פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
06 ספטמבר 2012, 08:08
במשך שש שנים הוא טיפל בשחקני מכבי ת"א, אך לפני שנה פוטר הרופא ועזב בטריקת דלת. כעת תובע ד"ר נתן סרבו מהקבוצה חצי מיליון שקל על הלנת שכר והפרת חוזה ומאשים את גור שלף בהתנכלות. ממכבי ת"א נמסר: "דבריו רצופים אי דיוקים"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277326,00.html
06 ספטמבר 2012, 08:20
בושה וחרפה.
אף פעם לא אהבתי את גור, אבל יחס כזה? עצוב לראות מי מנהל את המועדון הזה היום.
06 ספטמבר 2012, 08:31
דווקא אני די מחבב את גור, למרות שהוא לא חסר מניירות.
אבל אותה "רוח" שבה כ"כ מתגאה דייויד פדרמן, היא באמת רוח חדשה אבל לא ממש נעימה.
זה כאילו שהמועדון הפך להיות איזשהי חברת הייטק אמריקאית, במקום משפחה חמה שהוא היה לפני.
בחברת הייטק אמריקאית, אין סנטימנטים, יש יהירות מצידם של גורמים מסויימים, יש חלוקת תפקידים ברורה, טפסים וכו', מה שבמשפחה לא מקובל.
זה באמת קצת עצוב.
06 ספטמבר 2012, 08:44
מה שיותר עצוב זה ששמעון היום כבר יותר חלש מגור שלף.....
06 ספטמבר 2012, 08:54
yzafrir כתב:מה שיותר עצוב זה ששמעון היום כבר יותר חלש מגור שלף.....
שמעון כבר מזמן עושה מה שפדרמן אומר לו. אם לא היה עושה, גם הוא כבר היה עף ממכבי. היום תפקידו של מזרחי דומה לנשיא המדינה - בובה יצוגית.
06 ספטמבר 2012, 08:57
אפילו אם אחוז אחד מזה נכון זה עצוב מאד.
נערך לאחרונה על ידי
Mta_atic בתאריך 06 ספטמבר 2012, 09:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
06 ספטמבר 2012, 09:05
לכל מטבע יש שני צדדים.
שמעתם את הסיפור של דר' סרבו וצריך לשמוע את התגובה המלאה של מכבי שהעבירה בשלב זה תגובה חלקית בלבד שהעתקתי אותה לכאן.
אין מה למהר לשפוט צד כזה או אחר ולהסיק מסקנות נחפזות, דברים כאלה מתבררים בבית המשפט.
ממכבי ת"א נמסר בתגובה: "מצערת מאוד העובדה שד"ר סרבו בחר לפרוש את טענותיו מעל דפי העיתונות. ד"ר סרבו, לטענתו, עבד שנים לא מעטות בהתנדבות בקבוצת הכדורגל של מכבי ת"א, ולאחר מכן נתן את שירותיו לקבוצת הכדורסל באמצעות חשבונית - וזאת לצד עיסוקיו הרבים האחרים".
"הטענות שהוא מציג לא ברורות, אינן מבוססות ולא מקובלות על מועדון מכבי ת"א, שיגיב בהרחבה במועד ובמקום שימצא לנכון. דבריו המובאים בכתבה רצופים אי דיוקים ועובדות לא נכונות, ולשם הדוגמה מכבי ת"א הינה חברה פרטית שאינה נתמכת על ידי שום גוף ציבורי. מפאת כבודו של ד"ר סרבו ניסינו להגיע עימו לפשרה ראויה ומכובדת, וצר לנו שבעוד אנו מנהלים עימו משא ומתן הוא בחר לפעול בדרך כה לא ראויה ובחוסר תום לב".
06 ספטמבר 2012, 09:32
משהו רע מאוד עובר על המועדון הזה. פעם זו היתה משפחה, היום מדובר בעסק קר ותו לא.
גור שלף עבד כי ימלוך. היה שחקן פאתטי שלחלוטין לא מזוהה עם הקבוצה, והיום קיבל קצת כוח לידיים ועלה לו הדם לראש.
06 ספטמבר 2012, 09:36
התנין כתב:משהו רע מאוד עובר על המועדון הזה. פעם זו היתה משפחה, היום מדובר בעסק קר ותו לא.
גור שלף עבד כי ימלוך. היה שחקן פאתטי שלחלוטין לא מזוהה עם הקבוצה, והיום קיבל קצת כוח לידיים ועלה לו הדם לראש.
אתה מתכוון לשתן כנראה
06 ספטמבר 2012, 09:41
michael כתב:לכל מטבע יש שני צדדים.
