המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:אבל חן, נראה לי שזאת זווית קצת בעייתית.. להגיד שהסגל של עכשיו הוא אחריות ההנהלה, ומה שאחר כך זה כבר בלאט..
את מראש מנקה את בלאט, זתומרת שהצלחה תיזקף לזכותו, וכישלון להנהלה..
ההנהלה הקשתה פה, מכל מני שיקולים שכונתיים יותר ופחות, אבל בסופו של דבר בלאט בנה את הסגל.. זתומרת, גם אם רוט לא היה בראש סדר העדיפויות, סביר להניח שבלאט בחר בו כי אוחיון והלפרין ואחרים ירדו, אין ברירה.. כנ"ל לגבי לוגן ואחרים..
על פניו הסגל הזה נראה בינוני פלוס, אבל יש לו גם יתרונות מאוד לא מבוטלים, כמו שלד בסיסי שהוביל את מכבי בעונה שעברה, ושחקנים כמו שרמדיני, מדלי, היקמן, לנדסברג- שיכולים להיות בקיץ הבא הלנגפורד, בלו, הנדריקס החדשים עליהם מכבי נלחמת..
אני אומר שהצלחה או כישלון קשורים במידה גדולה בבלאט, על ההנהלה אנחנו יכולים, במקסימום, להתמרמר.. תכלס זה די כיף שיש על מי להתמרמר..
באמת שהיחיד שיש לי איתו ממש בעיה בסגל הזה הוא לוגן.. אבל אני לא חושב שפרקינס הוא הפתרון..
מילוס כתב:אבל חן, נראה לי שזאת זווית קצת בעייתית.. להגיד שהסגל של עכשיו הוא אחריות ההנהלה, ומה שאחר כך זה כבר בלאט..
את מראש מנקה את בלאט, זתומרת שהצלחה תיזקף לזכותו, וכישלון להנהלה..
ההנהלה הקשתה פה, מכל מני שיקולים שכונתיים יותר ופחות, אבל בסופו של דבר בלאט בנה את הסגל.. זתומרת, גם אם רוט לא היה בראש סדר העדיפויות, סביר להניח שבלאט בחר בו (בגלל האילוצים כמובן, אבל עדיין זה מה שיש..).. כנ"ל לגבי לוגן ואחרים..
על פניו הסגל הזה נראה בינוני פלוס, אבל יש לו גם יתרונות מאוד לא מבוטלים, כמו שלד בסיסי שהוביל את מכבי בעונה שעברה, ושחקנים כמו שרמדיני, מדלי, היקמן, לנדסברג- שיכולים להיות בקיץ הבא הלנגפורד, בלו, הנדריקס החדשים עליהם מכבי נלחמת..
אני אומר שבכל מקרה הצלחה או כישלון קשורים במידה גדולה בבלאט, על ההנהלה אנחנו יכולים, במקסימום, להתמרמר.. תכלס זה די כיף שיש על מי להתמרמר.. הרי לא חסרות קבוצות בינוניות שצריכות לעמוד בציפיות עם תקציב מוגבל (ושל מכבי לא כ-ז-ה מוגבל), אבל זה מה שעושה את בלאט לאחד המאמנים היותר טובים באירופה.. והוא צריך להוכיח שהוא כזה..
באמת שהיחיד שיש לי איתו ממש בעיה בסגל הזה הוא לוגן.. אבל אני לא חושב שפרקינס הוא הפתרון..
yzafrir כתב:כשאני מסתכל על השחקנים שהוחתמו אני די מבין את הבחירות של בלאט בהם (אומנם לא בעדיפות ראשונה...)
הם מאוד מתאימים לסגנון משחק שהוא אוהב וגם מבחינת אופי הם לא שחקנים בעייתיים .
מה שכן אני בטוח שבלאט מבין כבר עכשיו שחסר לו עוד רכז , כי עם יכולת ניהול המשחק של היקמן אנחנו נתגעגע לניהול משחק של פרקינס...
בלאט יצטרך לעבוד קשה עם הסגל הזה אבל יש לו פוטנציאל להפתיע (הצלבה מבחינתי זו הפתעה ...)
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:כשאני מסתכל על השחקנים שהוחתמו אני די מבין את הבחירות של בלאט בהם (אומנם לא בעדיפות ראשונה...)
הם מאוד מתאימים לסגנון משחק שהוא אוהב וגם מבחינת אופי הם לא שחקנים בעייתיים .
מה שכן אני בטוח שבלאט מבין כבר עכשיו שחסר לו עוד רכז , כי עם יכולת ניהול המשחק של היקמן אנחנו נתגעגע לניהול משחק של פרקינס...
בלאט יצטרך לעבוד קשה עם הסגל הזה אבל יש לו פוטנציאל להפתיע (הצלבה מבחינתי זו הפתעה ...)
איך אתה יודע?
