכבי ניסו למשוך?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2012, 14:54

Ido_Maccabi כתב:יש סיכוי שמאריץ' / אחרים לא חתמו בגלל האמונה של מכבי שבשלושת השבועות יש מזל רע? שמכבי ניסו למשוך?

לא,מכבי לא מאמינה בזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 27 יולי 2012, 14:59

rc4991 כתב:
Ido_Maccabi כתב:יש סיכוי שמאריץ' / אחרים לא חתמו בגלל האמונה של מכבי שבשלושת השבועות יש מזל רע? שמכבי ניסו למשוך?

לא,מכבי לא מאמינה בזה

אמרו פה לפני כמה שבועות שמכבי מאמינים בזה.. אני מקווה שאתה צודק
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yiffy » 27 יולי 2012, 15:08

תמונה
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי זרובבל » 27 יולי 2012, 15:11

yiffy כתב:תמונה

:dance4
זרובבל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יולי 2012, 18:00

yiffy כתב:תמונה

איך אני אוהבת ממים :laugh1
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 27 יולי 2012, 19:05

jol9 כתב:
מתAMסרת כתב:
קודי כתב:אגב, ביום ראשון בערב דייויד בלאט ומנסה-בונסו נפגשים במשחק בין רוסיה לבריטניה.

הזדמנות לתפוס איתו איזה דיבור צפוף..
נראה לך שבלאט צריך את המשחק הזה כדי לגבש דיעה על מונסו-בונסו ???

לבלאט יש הזדמנות מצויינת לטרפד את ההחתמה העלובה הזאת, ע"י שיתוק של הלונדוני ומשחק עלוב שלו, או שיש לו הזדמנות לחזק ולבסס את ההחתמה הנהדרת הזאת
ע"י מתן דרך חופשייה לסל ומשחק שיא...

פופס הוא אחד הכוכבים של נבחרת בריטניה וסביר להניח שהוא יתבלט במשחקים האולימפיים, מה שיגרום לכך שעוד שבועיים גלדסטון יכתוב: ״במכבי מאוד רצו את מנסה-בונסו אבל היכולת הטובה שלו במשחקים האולימפיים הקפיצה את מחירו לסכומים בהם מכבי לא יכולה לעמוד.״
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 27 יולי 2012, 19:27

קודי כתב:
jol9 כתב:
מתAMסרת כתב:
קודי כתב:אגב, ביום ראשון בערב דייויד בלאט ומנסה-בונסו נפגשים במשחק בין רוסיה לבריטניה.

הזדמנות לתפוס איתו איזה דיבור צפוף..
נראה לך שבלאט צריך את המשחק הזה כדי לגבש דיעה על מונסו-בונסו ???

לבלאט יש הזדמנות מצויינת לטרפד את ההחתמה העלובה הזאת, ע"י שיתוק של הלונדוני ומשחק עלוב שלו, או שיש לו הזדמנות לחזק ולבסס את ההחתמה הנהדרת הזאת
ע"י מתן דרך חופשייה לסל ומשחק שיא...

פופס הוא אחד הכוכבים של נבחרת בריטניה וסביר להניח שהוא יתבלט במשחקים האולימפיים, מה שיגרום לכך שעוד שבועיים גלדסטון יכתוב: ״במכבי מאוד רצו את מנסה-בונסו אבל היכולת הטובה שלו במשחקים האולימפיים הקפיצה את מחירו לסכומים בהם מכבי לא יכולה לעמוד.״

דווקא זה לא יפריע לי... בניגוד אליך, אני לא הייתי רוצה לראות את השחקן הזה במכבי. אין לי תחושה טובה לגביו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 27 יולי 2012, 19:35

יוני - מי כבר נשאר אחרי שילדי הפלא זרקו את הנדריקס ובזבזו את כל הקיץ בשליחת הצעות מגוחכות לגבוהים טובים? יש את פרוביץ, שלדעתי חייב לנחות כאן אבל לא יגיע לכאן בגלל מחירו ויש את פופס ודורסי. על כל היתר אני מעדיף לא לשמוע.
קודי

הודעהעל ידי argof » 27 יולי 2012, 20:49

misha כתב:
yarinsaky כתב:
misha כתב:בקובאן לא רוצים לקחת גם את לוגאן? יהיה מאוד מבאס אם השחקן החד גוני הזה יחתום. אם זה בינו לבין מור, אז אני לגמרי בעד ללכת על הפוטנציאל של מור מאשר על בינוניות הידועה מראש של לוגאן.

מסכים.
אם כי גם מור , לטעמי, לא נכנס בשטנץ של גארד בכיר מוכח, בטח לא לקבוצה חדשה עם קו אחורי טעון הוכחה גם כך.

נראה לי שגם אחרוני האופטימיים מתחילים כבר להפנים שלא נראה פה שחקנים בכירים ומוכחים בקרוב.

חיפשת אופטימיים, אז שיירשם לפרוטוקול:
1. אני מאמין שלפחות הגארד שיוחתם יהיה שחקן מרשים.
2. אני לא רואה בעיה עם בונסו כגבוה המשלים, ואשמח בו. נכון שאין לו פוסט, אבל באירופה כמעט שאין פוסט יעיל. הכי יעיל לדקה, אגב, היה פה בשנתיים האחרונות. את כל שאר הדברים, בונסו עושה מצוין. לא יקרה שום אסון אם ההתקפה תתבסס על פיקאנדרול. אם יש משהו שיכול להבליט את מורן רוט, זו התקפת פיקאנדרול טובה עם אליהו ובונסו.
argof

הודעהעל ידי misha » 27 יולי 2012, 21:07

נרשם. אולי יביאו גארד עם פוטנציאל אבל אני פסימי בקשר ל'שחקן מרשים'. בשביל אחד כזה, במיוחד במחירים שרצים כרגע באירופה, נצטרך השקעה גדולה וזה לא ממש נראה באופק עם איך שהדברים מתנהלים כרגע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי מכביסט » 27 יולי 2012, 23:56

argof כתב:
misha כתב:
yarinsaky כתב:
misha כתב:בקובאן לא רוצים לקחת גם את לוגאן? יהיה מאוד מבאס אם השחקן החד גוני הזה יחתום. אם זה בינו לבין מור, אז אני לגמרי בעד ללכת על הפוטנציאל של מור מאשר על בינוניות הידועה מראש של לוגאן.

מסכים.
אם כי גם מור , לטעמי, לא נכנס בשטנץ של גארד בכיר מוכח, בטח לא לקבוצה חדשה עם קו אחורי טעון הוכחה גם כך.

נראה לי שגם אחרוני האופטימיים מתחילים כבר להפנים שלא נראה פה שחקנים בכירים ומוכחים בקרוב.

2. אני לא רואה בעיה עם בונסו כגבוה המשלים, ואשמח בו. נכון שאין לו פוסט, אבל באירופה כמעט שאין פוסט יעיל. הכי יעיל לדקה, אגב, היה פה בשנתיים האחרונות. את כל שאר הדברים, בונסו עושה מצוין. לא יקרה שום אסון אם ההתקפה תתבסס על פיקאנדרול. אם יש משהו שיכול להבליט את מורן רוט, זו התקפת פיקאנדרול טובה עם אליהו ובונסו.

קודם כל בונסו הוא נגר מדופלם שלא ראוי בשום מצב ללבוש את הגופיה הצהובה,
בנוסף לכך פיק אנד רול זה לא הכל בכדורסל ואסור בשום אופן להתבסס רק על זה,
עוד דבר חשוב מאוד זה שנכון להיום אין לנו שום שחקן בקו הקדמי שיכול לקנות סל בהתקפה עומדת שזה חמור מאוד וללא אחד כזה אין לנו מה למכור ביורוליג.
מכביסט

הודעהעל ידי argof » 28 יולי 2012, 04:48

מכביסט כתב:
argof כתב:
misha כתב:
yarinsaky כתב:

מסכים.

עוד דבר חשוב מאוד זה שנכון להיום אין לנו שום שחקן בקו הקדמי שיכול לקנות סל בהתקפה עומדת שזה חמור מאוד וללא אחד כזה אין לנו מה למכור ביורוליג.

בונסו ה"נגר" כבר הספיק להיות MVP שבועי של היורוליג. הוא שחקן סופר יעיל בתפוקות שלו פר דקה, במיוחד בריבאונד וחסימה, תחומים חלשים אצל גבוהי מכבי. הוא גם סטופר הגנתי מצוין. נראה מה יעשה באולימפיאדה.
ג'ואי דורסי נגר הרבה יותר גדול, שהדבר היחיד שיש לו, זו ההילה של "שיחק אצל זוכת היורוליג".
וזה לא נכון שאין מה למכור בקו הקדמי. הוא יהיה קו מהטובים שהיו למכבי אי פעם, אם ייבחר שחקן משלים נכון. לא פחות. ושרמדיני יתגלה כאחד הסנטרים הטובים ביורוליג, בטח תחת בלאט. הוא כבר היום כזה בתפוקה פר דקה.
argof

הודעהעל ידי jol9 » 28 יולי 2012, 06:09

מכביסט כתב:

עם זה אני דווקא לא מסכים. הקו הקדמי של מכבי, גם במתכונת הנוכחית שלו (בלי הסנטר הנוסף), הוא קו קדמי מגוון וטוב.
התקפית בכלל אין בעיה, שקיימת דווקא בהגנה, שכן ג'יימס הוא השחקן היחיד בקו הקדמי עם אוריינטציה הגנתית. דווקא בגלל זה אני חושב
ששחקן כמו דורסי או מאריץ' הם אלה שצריכים להגיע, שכן הם שחקני הגנה מצויינים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־40 אורחים