שמעתם את הסיפור של דר' סרבו וצריך לשמוע את התגובה המלאה של מכבי שהעבירה בשלב זה תגובה חלקית בלבד שהעתקתי אותה לכאן.
אין מה למהר לשפוט צד כזה או אחר ולהסיק מסקנות נחפזות, דברים כאלה מתבררים בבית המשפט.
ממכבי ת"א נמסר בתגובה: "מצערת מאוד העובדה שד"ר סרבו בחר לפרוש את טענותיו מעל דפי העיתונות. ד"ר סרבו, לטענתו, עבד שנים לא מעטות בהתנדבות בקבוצת הכדורגל של מכבי ת"א, ולאחר מכן נתן את שירותיו לקבוצת הכדורסל באמצעות חשבונית - וזאת לצד עיסוקיו הרבים האחרים".
"הטענות שהוא מציג לא ברורות, אינן מבוססות ולא מקובלות על מועדון מכבי ת"א, שיגיב בהרחבה במועד ובמקום שימצא לנכון. דבריו המובאים בכתבה רצופים אי דיוקים ועובדות לא נכונות, ולשם הדוגמה מכבי ת"א הינה חברה פרטית שאינה נתמכת על ידי שום גוף ציבורי. מפאת כבודו של ד"ר סרבו ניסינו להגיע עימו לפשרה ראויה ומכובדת, וצר לנו שבעוד אנו מנהלים עימו משא ומתן הוא בחר לפעול בדרך כה לא ראויה ובחוסר תום לב".
זה לא העניין, ובכלל לא מעניין אותי מה הצד של מכבי ומי פה צודק יותר או פחות.
העניין הוא בדיוק הכותרת שהחלטת לשנות:
עוד סיפור מגעיל
06 ספטמבר 2012, 10:19
עזבו אותכם אפילו מהאישיות היהירה והקרה של גור שלף ומהדרך הכושלת לגמרי שבה הוא ממלא את תפקידו של מוני פנאן ז"ל, האיש הוא אוהד הפועל בכדורגל מוצהר ואחיו הוא יו"ר עמותת האוהדים של הפועל בכדורסל. למה אנחנו מעסיקים אדומים? אני חושב שמוני לא היה שמח לו ידע מי נכנס לנעליו.
06 ספטמבר 2012, 11:08
felix_r כתב:michael כתב:לכל מטבע יש שני צדדים.
עוד סיפור מגעיל
הכל זה עניין של איך שאתה מציג את הדברים.
אם החלטת לתת כותרת מגעילה אז כל הנושא מקבל גוון מגעיל.
אם החלטת לתת כותרת שקולה אז ההתייחסות הינה בהתאם.
אני בטח לא מגן על צד כזה או אחר , אני פשוט טוען שלשמוע צד אחד בלבד מבלי לראות את כל התמונה זה לא חכם במיוחד.
אני מניח שיש נתונים ועובדות שעוד יתבררו בהמשך.
כפי שציינתי - בשביל זה יש בתי דין.
06 ספטמבר 2012, 11:58
michael כתב:felix_r כתב:michael כתב:לכל מטבע יש שני צדדים.
עוד סיפור מגעיל
הכל זה עניין של איך שאתה מציג את הדברים.
אם החלטת לתת כותרת מגעילה אז כל הנושא מקבל גוון מגעיל.
אם החלטת לתת כותרת שקולה אז ההתייחסות הינה בהתאם.
אני בטח לא מגן על צד כזה או אחר , אני פשוט טוען שלשמוע צד אחד בלבד מבלי לראות את כל התמונה זה לא חכם במיוחד.
אני מניח שיש נתונים ועובדות שעוד יתבררו בהמשך.
כפי שציינתי - בשביל זה יש בתי דין.
מה קשור בית דין עכשיו?
לא מדובר פה על איזה "אבא של גל מקל" (סתם שם כללי לאוהד אדום).
יש בן אדם, שתרם שנים רבות למועדון מכבי ת"א (גם כדורגל וגם כדורסל) , והוא עזב (הועזב) פגוע מאוד.
למה זה שוב קורה למכבי ת"א? זה מה שהופך את הסיפור למגעיל.
וממש לא מעניין אותי הצד של מכבי, כי אין שום סיבה בעולם שאנשים שנתנו את נשמתם למועדון יפגעו על ידי אותו המועדון עצמו.
גם אם במכבי לא כל כך מרוצים מתיפקודו של האיש, ורוצים להחליפו באיש ראוי יותר, יש דרך לעשות דברים מבלי להפוך את אוהביך לשונאיך.
אני מקווה, שעכשיו הבנת למה נתתי כותרת כזאת.
06 ספטמבר 2012, 12:01
נו אז?
