אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 אוגוסט 2012, 19:54

גלאטא תשחק ביורוליג בכלל?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Alexv » 04 אוגוסט 2012, 20:02

LIAV10 כתב:אולימפיאקוס וגלאטא לפני מכבי? אתה אמיתי?
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?

מכבי, ופאו לא בטופ-8, בטח לא "על הנייר". הסגל של אולימפיאקוס די דומה לסגל שזכה שנה שעברה(אגב דורסי נשאר), למה שאולימפיאקוס לא תהיה גבוהה ברשימה? (בטח לפני מכבי).
תראה אין כאן קסמים, הסגל של מכבי מעורך בכ8M דולרים, ובהתאם לכך גם צריך למקם אותו, בחלק התחתון של היורוליג.(הרי מדובר בקבוצה חדשה כמעט לגמרי, אז אין שום קריטריון אובייקטיבי אחר למקם את מכבי). אם מכבי תגיעה העונה להצלבה, צריך שוב יהיה להכיר, עד כמה בלאט מאמן ענק, זה לא שזה לא ידוע עד היום, אבל משום מה יש כאלה שמעלים עדיין ספק, מעניין אם גם מדליה אולימפית של בלאט לא תשנה את דעתם.(היום אחרי הנצחון על ספרד, אני יכול לראות בברור את נבחרת רוסיה זוכה בכסף), זזו אגב הזדמנות לברך את בלאט.
Alexv

הודעהעל ידי jol9 » 04 אוגוסט 2012, 20:05

Alexv כתב:
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?

מכבי, ופאו לא בטופ-8, בטח לא "על הנייר". הסגל של אולימפיאקוס די דומה לסגל שזכה שנה שעברה(אגב דורסי נשאר), למה שאולימפיאקוס לא תהיה גבוהה ברשימה? (בטח לפני מכבי).
תראה אין כאן קסמים, הסגל של מכבי מעורך בכ8M דולרים, ובהתאם לכך גם צריך למקם אותו, בחלק התחתון של היורוליג.(הרי מדובר בקבוצה חדשה כמעט לגמרי, אז אין שום קריטריון אובייקטיבי אחר למקם את מכבי). אם מכבי תגיעה העונה להצלבה, צריך שוב יהיה להכיר, עד כמה בלאט מאמן ענק, זה לא שזה לא ידוע עד היום, אבל משום מה יש כאלה שמעלים עדיין ספק, מעניין אם גם מדליה אולימפית של בלאט לא תשנה את דעתם.(היום אחרי הנצחון על ספרד, אני יכול לראות בברור את נבחרת רוסיה זוכה בכסף), זזו אגב הזדמנות לברך את בלאט.

זה עוד לא בטוח. בשביל לזכות במדליה רוסיה תצטרך כנראה לעבור את ליטא ברבע הגמר וקבוצה מהרמה של ארגנטינה או צרפת בחצי גמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Alexv » 04 אוגוסט 2012, 20:08

שני נבחרות שלדעתי רוסיה צריכה לעבור כל הדרך אל הכסף, אין ספק שרוסיה היום עשתה דרך רצינית למדליה, נקווה רק שלא תעשה שטות במשחק הבא..
Alexv

הודעהעל ידי asafb96 » 04 אוגוסט 2012, 22:02

Alexv כתב:
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?

מה עם אפס אנדולו? פארמר, גורדון, וויאצ'יץ', סאבאנוביץ' ובאראץ'/ארדן זה סגל מעולה
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 04 אוגוסט 2012, 22:41

חביב אורנג'ד כתב:גלאטא תשחק ביורוליג בכלל?

לא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Alexv » 05 אוגוסט 2012, 07:59

asafb96 כתב:
Alexv כתב:
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?

