חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא כזה אידיוט מתגרה..חבל שעשה לעצמו את זה
לא מבינה מה בער לו לעבור לקבוצה כמו קובאן(שלפי החברים שלו זה לא ירידת מדרגה ממכבי)כשהוא יכול היה להיות עוד המון המון שנים במכבי
הוא הולק לקבל פי 3 ממה שהציעו לו במכבי לא חושב שיש מישהו שהיה מוותר על זה בשביל התענוג לשחק במכבי
לקבל פי 3 יותר ממה שמכבי הציעו לו לכמה זמן? חצי שנה? שנה? מקסימום שנתיים..ואז מה? ינדוד בין קבוצות בינוניות באירופה שלא ישלמו לו יותר ממה שהוא יכול היה לקבל ממכבי? ואז כשהוא ירצה לחזור לארץ הוא יחור להפועל ירושלים? גליל אולי?
למה לו לחזור לארץ?
הוא יכול להישאר שם ולעשות בוכטה של כסף
אני נעלבתי בשבילו שראיתי את מה שמציעים לו אחרי עונה טובה כזאת
אם הוא ירצה לחזור לארץ יש את הפועל תל אביב הפועל ירושלים שלא רחוקות משהמשכורות שמשלמים במכבי
בוכטה כסף, לא נראה לי שהוא יעשה. הוא לא זר קלאסי. כמעט בכל מדינה יש רכזים מהסוג שלו, ואני בכלל לא רומז על כך שהוא לא שחקן טוב, אלא זה
שהאיכויות שיש לו הן לא איכויות נדירות כ"כ.
מה גם, שאי אפשר לדעת איך הוא יתפקד מחוץ לחממה של הארץ, בה כל אתרי האינטרנט ושאר העיתונאים, משמשים בעצם שופר לשחקנים ומייצגים את האינטרסים שלהם.
ברוסיה העיתונאי התורן יעדיף שהדקות של אוחיון יילכו לאיזה מקומי צעיר, בדיוק כמו שכאן העדיפו את זה בהקשר לאוחיון.
אין לך מה להיעלב בשבילו. הוא נתן עונה טובה, לא מדהימה - טובה. אבל היה לו חוזה חתום. האם יכול להיות מצב, שמכבי באה לשחקן עם חוזה חתום,
שנתן עונה בינונית (נניח פניני) ואומרת לו, אנחנו רוצים לפתוח את החוזה, ולחתום מחדש על סכום נמוך יותר...
אין סיבה שזה יעבוד תמיד בכיוון אחד.
מה שכן, יש את עניין הcommon sense שכאן הנהלת מכבי נפלה, כי יכלה לתת לו עוד 100K ולסגור סיפור.