גם מוני פנאן "העוזב" כאשר הוא פגוע מאוד ולאחר שהוא תרם את נישמתו למועדון, אך לבסוף, באיחור של משהו כמו שנתיים, ראינו שהסיבה להעזבתו היתה דוקא מוצדקת.
כמו שמיכאל כתב, כל עוד לא שמענו את הצד השני והפרטים המלאים של הפרשה אינם ידועים, לא ניתן להגיע למסקנות ולצאת בהצהרות מרחיקות לכת.
06 ספטמבר 2012, 12:04
חביב אורנג'ד כתב:נו אז?
גם מוני פנאן "העוזב" כאשר הוא פגוע מאוד ולאחר שהוא תרם את נישמתו למועדון, אך לבסוף, באיחור של משהו כמו שנתיים, ראינו שהסיבה להעזבתו היתה דוקא מוצדקת.
כמו שמיכאל כתב, כל עוד לא שמענו את הצד השני והפרטים המלאים של הפרשה אינם ידועים, לא ניתן להגיע למסקנות ולצאת בהצהרות מרחיקות לכת.
אין שום קשר לעזיבתו של מוני, ולסיפור הבנק.
מוני ניזרק, כי פדרמן רצה להשתלט על המועדון ורצה שאנשים שלו ישבו בכל התפקידים.
06 ספטמבר 2012, 12:48
מכבי לא רשומה בשום עמותה כסניף של בית המקדש ולכן היא לא צריכה להתנהל לפי ערכים נעלים ויוצאי דופן ששונים ממה שמקובל בכלל השוק/המשק.
זה שאדם כזה או אחר נתן את נשמתו לארגון זה עדיין לא נותן לו חסינות כלשהיא נגד פיטורים.
פיטורים זה דבר שקורה בכל חברה זה דבר קורה בכל ארגון.
תמיד זה דבר מכוער, תמיד זה דבר שפוגע , זה דבר לא נעים וגם לא כייפי שנגמר בדרך כלל ב
כולם מפטרים ולפעמים גם בלי סיבה מוצדקת.
להיות שכיר זה לרוב מביא גם לאי ביטחון תעסוקתי ואני בהחלט מבין את נתן שמטה לחמו נפגע.
לא קל בכלל.
06 ספטמבר 2012, 13:07
אני מסכים עם פליקס בנושא הזה. אני לא מאמין לתגובה של מכבי שניתנה במועדון. סרבו דיבר על דוגמאות ספציפיות מאוד.
האם הוא המציא את שיחת הטלפון עם שלף? האם הוא דמיין את זה שלא התעניינו בו בזמן שנפגע בכתף?
האם הוא עשה עבודה לא טובה? אם כן, אז מה עדיין עושה במועדון האיש החתום על החוזה של אוחיון?
ברור שיש שני צדדים למטבע, אבל אי אפשר לעצום עיניים ולהגיד שהכל בסדר.
06 ספטמבר 2012, 13:19
שוב, כמו עם גרינוולד, אתם חושבים שאנשים יכולים לזרוק שטויות בתקשורת, בלי לחטוף תביעת דיבה.
אם נתן סרבו, שהוא רופא מוערך, היה ממציא משהו ממה שנאמר, פדרמן( או האחיין שלו) כבר היו תובעים אותו לפני שהוא היה מספיק להגיד שחורציאניטיס.
06 ספטמבר 2012, 13:49
אולי הם באמת יתבעו אותו בהמשך ?
ולמה לאנשים אין סבלנות לחכות ולקבל תגובה מפורטת ממכבי ?
06 ספטמבר 2012, 14:03
Dperk כתב:עזבו אותכם אפילו מהאישיות היהירה והקרה של גור שלף ומהדרך הכושלת לגמרי שבה הוא ממלא את תפקידו של מוני פנאן ז"ל, האיש הוא אוהד הפועל בכדורגל מוצהר ואחיו הוא יו"ר עמותת האוהדים של הפועל בכדורסל. למה אנחנו מעסיקים אדומים? אני חושב שמוני לא היה שמח לו ידע מי נכנס לנעליו.
אין לי שום חיבה יתרה לאוהדי הפועל
אבל גור שלף למרות שגדל בבית אדום הוכיח מספיק פעמים את היותו צהוב.
אם זה בשכיבות שמיכה

אם זה במכות שהוא נתן לירון ליפקין (אוהד הפועל)

ואם זה בכך שהוא תמיד היה ייצוגי בקשר שלו למכבי (אף פעם לא יצא נגד המועדון)
ולפני שיודעים את שני הצדדים אין מה לדון בזה.
בוא נראה מה יהיה בבית דין לעבודה ואז נוכל להמשיך בדיון.
כרגע שמעתם רק צד אחד ואתם (כצפוי) יוצאים נגד מכבי.