פעם ראית אותו משחק? פעם ראית אותו משחק בשיטה של בלאט? אתה יכול להיות בטוח ב-100% מה תהיה השיטה של בלאט?
מקובי כתב:jol9 כתב:nati0nal כתב:קחו אוויר יש לנו קבוצה מצוינת אולי לא קבוצת חלומות אבל אפשר להסתדר יופי אם מה שיש !
כול מי שיבוא עכשיו זה רק בונוס אולי עוד יפתיעו אותנו אם איזה זר .
יש לנו קבוצה מצויינת? איך אתה יודע? האם פרט לפניני, לסמית' ולאליהו יש שם איזשהו שחקן שהצליח בקבוצה ברמת טופ יורוליג (וגם ההצלחה שלהם היא גבולית)?
אולי תהיה לנו קבוצה מצויינת, אם הקוסם והאלכימאי יהפוך את החבורה הלא ממש אטרקטיבית והאינטלגנטית הזאת לקבוצה חזקה, לוחמת ורצה, אבל
זה ממש לא שם עדיין.
איך אתה יודע שלא תהיה קבוצה מצוינת?
הנבואה ניתנה לשוטים. לפני שקובעים וממהרים לצאת במחאות- כדאי לתת צ'אנס למה שנבנה פה.
yellowaura כתב:Mta_atic כתב:מה הבעיה שלכם עם לוגאן? בסידרה מול קאחה אנשים פה הזילו ריר עליו.
סה"כ מדובר בגארד טוב מאד עם יכולת קליעה מצויינת. דרווין קיצ'ן יכול כרגע לצחצח לו את הנעליים ואני ממש לא אומר את זה בצחוק.
הבעיה ששחקנים הם כמו אופנות... יש להם תאריך תפוגה.
לוגאן מעבר לשיא למרות שהוא רק בן 29. חוץ מזה הוא לא יציב. קבוצה חזקה כמו מכבי צריכה שחקנים עקביים ויציבים. הסטטיסטיקה של לוגן מדברת בעד עצמה.
הבעיה הגדולה שלי עם לוגן היא בהגנה שלו. פיני בזמנו האמין בגארדים גדולים (כמעט בגודל של סמולים רק עם שליטה טובה יותר בכדור וקצת פחות מאסיביים) וגם אני ככה. אני חושב שהבעיה שלי פיני הוא שהוא הגזים קצת בנושא והייתה לו חמישייה קצת כבדה (השילוב של אידסון+ אנדרסון+פרקינס). השנה יש לנו גארדים קטנים כמו היקמן ולוגן ורוט. אני חושב שנראה הגנה הרבה יותר מוגבלת, יהיה קשה להחליף שמירות למשל של גארד על גבוה.
לגבי פאו...
אני חושב שהם בנו קבוצה חלשה יחסית השנה. מי שחושב שפאו השנה עשתה עבודה יותר טובה עם הכסף ממכבי טועה. המזל שלהם היא ש- DD נשאר מתוך נאמנות לקבוצה.
קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2556940
כמו שגודס אומר - הסגל סגור לגמרי. לטעמי חסר עדיין רכז טוב אבל זה הסגל ואיתו נלך בעונה הקרובה באש ובמים. נגמרו המלפפונים והתחילה העבודה האמיתית שלנו - העידוד.
אלמוג כתב:קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2556940
כמו שגודס אומר - הסגל סגור לגמרי. לטעמי חסר עדיין רכז טוב אבל זה הסגל ואיתו נלך בעונה הקרובה באש ובמים. נגמרו המלפפונים והתחילה העבודה האמיתית שלנו - העידוד.
בעיקר במים, במצולות. סגל כזה גרוע לא זכור לי שנים.
Thorin כתב:מישהו כאן מוכן להמר נגדי אם אומר ש-100 אחוז שבאמצע העונה מגיע רכז מקבוצה קטנה שעפה בסיבוב הראשון?
לא מאמין שהם מאמינים בקו האחורי הזה שיכול לסחוב את מכבי למקומות 3-4 בטופ 16, קשה לי להאמין.
Thorin כתב:מישהו כאן מוכן להמר נגדי אם אומר ש-100 אחוז שבאמצע העונה מגיע רכז מקבוצה קטנה שעפה בסיבוב הראשון?
לא מאמין שהם מאמינים בקו האחורי הזה שיכול לסחוב את מכבי למקומות 3-4 בטופ 16, קשה לי להאמין.
yellowaura כתב:מה קורה עם סיפור אוחיון ?
לפי דעתי מכבי בסוף תמסור הודעה שהיא מוותרת לאוחיון כדי לא לפגוע בו (כדי לא לצאת מפגרים)
כי בפועל אוחיון די חשף את הבלוף של מכבי. מכבי יודעת שהיא לא תנצח בתביעה מולו כי הטעות היה שלה (מקסימום תקבל 200,000 שהביא לה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים