על ידי felix_r » 06 ספטמבר 2012, 11:58
michael כתב:felix_r כתב:michael כתב:לכל מטבע יש שני צדדים.
שמעתם את הסיפור של דר' סרבו וצריך לשמוע את התגובה המלאה של מכבי שהעבירה בשלב זה תגובה חלקית בלבד שהעתקתי אותה לכאן.
אין מה למהר לשפוט צד כזה או אחר ולהסיק מסקנות נחפזות, דברים כאלה מתבררים בבית המשפט.
ממכבי ת"א נמסר בתגובה: "מצערת מאוד העובדה שד"ר סרבו בחר לפרוש את טענותיו מעל דפי העיתונות. ד"ר סרבו, לטענתו, עבד שנים לא מעטות בהתנדבות בקבוצת הכדורגל של מכבי ת"א, ולאחר מכן נתן את שירותיו לקבוצת הכדורסל באמצעות חשבונית - וזאת לצד עיסוקיו הרבים האחרים".
"הטענות שהוא מציג לא ברורות, אינן מבוססות ולא מקובלות על מועדון מכבי ת"א, שיגיב בהרחבה במועד ובמקום שימצא לנכון. דבריו המובאים בכתבה רצופים אי דיוקים ועובדות לא נכונות, ולשם הדוגמה מכבי ת"א הינה חברה פרטית שאינה נתמכת על ידי שום גוף ציבורי. מפאת כבודו של ד"ר סרבו ניסינו להגיע עימו לפשרה ראויה ומכובדת, וצר לנו שבעוד אנו מנהלים עימו משא ומתן הוא בחר לפעול בדרך כה לא ראויה ובחוסר תום לב".
זה לא העניין, ובכלל לא מעניין אותי מה הצד של מכבי ומי פה צודק יותר או פחות.
העניין הוא בדיוק הכותרת שהחלטת לשנות:
עוד סיפור מגעיל
הכל זה עניין של איך שאתה מציג את הדברים.
אם החלטת לתת כותרת מגעילה אז כל הנושא מקבל גוון מגעיל.
אם החלטת לתת כותרת שקולה אז ההתייחסות הינה בהתאם.
אני בטח לא מגן על צד כזה או אחר , אני פשוט טוען שלשמוע צד אחד בלבד מבלי לראות את כל התמונה זה לא חכם במיוחד.
אני מניח שיש נתונים ועובדות שעוד יתבררו בהמשך.
כפי שציינתי - בשביל זה יש בתי דין.
מה קשור בית דין עכשיו?
לא מדובר פה על איזה "אבא של גל מקל" (סתם שם כללי לאוהד אדום).
יש בן אדם, שתרם שנים רבות למועדון מכבי ת"א (גם כדורגל וגם כדורסל) , והוא עזב (הועזב) פגוע מאוד.
למה זה שוב קורה למכבי ת"א? זה מה שהופך את הסיפור למגעיל.
וממש לא מעניין אותי הצד של מכבי, כי אין שום סיבה בעולם שאנשים שנתנו את נשמתם למועדון יפגעו על ידי אותו המועדון עצמו.
גם אם במכבי לא כל כך מרוצים מתיפקודו של האיש, ורוצים להחליפו באיש ראוי יותר, יש דרך לעשות דברים מבלי להפוך את אוהביך לשונאיך.
אני מקווה, שעכשיו הבנת למה נתתי כותרת כזאת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!