המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אולימפיאקוס וגלאטא לפני מכבי? אתה אמיתי?
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?
Alexv כתב:LIAV10 כתב:אולימפיאקוס וגלאטא לפני מכבי? אתה אמיתי?
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?
מכבי, ופאו לא בטופ-8, בטח לא "על הנייר". הסגל של אולימפיאקוס די דומה לסגל שזכה שנה שעברה(אגב דורסי נשאר), למה שאולימפיאקוס לא תהיה גבוהה ברשימה? (בטח לפני מכבי).
תראה אין כאן קסמים, הסגל של מכבי מעורך בכ8M דולרים, ובהתאם לכך גם צריך למקם אותו, בחלק התחתון של היורוליג.(הרי מדובר בקבוצה חדשה כמעט לגמרי, אז אין שום קריטריון אובייקטיבי אחר למקם את מכבי). אם מכבי תגיעה העונה להצלבה, צריך שוב יהיה להכיר, עד כמה בלאט מאמן ענק, זה לא שזה לא ידוע עד היום, אבל משום מה יש כאלה שמעלים עדיין ספק, מעניין אם גם מדליה אולימפית של בלאט לא תשנה את דעתם.(היום אחרי הנצחון על ספרד, אני יכול לראות בברור את נבחרת רוסיה זוכה בכסף), זזו אגב הזדמנות לברך את בלאט.
Alexv כתב:LIAV10 כתב:אולימפיאקוס וגלאטא לפני מכבי? אתה אמיתי?
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?
מכבי, ופאו לא בטופ-8, בטח לא "על הנייר". הסגל של אולימפיאקוס די דומה לסגל שזכה שנה שעברה(אגב דורסי נשאר), למה שאולימפיאקוס לא תהיה גבוהה ברשימה? (בטח לפני מכבי).
תראה אין כאן קסמים, הסגל של מכבי מעורך בכ8M דולרים, ובהתאם לכך גם צריך למקם אותו, בחלק התחתון של היורוליג.(הרי מדובר בקבוצה חדשה כמעט לגמרי, אז אין שום קריטריון אובייקטיבי אחר למקם את מכבי). אם מכבי תגיעה העונה להצלבה, צריך שוב יהיה להכיר, עד כמה בלאט מאמן ענק, זה לא שזה לא ידוע עד היום, אבל משום מה יש כאלה שמעלים עדיין ספק, מעניין אם גם מדליה אולימפית של בלאט לא תשנה את דעתם.(היום אחרי הנצחון על ספרד, אני יכול לראות בברור את נבחרת רוסיה זוכה בכסף), זזו אגב הזדמנות לברך את בלאט.
חביב אורנג'ד כתב:גלאטא תשחק ביורוליג בכלל?
asafb96 כתב:Alexv כתב:LIAV10 כתב:אולימפיאקוס וגלאטא לפני מכבי? אתה אמיתי?
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?
מה עם אפס אנדולו? פארמר, גורדון, וויאצ'יץ', סאבאנוביץ' ובאראץ'/ארדן זה סגל מעולה
קודי כתב:דורון פרקינס קרוב לחתימה בקבוצת בי.סי. דונצ'ק האוקראינית. לא ברור לי איך במכבי העדיפו את לוגאן על פניו, במיוחד כשכל כך חסר רכז, ואני "מניח" שמכבי היתה יכולה להתחרות באוקראינים. זה לא שהייתי מתלהב יותר מדי מהחתמה של פרקינס, אבל במצב הנוכחי הוא בוודאי עדיף על לוגאן.
yellowaura כתב:קודי כתב:דורון פרקינס קרוב לחתימה בקבוצת בי.סי. דונצ'ק האוקראינית. לא ברור לי איך במכבי העדיפו את לוגאן על פניו, במיוחד כשכל כך חסר רכז, ואני "מניח" שמכבי היתה יכולה להתחרות באוקראינים. זה לא שהייתי מתלהב יותר מדי מהחתמה של פרקינס, אבל במצב הנוכחי הוא בוודאי עדיף על לוגאן.
עזוב שטויות ... למכבי שנה שעברה היה סגל ארוך יותר וזה לא היה חייב להיות ראש בראש. הם יכולים להביא את פרקינס בנוסף בייחוד שאתה רואה שהוא כנראה לא יעלה הרבה כי אין לו אופציות.
אחרי שראינו את שאראס מול ארה"ב גם אין ספק שהוא עדיף בהרבה על לוגן.
Alexv כתב:asafb96 כתב:Alexv כתב:LIAV10 כתב:אולימפיאקוס וגלאטא לפני מכבי? אתה אמיתי?
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?
מה עם אפס אנדולו? פארמר, גורדון, וויאצ'יץ', סאבאנוביץ' ובאראץ'/ארדן זה סגל מעולה
כן, יש לאנדולו סגל טוב מאוד(על הנייר), אני חושב שהוא פשוט שכח לציין אותם. אפשר להחליף אותם בגלא(שלא תשחק ביורוליג).
rc4991 כתב:מישהו יודע איפה שיחק השנה קייל וויבר ומה הסטט' שלו?
Chen כתב:ללא ספק קו אחורי יותר מעניין משלנו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram ו־20 אורחים