מה עם אפס אנדולו? פארמר, גורדון, וויאצ'יץ', סאבאנוביץ' ובאראץ'/ארדן זה סגל מעולה

כן, יש לאנדולו סגל טוב מאוד(על הנייר), אני חושב שהוא פשוט שכח לציין אותם. אפשר להחליף אותם בגלא(שלא תשחק ביורוליג).
Alexv

הודעהעל ידי קודי » 05 אוגוסט 2012, 07:59

דורון פרקינס קרוב לחתימה בקבוצת בי.סי. דונצ'ק האוקראינית. לא ברור לי איך במכבי העדיפו את לוגאן על פניו, במיוחד כשכל כך חסר רכז, ואני "מניח" שמכבי היתה יכולה להתחרות באוקראינים. זה לא שהייתי מתלהב יותר מדי מהחתמה של פרקינס, אבל במצב הנוכחי הוא בוודאי עדיף על לוגאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yellowaura » 05 אוגוסט 2012, 08:12

הדירוג הסופי שלי (הוספתי את אפס שאכן שכחתי )

1. צסקא- קצת נחלשה. עדיין יש לה את הסנטר הטוב באירופה וסגל מרשים
2. ריאל- הרבה שנים הייתה OVERRATED. סוף סוף יש המשכיות עם סגל מצויין (יול צריך לשחק יותר ויהיה בסדר)
3. ברצלונה- מי שנשאר במקום סופו לרדת (ברצלונה לא עשתה רענון חיובי בסגל)

4. אולימפיאקוס- אותה קבוצה נפלאה. נחלשו מאוד בעמדת המאמן... יכול להיות שירדו יותר. אם המאמן הקודם היה נשאר הייתי מדרג אותם מקום 3
5. פנר- בנו סגל פנטסטי אבל קצת רכים מדי בגבוהים. רמת הציפיות עלולה להכריע אותם. חייבים למצוא מחליפים טובים לגבוהים שיתנו דק' כי אם לא אני צופה פציעות
6. מילאנו- לדעתי בנו סגל חזק מאוד. התוספת של הנדריקס ולאנגפורד התאימה כמו כפפה.

7. מכבי- קו קדמי עמוק וטוב יחסית, קו אחורי רע, מאמן מצויין ומסורת מובילים אותם למקום זה. יטיילו בשלב המוקדם מהקלים שהיו...במפגש מול הקבוצות שלמעלה כנראה יפסידו
8. אפס- קו אחורי מעניין אבל רך. באראץ' לא מנוצל ואין 3 בשל ואיכותי מספיק. אותו סגל רק שהשם שלהם היה מכבי ת"א והם היו קופצים 2 מקומות למעלה בדירוג.
9. חימקי- שחקנים מעניינים וטובים אבל אין מספיק שחקני יורוליג עם ניסיון. יש להם בית מוקדם קשה

ראוי לציין:
*לא כל הסגלים הושלמו...זו תמונת מצב נוכחית
* כל גוש כזה שהפרדתי לטעמי פחות או יותר ברמה שווה.מילאנו, פנר או אולימפיאקוס יאבקו על הכרטיס האחרון לפיינל פור.
* פאו. במצבם כרגע אין מחליפים ראויים לכוכבים שעזבו ואוברדוביץ' ידע לעזוב את הספינה הטובעת. אם כל הכבוד ל DD .
* סיינה- התפרקה מנכסיה.
* לגבי מכבי אני כבר רואה דיבורים כמה שטעינו לגביה אחרי שהיא תהיה טובה בשלבים המוקדמים...בבקשה לחכות ליריבות האמיתיות ואז נראה כמה הפער. אני לא רואה אותם מנצחים את מילאנו למשל. בכל מקרה מה שכמעט בטוח שהפער מול הגדולות באמת הפך להיות לא נגיש. כלומר אין סיכוי לעבור את ההצלבה (בעוד שבעונה שעברה היה סיכוי כלשהו)
*כמובן שכמו בכל שנה יהיו את האנדרדוג שיפתיע (לטעמי מילאנו יכולים להגיע לפיינל פור). וזאת שתאכזב (כמובן אחת הטורקיות)
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 05 אוגוסט 2012, 08:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 05 אוגוסט 2012, 08:18

קודי כתב:דורון פרקינס קרוב לחתימה בקבוצת בי.סי. דונצ'ק האוקראינית. לא ברור לי איך במכבי העדיפו את לוגאן על פניו, במיוחד כשכל כך חסר רכז, ואני "מניח" שמכבי היתה יכולה להתחרות באוקראינים. זה לא שהייתי מתלהב יותר מדי מהחתמה של פרקינס, אבל במצב הנוכחי הוא בוודאי עדיף על לוגאן.

עזוב שטויות ... למכבי שנה שעברה היה סגל ארוך יותר וזה לא היה חייב להיות ראש בראש. הם יכולים להביא את פרקינס בנוסף בייחוד שאתה רואה שהוא כנראה לא יעלה הרבה כי אין לו אופציות.

אחרי שראינו את שאראס מול ארה"ב גם אין ספק שהוא עדיף בהרבה על לוגן.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי קודי » 05 אוגוסט 2012, 08:23

yellowaura כתב:
קודי כתב:דורון פרקינס קרוב לחתימה בקבוצת בי.סי. דונצ'ק האוקראינית. לא ברור לי איך במכבי העדיפו את לוגאן על פניו, במיוחד כשכל כך חסר רכז, ואני "מניח" שמכבי היתה יכולה להתחרות באוקראינים. זה לא שהייתי מתלהב יותר מדי מהחתמה של פרקינס, אבל במצב הנוכחי הוא בוודאי עדיף על לוגאן.

עזוב שטויות ... למכבי שנה שעברה היה סגל ארוך יותר וזה לא היה חייב להיות ראש בראש. הם יכולים להביא את פרקינס בנוסף בייחוד שאתה רואה שהוא כנראה לא יעלה הרבה כי אין לו אופציות.

אחרי שראינו את שאראס מול ארה"ב גם אין ספק שהוא עדיף בהרבה על לוגן.

כל רכז סביר ומעלה עדיף על לוגאן. באמת החלטה תמוהה ולא ברורה של מכבי. בעונה שעברה עוד היה את פרמאר (ואחריו מאלט), פאפאלוקאס ואוחיון כרכזים, היום יש רק את רוט וכל זה בקבוצה שיש לה שאיפות ביורוליג. די מגוחך וגם די ברור שעוד חודש-חודשיים יתחילו באופן "מפתיע" לחפש רכז לסגל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yellowaura » 05 אוגוסט 2012, 08:30

Alexv כתב:
asafb96 כתב:
Alexv כתב:
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?

כן, יש לאנדולו סגל טוב מאוד(על הנייר), אני חושב שהוא פשוט שכח לציין אותם. אפשר להחליף אותם בגלא(שלא תשחק ביורוליג).

נכון שכחתי. באמת הם פחות או יותר באותו מיקום. אם היו מביאים 3 טוב ובאראץ' היה משתלב (כמעט עזב השנה) הם היו גבוה יותר. בכל מקרה כבר תיקנתי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 אוגוסט 2012, 10:04

גם שנה שעברה אולימפיאקוס אלופת אירופה לא הייתה מקבלת אלופת איאופה אצלי, זה ממש מגוכח, כמו להגיד שגליל של לפני שנתיים הייתה הקבוצה הכי טובה בארץ..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אוגוסט 2012, 17:53

מישהו יודע איפה שיחק השנה קייל וויבר ומה הסטט' שלו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 אוגוסט 2012, 17:56

rc4991 כתב:מישהו יודע איפה שיחק השנה קייל וויבר ומה הסטט' שלו?

הוא די הסריח את הפרקט בשנתיים האחרונות מאז שכמעט וחתם במכבי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי cannon » 06 אוגוסט 2012, 07:41

יריבה נוספת שלנו, מלאגה, החתימה את ארל קאלווי והקו האחורי שלה יישען עליו ועל מרכוס וויליאמס. שני השחקנים היו מלפפונים בתקופות כאלה ואחרות גם למכבי..
cannon

הודעהעל ידי yzafrir » 06 אוגוסט 2012, 10:42

וויליאמס מאוד מסקרן אותי , אני זוכר אותו מיוקון ואחר כך בנטס וגם מעונה שעשה ברוסיה....רכז מצויין שאם לא הסיפור עם הלב שלו הייתי מחתים בלי היסוס...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 06 אוגוסט 2012, 19:07

ללא ספק קו אחורי יותר מעניין משלנו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי אלמוג » 07 אוגוסט 2012, 03:41

Chen כתב:ללא ספק קו אחורי יותר מעניין משלנו..

לא חוכמה...
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קודי » 07 אוגוסט 2012, 04:24

דורון פרקינס חתם רשמית בבי סי דונייצ'ק.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים